Tutu111 Reputație: 61 Postat Aprilie 18, 2023 Postat Aprilie 18, 2023 Salutare! Mă ajută cineva cu Nr. De Tel al unei domnișoare care activează la strada, Petrom l,podul Viilor etc .Mulțumesc!
Amado Reputație: 1332 Postat Aprilie 19, 2023 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 19, 2023 Acum 21 ore, Tutu111 a spus: Salutare! Mă ajută cineva cu Nr. De Tel al unei domnișoare care activează la strada, Petrom l,podul Viilor etc .Mulțumesc! Vrei sa ii ceri "pozici" noi? 3
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7218 Postat Iunie 7, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Iunie 7, 2023 @valialex87 Salut Bossule , pe tine ce te mai afecteaza ? Am spus eu ceva de servicii , sau ai comentat fara sa citesti ce am scris ? Presupun ca intrii aici sa vezi poze cu fete , nu munti si capsuni . Cand pui o poza , pe 10 topice , crede-ma ca o faci , pentru a tine topicul sus. Sa faca ce vrea , poate iti da si tie mesaj la 3 noaptea , sa te scoata gagicata din ghete , sa vedem daca ii mai iei apararea. 1 L.A.W. 🔞
valialex87 Reputație: 250 Postat Iunie 7, 2023 Oras:Road Riders - R&R - Pitești Oras:Road Riders - R&R - Pitești Postat Iunie 7, 2023 Acum 4 minute, L.A.W. a spus: @valialex87 Salut Bossule , pe tine ce te mai afecteaza ? Am spus eu ceva de servicii , sau ai comentat fara sa citesti ce am scris ? Presupun ca intrii aici sa vezi poze cu fete , nu munti si capsuni . Cand pui o poza , pe 10 topice , crede-ma ca o faci , pentru a tine topicul sus. Sa faca ce vrea , poate iti da si tie mesaj la 3 noaptea , sa te scoata gagicata din ghete , sa vedem daca ii mai iei apararea. Sa mă sune și la 2 noaptea o ajut cu cea mai mare placere.Eu unul sunt convins de ea .mai multe nu are rost să vorbec.Un sfat încerca să fi un băiat salon. O zi buna 1
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7218 Postat Iunie 7, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Iunie 7, 2023 Chiar acum, valialex87 a spus: Sa mă sune și la 2 noaptea o ajut cu cea mai mare placere.Eu unul sunt convins de ea .mai multe nu are rost să vorbec.Un sfat încerca să fi un băiat salon. O zi buna Foarte bine , dai tag sa vorbeasca cu tine , la 3 dimineata , despre alte fete , eu nu sunt interesat sa fac asta , si nici sa imi bata apropouri ca nu am vizitat-o. Te salut ! 1 L.A.W. 🔞
valialex87 Reputație: 250 Postat Iunie 7, 2023 Oras:Road Riders - R&R - Pitești Oras:Road Riders - R&R - Pitești Postat Iunie 7, 2023 Acum 6 minute, L.A.W. a spus: Foarte bine , dai tag sa vorbeasca cu tine , la 3 dimineata , despre alte fete , eu nu sunt interesat sa fac asta , si nici sa imi bata apropouri ca nu am vizitat-o. Te salut ! Gata boss ajunge spre surpidera ta și mai devreme am vb cu ea.Dute la alta și punct. 1
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7218 Postat Iunie 7, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Iunie 7, 2023 Acum 8 minute, valialex87 a spus: Gata boss ajunge spre surpidera ta și mai devreme am vb cu ea.Dute la alta și punct. Sa fiti sanatosi . Ms de sfat . 1 1 L.A.W. 🔞
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum