Sari la conținut

Fantezii

Postări Recomandate

• Oras:frumosul oras de pe malul Begai
  • Oras:frumosul oras de pe malul Begai
24 minutes ago, AlexaNdrA1q said:

Frate..mie îmi placee pulaaa da?! 😂😂 am descoperit asa.. pe parcurs.. pe bani intr-adevar ..am testat separat.. nu sunt asa foc ..(ciudat) mai dar am ogramada maciuca in cap 😂😂😂 când e vb gratis... lasă că te caut eu 😂dar cu clienții... pai ei îmi trezesc interesul dorinta ...îmi place joaca ... voi înțelegeți?? 😂

E mai ușor... D'aia 

La fel de valabil e și în cazul nostru de multe ori. Când ești (cumva) implicat și emoțional, intervin emoțiile :) e adevărat că doar la început.... Dar prima impresie chiar contează, indiferent cine ce zice 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
1 oră în urmă, Albdom82 a spus:

Interesanta abordare 😁

Pai da.. adică ai vazut..ca nu ma dau la o parte de la nimic (cu bunul simt lângă bn inteles) adica îmi cam și place..da nu gratis..😂și gratis dar după gusturi ... 

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, Cozonac_7 a spus:

E mai ușor... D'aia 

La fel de valabil e și în cazul nostru de multe ori. Când ești (cumva) implicat și emoțional, intervin emoțiile :) e adevărat că doar la început.... Dar prima impresie chiar contează, indiferent cine ce zice 

Nu de ușor.. ca eu am avut și munca.. și chiar nu e ușor sa îți rupi psihicul uneori.. eu nu mai lucrez dacă nu am vibe bun dispoziție etc.. prefer sa ies sa stau degeaba..

Chiar am pierdut ai bani cu locatiile ptr ca uneori n am chef și dau pe mai multe zile..dar dacă nu am chef nu am chef..fără chef și dispoziție ..pai m-as simtii violata .. eu trebuie sa o fac cu o oarecare plăcere... da normal ca nu cu toți îmi place ca nu exista sa ceva.. dar în orice tip de activitate fie munca cinstita...eu ma implic! Dacă tot o fac o fac cum trebuie nu în bătaie de joc. Ca mai fug ochii mei după unu altu..partea a doua..  am 24 de ani ..femeie libera 😅 

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, Albdom82 a spus:

@AlexaNdrA1q daca iti vine un client la vreo 41 de ani, saten, fara barba, care scrie foarte corect gramatical in mesaje, cu bun simt si de foarte mare incredere..sa stii ca el e

@MisterX

Tu pe toți ii dai de gol?? 😂😂😂 

Link spre comentariu
  • Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Acum 21 ore, Raissaaaaaa a spus:

Fanteazia mea este să vi să îmi dai banii și să pleci🥹

Genial 😀😀😀 Am râs cu poftă 😀😀😀 Meriți să ți se îndeplinească fantezia măcar odată-n zi. 

Eu dacă reușesc să ajung la tine nu-ți voi îndeplinii fantezia, din păcate 😁😘

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Acum 8 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Pana vin eu în buc... 😔

..."ma bucur de micile placeri a le vietii" 😊

Acum 7 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Tu pe toți ii dai de gol?? 😂😂😂 

...e turnator 😂

• Like 2
  • Haha 2

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
La 15.06.2023 la 1:38, AlexaNdrA1q a spus:

Cam cum e cu scena aia?? Ca nu am urmărit...dar îmi place partea cu legatul🤭😁 

Buna, daca iti place partea cu legatul te pot ajuta eu sa punem in practica😘

Link spre comentariu

Vizitator
Acum 1 minut, Iobuc a spus:

Buna, daca iti place partea cu legatul te pot ajuta eu sa punem in practica😘

Nu as accepta unei persoane noi astfel de fantezii fie ca mi ar plăcea și mie! Și nici anumitor cunoscuți chiar.... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...