Sari la conținut

New Amy Luxury Poze reale - 0730643074


Postări Recomandate

  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

Dacă am văzut că stă de ceva vreme pe la Brăila, m-am gândit să-i deschid un topic aici, ca să ușurăm puțin aflarea informației.

Fata e veche în branșă, are mai multe topice deschise, părerile destul de favorabile făcându-mă s-o vizitez.

La telefon a fost destul de amabilă, mi-a spus serviciile și locația (100/200 OP+NP, în spate la Lidl) și m-am prezentat în 10-15 minute la locul faptei.

M-a întâmpinat fata din poze (acestea o avantajează la greu), mică, destul de rotundă, cam prea mult botox în buze, țâțe cred că bandajate, n-am putut să le văd nici să le ating, pe motiv de operație.

Am schimbat vreo 2 vorbe și am trecut la treabă. Cât m-am dezbrăcat și m-am așezat în pat a scris mesaje, când a terminat a luat o gumă și mi-a aplicat-o pe pwla nesculată. A început cu un oral bunicel, acum buzele alea umflate păreau mai mișto.

După vreo 40-45 de secunde s-a umezit cu scuipinol și s-a întors cu spatele, fără prea multe finețuri. Din spate se vede mai bine, are curul tare și nu se mai vede abdomenul ne-plat, destul de strâmtă, am reușit să finalizez, contrar așteptărilor. Pe timpul acțiunii au venit ceva arome neplăcute, nu cred era recent spălată + mirosul specific gagicilor corpolente.

După ce am terminat, a reluat scrisul mesajelor, nicio treabă cu subsemnatu'.

Loc> 8

Fata> 6-7 (poate mai mult pentru amatorii de dolofane)

Oral+normal> 6

Igienă> 6

Atitudine> 6

GFE> pula

Prin recenziile mai vechi scriau unii că ar fi mai amabilă la oră, mie nu mi-a plăcut, fast-fuck. Am deja o vizită prea mult la ea.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-amy-luxury-poze-reale/de83935d49i172f827d48ghf5ieeeh82.html

 

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...