Rafaelooo Reputație: 1676 Postat Iunie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 21, 2023 1 oră în urmă, Irina33 a spus: Daaa cam asta i programul ce sa facem Îmi pare rău, sunt plecat în vacanță până la întâi iulie, când revii, promit că te vizitez din prima zi. Te pup fată drăguță!!! 🤗🥰😘😘😘 Link spre comentariu
Humongous Reputație: 138 Postat Iunie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 21, 2023 Am trecut aseară pe la Irina, așa mai pe fugă. Dacă i-am promis fetei că merg să vedem cum rămâne cu pupăceala aia, m-am și dus, nu se putea altfel. I-am scris pe WhatsApp, mi-a răspuns rapid și câteva ore mai târziu eram la Adora Park. Nu am pomenit deloc de forum, oricum nu cred că ar fi schimbat cu ceva atitudinea Irinei. Irina este o fată frumoasă, înăltuță, cu corpul slim și tonifiat, sânii ceva mai mici, și un fund ferm și frumos conturat. E o fată plină de viață și energie, ca un iepuraș Duracell. Io mi-s ardelean molcom, așa că diferența de temperament s-a făcut simțită, însă spre final am ajuns să ne înțelegem bine. După ce am discutat puțin la un pahar de apă, am ieșit pe balcon, admirând panorama orașului în timp ce Irina fuma o țigară. Am primit apoi un prosop nou și m-am cărat la duș. Baia a fost absolut OK, cu de toate. Acțiunea a început cu o pupăceală așa mai stângace. Irina e nouă în domeniu, experiența redusă fiind vizibilă pe tot parcursul întâlnirii. Asta nu e neapărat un lucru rău, stângăcia și naturalețea au farmecul lor, unii poate chiar caută așa ceva, și cu timpul va veni și experiența. Am coborât apoi ușor în jos până la savarina finuță. Igiena a fost impecabilă, însă nu am insistat mult și i-am predat ștacheta Irinei. ON a fost soft și fără artificii, dar plăcut. Și aici mai are de exersat Irina. Nu s-a oprit până nu i-am cerut eu, deși m-a întrebat de vreo două ori dacă vreau să trecem mai departe. După anvelopare, am trecut la NP și am început la sugestia Irinei direct cu doggy. Nu a folosit decât puțin lubrifiant, așa că am început ușor apoi am mărit ritmul. Așa cum am spus, are un funduleț ferm și bombat, e o adevărată plăcere să pompezi la așa ceva în timp ce îi admiri corpul zvelt, urmărești mișcarea de du-te-vino, îi frămânți bucile ferme...Ce mai, combinat cu cât de strâmtă e, nu am rezistat prea mult și am finalizat intens în balonaș. În timp ce mă dezechipa, mi-a spus că nu ar mai fi rezistat mult și că i-am 'distrus ovarele', lucru care nu a dăunat mândriei mele de bărbat. De recomandat/revenit? Da, Irina pare genul de fată cu care întâlnirile devin tot mai reușite, pe măsură ce deveniți mai familiari unul cu altul. Cadoul a fost 150 lei, iar durata 25/30 minute. Numai bine! 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 🩵💙Hello dragilor💙🩵va astept cu programari pt maine 🩵🩵0792152063🩵🩵 programari pe whatsapp fac si confirmari!! M-am gandit sa revin la voi Sunt Irina am 27 da ani nu profesez de mult timp,ba m au batut mai multe ganduri sa renunt. Sunt o fire cu simtul umorului foarte dezvoltat si respectuoasa Cadou meu este ❤️🔥 200 lei ON/OP în funcție de igiena 30 min 1fin ( oral/ normal. Normalul doar protejat) Faster 100 lei (max 10.min) EXTRA CIF 100 LEI ❤️🔥 250 lei. 45 min( 1 fin) ❤️🔥 350lei. 1h( 1 sau 2 fin) ❤️🔥 500 lei 1h 30min(2 /3 fin ❤️🔥 Fk In functie chimie/ igiena ❤️🔥masaj de relaxare ❤️🔥 69 în funcție igiena ❤️🔥 diferite pozitii ❤️🔥fin corporala ❤️🔥dus impreuna ❤️🔥Deplasari si la hotel 500+ taxi NU FAC: ANAL CIM NU II VOI PRIMI PE CEI IN STARE DE EBRIETATE SAU CARE NU IMI OFERA RESPECTUL CUVENIT. IMI VOI SELECTA CLIENTELA . MULTUMESC 🩵💙🩵💙🩵💙🩵 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7448 Postat August 1, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 1, 2023 Esti in Arad? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Duminica Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Sa intelegem ca ai revenit in Arad...duminica, peste 5 zile? Si cum vine GFE in functie de igiena? Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7448 Postat August 1, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 1, 2023 Acum 10 minute, hateru_ a spus: Sa intelegem ca ai revenit in Arad...duminica, peste 5 zile? Si cum vine GFE in functie de igiena? Domnule sogor Hateru! Ce nu ai inteles? Cum sa fie GFE daca nu ai o igiena corespunzatoare? 🤦♂️ Daca igiena nu este corespunzatoare, nu poate fi GFE, e doar Greața🙈🙈🙈 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7448 Postat August 1, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 1, 2023 Domnita Irina33 a venit in Arad si a primit teapa de la locatie. Locatia nu se elibereaza pina duminica, asa ca domnita a fugit la vecini🤦♂️ Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat August 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 1, 2023 Acum 16 minute, Flx01 a spus: Domnita Irina33 a venit in Arad si a primit teapa de la locatie. Locatia nu se elibereaza pina duminica, asa ca domnita a fugit la vecini🤦♂️ Bine că nu ai cazato la tine ...😅 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Rautati gfe daca omul scuza ti ma ca o spun miroase nu ai cum ceva de genul scuza ti mi rautatea dar mai sunt Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 1 oră în urmă, hateru_ a spus: Sa intelegem ca ai revenit in Arad...duminica, peste 5 zile? Si cum vine GFE in functie de igiena? Voi modofica scuzele mele Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2566 Postat August 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 1, 2023 Acum 2 ore, irina33 a spus: Rautati gfe daca omul scuza ti ma ca o spun miroase nu ai cum ceva de genul scuza ti mi rautatea dar mai sunt Scuză-mi intervenția, dar cel mai ok ar fi să-i poftești afară, ar mai fi varianta să-i speli tu ca pe niște bebeluși dar asta necesită mai timp Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat August 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 1, 2023 Acum 5 minute, anthonio a spus: Scuză-mi intervenția, dar cel mai ok ar fi să-i poftești afară, ar mai fi varianta să-i speli tu ca pe niște bebeluși dar asta necesită mai timp Pe unde ai umblat 😅.. mi-a fost dor de tine 😀😀😀 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2566 Postat August 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 1, 2023 1 oră în urmă, Semakone a spus: Pe unde ai umblat 😅.. mi-a fost dor de tine 😀😀😀i Mie nu🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat August 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 1, 2023 Acum 1 minut, anthonio a spus: Mie nu🤣🤣🤣 Hai recunoaște 😅😅😅 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7448 Postat August 1, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 1, 2023 Acum 1 oră, Semakone a spus: Bine că nu ai cazato la tine ...😅 O cazam la mine daca nu fugea la vecini🤦♂️.. Trecea timpul repede.. imedeat era duminica🙈😀 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat August 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 1, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: O cazam la mine daca nu fugea la vecini🤦♂️.. Trecea timpul repede.. imedeat era duminica🙈😀 Pfff 🤦 cum scapi pasarea din mana ...😅 Dacă știam o duceam eu 🤭. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7448 Postat August 1, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 1, 2023 Las ca vine ea inapoi😜 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat August 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 1, 2023 Acum 16 minute, Flx01 a spus: Las ca vine ea inapoi😜 Numa sa vina😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 9 hours ago, irina33 said: Rautati gfe daca omul scuza ti ma ca o spun miroase nu ai cum ceva de genul scuza ti mi rautatea dar mai sunt Am mai chemat 2 colegi langa mine si de 30 de minute ne chinuim sa aranjam cuvintele in ordinea corecta. Macar esti frumoasa..... Scuzatimapentrurautatedarnumampututabtine. Stiucaacievorbadefututsinudelimbaromanadar totusispercafacetreabamaibunalasaltea Vampupatcudragpacesiprietenie. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Acum 1 oră, hateru_ a spus: Am mai chemat 2 colegi langa mine si de 30 de minute ne chinuim sa aranjam cuvintele in ordinea corecta. Macar esti frumoasa..... Scuzatimapentrurautatedarnumampututabtine. Stiucaacievorbadefututsinudelimbaromanadar totusispercafacetreabamaibunalasaltea Vampupatcudragpacesiprietenie. Daca ai vedea ce tastatura am🤣🤣🤣🤣🤣ai scrie la fel Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Acum 9 ore, anthonio a spus: Scuză-mi intervenția, dar cel mai ok ar fi să-i poftești afară, ar mai fi varianta să-i speli tu ca pe niște bebeluși dar asta necesită mai timp Asta si fac dar faceti conversatii nu gluma aici🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7448 Postat August 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 2, 2023 Acum 1 oră, hateru_ a spus: Am mai chemat 2 colegi langa mine si de 30 de minute ne chinuim sa aranjam cuvintele in ordinea corecta. Macar esti frumoasa..... Scuzatimapentrurautatedarnumampututabtine. Stiucaacievorbadefututsinudelimbaromanadar totusispercafacetreabamaibunalasaltea Vampupatcudragpacesiprietenie. Hai nu fi asa de rau ca ti-am facut traducerea, nu mai aveai nevoie de alti sa te ajute... 🙈 ... Pe mine ma deranjaza ca domnița @irina33a pus poze mai faine si mai multe la vecini🤦♂️ Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7448 Postat August 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 2, 2023 Acum 4 minute, irina33 a spus: Asta si fac dar faceti conversatii nu gluma aici🤣🤣🤣🤣 Gata iasta a fost ultima🙈😜😀 Te voiam aici!.... dar tu fugisi la vecini🙈 Intoarcete repede ca noi vrem sa te iubim cu drag si pasiune😘🤗😜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Gata iasta a fost ultima🙈😜😀 Te voiam aici!.... dar tu fugisi la vecini🙈 Intoarcete repede ca noi vrem sa te iubim cu drag si pasiune😘🤗😜 Mai este pana Duminica 🤣🤣🤣 vin oricum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum