wurdulak 4,129 Posted Thursday at 07:54 PM Oras:Bucuresti Share Posted Thursday at 07:54 PM Acum 10 ore, Lukeofduke a spus: Numai hippie pe aici, pace sufletească de la emma, pace de la felix, ori voi vă pregătiți de război? "Si vis pacem, para bellum" O intrebare simplă(trimisă pe wsp la nr din titlu) "Cât de mult îți place sexul" a rămas fàră rsp. Acum chiar nu mai înțeleg.. "Dar pana atunci, da-i un mesaj pe whatsapp si iti va enumera toate serviciile. E foarte comunicativa." Asta se numeste lucs? Cat de mult ne place si noua munca la birou… 😅 Ce asteptai sa spuna?! Link to post
Lukeofduke 17 Posted 20 hours ago Oras:Bucuresti Share Posted 20 hours ago On 6/1/2023 at 9:54 PM, wurdulak said: Cat de mult ne place si noua munca la birou… 😅 Ce asteptai sa spuna?! Citez:"Dacă îți place farmecul, senzualitatea, discreția si umorul nu vei fi dezamăgit!" Umorul? Mă aşteptam la o replică de genul "îmi place sexul la fel de mult cât îmi plac banii" sau "îmi place sexul exact cât îți place şi ție" sau " sexul ca organ sau actiunea?" şi îmi demonstra că are acea inclinare spre glume și ironii, ascunse sub o aparență de seriozitate, dar aşa, s-a dus pe pulă cu tot cu lux şi "recenziile" ajutătoare.. 2 Link to post
felixonemotanul 75 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Nu ti-a raspuns pentru ca cel mai probabil a plecat, nu stiu cat de greu e de dedus asta... I-am scris de 3 ori in ultima saptamana si nici mie nu mi-a raspuns. Ultima data nici nu au intrat mesajele, deci banuiesc ca ori e plecata si va reveni cu alt nume/alt topic, sau s-a luat si a plecat in afara, ca sa stea linsititi toti "baietii destepti" deranjati de prezenta ei. 1 Link to post
Recommended Posts