Sari la conținut

Paula🔞0739295436💙

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 43 minute, s3f a spus:

ALO PAULA, nu te-ai saturat sa iti faci reclama singura? Posteaza si tu poze mai apropiate de realitate ca tu pozezi a miss Ucraina si esti miss Cernobal in realitate ! Va place sa mirositi a tocanita prajita de mergeti la donsoara asta ? Defapt nu mai merge nimeni de a plecat

Daca nu este pe placul tau , asta nu înseamnă să ironizezi fata ...daca știe să își facă de mâncare este un redus la buget ...atâta timp cât în dormitor nu miroase a tocăniță, și își face treaba jos pălăria ...dar unii suferim de mici amănunte .....fata chiar își face treaba chiar daca nu este miss Ucraina ....

• Trist 1
  • Inimioara 1
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Cam aia e problema nepoate, am fost la ea si mirosea a prajeala si a tocana toata din cap pana in picioare, inclusiv prosop. Daca tot esti asa gospodina treci si fa un dush, aeriseste inainte sa vina cineva la tine. Macar e miss Olanda daca nu Ucraina. Spor la futut 

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 8 ore, s3f a spus:

Cam aia e problema nepoate, am fost la ea si mirosea a prajeala si a tocana toata din cap pana in picioare, inclusiv prosop. Daca tot esti asa gospodina treci si fa un dush, aeriseste inainte sa vina cineva la tine. Macar e miss Olanda daca nu Ucraina. Spor la futut 

sincer sa fiu la ce cacat de mancare primesti in oras servit mai bine merg la ea doar sa mananc o tocanita buna facuta de ea si pe urma poate merge si un sex. inca nu am apucat sa ajung la ea dar vreau sa o vizitez ca vreau sa imi bag nasul in decolteul ei. 

• Inimioara 1
  • Telefon: 0739295436
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 30.07.2023 la 20:15, s3f a spus:

Dragul meu🫡 @s3f, te am înțeles, ți ai spus părerea in prima recenzie lăsată, cum că mirosea a mâncare a in casă, acum spui că miroseam și eu!😂🤦🏻‍♀️Te am înțeles, sunt grasă, urâtă, nu sunt pe gustul tău, nu i niciun fel de problemă. Problema este alta,😪 ți-am specificat destul de clar de cand ai ajuns la ușă, că mi s a anulat o programare, iar in acel timp liber mi am gătit ceva si miroase a mâncare.. da chiar nu te înțeleg acum, :no2m ai văzut de la ușă, ai văzut ca sunt urâtă, că miros a mâncare, că miroase in toată casa a mâncare , la ce Dumnezeu ai rămas? Te a obligat cineva? :refozȚi a băgat cineva mâna in buzunar să ti i a banii? :refozRămâi mă omule DOAR LA FETELE CARE SUNT PE GUSTUL TĂU! :inloveePe tot topicul meu, că sunt câteva pagini, ești singurul care tot vorbește ca m ai vizitat o data si atunci miroasea a mâncare, da’ ce voiai sa fac? :ph34r:Sa mor de foame?😣Am aerisit, geamurile tot timpul sunt deschise, dar tu ai venit imediat după ce am terminat de gătit, la 15 minute.. La restaurant nu mi place să mănânc, si mulți care m au vizitat știu de ce. Și ca tot spui ca nu ma vizitează nimeni și d-asta am plecat, mergi tu pe premiza asta și satisfaceți gândirea, eu, sunt acasă, bine sănătoasă, mă odihnesc, mă relaxez, îmi gătesc, ca așa e la mine la Cernobîl 🤭:cocktail:pepsiSpor in toate dragul meu, și să ai parte doar de fete care să ti satisfacă plăcerile trupești, ca la carte, iar aspectul lor să fie exact cum îți dorești tu! Seară minunată să ai! :feet😚💙

• Like 2
  • Haha 3
  • Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 23 minute, Paula69 a spus:

Dragul meu @s3f, te am înțeles, ți ai spus părerea in prima recenzie lăsată, cum că mirosea a mâncare a in casă, acum spui că miroseam și eu😂🤦🏻‍♀️te am înțeles, sunt grasă, urâtă, nu sunt pe gustul tău, nu i niciun fel de problemă. Problema este alta, ți-am specificat destul de clar de cand ai ajuns la ușă, că mi s a anulat o programare, iar in acel timp liber mi am gătit ceva si miroase a mâncare.. da chiar nu te înțeleg acum, m ai văzut de la ușă, ai văzut ca sunt urâtă, că miros a mâncare, că miroase in toată casa a mâncare , la ce Dumnezeu ai rămas? Te a obligat cineva? Ți a băgat cineva mâna in buzunar să ti i a banii? Rămâi mă omule DOAR LA FETELE CARE SUNT PE GUSTUL TĂU! Pe tot topicul meu, că sunt câteva pagini, ești singurul care tot vorbește ca m ai vizitat o data si atunci miroasea a mâncare, da’ ce vrei sa fac? Sa mor de foame?😣Am aerisit, geamurile tot timpul sunt deschise, dar tu ai venit imediat după ce am mâncat, la 15 minute.. La restaurant nu mi place să mănânc, si mulți care m au vizitat știu de ce. Și ca tot spui ca nu ma vizitează nimeni și d-asta am plecat, mergi tu pe premiza asta și satisfaceți gândirea, sunt acasă, bine sănătoasă, mă odihnesc, mă relaxez, îmi gătesc, ca așa e la mine la Cernobal🤭😏Spor in toate dragul meu, și să ai parte doar de fete care să ti satisfacă plăcerile trupești, ca la carte, iar aspectul lor să fie exact cum îți dorești tu! Seară minunată să ai! 🤗💙

Like for Cernobil!:)))

• Haha 1
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 21 ore, Paula69 a spus:

Dragul meu🫡 @s3f, te am înțeles, ți ai spus părerea in prima recenzie lăsată, cum că mirosea a mâncare a in casă, acum spui că miroseam și eu!😂🤦🏻‍♀️Te am înțeles, sunt grasă, urâtă, nu sunt pe gustul tău, nu i niciun fel de problemă. Problema este alta,😪 ți-am specificat destul de clar de cand ai ajuns la ușă, că mi s a anulat o programare, iar in acel timp liber mi am gătit ceva si miroase a mâncare.. da chiar nu te înțeleg acum, :no2m ai văzut de la ușă, ai văzut ca sunt urâtă, că miros a mâncare, că miroase in toată casa a mâncare , la ce Dumnezeu ai rămas? Te a obligat cineva? :refozȚi a băgat cineva mâna in buzunar să ti i a banii? :refozRămâi mă omule DOAR LA FETELE CARE SUNT PE GUSTUL TĂU! :inloveePe tot topicul meu, că sunt câteva pagini, ești singurul care tot vorbește ca m ai vizitat o data si atunci miroasea a mâncare, da’ ce voiai sa fac? :ph34r:Sa mor de foame?😣Am aerisit, geamurile tot timpul sunt deschise, dar tu ai venit imediat după ce am terminat de gătit, la 15 minute.. La restaurant nu mi place să mănânc, si mulți care m au vizitat știu de ce. Și ca tot spui ca nu ma vizitează nimeni și d-asta am plecat, mergi tu pe premiza asta și satisfaceți gândirea, eu, sunt acasă, bine sănătoasă, mă odihnesc, mă relaxez, îmi gătesc, ca așa e la mine la Cernobîl 🤭:cocktail:pepsiSpor in toate dragul meu, și să ai parte doar de fete care să ti satisfacă plăcerile trupești, ca la carte, iar aspectul lor să fie exact cum îți dorești tu! Seară minunată să ai! :feet😚💙

Bunaa mai lucrezi , poți sa mi rasp pe wapp cu 046 am nr la sfârșit

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Adi699 a spus:

Bunaa mai lucrezi , poți sa mi rasp pe wapp cu 046 am nr la sfârșit

Bună, sunt acasă momentan, iar telefonul îl am închis! Voi anunța aici când revin!💙🤗

Postat
La 01.08.2023 la 17:52, Paula69 a spus:

Bună, sunt acasă momentan, iar telefonul îl am închis! Voi anunța aici când revin!💙🤗

Bn zâna mea te astept

• Minus 1
Postat
La 01.08.2023 la 17:52, Paula69 a spus:

Deja mi e dor de tine")

• Minus 1
Postat
On 7/31/2023 at 4:27 AM, scarlxxrd said:

sincer sa fiu la ce cacat de mancare primesti in oras servit mai bine merg la ea doar sa mananc o tocanita buna facuta de ea si pe urma poate merge si un sex. inca nu am apucat sa ajung la ea dar vreau sa o vizitez ca vreau sa imi bag nasul in decolteul ei. 

Daca face gulash vin si io...🥘🥗🍜

Apoi ii sevesc si un pulash... si aia e!😆

• Haha 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor!🤗

De mâine voi fi disponibilă in orașul vostru! Locația este lângă Hotel Cireșica! 
Menționez că am și o prietenă, care, pe moment nu lucrează cu forum, doar cu publi24, voi pune și anunțul ei aici cu numărul de telefon, (nu vom locui amândouă in aceiași locație)! 🤗🦋

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
La 21.08.2023 la 21:52, Paula69 a spus:

Bună dragilor!🤗

De mâine voi fi disponibilă in orașul vostru! Locația este lângă Hotel Cireșica! 
Menționez că am și o prietenă, care, pe moment nu lucrează cu forum, doar cu publi24, voi pune și anunțul ei aici cu numărul de telefon, (nu vom locui amândouă in aceiași locație)! 🤗🦋

Welcome back, eram chiar curios de colega dar vad ca nu i-ai facut inca nici un topic. Bonboanele cum sunt sper ca nu au pierdut din volum!!???

Postat
Acum 23 ore, fact12345 a spus:

Stie cineva ceva de ea?

Nu este pe constanta am.vb eu cu ea

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 04.09.2023 la 1:43, fact12345 a spus:

Stie cineva ceva de ea?

Hello🫠Din păcate nu am găsit o chirie la un preț care să mi convină, (ținând cont că stau singură, nu doresc să dau 400 de lei/zi) voi anunța aici din nou, când voi reveni! 🫠🖤

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 6 ore, Paula69 a spus:

Hello🫠Din păcate nu am găsit o chirie la un preț care să mi convină, (ținând cont că stau singură, nu doresc să dau 400 de lei/zi) voi anunța aici din nou, când voi reveni! 🫠🖤

Ok mulțumim ca ne ai anunțat te așteptăm cu mare.drag

• Like 1
Postat
La 05.09.2023 la 17:47, Paula69 a spus:

Bună am găsit eu chirie cu 100 de euro

Postat
La 05.09.2023 la 17:47, Paula69 a spus:

In cateva zile scade la jumătate cu siguranță. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello! 🤗
Disponibilă de vineri după amiază până duminică seara! 🖤♣️

📞0739295436

• Inimioara 3
Postat
Acum 9 minute, Paula69 a spus:

Hello! 🤗

📞0739295436

DDCADE45-AF88-4E64-B4AC-3D8EC4BDAA75.jpeg

Ai găsit cazare tocmai acum când  nu mai futem ce vine din deplasarea..Curat ghinion. 

Postat
Acum 2 ore, Paula69 a spus:

Hello! 🤗

📞0739295436

DDCADE45-AF88-4E64-B4AC-3D8EC4BDAA75.jpeg

Sărut manusitele, picioruțele si ce prind între Domnișoara, ți-am scris pe whatsapp pentru o eventuala întrevedere de amor. Aștept o programare când te lasă inima, doar in Weekend, in timpul săptămânii nu ma mai lasă nevasta 😒

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă pentru programări până la ora 01:00!🥵🤗

Modalitate de contact: 0739295436(Whatsapp). 
 rog să specificați in mesaj, pana la ce oră va pot răspunde înapoi! 
Locatia : Bulevardul Mamaia (Moonlight Residence) 

•  
  •  
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața!

Disponibilă pentru programări!
Astăzi și mâine!🥵

💙Servicii: oral in funcție de igienă, normal doar protejat, masaj, 69, fantezii in limita bunului simț! Preț: 150 finalizarea/ 250 ora, uro+50, CIM+100
Programări whatsapp: 0739295436

locație: 🏡Bulevardul Mamaia (Moonlight Residence) 🖤

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🔞👅🍭

• Inimioara 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...