Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 2 minute, colericul a spus: Și ți s-au dat simultan sau pe rând? Căci asta explic... Când antibiograma nu dă rezultat concludent, se încearcă diferite tipuri dar nu simultan. Ai auzit de TSS!?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Se dau in functie de greutate de organism..și depinde dacă și răspunde organismul acelui tratament..dacă nu..și aplica altul sau același dar alte dozaje
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Chiar acum, colericul a spus: Nu. Cauta dar nu poți contrazice ce am trăit aprox 6 luni în spital.. 6fix nu..dar 4 da! Zilnic. Țin minte și acum ca era un băiat de 24de ani ce de chinuiau medicii de 6 ani și tot nu a scăpat cu viață... hai sa închidem subiectul!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 7 minute, colericul a spus: Ok. Ai grijă la energizante. Colegule, niste sfaturi si pt mine... ca eu sunt prea slab si as vrea sa mai pun pe mine macar vreo 5 kg, dar de muschi nu de grasime 😂 Te intreb pt ca vad ca te pricepi la niste chestii 😁
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 30, 2023 Acum 22 minute, AlexaNdrA1q a spus: Sida zici ca aveam 😅doamne ferește bine ca am stat 6 luni aprox internata si am luat 10kg in plus ..... ❤️❤️❤️🤗🤗🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 1 minut, Albdom82 a spus: Colegule, niste sfaturi si pt mine... ca eu sunt prea slab si as vrea sa mai pun pe mine macar vreo 5 kg, dar de muschi nu de grasime 😂 Te intreb pt ca vad ca te pricepi la niste chestii 😁 🤭😅dacă îmi amintesc pastilele alea..sau ajung la mama acasă îți spun eu! Băgăm cate 7 pastile din alea ptr pofta de mancare și jur ca atunci când vedeam ca mai am mâncare doar ptr o zi..plângeam.. și mâncam și în spital ca era bună.. ne dădea mâncare nu ..mâncare de spitale..cumpărăm și eu și îmi aduceau 4 pers mancare.😅😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: ❤️❤️❤️🤗🤗🤗 Uite ce par lung aveammm🥺🥺🥺
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Noul motor de informare online: @colericul 🤭😅
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 30, 2023 Acum 5 minute, AlexaNdrA1q a spus: Uite ce par lung aveammm🥺🥺🥺 Bună dimineața,tu nu ai dormit Alexandra?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Bună dimineața,tu nu ai dormit Alexandra? Nu! 🥺 ma doare iar capul..și nu am din alea ptr țânțari insecte etc... și am în camera gândac dala de miroase urat...și tantari..am uitat lumina aprinsa și geamul deschis și am fost afara 1h ... și când am venit era jale aici ... am încercat sa dau cu un prosop și am fugit de am rupt usa 😅😅🤣🤣 și uite asa nu am dormit.. am frica de orice insecta..fie ea și o musca 🤭🤭😅 mai bine îmi pui cuțitu la gat decât sa mi pui un gândac lângă mine 😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 1 minut, colericul a spus: @Albdom82 a încercat o ironie subtilă la adresa mea, nu a pus o întrebare pe bune. Cum scap de frica de insecte!? 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 2 minute, colericul a spus: @Albdom82 a încercat o ironie subtilă la adresa mea, nu a pus o întrebare pe bune. Primul tau raspuns iti spun sincer ca, desi corect, a fost dezamagitor. Acum vad ca ti-ai revenit 🙂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 @colericul ca tot vorbeam despre acel tratament. Uite mama idioata!! În loc sa le dea câte 3 pastile din fiecare le-a dat câte tri folii..nici noi ăștia mai mari nu am luat câte 3folii din fiecare.. https://fb.watch/m5CVIOSd5z/
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 4 minute, colericul a spus: Bine de știut 😛 😂😂😂😂a da..tu parca erai cu briceagul după tine nu!??
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Chiar acum, colericul a spus: Nu am FB (știu, nu exist) prin urmare nu pot vizualiza... Nu cred ca trebuie cont sa poți vedea pag de la știrile pro tv
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 2 minute, colericul a spus: Yap... Dar acum voi lua insecte căci dacă nimeresc vreo fată ce tot spune că introduce anal și CIM și nu o face, am un mijloc de persuasiune. Pai ... poate altele nu au aceleași reactii la insecte! Mi-e dacă mi-ar scoate cineva o insecta ...jur ca as da!! 😅 nu știți cum am fugit azi noapte dintr o parte în alta ...ca mi am tras perna din pat cu frica 🤣
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 30, 2023 Acum 27 minute, AlexaNdrA1q a spus: @colericul ca tot vorbeam despre acel tratament. Uite mama idioata!! În loc sa le dea câte 3 pastile din fiecare le-a dat câte tri folii..nici noi ăștia mai mari nu am luat câte 3folii din fiecare.. https://fb.watch/m5CVIOSd5z/ 🥺🥺😳
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 7 minute, colericul a spus: Omiți un aspect, aici nu citim numai noi ci și alții iar răspunsul era adresat lor căci e meteahna românului e să aplice automedicamentatia la sfatul unei cunoștințe, ce citește pe net sau ce aude la TV iar ca rezultat are dezechilibrarea organismului... și asta o spun eu, ce am aproape un kilogram de medicamente după mine dar pe care nu le iau fără sfatul unui medic pe care îl abordez direct sau telefonic (medicii prezenți unde lucrez eu sunt specialiști în traumatologie sau medicină de urgență, nu au medicamente generaliste). Eu cred ca esti baiat inteligent si ai inteles ideea/ironia mea. Raspunsul tau e corect si bun de urmat pt cei interesati. Dar cred ca e preferabil ca aprecierile in legatura cu aspectul fizic al fetelor de aici sa le facem numai in recenzii scrise in urma vizitelor noastre la ele, altfel nu le vad rostul plus ca nici nu lasi o impresie prea buna, sper sa nu te superi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 13 minute, colericul a spus: Și la mare cum te-ai împăcat cu țânțarii? Chiar nu am văzut nici unul ...și am și ieșit seara!! Iar în casa...am dormit foarte bine!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 10 ore, colericul a spus: Azi o faci pe gratis... Se vede că duci lipsă 😛 Bună frumoaso 😘 Vreau eu ca să știu , cine te-o supărat ?😠
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 2 minute, potrivitu a spus: Bună frumoaso 😘 Vreau eu ca să știu , cine te-o supărat ?😠 Ma simt! Chiar de ai citat greșit! Bună! 😘😘 colericu a zis asa: la cum a început sa arate Alexandra..... pe modul ala urat 🤨😒😒și m-au apucat crizele 🥺🥺 mai frumos a sunat când ai zis tu ca ce curva sunt (pe modul caterinca ) 😂😂😂jur...
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 30, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Ma simt! Chiar de ai citat greșit! Bună! 😘😘 colericu a zis asa: la cum a început sa arate Alexandra..... pe modul ala urat 🤨😒😒și m-au apucat crizele 🥺🥺 mai frumos a sunat când ai zis tu ca ce curva sunt (pe modul caterinca ) 😂😂😂jur... 😂😂😂😂
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 30, 2023 Acum 10 minute, potrivitu a spus: Bună frumoaso 😘 Vreau eu ca să știu , cine te-o supărat ?😠 Deci am scăpat de concurență,văd că nu-ți mai plac fetele😂😂😂🤦 Bă ce mă inervează că am limită la postări și nu am puncte,postez acu și îmi apare comentariu peste o oră în urmă rău😤😤😤😤😤😤😤😤😤 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Acum 3 minute, AlexaNdrA1q a spus: Ma simt! Chiar de ai citat greșit! Bună! 😘😘 colericu a zis asa: la cum a început sa arate Alexandra..... pe modul ala urat 🤨😒😒și m-au apucat crizele 🥺🥺 mai frumos a sunat când ai zis tu ca ce curva sunt (pe modul caterinca ) 😂😂😂jur... Alexandra vtm. Când nu îți place un om ( Colericul) chiar și atunci când te laudă , îți pare că vorbește urât. Ce zice el , e doar părerea lui și nu ar trebui să conteze pentru tine. Eu și alții , te vedem frumoasă și nu numai. https://youtu.be/zVfQJZ3QcdI
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Chiar acum, colericul a spus: Eu... Pentru că am spus că i-au crescut țâțele și curul încât intră în sfera de interes a motanului. Uite ca asa grasana tot ma țin bulanele sa le întind pe pereți! Na! Că tot era mai sus ceva de atletice.. bine ziceai de forma fizica. ..dar si practica atletica!? 😂
Postări Recomandate