Sari la conținut

Povesti de un real succes. Distractie placuta in continuare


Postări Recomandate

  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

Nu cred ca e nevoie de alta introducere, va las sa savurati lectura linistiti (multumim pentru sugestiile colaboratorilor primite pe email)

https://diicot.ro/mass-media/3968-comunicat-de-presa-20-04-2023

La data de 19.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Buzău au dispus reținerea a cinci inculpați și măsura controlului judiciar față de patru inculpați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism și spălarea banilor.

În cauză s-a reținut că, în perioada 2017 – februarie 2023, membrii grupului infracțional, constituit pe baza relațiilor de familie, a acționat pe teritoriul Marii Britanii și Irlandei, având ca scop exploatarea sexuală a numeroase persoane vătămate, obținând în această modalitate importante sume de bani care, ulterior, au făcut obiectul unui circuit financiar constând în efectuarea de transferuri monetare, pe numele unor persoane interpuse, prin sistemele de transfer monetar rapid ori prin viramente bancare, astfel încât să fie ascunse sau disimulate originea ilicită și beneficiarul real al sumelor de bani.
Liderul grupului infracțional a organizat și dezvoltat, începând cu anul 2017, o rețea de prostituție, inițial în Marea Britanie și, ulterior, în Irlanda, atribuind roluri determinate fiecărui membru, creând, totodată, condițiile favorabile aderării la această rețea și a altor proxeneți. Astfel, o parte dintre membri, au recrutat (prin inducerea în eroare sau profitând de starea de vulnerabilitate) mai multe persoane vătămate, în vederea exploatării sexuale.
De asemenea, membrii grupului au transportat, cazat și supravegheat persoanele vătămate, colectând sumele de bani obținute de către acestea din practicarea prostituției. Produsul activității infracționale a fost folosit de către membrii grupului infracțional organizat în interes propriu, pentru un trai luxos și/sau achiziționarea unor imobile și autoturisme de lux.
Totodată, s-a reținut faptul că, una dintre persoanele vătămate a fost vândută, în mod repetat, de la un membru al grupului la altul, în schimbul unor diferite sume de bani.
La data de 19.04.2023, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău și Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate București și Ploiești au fost puse în aplicare 17 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Buzău și Ilfov, simultan fiind efectuate două percheziții domiciliare și pe teritoriul Irlandei.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, atât în România cât și în Irlanda, au fost identificate și ridicate sumele de 21.470 euro, 4300 lei și 70 lire sterline, 21 telefoane mobile, mai multe carduri bancare, un laptop și o cantitate de drog de mare risc (cocaină).
Totodată a fost instituită măsura sechestrului asigurător cu privire la șase imobile și șase autoturisme, până la concurența sumelor de 481.000 lire sterline și 427.000 euro, bani obținuți din activitatea infracțională.
Dintre autoturismele indisponibilizate, două din categoria de lux, în valoare de 100.000 și respectiv 40.000 de euro, au fost preluate în custodie de către Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.
Cooperarea judiciară a fost facilitată prin intermediul EUROJUST, fiind încheiat un acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autoritățile judiciare din Marea Britanie și Irlanda.
În cursul zilei de ieri, 20.04.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Buzău, a dispus arestarea preventivă a celor 5 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Jandarmeriei Române.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 06.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea pentru o durată de 24 ore a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de mi*ori și proxenetism.

 

În cauză, s-a reținut că, în cursul lunii iulie 2018, patru inculpați au constituit pe raza  municipiului Tulcea un grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de mi*ori, trafic de persoane și proxenetism.

 Astfel, doi dintre membrii grupului infracțional organizat au recrutat prin inducere în eroare (metoda loverboy), în vederea exploatării sexuale, două persoane vătămate mi*ore (cu vârste de 14 și 15 ani), pe care, profitând de starea de vulnerabilitate a acestora, le-au obligat să se prostitueze. Persoanele vătămate au fost adăpostite de membrii grupului în municipiul Tulcea, aceștia ocupându-se de postarea anunțurilor necesare în vederea atragerii de clienți. Sumele de bani obținute din practicarea prostituției de către persoanele vătămate mi*ore au fost însușite de inculpați. La sfârșitul lunii iunie 2019, una dintre persoanele vătămate mi*ore a născut, fiind preluată de D.G.A.S.P.C. Tulcea.

În perioada de activitate a grupului infracțional organizat (2018-2023), membrii acestuia au transportat în străinătate (Austria, Germania și Anglia) mai multe persoane de sex feminin, în vederea practicării prostituției. Banii obținuți în această modalitate în străinătate, au fost colectați și transportați fizic în țară sau au fost transferați prin intermediul societăților de transfer rapid.

În urma celor 4 percheziții domiciliare efectuate în cauză au fost identificate și ridicate sumele de 7480 euro și 6800 de lei, bijuterii, documentele de identitate aparținând persoanelor vătămate, înscrisuri relevante pentru soluționarea cauzei, 15 telefoane mobile, o unitate de memorie și un autoturism de lux.

La data 07.04.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile față de cei trei inculpați. Cu privire la cel de-al patrulea inculpat a fost propusă arestarea preventivă în lipsă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Tulcea și B.C.C.O. Constanța.  

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3956-comunicat-de-presa-10-04-2023

Link spre comentariu
  • Oras:Canada 🇨🇦
  • Oras:Canada 🇨🇦

Ai omis una 😂

 

Zeci de persoane au fost reţinute şi conduse la audieri în urma unor percheziţii organizate de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Buzău, alături de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi care au vizat un grup specializat în trafic de droguri de risc.

Membrii grupării funcţionau după un plan bine pus la punct, spun anchetatorii.

Player video

Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE.

Exista un palier format din dealerii principali care deţineau şi vindeau cantităţi mari de droguri, un al doilea segment era format din dealeri care se aprovizionau cu substanţele interzise de la eşalonul superior care deţineau stocuri însemnate. Ulterior, produsele erau comercializate către un al treilea palier format din vânzători care fie le foloseau în scop propriu fie le ofereau contra cost consumatorilor.

„În urma percheziţiilor, au fost ridicate 17 telefoane mobile, 4 cântare electronice de mare precizie, 9 grindere şi 21 de grame de substanţă pulverulentă, albă, care urmează a fi expertizată, în vederea stabilirii naturii acesteia, 450 de grame de cannabis, 140 de grame de haşiş, 6 comprimate cu droguri sintetice, 5.700 de lei şi 450 de euro. Au fost puse în executare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri”, a transmis IPJ Buzău.

Grupul infracţional organizat s-ar fi costituit în anul 2022 în judeţul Buzău şi a funcţionat până în luna aprilie. 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 27.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de mi*ori.

 

În cauză s-a reținut faptul că, în luna august 2022 , inculpatul, a recrutat o persoană vătămată mi*oră, în vârstă de 17 ani, profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se afla (vârstă fragedă, lipsuri materiale, alienare familială).

Ulterior, în perioada august 2022 – aprilie 2023, inculpatul a adăpostit persoana vătămată mi*oră în apartamente închiriate în regim hotelier și a transportat-o pe raza municipiilor Iași, Suceava, Brașov și Bacău, în scopul exploatării prin obligare la practicarea prostituției.

În ziua de 27.04.2023 au fost efectuate trei percheziții domiciliare la locuințele unor persoane fizice situate pe raza județului Iași și în municipiile Brașov și Suceava, fiind identificate și ridicate sume de bani, înscrisuri relevante pentru soluționarea cauzei, telefoane mobile și un autoturism.

În cursul acestei zile urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 zile.

Activitățile judiciare au fost realizate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Iași, Brașov și Suceava.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Iași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: 

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 25.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au dispus reținerea a 6 inculpați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri de mare risc și spălarea banilor.

În cauză s-a reținut că, în anul 2019, s-a constituit, pe baza relațiilor de familie, un grup infracțional organizat, la care au aderat și alte persoane, grup care a acționat pe teritoriul Irlandei în scopul exploatării sexuale a numeroase persoane, obținând în această modalitate importante sume de bani. Liderii grupului infracțional au organizat și dezvoltat o rețea de prostituție, determinând și înlesnind practicarea prostituției unui număr de aproximativ 30 de persoane, de la care au perceput importante sume de bani, sub forma unor procente din câștigurile realizate (între 40%-70%).
Activitatea membrilor grupului a constat în asigurarea cazării în imobilele închiriate și perceperea unor sume de bani cu titlul fictiv de chirie, achiziționarea biletelor de avion pentru deplasările pe ruta România-Irlanda, crearea, administrarea anunțurilor online și intermedierea legăturilor, transportul și protecția la locațiile clienților, dar și vânzarea, prin intermediul persoanelor vătămate, a drogurilor de mare risc către clienți, în scopul obținerii unor câștiguri mai mari.
Membrii grupului infracțional organizat au utilizat un circuit financiar complex în activitatea de disimulare a foloaselor patrimoniale obținute de pe urma practicării prostituției, sumele de bani obținute fiind transferate în România atât prin servicii de transfer monetar rapid, cât și prin intermediul unor conturi bancare deschise pe numele unor persoane interpuse.
Ulterior, veniturile au fost utilizate pentru achiziționarea pe teritoriul României a mai multor bunuri mobile (autoturisme) și imobile (terenuri, apartamente, edificarea de construcții etc.) atât pe nume propriu, cât și pe numele membrilor familiei, utilizate însă în fapt de către membrii grupului.
Totodată, membrii grupului infracțional organizat au înființat societăți comerciale ce au ca obiect de activitate comerț cu amănuntul sau închirierea de bunuri imobile, cu scopul de a desfășura o activitate aparent legală, în vederea disimulării veniturilor provenite din activitatea infracțională.
De asemenea, în cauză s-a reținut și faptul că, în perioada anilor 2021 – 2023, parte dintre membrii grupului infracțional organizat au vândut diverse cantități de droguri de mare risc consumatorilor de pe raza județelor Gorj și Vâlcea.
La data de 25.04.2023, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Gorj, S.C.C.O. Vâlcea, S.C.C.O. Mehedinți, S.C.C.O. Olt, B.C.C.O. București – SCTP , B.C.C.O. Pitești şi B.C.C.O. Craiova au fost puse în aplicare 38 de mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Gorj și Vâlcea dar și în municipiul București, fiind puse în executare și un număr de 30 mandate de aducere.
La activități au participat și doi polițiști din cadrul AN GARDA SIOCHANA – Irlanda.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate sumele de 2.245 euro și 3.361 lei, 29 de terminale mobile și 25 de cartele SIM, 13 memory stik-uri, un hard disk, o tabletă și 3 laptopuri, două arme airsoft și 58 de bile metalice, o cantitate de droguri de risc și mare risc, precum și comprimate și fiole din categoria anabolizantelor, 4 grindere și un cântar de mare precizie.
A fost instituită măsura sechestrului asigurător cu privire la zece autoturisme și un motociclu.
În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj, cu propunerea de arestare preventivă a celor 6 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.
Cooperarea judiciară a fost facilitată prin intermediul EUROJUST, fiind încheiat un acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autoritățile judiciare din Irlanda.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J.Gorj, I.P.J.Gorj - Serviciul Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj și Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către D.I.I.C.O.T. – Biroul Tehnic și de Criminalistică.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3977-comunicat-de-presa-26-04-2023

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 06.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei inculpați (unul mi*or), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de mi*ori și proxenetism.

 

 

În cauză s-a reținut că, în toamna anului 2022, doi dintre inculpați au recrutat în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda “loverboy”), două persoane vătămate mi*ore (de 16, respectiv 17 ani).  În perioada ianuarie - aprilie 2023, cei trei inculpați au obligat cele două persoane vătămate mi*ore, prin exercitarea de violențe fizice şi psihice, să practice prostituția în beneficiul lor, postând anunțuri pe diverse site-uri pentru promovarea acestora și însușindu-și venituri obținute în această modalitate.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate la data de 06.04.2023 au fost descoperite și ridicate suma de 1.450 de euro și 6 telefoane mobile.

În cursul zilei de astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile au fost realizate împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: 

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

Ne-am abtinut multa vreme sa postam aceste fragmente, si apoi ne-am abtinut cu greu sa le comentam in vreun fel.
De ce?
Nu doar pentru ca fiecare isi poate face opinia proprie.
Pentru ca nu exista absolut nimic bun, util, frumos, de apreciat in aceste materiale. Pentru nici unul din rolurile importante pt statistics din acest sport:
1. escorte in devenire
2. escorte cu experienta
3. proxeneti
4. clienti
5. statistics
Nici macar o firimitura de "bine" nu gasim aici. Peuntru ca este despre niste (de obicei) baieti condamnati pentru distrugerea unor destine tinere, cu participarea unor clienti care acum vad ce au produs pentru niste clipe de extaz. Toate astea spre amaraciunea lui statistics.
Da, asta e de fapt: o pastila extrem de amara, servita periodic de statistics acestei comunitati, care nu a cerut si nu apreciaza acest gest de nici un fel.

Si totusi de ce o facem? Doar asa ca sa deranjam niste oameni care oricum au problemele lor?
De ce mai vine statistics sa dechida cutia Pandorei, sa se uite inauntru, si nu doar atat, dar apoi, ca un maniac psihopat o si varsa public in aceasta comunitate?

Si de aici, rolurile 1 - 5, ne impartim in 2 tabere, evident masiv disproportionate:
Tabara1: persoane care folosesc aceste fragmente de realitate ca sa isi ajusteze comportamentul lor pentru viitor in mai bine.
Tabara2: persoane afectate si lezate de actiunile statistics care sa aliaza impotriva statistics sau dau ignore.
Ambele tabere sunt formate din persoane care au dreptate.

Bun, si totusi de ce o facem?
Pentru ca aceasta pastila amara, oferita de statistcs are potentialul sa ne aduca mai aproape cu picioarele pe pamant. 
Dintr-un loc unde ne-am departat probabil prea mult si prea repede, in euforia acestei comunitati. Dintr-un loc de unde:
1. escorte in devenire -> fac o schimbare ireversibila, pentru totdeauna (sry pt pleonasm)
2. escorte cu experienta -> asista neputincioase si resemnate care este costul pe zi/an ce trece, si lista optiunilor alternative se tot scurteaza
3. proxeneti -> isi pierd libertatea
4. clienti -> se otravesc cu iluzii si alimenteaza toata aceasta grozavie
5. statistics -> e condamnat sa asiste cum oameni faini se distrug singuri pentru niste bilete de hartie si pentru placeri de moment
Nota: da, stim, exista si exceptii. Si ca mai sunt cateva roluri decisive in schema.

"Mai aproape cu picioarele pe pamant" in contextul de aici: https://nimfomane.com/forum/topic/211001-vanitate-capcana-care-te-distruge/?do=findComment&comment=7658831

Imi pare rau pentru deranjul provocat in Tabara2.
Ne bucuram cand aflam ca ("din an in Pasti") mai trece cate o persoana din Tabara2 in Tabara1, macar temporar, asa, picatura cu picatura.
Se merita? Cand le pui in balanta? Nu stiu, dar sper din toata inima ca da. Despre asta este vorba.
Be smart, be free.

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 06.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a 12 inculpați pentru săvârșirea  infracțiunilor  de  constituire a unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de mare risc, trafic intern de droguri de mare risc, finanțarea infracțiunii de trafic internațional de droguri de mare risc, punerea la dispoziție, cu știință, a unui imobil pentru consumul ilicit de droguri de mare risc, proxenetism și furt calificat.

În cauză s-a reținut că, în luna ianuarie  a anului 2022, în județul Constanța, s-a constituit un grup infracțional organizat, format inițial din 3 membri, la care ulterior, au aderat alte 12 persoane.

Membrii grupului au procurat cocaină din Guyana Franceză pe care au transportat-o, prin intermediul unor cărăuși, pe ruta Olanda-Franța-România, în scopul comercializării.

Astfel, în luna aprilie 2022, pe un aeroport din Paris, a fost identificat unul dintre cărăuși, în timp ce transporta peste un kilogram de cocaină, pe relația Guyana Franceză – Paris – Olanda – România.

De asemenea, s-a reținut, că patru membri ai grupării au recrutat 5 persoane vătămate, în scopul determinării sau înlesnirii practicării prostituției în România,  Germania, Austria, Elveția și Belgia.

Totodată, patru dintre membrii grupului infracțional au săvârșit trei infracțiuni de furt calificat, constând în sustragerea unor sume de bani din seiful unei societăți comerciale, a unor bunuri dintr-o societate comercială, din județul Constanța și a diferite mărfuri din autocamioane transport marfă.

În cursul zilei de 06.04.2023,  au fost efectuate 20 de percheziții pe raza județelor Constanța și Călărași fiind identificate și ridicate sumele de 18.000 de euro, 35.000 de lei și 1.200 de dolari, bunuri destinate cântăririi, porționării și ambalării drogurilor, cantitatea de aproximativ 50 de grame cocaină, 31 telefoane mobile, 39 cartele SIM, un laptop, înscrisuri și alte bunuri cu valoare probatorie.

În cursul investigației a fost  percheziționat un container aflat în incinta Portului Constanța Sud-Agigea, în interiorul căruia au fost descoperite bunuri electrocasnice și de îmbrăcăminte noi, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

În cursul zilei de astăzi, 07.04.2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a celor 12 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile și arestarea în lipsă a altor 3 inculpați, care se sustrag urmăririi penale.

Activitatea de cercetare a fost realizată împreună cu Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat polițiști de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, reprezentanți ai Direcției Generale Anticorupție, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3952-comunicat-de-presa-4-07-04-2023

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 23.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –Serviciul Teritorial Suceava împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava efectuează 9 percheziţii domiciliare pe raza orașului Siret, într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și act sexual cu un mi*or.

În cauză s-a reținut că, pe parcursul anului 2022, mai multe persoane au comercializat, în mod repetat, canabis, cocaină, amfetamină și ecstasy consumatorilor din județul Suceava.
Astfel, în acest context, cu ocazia controlului efectuat în trafic, în luna iunie a anului 2022, într-un autoturism, care circula pe raza municipiului Suceava, a fost identificată cantitatea de 214 grame canabis și aproximativ 13 grame de cocaină.
De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, o persoană vătămată mi*oră a fost determinată să întrețină, în mod repetat, relații sexuale, prin punerea la dispoziție de substanțe stupefiante, psihotrope sau psihoactive de care aceasta era dependentă.
Un număr de 8 persoane urmează să fie conduse pentru audieri la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Suceava.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3917-comunicat-de-presa-23-03-2023

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
La data de 23.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de mi*ori.

În cauză s-a reținut faptul că, în luna februarie a acestui an, unul dintre inculpați a recrutat, prin inducere în eroare și profitând de starea de vulnerabilitate, o persoană vătămată mi*oră, în vederea exploatării prin obligarea la practicarea prostituției. Împreună cu cel de al doilea inculpat, în perioada februarie-martie 2023, au adăpostit, transportat în diverse locații și supravegheat persoană vătămată, obligând-o la practicarea prostituției în beneficiul lor.
La data de 23.03.2023 au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Tismana, județul Gorj, fiind identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.
La data de 24.03.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Mehedinți a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Frații Buzești" Craiova.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3924-comunicat-de-presa-27-03-2023
Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
Urmarea a comunicatului nr.4 din data de 22.03.2023, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

La data de 27.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat pentru săvârșirea  infracțiunilor  de trafic de mi*ori și proxenetism.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada iunie-iulie inculpatul  a adăpostit, transportat și obligat două persoane vătămate mi*ore, de 16 și 17 ani, să practice prostituția, într-un apartament din orașul Năvodari sau în alte locații din județul Constanța, în vederea obținerii de foloase patrimoniale.

Persoanele vătămate au fost recrutate în luna iunie 2022, de către un alt inculpat (cercetat  în stare de arest preventiv), profitând de starea de vulnerabilitate a acestora, provocată inclusiv de consumul de droguri, cu scopul de a le exploata sexual, prin obligarea acestora la practicarea prostituției.

În cursul acestei zile, 28.03.2023, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunere de  arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

În aceeași cauză, alți patru inculpați sunt cercetați în stare de arest preventiv.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3926-comunicat-de-presa-28-03-2023
Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 30.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor  de  act sexual cu un mi*or  și pornografie infantilă.

 

În cauză s-a reținut că, în perioada ianuarie-martie  2023, inculpatul a racolat o persoană vătămată mi*oră, în vârstă de 14 ani, instituţionalizată și, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia, i-a oferit diverse bunuri şi sume de bani pentru a întreţine relaţii sexuale cu aceasta. De asemenea, în aceeași perioadă, inculpatul a determinat persoana vătămată mi*oră  să  realizeze și să îi trimită materialele pornografice, în care apare o altă persoană vătămată, în vârstă de 15 ani. În cursul acestei zile,  31.03.2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O Neamț. Pe parcursul urmăririi penale, persoana vătămată a beneficiat consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.  

Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3937-comunicat-de-presa-3-31-03-2023

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 05.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

 

În cauză s-a reținut că, la data de 05.04.2023, inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce intenționa să vândă o persoană vătămată majoră pentru suma de 5.000 de lei.

Cercetările au relevat faptul că inculpatul a recrutat în cursul lunii ianuarie 2023,  pe teritoriul Belgiei,  persoana vătămată, pe care a transferat-o în România, sub pretextul că va desfășura activități de menaj.

Inculpatul a adăpostit persoana vătămată într-o localitate din  județul Satu Mare și a exploatat-o sexual prin obligarea acesteia să presteze servicii sexuale pentru diferite persoane.

Întrucât a considerat că nu poate obține venituri suficiente, a decis să o transfere contra sumei de 1000 de euro, persoana vătămată fiind  indusă în eroare că urmează să fie dusă înapoi în Belgia.

La data de 06.04.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Persoana vătămată a fost plasată într-un centru de ocrotire.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3950-comunicat-de-presa-2-07-04-2023

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 17.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o durată de 24 ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și violență în familie.

 

În cauză, s-a reținut că, inculpatul din orașul Filiași, județul Dolj, a revenit în țară în toamna anului 2021 (după executarea unei pedepse cu închisoarea pentru infracțiunea de proxenetism într-un penitenciar din Franța) și, în luna octombrie 2021, a racolat în scopul de a o exploata sexual o persoană vătămată, provenind dintr-o familie dezorganizată, aflată în stare de vulnerabilitate. Prin acțiuni specifice metodei loverboy (dezvoltarea unui atașament emoțional față de persoana inculpatului) acesta a convins persoana vătămată să se mute la locuința sa din orașul Filiași, și, după aproximativ cinci luni, a transportat-o în Italia unde, prin inducere în eroare și constrângere (exercitarea de acte de violență extremă), a exploatat-o sexual prin obligarea la practicarea prostituției, însușindu-și importante sume de bani obținute din această activitate (între 40-350 euro/zi). Ulterior, activitatea de exploatare a persoanei vătămate de către inculpat a continuat și în Germania.

La data de 09.12.2022, inculpatul și persoana vătămată au revenit în țară, inculpatul continuând să exercite presiuni psihice și fizice asupra acesteia, iar la data de 21.12.2022 inculpatul a agresat fizic persoana vătămată, tăind-o cu cuțitul, pentru motivul că aceasta ar fi ascuns sume de bani.

De asemenea, inculpatul a amenințat-o că îi va aplica noi lovituri cu cuțitul, obligând-o în această modalitate să înghită 20 de comprimate de paracetamol.

Persoana vătămată a fost internată de urgență la Spitalul orașului Filiași și, conform certificatului medico-legal din data de 11.01.2023, aceasta a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce la data de 21.12.2022 prin loviri repetate cu un corp tăietor, pentru care aceasta a necesitat pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare la data de 17.03.2023 la imobilul unde locuiește inculpatul au fost identificate și ridicate pașaportul și certificatul de naștere al persoanei vătămate.

În cursul zilei de 18.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au sesizat Tribunalul Dolj cu propunere de luarea a măsurii arestului preventiv față de inculpat, propunere admisă în cursul aceleiași zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.  

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3907-comunicat-de-presa-2-20-03-2023

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

La data de 23.02.2023 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea a șapte inculpați cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de mi*ori, trafic de persoane și proxenetism.

 

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2020, cei șapte inculpați au racolat, utilizând metoda loverboy, șase persoane vătămate, una dintre acestea mi*oră, și le-au determinat să practice prostituția, în România și în străinătate. În acest scop, au fost utilizate site-urile de promovare a serviciilor sexuale, sumele de bani obținute din această activitate fiind însușite de inculpați.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane au fost pus în aplicare, la data de 23.02.2023, 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Argeș și județul Galați, fiind identificate și ridicate sumele de 16.000 de euro și 1.000 de lei, 14 telefoane mobile, două unități de calcul și diverse înscrisuri. Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător cu privire la trei autoturisme, cu o valoare cumulată de aproximativ 70.000 de euro, precum și asupra unui imobil.

În urma activităților, 19 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești, pentru audieri.

În cursul zilei de astăzi va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă a celor 7 inculpați.

Activitățile s-au derulat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Pe parcursul urmăririi penale, persoanele vătămate au beneficiat de măsuri de referire, sprijin și protecție asigurate de o organizație nonguvernamentală specializată în lupta împotriva traficului de persoane.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3886-comunicat-de-presa-24-02-2023

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 1 oră, statistics a spus:

La data de 23.02.2023 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea a șapte inculpați cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de mi*ori, trafic de persoane și proxenetism.

 

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2020, cei șapte inculpați au racolat, utilizând metoda loverboy, șase persoane vătămate, una dintre acestea mi*oră, și le-au determinat să practice prostituția, în România și în străinătate. În acest scop, au fost utilizate site-urile de promovare a serviciilor sexuale, sumele de bani obținute din această activitate fiind însușite de inculpați.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane au fost pus în aplicare, la data de 23.02.2023, 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Argeș și județul Galați, fiind identificate și ridicate sumele de 16.000 de euro și 1.000 de lei, 14 telefoane mobile, două unități de calcul și diverse înscrisuri. Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător cu privire la trei autoturisme, cu o valoare cumulată de aproximativ 70.000 de euro, precum și asupra unui imobil.

În urma activităților, 19 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești, pentru audieri.

În cursul zilei de astăzi va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă a celor 7 inculpați.

Activitățile s-au derulat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Pe parcursul urmăririi penale, persoanele vătămate au beneficiat de măsuri de referire, sprijin și protecție asigurate de o organizație nonguvernamentală specializată în lupta împotriva traficului de persoane.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: https://diicot.ro/mass-media/3886-comunicat-de-presa-24-02-2023

Cam veche știrea, credeam că ești la curent cu noutățile, dar... Apropo, de fratii Tate nimic, sau de frații Covaci din Arad, dar de fapt pentru tine sunt mai importanți Nelu și Cozonac, adevărații promotori din domeniu!🤣 Vezi că Sorin Ovidiu Bălan caută un asistent pentru Abces direct și mă gândeam că te interesează!🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate
  • Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate

Stimate Statistics

Inainte de a-mi exprima parerea, vreau sa iti reamintesc ceva: am afirmat cu ceva timp in urma ca nu stiu cine esti si ce urmaresti pe aici, in afara de info. Mentin parerea. Unele subiecte sunt interesante, insa fara lipici la public.

Iti fac o recomandare: uita-te la serialul "Caracatita". E cam vechi, insa e bun si mai ales concluzia finala e de actualitate. Iti dau un hint: Comisarul Cattani si apoi Comisarul Sylvia (roluri principale in serial) sfarsesc omorati in lupta cu Mafia. Care e concluzia? Poti sa lupti cu Mafia, distrugi retele, dai jos celule, scapi de capi si locotenenti, dar nu o poti starpi. Mafia este ca buruienile care orice faci tot apar.

Asa e si cu prostitutia si cu jegurile astea de oameni. Eu aseman prostitutia cu terorismul. Terorismul are celule, organizatii, etc, prostitutia este organizata la fel. Un peste mic, cu 2-3 curve, apoi o grupare, cu 10-15 curve, apoi o retea, cu 30-40 curve, etc. Poti distruge o celula, doua, treizeci, tot ramane o tulpina stricata care sa apara.

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa luptam cu fenomenul. Insa te intreb simplu: cine lupta? Noi, astia de pe aici, nu suntem un Bruce Wayne in realitate si noaptea un vigilantes. Dimpotriva, unii sunt noaptea chiar "pradatori" de fete. Altii, cum sunt si eu, doar ziua. Si cum nu putem fii niste luptatori pentru dreptate, suntem in cel mai bun caz spectatori si comentatori. Comentatori unde? Pe site-ul de curve si curvari.

Eu salut actiunile celor responsabili cu combaterea fenomenului, insa cred ca porcentul celor care "il apara", luand spaga si avand tot felul de foloase e mult mai mare. Vezi cazul Caracal.... Ca sa nu mai zic de restul, noi, turma, care ne bucuram de pizdele lor si nici o treaba nu ne atinge. Cum spuneau destui pe aici: "si daca are peste, ce? Daca nu ma deranjeaza, nu ma intereseaza". Suna bine, nu? "Pentru ca raul sa triumfe, oamenii trebuie sa faca nimic" (aproximativ).

Stiu, o sa vina unii sa spuna:"fa tu daca tot esti destept", etc .... Nu sunt destept, ca de eram, aveam femeia mea, pe care doar eu o futeam, nu mergeam la una / unele ce sug 4-5-6 pule pe zi si se fut de tot atatea ori. Doar ca, mai sunt momente, cand, din prostie, din bunatate, din slabiciune, din dorinte ascunse, imi pasa de ... cate una .... ca deh ... sunt om si eu supus pacatelor si slabiciunilor. Insa ce am invatat in anii astia de curvie, este ceva foarte simplu si foarte grav: nu e bine sa te amesteci daca nu esti din filmul ala. Mergi si futi, apoi ura si la plimbare. Ca nu ai cu cine!

Ce pretentii sa avem de la curvele astea, cand sunt atatea exemple care arata adevarul/ E plin publi de curve cu pesti si vad ca nu e nici o problema. Sunt curve, care desi au scapat de peste, intr-un fel sau altul, cand ala iese din parnaie, dau fuguta la el inapoi. Si cate si mai cate exemple. Ti se face parul maciuca. Sunt bolnave fratilor si asta este. Cum dracu sa fii sanatoasa la cap cand zi de zi sugi 4-5-6 pule si te fute orice asa zic barbat care iti poate achita "cadoul"? Pai dupa ani si ani de facut asta, esti nebuna. Aaa, ca nu sunt cu acte si nu se vede intotdeauna? Ba se vede, chiar foarte clar, dar se intoarce capul mai bine. Merg si fut si pa. Principiul de baza. Corect. 

Pai cand ajung la 40 de ani, sunt betiver, drogate, nebune, distruse psihic, fara suflet, pierdute. Ca doar ce face suptul asta zi de zi? zi de zi .,... zi de zi .... credeti ca e sanatos? Oricati bani fac acum, in partea a doua a vietii se duc. Pe doctori mai ales. Si loverboy - ii gasesc alte pipite si le indobitocesc si traiesc pe spatele lor, pana la urmatoarea tura. Mai fac unii parnaie, mai mor unii, dar tot sunt prezenti. Ca si curvele. 

Prima curva a fost Eva. S-a vandut diavolului. Celelalte se vad banilor. In orice fel. Pot sa vina cate or veni sa ma contrazica, ca tot degeaba. Realitatea vorbeste, nu scuzele lor. Ca la orice scuza exista argumente sa o desfiinteze. Si ele sa scuza caci stiu ca este adevarul. Doar ca nu il recunosc.

Revenind la subiect, e bine ca se face ceva. Insa fenomenul este sustinut nu doar prin existenta retelelor, este sustinut prin faptul ca exista saracie, lipsa de educatie, superficialitate, etc ... Pana societatea nu combate astea cu succes, nici combaterea prostitutiei nu se face cu succes. Un rau mare nu poate supravietui decat cu complicitatea societatii in care este. 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: -1182
16 minutes ago, Akephalos2.1 said:

Asa e si cu prostitutia si cu jegurile astea de oameni. Eu aseman prostitutia cu terorismul. Terorismul are celule, organizatii, etc, prostitutia este organizata la fel. Un peste mic, cu 2-3 curve, apoi o grupare, cu 10-15 curve, apoi o retea, cu 30-40 curve, etc. Poti distruge o celula, doua, treizeci, tot ramane o tulpina stricata care sa apara.

Hai ca sa te fac fericit, îți zic eu soluția la ce spui tu aici. Daca curvarii nu ar exista atunci nici curvele nu ar exista. @new era ce spui de concluzia asta?

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 3 ore, Lucas0 a spus:

Hai ca sa te fac fericit, îți zic eu soluția la ce spui tu aici. Daca curvarii nu ar exista atunci nici curvele nu ar exista. @new era ce spui de concluzia asta?

 

Se completeaza una pe cealalta, ca nici curvele daca nu ar exista nu ar putea sa existe curvari.

Exista tari musulmane unde daca una ii prostituata exista pedepse foarte severe si acolo prostitutia e mai rara cu toate ca ar fii multi clienti dispusi sa plateasca. Si in Romania in comunism nu existau droguri, pentru era o tara inchisa, rar se iesea sau intra in tara, asa ca nu avea cine sa aduca droguri, dar oamenii stiau ca in SUA exista droguri si sunt sigur ca daca s-ar fii gasit o solutie sa fie aduse in Romania, s-ar gasit gasit foarte multi tineri, la fel ca si astazi care sa le consume.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

interesante comentarii, revenim cu un punct de vedere in curand. Pana atunci continuam seria de informare cu un caz care se intampla uneori si in prostitutie: parintii proxeneti: parinti care isi vand fetele pe bani sau in schimbul unor foloase, sau care folosesc bani in mod constient din prostituarea copiilor lor. Pentru Romania anului 2023 aceasta este o forma trista de degenrare. Bineinteles ca majoritatea consumatorilor nu stiu despre aceste cazuri, si unii chiar prefera sa nu stie. Altii prefera sa nu se afle. Well, sunt informatii publice, uite mai jos un exemplu asemanator recent:

 

La data de 01.07.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de **spam editat** și relele tratamente aplicate minorului.
În cauză s-a reținut că, în octombrie 2022, în urma unei înțelegeri prealabile, unul dintre inculpați a transportat persoana vatămată **spam editat**, în vârstă de 13 ani, fiul său, la o fermă de animale situată pe raza județului Covasna, unde în schimbul unei sume de bani a predat-o către cel de al doilea inculpat, în scopul obținerii de beneficii materiale periodice ca urmare a muncii prestate de către **spam editat**.<br>Persoana vătămată **spam editat** a fost exploatată prin obligarea la executarea unor munci grele, cazată în condiții insalubre lipsită de orice activități adecvate vârstei.<br>De asemenea, ca urmare a lipsei de îngrijire și educație elementară, persoana vătămată **spam editat** nu a acumulat cunoștințe de bază specifice vârstei, nefiind în măsură să scrie sau să citească și nici să recunoască noțiuni sociale (precum conceptul de bani).<br>În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.<br>Persoana vătămată **spam editat** a fost primită într-un centru de **spam editat** prin plasament, în regim de urgență, în vederea acordării îngrijirilor necesare.<br>La data de 02.07.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Covasna a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a unui inculpat și măsura controlului judiciar față de cel de al doilea.<br>Curtea de Apel Brașov a admis contestația formulată de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Covasna și a dispus arestarea preventivă a inculpatului.<br>Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna.<br>Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Covasna.<br>Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Sursa: https://www.diicot.ro//mass-media/4116-comunicat-de-presa-2-05-07-2023

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

Stimabile Akephalos2.1, draga comunitate,

statistics nu lupta impotriva nimanui, ar fi pueril. 

statistics doreste sa ofere posibilitatea de informare. 

nici macar nu doreste sa informeze per-say. Decizia de lectura si eventual interpretare/utilizare (consum) sau ignore apartine fiecaruia.

de aici primul aspect esential: statistics nu doreste sa fie "impotriva" ci eventual "pentru". De asta nici nu voi comenta la partea cu "lupta" pentru ca nu este aplicabila.

la fel de putin important este cine sau cati "este" statistics. Ce importanta are? Ideile exprimate sunt cele care conteaza. Unele bune, altele gresite. Ce importanta are cine le scrie?

nu consideram ca e important ca stii sau nu cine este statistics. Sau ca statistics stie sau nu cine esti tu.

 

curvele, proxenetii, escortele, promovatorii, clientii si restul nu sunt decat persoane care asta au gasit cel mai de cuvinta sa faca pana acum, atat tot. In esenta, la fel e si cu statistics.

in loc de lupta sau combatere, programul statistics doreste sa faca informare, preventie, si speram sa putem oferi si alternative viabile (main challenge). Tuturor rolurilor. Pentru combatere exista autoritati responsabile.

Nu ne grabim sa desconsideram escortele. Din pacate pentru ele, foarte multe au ajuns in situatia in care a face sex cu persoane necunoscute, pe banda rulanta, reprezinta o optiune tolerata mai usor decat alte tratamente.

Sunt si escorte care practica aceasta indeletnicire pur din alegerea lor. Fiecare are dreptul sa isi aleaga directia in viata. Inclusiv proxenetii.

Statistics incearca sa informeze cu privire la aspecte care sunt aduse mai rar in aceasta comunitate, si care sunt considerate esentiale in acest domeniu. E adevarat, cu costul sa deranjam cateva interese. Imi pare rau, si depunem efort astfel incat deranjul sa fie cat mai mic.

 

Hai sa fim sinceri un pic:

- majoritatea escortelor sunt constiente in legatura cu stilul de viata ales, dar incearca sa ignore/mascheze acest aspect

- proxenetii le lamuresc sau le forteaza la aceasta indeletnicire, no more comments

- clientii vin si le aduc aprecieri (ce bine o suge, ce bine se fute, etc), le dau note, le aseaza in clasamente, le incurajeaza in aceasta ideletnicire, desi NICI UNUL nu ar face asta cu o persoana de care ii pasa (sa zicem cu cineva drag din familie). La fel ca proxenetii si promovatorii de altfel.

- promovatorii... prin natura lor vor incuraja fetele sa faca escorting, desi stiu foarte bine care este perspectiva in acest domeniu

Deci, cu cateva exceptii, toata lumea din aceasta comunitate saluta aceasta indeletnicire de parca ar fi doar lapte si miere, in timp ce TOTI STIM despre ce e vorba. 

Eventual mai putin fetele tinere, naive, incepatoare, care afla la inceput doar avantajele foarte tentante si se baga in aceasta grozavie, uneori fara sa mai poata da inapoi prea usor.

Ca nah, dupa ce te-ai obisnuit cu ideea ca esti curva, dar cand vezi ca lumea din jur te sustine si te incurajeaza, parca e totusi OK. Pana cand iti dai seama de fapt de ce te incurajeaza lumea.

 

Obiectivul statistics este: cat mai multe persoane, in special din acest domeniu, sa se poata decide ce aleg sa faca in continuare, avand acces la cat mau multe informatii RELEVANTE pentru situatia in cauza. Informatii prezentate cat mai neutru si cat mai impartial. Atat si nimic mai mult.

Simplu fapt ca am avut ocazia sa oferim informatiile de pana acum aici, reprezinta o mare bucurie pt statistics, ocazie cu care dorim sa adresam multumiri intregii comunitati si administratiei.

Pentru derapaje ne cerem scuze.

Cu mult drag, statistics

Link spre comentariu
  • Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate
  • Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate

Greetings and salutations tuturor! 

Am notat punctul de vedere al tău Statistica. 

Un mic comentariu vis-a-vis de ultima postare : am avut dreptate, nu? Din păcate. Lipsa de educație, sărăcia, lipsa de opțiuni viabile duce la situații grave. Tocmai ce spuneam în ultima mea postare.

Cât despre incurajarea la care făceai referință, este spun următoarele : recenziile sunt și un mod de "a ne lăuda" noi curvarii, ce zmei am fost. Recenziile sunt și un mijloc "de promovare" a escortelor, mai ales, să luăm cazul meu, când tot am scris lunar la aceeași escortă. Sincer, ce dracu puteam să scriu după primele 4-5 recenzii, diferit, în afară de modul de a povesti? Recenziile sunt laic motivul existenței acestui forum. Oare forumul ăsta nu contribuie și el la întreținerea fenomenului prostituției? Ba da! Pentru că promovează o activitate cu caracter penal, o întreține și încurajează. Hai să fim strâmbi și să judecăm drept. Și forumul este o rotita din mecanismul infracțional al prostituției. Cum este și publi 24 și alte site-uri care promovează sexul pe bani. Căci PROSTITUȚIA ESTE ILEGALĂ ÎN ROMÂNIA! 

Într-un fel anume, astfel de topice sunt importante, aduc în atenție problemele grave din acest fenomen. Pentru asta, aveți o bilă albă. Însă vezi reacția? Nu mai o amintesc. 

Până noi nu ne curățăm de mizerie, nu putem cere asta la alții. Și cât timp participăm la fenomen, nu putem spune că "nu știm" "că nu avem vreo vină" 

O zi minunată tuturor. 

 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 43 minute, Akephalos2.1 a spus:

Greetings and salutations tuturor! 

Am notat punctul de vedere al tău Statistica. 

Un mic comentariu vis-a-vis de ultima postare : am avut dreptate, nu? Din păcate. Lipsa de educație, sărăcia, lipsa de opțiuni viabile duce la situații grave. Tocmai ce spuneam în ultima mea postare.

Cât despre incurajarea la care făceai referință, este spun următoarele : recenziile sunt și un mod de "a ne lăuda" noi curvarii, ce zmei am fost. Recenziile sunt și un mijloc "de promovare" a escortelor, mai ales, să luăm cazul meu, când tot am scris lunar la aceeași escortă. Sincer, ce dracu puteam să scriu după primele 4-5 recenzii, diferit, în afară de modul de a povesti? Recenziile sunt laic motivul existenței acestui forum. Oare forumul ăsta nu contribuie și el la întreținerea fenomenului prostituției? Ba da! Pentru că promovează o activitate cu caracter penal, o întreține și încurajează. Hai să fim strâmbi și să judecăm drept. Și forumul este o rotita din mecanismul infracțional al prostituției. Cum este și publi 24 și alte site-uri care promovează sexul pe bani. Căci PROSTITUȚIA ESTE ILEGALĂ ÎN ROMÂNIA! 

Într-un fel anume, astfel de topice sunt importante, aduc în atenție problemele grave din acest fenomen. Pentru asta, aveți o bilă albă. Însă vezi reacția? Nu mai o amintesc. 

Până noi nu ne curățăm de mizerie, nu putem cere asta la alții. Și cât timp participăm la fenomen, nu putem spune că "nu știm" "că nu avem vreo vină" 

O zi minunată tuturor. 

 

Am și eu o curiozitate, pentru că tot te repeți în fiecare postare, care este escorta acea norocoasă?

Link spre comentariu

  • Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate
  • Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate
Acum 5 ore, Albano89 a spus:

Am și eu o curiozitate, pentru că tot te repeți în fiecare postare, care este escorta acea norocoasă?

Greetings and salutations tuturor! 

Din capul locului îți spun un mic secret : de când mi-am creat contul cel nou, am luat hotărârea să nu răspund la întrebări ce le consider fără rost (sau la care răspunsul este evident). Și în general să răspund la subiecte foarte serioase, nu nimicuri. 

Scuză-mă că tot dau exemplu din experiența personală, însă am învățat că așa e cel mai bine și corect, nu argumentând din experiențele altora (asta însemnând că am trăit respectivele experiențe și am învățat ceva - nu înseamnă că citând pe alții este rău - dar niciodată o experiență a altuia nu are greutatea celei trăite pe piele proprie) 

Simplu : escorta aia norocoasă este cea care a avut norocul să mă întâlnească de mai multe ori. Sigur a făcut ea ceva bine, dincolo de sex, căci doar cu ăla nu mă întâlnea de atâtea ori și sigur am făcut și eu ceva bine, dincolo de suma de bani cheltuită.

Iti mai dau un pont : citind la descrierea profilului meu de curvari, poți să îți faci o idee ce fel de escortă prefer.

Și dacă micul puzzle ți se prea plictisitor și tot ce dorești este un răspuns simplu, atunci e treaba ta. Poate ai noroc de un coleg curvar cu informația brută. Eu am zis ce am avut de spus. 

O zi frumoasă (chiar) tuturor! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...