OmulRosu Reputation: 0 Posted April 16, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Share Posted April 16, 2023 Salutare/buna, Caut si eu o fata pentru un deepthroat serios.. sunt putin mai gros si tot am probleme in a ma bucura de un oral asa cum trebuie. Ideal ar fi in Ploiesti, dar e ok si in zone. Daca aveti recomandari,astept contacte. Multumesc. Link to comment
gentleman03 Reputation: -29 Posted April 16, 2023 Oras:hard sex Oras:hard sex Share Posted April 16, 2023 pe deep bengoasa este o fata tyson are ca nickname ,cu mine a rupt pana la inec , dar nu am mai vz in ploiesti ! Link to comment
seniorsenior Reputation: 42 Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Nu prea avem asa ceva in ploiesti dar mai asteptam raspunsuri 😉 Link to comment
bbb Reputation: 157 Posted April 27, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Share Posted April 27, 2023 Chiar nimeni in Ploiesti pentru un oral deep, umed si finalizare orală? din cele testate pana acum se apropia Adelina, dar nu umed. Alta recomandare ? Link to comment
awokeone10 Reputation: 8650 Posted April 28, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Share Posted April 28, 2023 Acum 12 ore, bbb a spus: Chiar nimeni in Ploiesti pentru un oral deep, umed si finalizare orală? din cele testate pana acum se apropia Adelina, dar nu umed. Alta recomandare ? Nimeni,si nici recomandari nu sunt 1 Link to comment
crocobazdugat Reputation: 543 Posted April 28, 2023 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Share Posted April 28, 2023 Acum 17 ore, bbb a spus: Chiar nimeni in Ploiesti pentru un oral deep, umed si finalizare orală? din cele testate pana acum se apropia Adelina, dar nu umed. Alta recomandare ? Vreau și eu la Adelina că e unică..face oral uscat..!! mă gândesc că e o super nașpa senzație acum..dar cine știe..trebuie neapărat să încerc 😵💫😵💫 Link to comment
Recommended Posts