Sari la conținut

0747765072 A fost cineva la ea?

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Buna a mai fost pe la Deva avea si topic deschis cred ca pe celalat numar de tel  , avea daca nu ma insel doua anunturi cu doua nr de telefon .

Nu mai tin minte dar parca 200 era finalizare

Postat

Salut, am fost eu prin 2021. Atunci avea 150 fin, iar pe urmă s-a făcut 200, în prezent nu știu cât este. Fata e cea din poze cu sânii lăsați cum se vede în unul dintre anunțurile postate. Oferă On, np și finalizare corporala. La ON nimic special și cu ajutorul mâinii, se și plictisește repede de asta cam maxim 3-4 min. Np cum vrei vine și deasupra dar nu prea are nici o reacție sau mișcări, dai cât vrei și cam atât. Finalizare te lasă pe sâni dar e scârbită de asta. Personalitate nici bine nici rău, îți vorbește civilizat doar că puțin te introduce repede în treabă și se uită pe ceas. E pe modul cu cât mai mulți și mai repede cu atât mai bine. La igienă nu suferă fata e chiar curată. Pararea mea... E de o tragere și nimic mai mult. Vizitați colegii și vedeți cum este acum, cine știe poate e mai vorbareata și animată. Înainte de noi a stat o vreme la Oradea nu m-am uitat să văd ce părere au ciocanitorii de acolo. Spor! 

• Oras:Deva
Postat
Acum 4 minute, Sceptic_09 a spus:

Salut, am fost eu prin 2021. Atunci avea 150 fin, iar pe urmă s-a făcut 200, în prezent nu știu cât este. Fata e cea din poze cu sânii lăsați cum se vede în unul dintre anunțurile postate. Oferă On, np și finalizare corporala. La ON nimic special și cu ajutorul mâinii, se și plictisește repede de asta cam maxim 3-4 min. Np cum vrei vine și deasupra dar nu prea are nici o reacție sau mișcări, dai cât vrei și cam atât. Finalizare te lasă pe sâni dar e scârbită de asta. Personalitate nici bine nici rău, îți vorbește civilizat doar că puțin te introduce repede în treabă și se uită pe ceas. E pe modul cu cât mai mulți și mai repede cu atât mai bine. La igienă nu suferă fata e chiar curată. Pararea mea... E de o tragere și nimic mai mult. Vizitați colegii și vedeți cum este acum, cine știe poate e mai vorbareata și animată. Înainte de noi a stat o vreme la Oradea nu m-am uitat să văd ce părere au ciocanitorii de acolo. Spor! 

Mulțumesc pentru răspuns,mă mai gândesc dacă o vizitez sau nu,ciocane tari la toți pătimașii de putze

Postat

Da m-ai are topic deschis clar nu e de 200 fin, eu când am fost la ea părea plictisită nu prea se implică, dar că fizic nu arată rău, sâni într-adevăr puțin lăsați dar e frumușică, la 150 fin eu m-ai treceam pe la ea că la ce arătări avem prin oraș, măcar ea e frumoasă!

• Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Postat

Într-adevăr, este frumoasă per ansamblu. Simpatică la față, corp atletic, îngrijit, igienă corespunzătoare, vorbește frumos. Priviri perverse și are și un fel de a glumi-tachina, dacă prinzi la acest joc, dar se ajunge aici după câteva vizite și după ce-i câștigi încrederea. Eu am fost mulțumit de fiecare dată, chiar dacă gama de servicii este cea clasică.

Fiecare cu preferințele lui 

Postat
Acum 1 minut, lucasman a spus:

Într-adevăr, este frumoasă per ansamblu. Simpatică la față, corp atletic, îngrijit, igienă corespunzătoare, vorbește frumos. Priviri perverse și are și un fel de a glumi-tachina, dacă prinzi la acest joc, dar se ajunge aici după câteva vizite și după ce-i câștigi încrederea. Eu am fost mulțumit de fiecare dată, chiar dacă gama de servicii este cea clasică.

Fiecare cu preferințele lui 

Mda,încă mă gândesc dacă o să o vizitez sau optez pentru altceva,vă mulțumesc pentru răspunsuri și opinii...

• Like 1

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Nr. tel:0747765072

Acuma este la Brașov iar dacă pozele sunt reale, nu arată rău deloc...😋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...