Jump to content

Recommended Posts

• Oras:Reșița

Salutare camarazi de război!😁 Ati mai vizitat ceva recent zilele astea ? Avem pe ce sparge banii la noi în oras ? Sau doar țepe, si atat. Vineri am liber de la munca și as dori sa fac o escapadă, v-as ruga sa-mi recomandați ceva din oraș dacă chiar ati mai bagat careva vreo "fisă" zilele astea 🙏 Mulțumesc! Respect!✌

Acum 13 ore, Dorin1980 a spus:

Eu unul fac mai bine un drum la Timișoara, Reșița sau Caransebeș nimic.

Sa știi. Sunt 200 de anunțuri dintre care 190 cu poze false 100% si restul vai de ele, nu m-am încumetat sa încerc ceva, am zis ca mai bine aștept poate avem noroc și mai vine ceva de calitate și la noi în oraș. 😁

• Oras:Romania

Sunt o serie de fete de prin Constanța care au doar poze false și încă una sau 2 fete din Severin ( conform câtorva recenzii găsite la o căutare scurta) care postează 40-50 de anunțuri pe zi, toate false. 

Oare au clienți fetele este, ca sunt de o perioada buna în oraș! 

Acum 6 ore, Matrixxxxx a spus:

Sunt o serie de fete de prin Constanța care au doar poze false și încă una sau 2 fete din Severin ( conform câtorva recenzii găsite la o căutare scurta) care postează 40-50 de anunțuri pe zi, toate false. 

Oare au clienți fetele este, ca sunt de o perioada buna în oraș! 

Nu prea știu eu sa caut pe aici pe forum fiind mai nou dar pe publi trebuie sa fi prea prostănac sa nu-ți dai seama ca sunt 2-3 fete cu o grămadă de anunțuri cu poze false care nu inspira încredere absolut deloc. Probabil ca stau în oras datorita clienților care nu stiu de acest forum și apelează la ele direct de pe publi 🤷‍♂️ Eu tot sper si aștept sa apară ceva frumos și la noi 😔

Acum 5 ore, Thor69 a spus:

RECOMAND...Poze reale, serioasa si corecta..am fost de cateva ori la ea..din pacate nu are topic..ar fi bine daca ar fi activa si pe nimfomane aici.

Acum 12 ore, Thor69 a spus:

Am fost la Raluca,a fost cam pe grabă si la față nu prea e ok. In plus cand mergeai la ea in cameră trebuia sa mergi prin camera colegei. Asta in locația din Caransebeș.