Sari la conținut

Centură

Postări Recomandate

Postat

Salutare! Mă ajută cineva cu Nr. De Tel al unei domnișoare care activează la strada, Petrom l,podul Viilor etc .Mulțumesc!

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 21 ore, Tutu111 a spus:

Salutare! Mă ajută cineva cu Nr. De Tel al unei domnișoare care activează la strada, Petrom l,podul Viilor etc .Mulțumesc!

Vrei sa ii ceri "pozici" noi?

• Haha 3
  • Membru Premium
  • Oras:-
Postat

@valialex87 

Salut Bossule , pe tine ce te mai afecteaza ? Am spus eu ceva de servicii , sau ai comentat fara sa citesti ce am scris ?

Presupun ca intrii aici sa vezi poze cu fete , nu munti si capsuni . Cand pui o poza , pe 10 topice , crede-ma ca o faci , pentru a tine topicul sus. 

Sa faca ce vrea , poate iti da si tie mesaj la 3 noaptea , sa te scoata gagicata din ghete , sa vedem daca ii mai iei apararea. 

• Like 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

• Oras:Road Riders - R&R - Pitești
Postat
Acum 4 minute, L.A.W. a spus:

@valialex87 

Salut Bossule , pe tine ce te mai afecteaza ? Am spus eu ceva de servicii , sau ai comentat fara sa citesti ce am scris ?

Presupun ca intrii aici sa vezi poze cu fete , nu munti si capsuni . Cand pui o poza , pe 10 topice , crede-ma ca o faci , pentru a tine topicul sus. 

Sa faca ce vrea , poate iti da si tie mesaj la 3 noaptea , sa te scoata gagicata din ghete , sa vedem daca ii mai iei apararea. 

Sa mă sune și la 2 noaptea o ajut cu cea mai mare placere.Eu unul sunt convins de ea .mai multe nu are rost să vorbec.Un sfat încerca să fi un băiat salon. O zi buna 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, valialex87 a spus:

Sa mă sune și la 2 noaptea o ajut cu cea mai mare placere.Eu unul sunt convins de ea .mai multe nu are rost să vorbec.Un sfat încerca să fi un băiat salon. O zi buna 

Foarte bine , dai tag sa vorbeasca cu tine ,  la 3 dimineata , despre alte fete , eu nu sunt interesat sa fac asta , si nici sa imi bata apropouri ca nu am vizitat-o.

Te salut ! 

• Like 1

Postat
Acum 6 minute, L.A.W. a spus:

Foarte bine , dai tag sa vorbeasca cu tine ,  la 3 dimineata , despre alte fete , eu nu sunt interesat sa fac asta , si nici sa imi bata apropouri ca nu am vizitat-o.

Te salut ! 

Gata boss ajunge spre surpidera ta și mai devreme am vb cu ea.Dute la alta și punct. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Acum 8 minute, valialex87 a spus:

Gata boss ajunge spre surpidera ta și mai devreme am vb cu ea.Dute la alta și punct. 

Sa fiti sanatosi . Ms de sfat .

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...