Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 5 minute, AlexaNdrA1q a spus: Da ai pl 🤭🤣 Mersi, mi s-a mai spus 🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Ia mai lasa ma ca ies de aici gata! Și asa dr la 9 dispar pana la 2noaptea 😂 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: Lasă că mai nou îmi plac rau blonzii🤭 și bruneteii Deci tot nu ma incadrez...😔 Dar de sateni ce parere ai?😊 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, Albdom82 a spus: Mersi, mi s-a mai spus 🤣🤣 🤭🤭 cu placere.. Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 15, 2023 @AlexaNdrA1q aseara de ce crezi ca vroiam sa iau amenda ma gandeam ca poate ma duce pe la sectie si gasesc pe acolo unu tânăr 😅😅😅 Daca aia de aseara erau tineri eu le spuneam sa ma aresteze si sa faca ce vor ei cu mine ca nu ma opun 😅😱 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, Girlsexy99 a spus: @AlexaNdrA1q aseara de ce crezi ca vroiam sa iau amenda ma gandeam ca poate ma duce pe la sectie si gasesc pe acolo unu tânăr 😅😅😅 Daca aia de aseara erau tineri eu le spuneam sa ma aresteze si sa faca ce vor ei cu mine ca nu ma opun 😅😱 Mai aseară.. ce credeți eram afr pe o banca...asta cu curu pe măsuță..vine polotia etc zice ca da amenda..ca e 125 de lei in gândul meu calculam pe finalizare.. zic se plătește imediat 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 4 minute, MisterX a spus: Deci tot nu ma incadrez...😔 Dar de sateni ce parere ai?😊 Mai dar nu vreți sa iau eu un tub negru și va aranjez după placul meu la întrare.. 😅😅eu plac fiecare pers in parte ..unii ptr caracter alții ptr pl alții ptr aspect.. într un final oricum am gagic (mai nou )..dar tot îmi place și maciuca.. dar pe mine o relație ma tine maxim 1sapt.(avand in vedere ca practic asta) .dar nu trebuia sa ne combinam .. ideea era doar sa fim asa o zi..sa nu fie el singur eu singura 😂😂😂 Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: Mai aseară.. ce credeți eram afr pe o banca...asta cu curu pe măsuță..vine polotia etc zice ca da amenda..ca e 125 de lei in gândul meu calculam pe finalizare.. zic se plătește imediat 😂 Mai ramaneam si pe plus cu 25 de lei fix un pachet de tig 😅😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: eu plac fiecare pers in parte ..unii ptr caracter alții ptr pl alții ptr aspect.. Eu unul unde ma incadrez? 🙂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, Girlsexy99 a spus: Mai ramaneam si pe plus cu 25 de lei fix un pachet de tig 😅😅 Maaama sa ți dau repede privattt😂😂😍😍😍 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Mai dar nu vreți sa iau eu un tub negru și va aranjez după placul meu la întrare.. 😅😅eu plac fiecare pers in parte ..unii ptr caracter alții ptr pl alții ptr aspect.. într un final oricum am gagic (mai nou )..dar tot îmi place și maciuca.. dar pe mine o relație ma tine maxim 1sapt..dar nu trebuia sa ne combinam .. ideea era doar sa fim asa o zi..sa nu fie el singur eu singura 😂😂😂 Deci satenii mai putin 😂 ...si cum era cu dominarea aia soft 🤔? 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 minute, Albdom82 a spus: Eu unul unde ma incadrez? 🙂 N am ce sa comentez la tine! Ca bărbat ești ok! Fizic ok..caracter ok bun simt..respect..maciuca...imi place sa ti o pun pe fata 😁🥰😂😂 Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 minute, AlexaNdrA1q a spus: Maaama sa ți dau repede privattt😂😂😍😍😍 Dacă erau tineri aia de aseară eu le spuneam sa ma aresteze îți dai seama cu 2 polițiști o data cât de mișto era 😂😂 acolo in parc te lăsam cu SRI si eu ma duceam cu ei 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Deci satenii mai putin 😂 ...si cum era cu dominarea aia soft 🤔? Mmm...mmm... off când dispun de acel timp îți voi transmite un pm..😅 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Mmm...mmm... off când dispun de acel timp îți voi transmite un pm..😅 Astept cu interes si nerabdare 😈 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 @MisterX tu vezi ce zice fata asta aici 👇👇👇 Acum 3 minute, AlexaNdrA1q a spus: N am ce sa comentez la tine! Ca bărbat ești ok! Fizic ok..caracter ok bun simt..respect..maciuca...imi place sa ti o pun pe fata 😁🥰😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 minute, MisterX a spus: Deci satenii mai putin 😂 ...si cum era cu dominarea aia soft 🤔? Am zis ca mi place(în funcție de persoana) sa fiu puțin dominata... sa deții tu puțin controlul la oral ...cu mana în par sa controlezi mișcările ...pe la spate cu mâinile la spate bine înțeles cu capul în perna.....palmuțe ușoare pe buci cu tras de par 🤭🤭😁😁restul făceți-vă ca nu vedeți ce am scris .. 😂aici vb de plăcerea mea.. și fantezia sa mi vina un polițist cu catuseleee 😇😅🤭dar slabe sanse ... doar în viata privata pot asta 😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, Albdom82 a spus: @MisterX tu vezi ce zice fata asta aici 👇👇👇 Nu imi plac barbatii 😂 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Frate..mie îmi placee pulaaa da?! 😂😂 am descoperit asa.. pe parcurs.. pe bani intr-adevar ..am testat separat.. nu sunt asa foc ..(ciudat) mai dar am ogramada maciuca in cap 😂😂😂 când e vb gratis... lasă că te caut eu 😂dar cu clienții... pai ei îmi trezesc interesul dorinta ...îmi place joaca ... voi înțelegeți?? 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Nu imi plac barbatii 😂 De asta imi place sa vorbesc cu tine, ca esti baiat inteligent si ai raspuns la orice 🙏 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 4 minute, AlexaNdrA1q a spus: Am zis ca mi place(în funcție de persoana) sa fiu puțin dominata... sa deții tu puțin controlul la oral ...cu mana în par sa controlezi mișcările ...pe la spate cu mâinile la spate bine înțeles cu capul în perna.....palmuțe ușoare pe buci cu tras de par 🤭🤭😁😁restul făceți-vă ca nu vedeți ce am scris .. 😂aici vb de plăcerea mea.. și fantezia sa mi vina un polițist cu catuseleee 😇😅🤭dar slabe sanse ... doar în viata privata pot asta 😂😂 Misto...😊 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Misto...😊 Zici ?? Te bagi?? 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 8 minute, AlexaNdrA1q a spus: Frate..mie îmi placee pulaaa da?! Acum 8 minute, AlexaNdrA1q a spus: pe bani intr-adevar . Acum 9 minute, AlexaNdrA1q a spus: când e vb gratis... lasă că te caut eu 😂 Interesanta abordare 😁 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 4 minute, AlexaNdrA1q a spus: Zici ?? Te bagi?? 😂 Nici nu stii cand te trezesti cu mine la usa 😊 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 @AlexaNdrA1q daca iti vine un client la vreo 41 de ani, saten, fara barba, care scrie foarte corect gramatical in mesaje, cu bun simt si de foarte mare incredere..sa stii ca el e @MisterX Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum