Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Partajează Postat Iunie 20, 2023 Bună dragilor😘😘 Numele meu este Izza😘😘 De joi voi fi disponibila la voi în oraș pentru câteva zile🥰 Nu am m ai activat în România. Sunt o fata comunicativa,cu simțul umorului,dragastoasa, am 26 de ani,1.70,56 de kg ,cu sâni medii,naturală. Ofer respect și cer respect. Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●Handjob ●sărutări corporale ●GFE ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 ora(2 finalizari) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. Programările se confirma cu o ora înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Nu accept minori, persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programul meu de joi va fi de la 10:00 la 22:00😘😘 Vă aștept cu drag sa ne cunoaștem! Locatia:Maurer 1 Link spre comentariu
zozozo Reputație: 1103 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat Iunie 20, 2023 Ai putea să mai postezi poze? (ar fi un avantaj) Să ai ședere plăcută și succes! Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 3 minute, zozozo a spus: Ai putea să mai postezi poze? (ar fi un avantaj) Să ai ședere plăcută și succes! Multumesc!😘 În curând voi posta mai multe poze. 1 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 21, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 21, 2023 Bună dragilor😘🤗 Numele meu este Izza😘🥰 De mâine voi fii disponibila la voi în oraș pentru câteva zile🥰Va aștept cu drag,programul meu va fii în intervalul 10:00-22:00!Locatia Maurer Cadoul meu: 150lei-30 min(1 finalizare) 300 lei- o ora(2 finalizare) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. ❤️Am revenit cu câteva poze asa cum am spus!❤️ Sunt brunetă,naturala,comunicativa,am un simt al umorului destul de dezvoltat si ma simt foarte bine in compania bărbaților. Cer și ofer în același timp,Respect! Va pupacesc! 2 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 22, 2023 Bună dragilor,numele meu este Izza🤗😘 Sunt disponibila la voi în oraș!😚 Programul meu este in intervalul orar 10:00-22:00😘🥰 Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●handjob ●sărutări corporale ●gfe ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Nu fac anal,finalizare orală și deplasări. Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programările se confirma cu o oră înainte.Cine nu face confirmarea se va anula. Va aștept cu mult drag!🥰😘 1 Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Iunie 22, 2023 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Iunie 22, 2023 Buna Izza, unde ai locatia? Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 22, 2023 Buna dragule,Maurer!😘 Link spre comentariu
alin27 Reputație: 33 Postat Iunie 22, 2023 Partajează Postat Iunie 22, 2023 Buna Iza,ai mai lucrat in alta parte?Ce vârstă ai? Mersi... Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 22, 2023 Acum 43 minute, alin27 a spus: Buna Iza,ai mai lucrat in alta parte?Ce vârstă ai? Mersi... Bună dragule,am 26 de ani și am mai lucrat în afara!😘 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 22, 2023 Acum 31 minute, Izza01 a spus: Bună dragule,am 26 de ani și am mai lucrat în afara!😘 2 2 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 22, 2023 Bună deliciosilor,va aștept sa ma vizitați!😘🥰 1 Link spre comentariu
futacios de ocazie Reputație: 196 Postat Iunie 22, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 22, 2023 Tocmai am iesit de la Izza. O fatuca superba, naturala si lipicioasa. Cred ca si modul in care o tratezi conteaza. Arata mai bine in realitate ca in poze. O bruneta focoasa cu sani mari si fund bombat. Si zambet de iubita. Am facut dragoste nu sex, ne-am imbratisat mangaiat sarutat. Nu dau note separat, pentru mine e de 10 +++ Te sarut Izza. Daca mai ramai cu siguranta revin,dedata asta stau mai mult. 2 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 22, 2023 1 oră în urmă, futacios de ocazie a spus: Tocmai am iesit de la Izza. O fatuca superba, naturala si lipicioasa. Cred ca si modul in care o tratezi conteaza. Arata mai bine in realitate ca in poze. O bruneta focoasa cu sani mari si fund bombat. Si zambet de iubita. Am facut dragoste nu sex, ne-am imbratisat mangaiat sarutat. Nu dau note separat, pentru mine e de 10 +++ Te sarut Izza. Daca mai ramai cu siguranta revin,dedata asta stau mai Mulțumesc din suflet dragule,te aștept cu mare drag!😘😘😘 1 Link spre comentariu
alin27 Reputație: 33 Postat Iunie 22, 2023 Partajează Postat Iunie 22, 2023 Sunt de acord cu colegul futăcios de ocazie,am vizitat-o și eu astăzi....fata e foarte frumoasa la față,cu un corp foarte sexy , sânii măricei ,fund numai bun de muncit la el.Fata se implica e acolo cu tine,se străduiește să fie bine.oral neprotejat bun, normal protejat unde am schimbat mai multe poziții, foarte bun s-a implicat fără comentarii la poziții.pozele sunt ale ei...Nu dau note dar pot să vă recomand domnișoara,deci vizitati-o că nu o sa vă pară rău.Eu am zis să o vizitez datorita pozei cu buzele...😊 și bine am făcut.Vizitati-o sa rămâna cât mai mult la noi. 1 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 16 ore, alin27 a spus: Sunt de acord cu colegul futăcios de ocazie,am vizitat-o și eu astăzi....fata e foarte frumoasa la față,cu un corp foarte sexy , sânii măricei ,fund numai bun de muncit la el.Fata se implica e acolo cu tine,se străduiește să fie bine.oral neprotejat bun, normal protejat unde am schimbat mai multe poziții, foarte bun s-a implicat fără comentarii la poziții.pozele sunt ale ei...Nu dau note dar pot să vă recomand domnișoara,deci vizitati-o că nu o sa vă pară rău.Eu am zis să o vizitez datorita pozei cu buzele...😊 și bine am făcut.Vizitati-o sa rămâna cât mai mult la noi. Bună,multumesc din suflet!Te mai aștept cu mult drag😘 Ma impresionat rândurile scrise,ești un DOMN! O ZII FRUMOASA VA DORESC!!!!!😘🤗💗 Link spre comentariu
zozozo Reputație: 1103 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 23 ore, Izza01 a spus: Bună deliciosilor,va aștept sa ma vizitați!😘🥰 Astăzi nu lucrezi? Aș fi vrut o programare astăzi, ți-am trimis mesaj... Poate data viitoare... O zi frumoasă să ai! Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 39 minute, zozozo a spus: Astăzi nu lucrezi? Aș fi vrut o programare astăzi, ți-am trimis mesaj... Poate data viitoare... O zi frumoasă să ai! Bună,Lucrez și astăzi!😘🙈 Link spre comentariu
obsessed Reputație: 119 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Salutare.Vizitata fata. E tanara , mai faină ca in poze. Curată, manierată, comunicativă si cu bun simt. M am simțit ft bine cu ea.Nu m a grabit deloc, din contră la inceput mi s a oferit un masaj. Mi a propus sa fac un duș la inceput ceea ce pt mine e un punct in plus la curățenie si înseamnă ca fata se respectă. Note op nimic extra. Np 10 Gfe 9 Nota generala b8.5-9 Ce putin in viziunea mea. 1 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 23, 2023 Bună,dragilor!😘🤗 Numele meu este Izza,astăzi sunt disponibila în intervalul 19:00-21:00,va aștept sa ma vizitați! Serviciile mele sunt: Oral în funcție de igienă protejat/neprotejat Normal întotdeauna protejat Diferite poziții 69 Handjob Gfe Finalizare corporală Masaj de relaxare Masaj erotic Cadoul meu: 150-30 min (1 finalizare ) 300-o ora(2 finalizari) Nu fac anal,finalizare orală și deplasări. Nu accept minori ,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Va aștept cu drag😘🤗 1 Link spre comentariu
zozozo Reputație: 1103 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat Iunie 23, 2023 1 oră în urmă, Izza01 a spus: Bună,dragilor!😘🤗 Numele meu este Izza,astăzi sunt disponibila în intervalul 19:00-21:00,va aștept sa ma vizitați! Serviciile mele sunt: Oral în funcție de igienă protejat/neprotejat Normal întotdeauna protejat Diferite poziții 69 Handjob Gfe Finalizare corporală Masaj de relaxare Masaj erotic Cadoul meu: 150-30 min (1 finalizare ) 300-o ora(2 finalizari) Nu fac anal,finalizare orală și deplasări. Nu accept **spam editat** ,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Va aștept cu drag😘🤗 Ești tare apetisantă!😍😍😍 1 Link spre comentariu
mariusz02 Reputație: -32 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Partajează Postat Iunie 23, 2023 Bună, Luni vei mai fi în Târgu Mureș , as vrea sa să-ți fac o vizită ? 1 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 24, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 24, 2023 Acum 10 ore, mariusz02 a spus: Bună, Luni vei mai fi în Târgu Mureș , as vrea sa să-ți fac o vizită ? Bună,voi fii și luni!🤗😘 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 24, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 24, 2023 Acum 19 ore, obsessed a spus: Salutare.Vizitata fata. E tanara , mai faină ca in poze. Curată, manierată, comunicativă si cu bun simt. M am simțit ft bine cu ea.Nu m a grabit deloc, din contră la inceput mi s a oferit un masaj. Mi a propus sa fac un duș la inceput ceea ce pt mine e un punct in plus la curățenie si înseamnă ca fata se respectă. Note op nimic extra. Np 10 Gfe 9 Nota generala b8.5-9 Ce putin in viziunea mea. Mulțumesc frumos pentru părerile frumoase!🤗😘 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 24, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 24, 2023 Bună dragilor!😘🤗 Numele meu este Izza,astăzi sunt disponibila în intervalul 13:00-22:00!😘🤗 Va aștept sa ma vizitați,cer respect și ofer respect!🥰 VA ROG cei care nu sunteți siguri ca ajungeți nu faceți programare de o ora😘, sunt mulți drăgălași care își doresc sa ma viziteze!Multumesc de înțelegere💗 2 1 Link spre comentariu
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 24, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Partajează Postat Iunie 24, 2023 Buna dragilor,citiți cu atenție serviciile mele😘 Cei care forțați ceva ce nu se afla și sunteți respinși pierdeți dr a va bucura de mine nu mai sunt prezenta pe situație,iar data viitoare nu mai exista!!!!😘🥰🤗 Eu nu primesc pe mai puțin de cât am specificat! VA OFER Respect și cer respect!!! Va aștept sa ma vizitați! Pupici cu sclipici💗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum