Jump to content

Recommended Posts

• Oras:Bucuresti
Acum 10 ore, Lukeofduke a spus:

Numai hippie pe aici, pace sufletească de la emma, pace de la felix, ori voi vă pregătiți de război?
"Si vis pacem, para bellum"
O intrebare simplă(trimisă pe wsp la nr din titlu)
"Cât de mult îți place sexul" a rămas fàră rsp.
Acum chiar nu mai înțeleg..
"Dar pana atunci, da-i un mesaj pe whatsapp si iti va enumera toate serviciile. E foarte comunicativa."
Asta se numeste lucs?

Cat de mult ne place si noua munca la birou… 😅 

Ce asteptai sa spuna?! 

• Oras:Bucuresti
On 6/1/2023 at 9:54 PM, wurdulak said:

Cat de mult ne place si noua munca la birou… 😅 

Ce asteptai sa spuna?! 

Citez:"Dacă îți place farmecul, senzualitatea, discreția si umorul nu vei fi dezamăgit!"

Umorul?

Mă aşteptam la o replică de genul "îmi place sexul la fel de mult cât îmi plac banii" sau "îmi place sexul exact cât îți place şi ție" sau " sexul ca organ sau actiunea?" şi îmi demonstra că are acea inclinare spre glume și ironii, ascunse sub o aparență de seriozitate, dar aşa, s-a dus pe pulă cu tot cu lux şi "recenziile" ajutătoare..

• Haha 2

Nu ti-a raspuns pentru ca cel mai probabil a plecat, nu stiu cat de greu e de dedus asta...

I-am scris de 3 ori in ultima saptamana si nici mie nu mi-a raspuns. Ultima data nici nu au intrat mesajele, deci banuiesc ca ori e plecata si va reveni cu alt nume/alt topic, sau s-a luat si a plecat in afara, ca sa stea linsititi toti "baietii destepti" deranjati de prezenta ei.

• Like 1