Sari la conținut

Laura 0726468670

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, fane22 a spus:

Vezi ca a mărit tarifele!!!

250 coco

Îmi cer scuze, dar m-am intimidat când s-au luat de mine.

Ce de bani. Clar nu mă risc și a doua oara

• Oras:Pitesti
Postat

Din păcate, nu am găsit ce mă așteptam. Atitudinea distantă și graba au făcut ca întâlnirea să fie mai degrabă neplăcută decât relaxantă. Experiența nu justifică tariful

• Like 2
Postat

Desi urmăresc forumul de ceva timp si am mai fost la câteva fete nu prea am împărtășit din experiențe! Cu privire la fata asta, am aimtit nevoia sa imi spun parerea! Am fost la ea inca de la începuturile ei, având locatie atunci la Union! O experienta foarte bună atunci, mi a plăcut mult de ea! Am mai fost după de 2 ori la Bălcescu, experiente din ce in ce mai proaste si tot nu m am învățat minte iar ultima a fost pe Tudor Vladimirescu, un apartament la parter! Sincer, am plecat sictirit, total pe graba, daca poti sa pleci in 5 min ar fi perfect pentru ea! Daca nu aveți ce face cu banii, duceti-va la ea! Atat am avut de zis!

• Like 2
Postat
Acum 7 ore, fane22 a spus:

Vezi ca a mărit tarifele!!!

250 coco

Ooo!Tarife de vedeta!

Postat

Mi-e unu îmi place dacă te comporți frumos cu ea e OK acum nu știu ce să zic de alte întâlniri dar cu mine a fost ok de fiecare dată,poate dacă stau să mă gândesc o singură dată a fost mai altfel dar a dat scuză ca e puțin răcită, în rest eu sunt mulțumit de ce mi-a oferit și am vizitat-o de vreo 5-6 ori credeți-mă îmi plac rău sânii ăia 🫣🫣❤️🤭😁

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, laur balaur a spus:

Mi-e unu îmi place dacă te comporți frumos cu ea e OK acum nu știu ce să zic de alte întâlniri dar cu mine a fost ok de fiecare dată,poate dacă stau să mă gândesc o singură dată a fost mai altfel dar a dat scuză ca e puțin răcită, în rest eu sunt mulțumit de ce mi-a oferit și am vizitat-o de vreo 5-6 ori credeți-mă îmi plac rău sânii ăia 🫣🫣❤️🤭😁

Tot pt modul cum arată m-am dus și eu la ea, dar afara ei vopsit gardul, iar înăuntru este depozit de indiferența. Se pare că și la mine și la restul colegilor am nimerit când a avut un început de guturai. 

Eu am fost la ea in timpul sezonului cald, acum că vine toamna o sa fie răcită mereu.

Iar legat de preț, la 250 de lei a uitat calitatea în urma prețului. Degeaba arăți bine, daca ești mereu "răcită" și pe repede înainte.

Laura vezi că ți-am trimis un mesaj pe pm poate îl deschizi și tu. Vezi eu m-am conformat.

Postat
La 10.09.2025 la 7:13, olteanasu a spus:

Tot pt modul cum arată m-am dus și eu la ea, dar afara ei vopsit gardul, iar înăuntru este depozit de indiferența. Se pare că și la mine și la restul colegilor am nimerit când a avut un început de guturai. 

Eu am fost la ea in timpul sezonului cald, acum că vine toamna o sa fie răcită mereu.

Iar legat de preț, la 250 de lei a uitat calitatea în urma prețului. Degeaba arăți bine, daca ești mereu "răcită" și pe repede înainte.

Laura vezi că ți-am trimis un mesaj pe pm poate îl deschizi și tu. Vezi eu m-am conformat.

Ce guturai si raceala bai frate, ca 'Japca' e numele ei mic :))) acum na, fata nu e chiar de condamnat pentru ca incearca si ea sa faca,cat mai multi bani cu cat mai putina pizda/gura..

Ca aspect e tipla tipa, dar serviciile nu s pe masura caroseriei..din pacate.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
Acum 2 ore, TheEyesChico a spus:

Ce guturai si raceala bai frate, ca 'Japca' e numele ei mic :))) acum na, fata nu e chiar de condamnat pentru ca incearca si ea sa faca,cat mai multi bani cu cat mai putina pizda/gura..

Ca aspect e tipla tipa, dar serviciile nu s pe masura caroseriei..din pacate.

Sunt in asentimentele colegilor de mai sus.Femeia e tanc,că sa cităm un clasic în viața😁😁,dar ca servicii e groaznic.Pacat de ea că este superbă.Succes fraților .Osuuu🙏🙏

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...