Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Martie 30, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 30, 2023 ❤Bună! ❤Numele meu este Lavinia și m-am hotărât sa încep aceasta activitate în orașul vostru. ❤Sunt o fata blonda cu ochii albaștri în vârstă de 22 de ani, 1,63 înălțime și 60kg, sani maricei as spune eu si forme bine conturate. ❤Nu ma încadrez în genul Slim sau Skini dar nici în genul BBW, as spune mai degrabă ca sunt o fata la care ai pe ce sa pui mana atunci când o atingi si cu siguranță o sa va placa. ❤Va pot oferi servicii de MASAJ EROTIC cu finalizare prin tehnici erotice sau puteți alege serviciile clasice acestea fiind: ❤Sex oral protejat sau neprotejat strict în funcție de igiena pe care eu o consider în regula. ❤Sex normal fără discuții doar protejat. ❤GFE. ❤Sărutări pe corp. ❤️Fk doar în funcție de chimia dintre noi. ❤️Masaj de relaxare cu ulei cald. ❤️Hand job. ❤️Foot job. ❤️Sex între sânii mei frumoși. ❤️Dar și alte fantezii pe care le putem stabili direct în locația mea 💕Servicii extra vor fi: 💕Finalizare orala (50 de lei) 💕Finalizare facială (50 de lei) 💕Uro activ (50 de lei) 💕Dominare soft sau hard cu jucăriile mele (100 de lei) ❤️Prețul pentru o finalizare va fi de 150 de lei fără masaj erotic (30 de minute) ❤️Prețul pentru o ora va fi de 250 de lei o Finalizare plus masaj erotic sau 2 finalizari fara masaj erotic(60 de minute) 💕Sunt la început de drum în aceasta activitate și v-as ruga sa nu fiți foarte duri cu mine. 💕As dori sa cunosc doar persoane care știu ce înseamnă respectul reciproc. ⛔️Nu accept sub nici o forma persoane în stare de ebrietate, sub influenta altor substante sau cu accesorii la penis. 🔴Programările va rog sa le facem doar pe Whatsapp, SMS sau PM și va rog sa fie confirmate cu 1ora înainte. În caz contrar ma vad nevoita sa blochez numărul de telefon pentru a evita aceeași situație și a 2-a oara ❤️0740337101❤️ 2 6 Link spre comentariu
dmxxxx Reputație: 8 Postat Martie 30, 2023 Partajează Postat Martie 30, 2023 Sa ne spui și zona în care te găsim. Link spre comentariu
Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Martie 30, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Martie 30, 2023 Acum 4 minute, dmxxxx a spus: Sa ne spui și zona în care te găsim. Ma găsiți în zona Bulevardul Dimitrie Cantemir Link spre comentariu
alexanderr22 Reputație: 107 Postat Martie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2023 Poți pune ceva poze și cu posteriorul? Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat Martie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2023 Bine ai venit Lavinia și pune te rog mai multe poze ca ai forme frumoase și ai ce sa ne arăți. 🙂 Link spre comentariu
lipton94 Reputație: 60 Postat Martie 30, 2023 Oras:Bucuresti - Pantelimon Oras:Bucuresti - Pantelimon Partajează Postat Martie 30, 2023 Niceee, te-am pus pe listă, voi reveni cu vizita f curand! Link spre comentariu
navigatoru Reputație: 226 Postat Martie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2023 Acum 2 ore, Lavinia.22 a spus: ❤Bună! ❤Numele meu este Lavinia și m-am hotărât sa încep aceasta activitate în orașul vostru. ❤Sunt o fata blonda cu ochii albaștri în vârstă de 22 de ani, 1,63 înălțime și 60kg, sani maricei as spune eu si forme bine conturate. ❤Nu ma încadrez în genul Slim sau Skini dar nici în genul BBW, as spune mai degrabă ca sunt o fata la care ai pe ce sa pui mana atunci când o atingi si cu siguranță o sa va placa. ❤Va pot oferi servicii de MASAJ EROTIC cu finalizare prin tehnici erotice sau puteți alege serviciile clasice acestea fiind: ❤Sex oral protejat sau neprotejat strict în funcție de igiena pe care eu o consider în regula. ❤Sex normal fără discuții doar protejat. ❤GFE. ❤Sărutări pe corp. ❤️Fk doar în funcție de chimia dintre noi. ❤️Masaj de relaxare cu ulei cald. ❤️Hand job. ❤️Foot job. ❤️Sex între sânii mei frumoși. ❤️Dar și alte fantezii pe care le putem stabili direct în locația mea 💕Servicii extra vor fi: 💕Finalizare orala (50 de lei) 💕Finalizare facială (50 de lei) 💕Uro activ (50 de lei) 💕Dominare soft sau hard cu jucăriile mele (100 de lei) ❤️Prețul pentru o finalizare va fi de 150 de lei fără masaj erotic (30 de minute) ❤️Prețul pentru o ora va fi de 250 de lei o Finalizare plus masaj erotic sau 2 finalizari fara masaj erotic(60 de minute) 💕Sunt la început de drum în aceasta activitate și v-as ruga sa nu fiți foarte duri cu mine. 💕As dori sa cunosc doar persoane care știu ce înseamnă respectul reciproc. ⛔️Nu accept sub nici o forma persoane în stare de ebrietate, sub influenta altor substante sau cu accesorii la penis. 🔴Programările va rog sa le facem doar pe Whatsapp, SMS sau PM și va rog sa fie confirmate cu 1ora înainte. În caz contrar ma vad nevoita sa blochez numărul de telefon pentru a evita aceeași situație și a 2-a oara ❤️0740337101❤️ Niște poze cum stai asa în picioare, nu rezemata sau culcata ne-ar fi de mare ajutor .Multumiri anticipate ! Link spre comentariu
Adrian_52 Reputație: 6 Postat Martie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2023 Pari interesantă. Ne putem vedea în weekend? Link spre comentariu
Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Martie 31, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Martie 31, 2023 Acum 7 ore, Adrian_52 a spus: Pari interesantă. Ne putem vedea în weekend? Sigur ca da, îmi poți trimite mesaj pe whatsapp Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat Martie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2023 Lavinia, așteptăm pozele tale sexy. 🙂 Link spre comentariu
Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Martie 31, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Martie 31, 2023 Scumpilor😍, cei care aveți programări astăzi va rog sa îmi scrieți sms sa îmi specificați și confirmările sa le facem tot pe sms deoarece am probleme cu whatsapp-ul. Pana se concretizează va rog sa stabilim programările pe SMS. Îmi cer scuze ca s-a întâmplat asa dar nu am nici o vina pentru faptul ca mi-au închis Whatsapp-ul. Încă odată mii de scuze dar nu pot răspunde deloc pe whatsapp. Spre sa remediez problema astăzi. Link spre comentariu
Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Martie 31, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Martie 31, 2023 Ma vad nevoita sa îmi schimb numărul de telefon deoarece nu se deblochează whatsapp-ul. Așadar rog un moderator dacă îmi poate schimba numărul din titlul topicului Noul număr de telefon pe care va rog sa imi scrieți va fi 0753653892 Link spre comentariu
ninfomanee Reputație: 564 Postat Martie 31, 2023 Partajează Postat Martie 31, 2023 Am avut intenția sa merg la domnișoara să sparg gheața, i-am scris, mi-a răspuns că locația ar fi pe Dimitrie Cantemir. nu mi se păreau prea concludente pozele așa ca am îndrăznit să ii cer alte poze pe whatsapp , ori sa le publice aici, mi-a comunicat ca urmează sa posteze altele diseară, asta după vreo ora jumate. Zic pas pt moment avand in vedere cele menționate mai sus și aștept ori sa spargă gheata alt confrate, ori sa pună poze din care ne dam și noi seama cum arată. 1 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Martie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2023 Hai sa i dam totusi un pic de răgaz.. A zis fata ca e la început Link spre comentariu
Saracu Reputație: 162 Postat Martie 31, 2023 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Partajează Postat Martie 31, 2023 Ca si novice, mai rar sa te descurci asa de repede pe forum, sa ceri schimbare nr de telefon la admin….. felicitari Link spre comentariu
cezartwix Reputație: 88 Postat Martie 31, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 31, 2023 Salutare, Am fost eu si va las cateva impresii. Programare: sms + whatsapp Locatia - Cantemir, apartament mic dar ok. Patul nu e preferatul meu. Gel de dus, papuci, prosoape curate, totul ok Domnisoara e cea din poze, poate avea 2 kg mai putin in poze, draguta la fata, nu e pentru amatorii de slim, educata, vorbareata. Zice ca a facut videochat si masaj erotic in trecut. Actiunea: eu am optat pentru 2 finalizari. Oral slow...asa am cerut dar se vede ce e la inceput asa ca nu va asteptati la cine stie ce artificii...la fel si la normal. Pentru mine overall a fost ok si recomand. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator AlexIlghe2 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2023 Partajează Postat Aprilie 1, 2023 Mie mi-a placut de Lavinia. Duș inainte, mare +. Cum a zis si colegul, papuci, prosop curat, Lavinia foarte educata, micuta, corp fain. Masaj erotic nota 10. O sa revin cu siguranta! Link spre comentariu
Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2023 Acum 14 ore, cezartwix a spus: Salutare, Am fost eu si va las cateva impresii. Programare: sms + whatsapp Locatia - Cantemir, apartament mic dar ok. Patul nu e preferatul meu. Gel de dus, papuci, prosoape curate, totul ok Domnisoara e cea din poze, poate avea 2 kg mai putin in poze, draguta la fata, nu e pentru amatorii de slim, educata, vorbareata. Zice ca a facut videochat si masaj erotic in trecut. Actiunea: eu am optat pentru 2 finalizari. Oral slow...asa am cerut dar se vede ce e la inceput asa ca nu va asteptati la cine stie ce artificii...la fel si la normal. Pentru mine overall a fost ok si recomand. Îți multumesc😘 Link spre comentariu
Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2023 Acum 4 ore, AlexIlghe2 a spus: Mie mi-a placut de Lavinia. Duș inainte, mare +. Cum a zis si colegul, papuci, prosop curat, Lavinia foarte educata, micuta, corp fain. Masaj erotic nota 10. O sa revin cu siguranta! Îți mulțumesc😘 Link spre comentariu
Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2023 Pozele promise❤️ 4 6 Link spre comentariu
Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Buna dimineața😘 2 2 Link spre comentariu
rafa121 Reputație: 841 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Alep Oras:Alep Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Stabilind o programare pe whatsapp, m-am prezentat la ușa apartamentului unde își desfășoară activitatea Lavinia, I-am plătit pentru o oră 250+50 lei (pentru finalizare COF). Fata are sânii măricei. bucile mi-au plăcut (cu Lavinia mi-a plăcut mult să fac sex în poziția în care ea stă întinsă pe burtă). Pozele în care ea este în lenjerie de corp neagră sunt edificatoare. Timpul plătit a fost respectat, serviciile solicitate de mine și plătite au fost oferite de ea. GFE nu prea a existat, dar să mă bucur că nu a lipsit cu desăvârșire Oricum, m-am simțit confortabil cu Lavinia. Notele ar fi: oral: 8,5 (destul de plăcut pentru că a fost făcut lent dar fără să fie ceva deosebit; mi-a făcut oral cât am dorit; finalizare COF: ceva ce aștept întotdeauna cu nerăbdare, cu Lavinia a fost o imagine frumoasă dar nu spectaculoasă, având ea ceva rețineri) normal: 9 (chiar m-am simțiț bine și, în plus, nu a comentat și nu a făcut figuri) Având în vedere că oferă multe servicii, printre care CIM și COF, prețurile sunt ok, iar atitudinea este de nota 10, Lavinia e de revizitat. 7 1 Link spre comentariu
Cabal1337 Reputație: 1 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Care este programul tău? Lucrezi și in weekend-uri? Link spre comentariu
goforitttt Reputație: 227 Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Las si eu mai jos experienta mea cu Lavinia. Programat de vineri pe whatsapp, pentru astazi in jurul pranzului - totul a decurs normal, confirmare cu 1h inainte. Ajuns la locul cu pricina, am dat peste o domnisoara draguta, cu un corp frumos -daca ar fi sa mentionez ceva aici, ar fi ca are putina burtica, dar nimic deranjant. Locatia arata foarte bine, curata, iar camera de actiune arata super ok. Acum legat de actiune, nu a fost ziua mea norocoasa, oboseala si-a spus cuvantul. Am avut parte de un ON bun, soft, nimic wow, dar suficient cat sa ridice toata panzele sus. Mic unealta mea nu a vrut sa ma ajute decat cu LOT, apoi putin 69, moment dupa care am abandonat misiunea si am trecut la un masaj de relaxare destul de bun - mi-a placut mult, chiar se pricepe de minune. Legat de halat, am achitat 250 ron pentru 1h - dtd cred ca au fost putin peste 60 min. Ca o concluzie, mie mi-a placut de Lavinia, partea de GFE nu prea a existat, insa este o prezenta placuta, nu as zice neaparat cea mai vorbareata, insa nici foarte rezervata. Eu o sa revin, atat pentru masaj cat si pentru a-mi lua revansa la NP.😄 Lavinia, ai maini magice- bine, bine, sa nu zici ca am uitat si de fundulet, arata minunat si el😋 Te pup Lavinia si sper sa ne revedem cat de curand🤗 Ps. Tipul scriitor😂 Experiente faine tuturor😉🫡 6 1 Link spre comentariu
Lavinia.22 Reputație: 37 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Acum 14 ore, goforitttt a spus: Las si eu mai jos experienta mea cu Lavinia. Programat de vineri pe whatsapp, pentru astazi in jurul pranzului - totul a decurs normal, confirmare cu 1h inainte. Ajuns la locul cu pricina, am dat peste o domnisoara draguta, cu un corp frumos -daca ar fi sa mentionez ceva aici, ar fi ca are putina burtica, dar nimic deranjant. Locatia arata foarte bine, curata, iar camera de actiune arata super ok. Acum legat de actiune, nu a fost ziua mea norocoasa, oboseala si-a spus cuvantul. Am avut parte de un ON bun, soft, nimic wow, dar suficient cat sa ridice toata panzele sus. Mic unealta mea nu a vrut sa ma ajute decat cu LOT, apoi putin 69, moment dupa care am abandonat misiunea si am trecut la un masaj de relaxare destul de bun - mi-a placut mult, chiar se pricepe de minune. Legat de halat, am achitat 250 ron pentru 1h - dtd cred ca au fost putin peste 60 min. Ca o concluzie, mie mi-a placut de Lavinia, partea de GFE nu prea a existat, insa este o prezenta placuta, nu as zice neaparat cea mai vorbareata, insa nici foarte rezervata. Eu o sa revin, atat pentru masaj cat si pentru a-mi lua revansa la NP.😄 Lavinia, ai maini magice- bine, bine, sa nu zici ca am uitat si de fundulet, arata minunat si el😋 Te pup Lavinia si sper sa ne revedem cat de curand🤗 Ps. Tipul scriitor😂 Experiente faine tuturor😉🫡 Buna dimineața! Iti multumesc ca m-ai vizitat și te mai aștept cu drag data viitoare😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum