staticrzr Reputație: 66 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Postat Aprilie 2, 2023 Salut, ceva recomandări referitor la cazare apartament sau studio cumva intre orele 11-16-17? Ce găsesc pe booking SI Airbnb aunt cu check-in după ora 14:00, însă eu am nevoie de la 11:00.
Membru Premium haloowen Reputație: 4852 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Aprilie 2, 2023 Fa-ti rezervare pe booking fara plata anticipata, intri in posesia nr telefon de la proprietate si spui ca vrei chek in la ora 11. O sa mearga! 1
staticrzr Reputație: 66 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Autor Postat Aprilie 2, 2023 Da m-am gândit și eu la asta. Dar merge doar daca nu au pe cineva din ziua anterioara. Practic apartamentul sa fie liber
Membru Premium haloowen Reputație: 4852 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Aprilie 2, 2023 Neaparat apartament? Incearca hoteluri, pensiuni, gen vila queen mary de pe Unirii. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum