rolandc Reputație: 464 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 2, 2023 Mai Cozo eu zic s-o lasi mai moale si sa mai tai din pretentii, ca zici ca-ti cauti nevasta, nu matarial de futut PS:: Ti-o recomandam eu pe fosta mea, ca se incadra in cerinte si ca bonus pentru tine ea cauta sot nu sex pe bani, deci futeai moca Dar din pacate ai ghinion, ca dupa ce s-a despartit de mine si-a tras si ea niste tatuaje 2
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 2, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 2, 2023 10 minutes ago, rolandc said: Mai Cozo eu zic s-o lasi mai moale si sa mai tai din pretentii, ca zici ca-ti cauti nevasta, nu matarial de futut PS:: Ti-o recomandam eu pe fosta mea, ca se incadra in cerinte si ca bonus pentru tine ea cauta sot nu sex pe bani, deci futeai moca Dar din pacate ai ghinion, ca dupa ce s-a despartit de mine si-a tras si ea niste tatuaje Pretenții?? Să fie una blondă, slăbuță, frumoasă și fără tatuaje intră la gusturi, nu la pretenții. Zic eu... 1
AdelinaAde1 Reputație: 68 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 3, 2023 💛 DISPONIBILĂ 💛 Am fost indisponibilă căteva zile din cauza perioadei 😁 Pentru programări 0735089174 whatsapp , sms! Take Ionescu 2
tttpttt Reputație: 695 Postat Aprilie 3, 2023 Postat Aprilie 3, 2023 Acum 2 ore, AdelinaAde1 a spus: 💛 DISPONIBILĂ 💛 Am fost indisponibilă căteva zile din cauza perioadei 😁 Pentru programări 0735089174 whatsapp , sms! Take Ionescu Draga, data viitoare anunta...nu de alta, dar Cozo deja fierbe la foc mic 😕 4
nila78 Reputație: 649 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 3, 2023 Acum 5 ore, tttpttt a spus: Draga, data viitoare anunta...nu de alta, dar Cozo deja fierbe la foc mic 😕 Cozonacu se coace nu se fierbe 5
AdelinaAde1 Reputație: 68 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 4, 2023 💛 DISPONIBILĂ 💛 💛Programari : 0735089174 whatsapp sms !💛 📌 Serviciile si prețurile mele sunt urmatoarele 📌 💋 150 lei finalizarea (30 minute) 💋 300 lei doua finalizari (60 minute) 💋DEPLASARI LA DOMICILIUL TAU/HOTEL/PENSIUNE 400 lei 💛Pentru Întâlnirile la ore târzii (după ora 22:00) prețurile sunt: 💋 200 finalizarea (30 minute) 💋 350 doua finalizări (60 minute ) 💛Sex normal (doar protejat) 🖤Sex oral (protejat/neprotejat cu atentie la vecini👅) in funcție de igiena/zona sa fie epilata 💛Saruturi pe corp din partea ta dar si a mea 🤗 🖤GFE (Real Girl Friend Experience) 💛HandJob & FootJob 🖤69 💛 Diferite pozitii 🖤Preludiu 💛Cunnilingus 🖤Anilingus pasiv 💛Role Play 🎉 Servicii extra:🎉 💋Fk (saruturi pe buze) 50 extra 💦 Finalizare faciala 50 extra 💦Dominare soft/medium ca parte pasiva 😁 👅 ( tras de par, palme peste fund, zona intima, accept limbaj vulgar ) accept si alte fantezii daca le discutam inainte 👅😁 si in limita bunului simt ! 100 extra 6
20_14 Reputație: 1742 Postat Aprilie 5, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Aprilie 5, 2023 La 27.03.2023 la 20:49, Lucas0 a spus: Băieți, voi vedeți asta? Cică FK mai nou înseamnă săruturi pe buze... Si pe obraz 🤣🤣🤣🤣
20_14 Reputație: 1742 Postat Aprilie 5, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Aprilie 5, 2023 La 04.04.2023 la 15:02, AdelinaAde1 a spus: 💛 DISPONIBILĂ 💛 💛Programari : 0735089174 whatsapp sms !💛 📌 Serviciile si prețurile mele sunt urmatoarele 📌 💋 150 lei finalizarea (30 minute) 💋 300 lei doua finalizari (60 minute) 💋DEPLASARI LA DOMICILIUL TAU/HOTEL/PENSIUNE 400 lei 💛Pentru Întâlnirile la ore târzii (după ora 22:00) prețurile sunt: 💋 200 finalizarea (30 minute) 💋 350 doua finalizări (60 minute ) 💛Sex normal (doar protejat) 🖤Sex oral (protejat/neprotejat cu atentie la vecini👅) in funcție de igiena/zona sa fie epilata 💛Saruturi pe corp din partea ta dar si a mea 🤗 🖤GFE (Real Girl Friend Experience) 💛HandJob & FootJob 🖤69 💛 Diferite pozitii 🖤Preludiu 💛Cunnilingus 🖤Anilingus pasiv 💛Role Play 🎉 Servicii extra:🎉 💋Fk (saruturi pe buze) 50 extra 💦 Finalizare faciala 50 extra 💦Dominare soft/medium ca parte pasiva 😁 👅 ( tras de par, palme peste fund, zona intima, accept limbaj vulgar ) accept si alte fantezii daca le discutam inainte 👅😁 si in limita bunului simt ! 100 extra Hm ...sa inteleg ca esti submisiva 🤩 Pe.langa ce ai trecut tu ...pot adauga franghie , lumanare , bici ...si daca pot face poze ?? Fara nici un fel de gluma ... Astea sunt cerintele mele ... se pot imdeplini ??.
ciocanul28 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2023 Postat Aprilie 8, 2023 A fost cineva pana la urma ? Mai este activa ?
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 8, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 8, 2023 1 hour ago, ciocanul28 said: A fost cineva pana la urma ? Mai este activa ? I-am scris până am rămas fără credit... M-am rugat de cineva să mă împrumute 5 euro să-mi încarc cartela și nu a vrut 🥺
altmarz Reputație: 6317 Postat Aprilie 8, 2023 Postat Aprilie 8, 2023 21 minutes ago, Cozonac7 said: I-am scris până am rămas fără credit... M-am rugat de cineva să mă împrumute 5 euro să-mi încarc cartela și nu a vrut 🥺 Nu a mai intrat de marti pe aici... @AdelinaAde1 cand intri din nou pe forum, ne spui te rog daca si cat mai ramai pe la noi? 😇
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 8, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 8, 2023 13 minutes ago, altmarz said: Nu a mai intrat de marti pe aici... @AdelinaAde1 cand intri din nou pe forum, ne spui te rog daca si cat mai ramai pe la noi? 😇 Asta cu intratul pe forum e irelevant. Poate activa liniștită și fără forum. Eu am avut o programare la ea... Dar din motive independente de mine nu s-a concretizat... Una peste alta, forumul ăsta minunat începe să mă irite din ce în ce mai mult. 2 1
Snekc Reputație: 603 Postat Aprilie 8, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 8, 2023 Acum 9 ore, altmarz a spus: Nu a mai intrat de marti pe aici... @AdelinaAde1 cand intri din nou pe forum, ne spui te rog daca si cat mai ramai pe la noi? 😇 A plecat de miercuri din Timișoara, probabil o fii uitat să posteze aici. Pare o domnișoara interesantă, care să sperăm că va revenii în orașul nostru frumos! 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 8, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 8, 2023 Eu ultimul mesaj i l-am scris joi. Pă oațap... Unde apar 2 bife albastre. Conform specialiștilor în domeniu, am înțeles că ăsta ar fi semn că a citit mesajul. Asta mă enervează cel mai tare, când scriu degeaba și nu primesc absolut niciun răspuns. Mă simt mai bine când cineva mă înjură, sau mă blochează... Măcar știu că ce'am scris a avut un impact, fie el și negativ. Așa când rămân în aer... E ca și când strig la lună. 1
Funafuti1 Reputație: 2 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 9, 2023 Acum 3 ore, Cozonac7 a spus: Eu ultimul mesaj i l-am scris joi. Pă oațap... Unde apar 2 bife albastre. Conform specialiștilor în domeniu, am înțeles că ăsta ar fi semn că a citit mesajul. Asta mă enervează cel mai tare, când scriu degeaba și nu primesc absolut niciun răspuns. Mă simt mai bine când cineva mă înjură, sau mă blochează... Măcar știu că ce'am scris a avut un impact, fie el și negativ. Așa când rămân în aer... E ca și când strig la lună. Eu miercuri, dar am pățit la fel cu bifa :))
copilul2016 Reputație: 220 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 9, 2023 Pai băieți probabil la Timișoara nu a fost la fel de bine ca la Oradea... Aici poate suntem mai selectivi 🤔🤔🤔
shady_boy Reputație: 248 Postat Mai 6, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 6, 2023 parea interesanta. ma oftic ca am ratat-o. sper sa se mai intoarca.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum