Sari la conținut

Monik - 0732633098


Postări Recomandate

           Am fost la Monik in urma cu aprox.1 an, poate prin iunie, oricum era cald. Foarte, foarte greu de facut programare. Cred ca vreo 3 luni pur si simplu am mitraliat-o cu sms-uri. La telefon nu raspunde niciodata. Dupa cum se stie, lucreaza cu circuit inchis si este incredibil de greu sa fii primit. Cred ca sunt 2 posibilitati: fie o innebunesti cu sms-urile (dar cu ceva vrajeli) fie te recomanda un client mai vechi. Nu stiu de nicio parola.

         De acord cu cea mai mare parte a recenziei lui Don Draper. Dupa cum s-a mai spus pe-aici, Monik face parte din tripleta de aur, alaturi de Laura City Mall si Diana777. Le urmeaza, oarecum indeaproape, Mihaela (Cristina).

        Am alta opinie insa cu privire la aspectul fizic. Regret, da' chiar regret, Monik nu este de nota 9,5 - 9,7. Asta ar insemna ca e aproape foarte frumoasa. Din pacate, o asemenea apreciere e departe de realitate. Mai sus, un membru al forumului a postat poze din 2016, luate din AT. Se observa limpede ca Monik nu se apropie de aceste note. Eu as zice ca nota reala, pentru fatza, este 7,5.

         Pe mine m-a primit in tinuta sexoasa, ciorapi negri cu banda. Insa pe parcursul actiunii (1 ora) nu si i-a dat jos deloc. Mi s-a parut cam neobisnuit, apoi insa m-am gandit ca poate exista ceva urme de celulita si a evitat dezvelirea pulpanelor.

         3-4 orgasme. Intr-o ora. Domne, asa o fi, n-am cum sa contest. Insa Monik este in bransa de vreo 10 ani, poate mai mult, a cunoscut multi, foarte multi maciucari, asa incat e cam greu de crezut ca se mai incinge valuri-valuri.

        In rest, la celelalte capitole, aprecierile sunt la nivel maxim, intr-adevar. 

        Evident, Monik nu are nevoie de recomandari. Este insa extraordinar de greu de obtinut o programare.

 

      Hai bafta !

                  

                   

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Si eu am ajuns greu la Monik, am încercat direct pe sms,la început mi-a răspuns politicos ca nu are când sa ma primească, sa revin, ma gândeam ca e un mod politicos de a refuza , insa intr-un final am stablit,si daca am stabilit, când avea ea o fereastră ,stabilit a rămas, asta acum un an.

De atunci am revizitat-o, mai ușor, e adevărat, si de fiecare data a fost punctuala.

Le-am cunoscut si pe celelalte 3 fete menționate de colegul ( Laura, Diana, si Mihaela) si pot spune ca din cele 4 fete, totuși Diana si Monik mi-au mers la inima...

In ce o privește pe Monik, se tine foarte bine, nu are celulita, eu am dezbracat-o de fiecare data, :) nu-mi place ca fata sa păstreze nici tocurile in timpul acțiunii, așa ca am admirat-o de sus pana jos.

Ca si acțiune, e super ok, de la a doua vizita, se vedea ca se simțea in largul ei, si cred ca se dezlănțuia altfel, tind să-l cred pe colegul cu "orgasmele" :)

Aproape că-și căuta singurica pozițiile sa fie pătrunsă astfel încât sa tremure in câteva minute...

E senzație!

Note, nu-și eu rostul, mi-a zis ca nu o interesează recenziile, dar după mine e clar de top, sau daca topul ar fi top, s-ar situa cu brio in primele 5.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

 

Am fost si eu la Monik acum vreo luna. Una din cele mai bune experiente cu o escorta de anul acesta. Locatia este undeva pe Calea Mosilor, zona restaurantului Burebista. Am socializat un pic pe canapea, am mers la dus, cand m-am intors, Monik ma astepta goala in camera de actiune. Personal, imi place sa dezbrac eu femeia, poate data viitoare.

 

Tipa arata foarte bine, nu stiu cati ani are, dar arata excelent si e o placere sa pui mainile pe ea si sa o saruti. Eu zic ca e mai draguta la fata decat in poze. Mie mi-a placut mult, arata exact cum ar trebui sa arate o milf. Habar nu am daca are copii sau nu, nu am intrat in detalii din astea.

 

Ca actiune o suge foarte bine, se fute bine si e acolo cu tine in timpul actiunii. Cu mine a dorit de la prima intalnire sa se sarute. Saruturi destul de patimase, si tipa se implica. Actiunea a inceput cu un preludiu foarte bun, oral neprotejat, am luat-o si eu un pic la limbute. Cand s-a intarit bine, am trecut la LOT si doggy, nu am rezistat foarte mult si am capitulat in prezervativ.  Sper sa rezist mai mult data viitoare, cand voi fi mai obisnuit cu ea.

 

O sa incep cu notele:

 

Aspect fizic: 9,5 ( Eu am fost incantat, la corp arata foarte bine si e draguta si la fata, bruneta creata, inaltuta 1,70-1.72 cred, are un fund superb, fara pic de celulita, sanii sunt siliconati, pasarica tare dulce si frumoasa ca aspect. Se vede ca nu e chiar o pustoaica, la maini mai ales si poate un pic la abdomen, dar mie mi-a placut. E genul meu de femeie)

 

Sex oral: 9 (O suge foarte bine, oralul a fost neprotejat, si cred ca m-as fi terminat la ea in gura, daca nu o opream sa trecem la normal la un moment dat)

Normal protejat 10 (Se implica, e acolo cu tine, cauta si ea sa ajunga la orgasm in timpul actiunii)

GFE 10 ( Imbratiseaza, saruta foarte bine, si nu am cum sa dau mai putin)

Locatie 9( Apartamentul are tot ce trebuie pentru futut si e central, a fost un pic mai greu sa ajung, dar pana la urma am nimerit locatia)

 

Tarif:400 lei o ora, foarte bine investiti

 

Concluzii

 

Din recenziile de pe aici, ma gandeam ca e vreo fitoasa, insa nu a fost deloc asa.

Dupa mine, tipa e de top, ca servicii atitudine si implicare si arata excelent
A fost bine, dar cred ca o sa fie si mai bine odata ce ne mai cunoastem. 
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut.

Acum aproximativ tot o luna , am ajuns si eu in fine la Monik dupa lupte seculare, care au durat cam 4 ani 😊.

Intr-adevar, nu am mai reușit sa ajung la ea in tot acest interval de timp di diferite motive , dar in cele din urma s-au aliniat planetele si au ajuns.

Locatia - aceeasi la Mosilor , la fel de curata , cocheta , patul cu baldachin neschimbat , baia curata si dotata cu geluri de dus - nota 9.

Programarea respectata intru totul - nota 10 pentru seriozitate.

Monik , arata la fel de bine , parca timpul a încremenit in loc pentru ea : piele fina , carne tare , silicoanele de efect , craci frumosi, frumusica la fata .

Dupa dusul meu de improspatare , a urmat dusul Monikai.

Actiunea la primul numar a debutat cu un FK excelent, inițiat de mine si intretinut superb de Monik, urmat de un cunni prelung, la care i-am savurat din belsug pizda impecabil de curata si de fina , epilata complet.

A urmat apoi un oral nepro fabulos din partea Monikai : DEep complet si supt pula pana la coaie, fara a se simti urma de dinte , limbi pe coaie , supt cu presiune , iar in final o finalizare CIM exploziva si apoteotica .

Punctul culminant al placerii a fost ca dupa ce am terminat si a supt absolut tot , a ramas cu sperma in gura si continua sa suga pula ( care refuza sa se dezantareasca , ramanand strong ) cred , fara exagerare vreo 3 min , iar la final , cand in cele din urma si-a desprins buzele de pula , a sarutat-o suav pe cap .

Magnifica senzatie !!! A fost ceva de neuitat pentru mine.

Dupa pauza si ceva discutii in sufragerie, am revenit in dormitor si numărul 2 a debutat cu un oral de încălzire la fel de fabulos executat de Monik .

Am aplicat apoi un prez pe pula si ne-am futut la normal in mai multe pozitii : misionar, doggy, umeri-craci , finalizand in lateral , inlantuti si cu FK pasional.

A fost o revedere senzationala dupa atata timp si sper sa ma revad cat de curand posibil cu Monik. Extrem de dificil insa de prins o programare la ea.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 9 , detaliat mai sus.

Oral - 10 , nepro, fabulos , detaliat mai sus 😊

Normal - 10 , fut de mare calitate , participativ, contre , implicare maxima.

Igiena - 10 , curata impecabil.

GFE - 10 , ne stim de mult timp, prietenoasa, vesela, joviala, FK perfect.

Cadoul - 400 RON, 2 finalizari incluse, timp aproximativ 70 min.

O zi buna va doresc !

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am fost din nou la Monik, cred ca am deja 3 vizite. Adevarul e ca imi place sa fiu acolo cu ea. Am stat un pic de vorba pe canapea, dupa care am fost la dus eu, si apoi am trecut in camera de actiune. Monik, ma astepta intr-un costum rosu, transparent, de Craciunita. Foarte de efect. Am dezbracat-o si am inceput sa ne sarutam, sa ne atingem. Foarte bun preludiul. Actiunea a alternat cu sex oral np, 69 si normal protejat. Am terminat intr-un tarziu, in gura Monikai. Am mai stat la taclale un pic dupa care am plecat.

 

O sa incep cu notele:

 

Locatie: 10 ( Pe Mosilor, vizavi de resturantul Burebista undeva , pentru mine destul de central cu tot ce trebuie, nu ai ce sa reprosezi)

Aspect fizic 9,5 ( Monik arata foarte bine, un par superb, cret lung si voluminos, parca pentru prima oara i-am remarcat parul, frumoasa la fata, o tipa finuta si ingrijita. Fundul superb, sanii siliconati, pasarica dulce, o placere sa o lingi.  Nu are nici un pic de burtica, tipa este fit, merge constant la sala.)

Sex normal 10 ( Se implica foarte mult in timpul actiunii, traieste momentul alaturi de tine. Incearca sa aiba si ea orgasm. Adoram cum ma saruta in LOT)

Sex oral 9 (Ar fi putut sa ma termine exclusiv din oral, cand stateam in picioare ii reusea deepul, si ma cam inghitea. Pana la urma, tot in gurita ei am terminat.)

Atitudine & GFE 10 ( Asta cred ca este punctul ei forte, este acolo, si ma refer aici mental. Nu e cu ochii pe ceas, si face cam ce iti doresti tu, imbratiseaza, saruta. Saruturi foarte bune. Niste buzite tare senzuale. Eu ma simt ca si cum as fi cu o prietena. Cred ca aici conteaza si cum te comporti tu si cat de mult te place tipa)

 

Tarif 400 lei ora

 

Concluzii

 

Monik e o tipa foarte frumoasa cu o atitudine de top. Eu imi doresc sa revin

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

A revenit recent cu poze noi pe Anuntul Telefonic.

 

Cred ca sunt primele ei poze noi dupa multi ani. Timpul schimba multe (n-as vrea sa spun  "timpul nu iarta pe nimeni", ar fi deja insinuata o nuanta mult prea critica)

 

Nu stiu cum a avut rabdarea sau taria de a rezista intr-o asemenea "specializare" atata amar de vreme. Trebuie sa fi trecut prin patul ei mii de barbati (si nu este o exagerare cifrica)

 

Cel mai de apreciat lucru la ea este insa faptul ca intotdeauna a fost o dama de lux, cu servicii extraordinare, ce nu s-au alterat in decursul anilor. Pentru oricine n-a fost la ea macar o data, o recomand...

 

e f frumusica !

Link spre comentariu

Salutare,

 

Am fost din nou la Monik, cred ca am deja 3 vizite. Adevarul e ca imi place sa fiu acolo cu ea. Am stat un pic de vorba pe canapea, dupa care am fost la dus eu, si apoi am trecut in camera de actiune. Monik, ma astepta intr-un costum rosu, transparent, de Craciunita. Foarte de efect. Am dezbracat-o si am inceput sa ne sarutam, sa ne atingem. Foarte bun preludiul. Actiunea a alternat cu sex oral np, 69 si normal protejat. Am terminat intr-un tarziu, in gura Monikai. Am mai stat la taclale un pic dupa care am plecat.

 

O sa incep cu notele:

 

Locatie: 10 ( Pe Mosilor, vizavi de resturantul Burebista undeva , pentru mine destul de central cu tot ce trebuie, nu ai ce sa reprosezi)

Aspect fizic 9,5 ( Monik arata foarte bine, un par superb, cret lung si voluminos, parca pentru prima oara i-am remarcat parul, frumoasa la fata, o tipa finuta si ingrijita. Fundul superb, sanii siliconati, pasarica dulce, o placere sa o lingi.  Nu are nici un pic de burtica, tipa este fit, merge constant la sala.)

Sex normal 10 ( Se implica foarte mult in timpul actiunii, traieste momentul alaturi de tine. Incearca sa aiba si ea orgasm. Adoram cum ma saruta in LOT)

Sex oral 9 (Ar fi putut sa ma termine exclusiv din oral, cand stateam in picioare ii reusea deepul, si ma cam inghitea. Pana la urma, tot in gurita ei am terminat.)

Atitudine & GFE 10 ( Asta cred ca este punctul ei forte, este acolo, si ma refer aici mental. Nu e cu ochii pe ceas, si face cam ce iti doresti tu, imbratiseaza, saruta. Saruturi foarte bune. Niste buzite tare senzuale. Eu ma simt ca si cum as fi cu o prietena. Cred ca aici conteaza si cum te comporti tu si cat de mult te place tipa)

 

Tarif 400 lei ora

 

Concluzii

 

Monik e o tipa foarte frumoasa cu o atitudine de top. Eu imi doresc sa revin

Cum reusesti sa dai de ea ? Ca o sun, ii scriu pe whats app..nicio sansa.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

 Este extraordinar de greu de obținut o întâlnire cu Monik. Acum 2 ani am reușit cu mare greutate, timp de o lună pur și simplu am bombardat-o cu sms-uri. La telefon nu răspunde niciodată. De mulți ani are un cerc de clienți stabili și rareori primește pe cineva nou. Ultima soluție a fost să-i fac o descriere, inclusiv numărul de la pantof l-am menționat. Așa am reușit să intru în legătură cu ea.

 Într-adevăr este formidabilă ca escortă. Din păcate la față trecerea anilor a lăsat urme. Nota reală pentru față este 7. Departe de ce s-a scris pe-aici - f.frumușică sau 9,5 la aspectul fizic. Adevărul este că are trăsături rurale; de altfel, este dintr-o comună de lângă București. De aceea nu am revenit.

 Are însă niște tehnici deosebite, atât la oral cât și la normal, mai ales la mama iedului. Pentru asta, merită vizitată. Repet, este extrem de greu de prins.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu doar ii scriu pe whatsapp ca vreau sa ne vedem. Nu am intimpinat probleme sa ma programez.

 

Legat de aspectul fizic, dupa mine e impecabila la varsta pe care o are si la fata e chiar draguta, altfel nu ma sarutam cu ea.

 

nu ne minti ca si acum arata bine?

 

ce muie facea, "musca" din pula

Link spre comentariu

Eu doar ii scriu pe whatsapp ca vreau sa ne vedem. Nu am intimpinat probleme sa ma programez.

 

Legat de aspectul fizic, dupa mine e impecabila la varsta pe care o are si la fata e chiar draguta, altfel nu ma sarutam cu ea.

E bine daca iti raspunde. Eu ii tot scriu si degeaba, la telefon intr-adevar o gasesti extrem de greu.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut.

Acum aproximativ 3 săptămâni aveam chef de a repeta o experiență memorabila si cum Monik era destinatia perfecta pentru asta , am sunat si spre surprinderea mea am prins-o la telefon, am stabilt întâlnirea pentru a doua zi si a fost intr-adevar ceva memorabil 😊.

Nu ne mai vazusem de 7 luni de la precedenta mea vizita.

Voi detalia strict la notare.

Pentru mine Monik ramane o escorta de high-class, o adevărată referinta in domeniu , si imi propun sa ma vad mai des cu ea.

Notele din punctul meu de vedere sunt :

Programare - efectuata cu 1 zi inainte si reconfirmata a doua zi ; respectata la minut - nota 10 pentru seriozitate.

Locația - aceeasi de ani de zile , curata impecabil, spatioasa, prosop imecabil de curat, mai multe geluri de dus - nota 10.

Aspect Monik - arata impecabil , neschimbata, sanii siliconati cu mult bun gust , piele fina, carne tare , cur rotund și bombat , craci frumosi - nota 9.50

Oral - fabulos , neprotejat, deep complet pana la baza pulii. Exceptionala senzatia de limbi pe coaie cu toata pula pe gat 😊.

Ce m-a impresionat a fost ca la ultima vizita , oralul a debutat direct cu ea lasata pe vine si eu in picioare , supt pula cotor in fata oglinzii si apoi din proprie inițiativă s-a asezat pe pat si s-a lasat cu capul pe spate la marginea patului, iar eu cu pula infipta in gatul ei intr-un 69 de mare senzatie 😊 . Oral care de fiecare data s-a finalizat printr-un CIM fabulos la numărul 1 , Monik sugand toata sperma din capatana pulii , iar la final premiindu-ma cu un sarut suav pe capul pulii - priceless ! Nota 10 cu maxxime felicitări !

 

Normal - protejat , fut de mare anvergura in mai multe pozitii : misionar, lady on top, din lateral , reverse caw-girl , caprita .

Ne-am futut pana curgeau apele de pe noi.

De fiecare dată, inaintea nr 2 de normal , aveam parte de un masaj mirific efectuat de catre Monik , extrem de placut si relaxant. Deci nota la normal - de asemeni , 10 cu felicitari.

 

GFE - FK si DFK oferit din belsug, plus discutii despre diverse ( ne si stim de atata timp ce e drept 😊) , o companie extraordinar de placuta si amabila - nota 10 .

 

Igiena - 10 , curata impecabil, ii bei apa din pizda.

 

Cadoul - 400 de RON, timp aproximativ 70 min, fara pic de graba.

 

O recomand cu toată încrederea pentru cei dornici de a cunoaște o curtezana adevărata , care da clasa multor asa-zise "dive ".

O zi buna va doresc !

 

P.S. Ultima vizita a avut loc acum 5 zile 😊.

  • Like 15
Link spre comentariu

Mai sus, la postul # 90, @ il pupparo ne aduce la cunoștință că Monik e neschimbată. Poate neschimbată de-acum 3 luni, să zicem.

În prezent, este mult schimbată față de pozele din Anunțul, cu indulgență ar primi un 7 pentru față. Ce să faci, trec anii. În rest însă, ca servicii, atitudine, implicare, participare, se apropie într-adevăr de nota maximă.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...