Sari la conținut

Eva🩷NEW IN TOWN🩷0792812229

Vizitator eva.evi1

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Acum 36 minute, amoreamore a spus:

@awokeone10     este de încredere și oricum recenzia se vede ca este foarte răutăcioasă.

Dacă ți place pwa      treci peste

Acum 26 minute, shadowangel a spus:

Ce te face sa crezi asta? Ai fost la ea? N-ai de unde sa stii.

Acum 31 minute, eva.evi1 a spus:

Raspund acum unei recenzii unde puteti gasi detalii referitoare la ultima recenzie. Mersi si ne putem vedea pana joi ora 22:00! 😘 

Va multumesc tuturor comentatorilor pentru atentie.

Fiecare vizita este diferita asa cum si noi suntem diferiti,din fericire.

Cine vrea sa citeasca ce am scris si cum m-am simtit-bine,cine nu-la fel.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
Acum 1 minut, awokeone10 a spus:

Exact. Cine e interesat  de ea, sa se duca si apoi sa isi dea cu parerea.

• Like 3
Link spre comentariu
1 oră în urmă, eva.evi1 a spus:

Nu imi vine sa cred cata frustrare pot vedea. Sa ma fac inteleasa, acest baiat mi a spus acum 15 min ca va scrie aici doar pentru ca aveam treaba fix in momentul ala si i am cerut sa mai astepte. Omul revoltat m a certat "amenintandu ma" ca va scrie aici, rugandu-l sa se orienteze spre alta fata. In concluzie ceea ce scrie aici este un ABSOLUT neadevar. Multumesc frumos! 

Am mai omis câteva rahaturi pe care le-ai mai făcut în scurta noastră întâlnire tocmai să nu îți dai seama cine sunt și ghici ce, nu m-ai dibuit! 

P. S. Am zeci de recenzii de pe userul acesta și pe cel pe care nu mai pot sa întru WHITEOAK și absolut niciodată nu am făcut recenzii false! 

Deci îți urez un mare jet și dacă tot faci prostituție măcar fă-o cu decență! 

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator eva.evi1
Reputație: 0
1 oră în urmă, awokeone10 a spus:

💝toata stima!pup

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

nu fiti rai, se mai intampla sa lasi garda jos. Daca asa s-a intamplat ii recomand drei sa se spele la cur dupa ce se caca. Nu e suficient sa se stearga cu hartie. Iar despre pizda, daca vrei sa o ai fresh, bag-o spalat dupa fiecare act. Stiu ca e munca dar daca n-o faci iti va pute tot

• Like 2
  • Haha 2
Link spre comentariu
  • Telefon: Hapciuuu
  • Oras:Muntenia România
  • Telefon: Hapciuuu
  • Oras:Muntenia România
Acum 2 ore, shadowangel a spus:

Ce te face sa crezi asta? Ai fost la ea? N-ai de unde sa stii.

Am fost la ea să verific.......fiecare întâlnire este diferită

. Aveți toți dreptate....si ea și wichiwichi...

• Haha 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiești
Acum 3 ore, shadowangel a spus:

@dydy.v.1.1 nu ne impartasesti si noua experienta avuta cu domnisoara? :-/

dydy.v.1.1

dydy.v.1.

Din păcate..sau din fericire se pare 😁 nu am avut onoarea sa o cunosc pe stimabila domnita asa ca nu pot spune nimic. 

Pe căldurile astea prefer sa stau la umbra 🥶

• Like 4
Link spre comentariu
Acum 1 oră, dydy.v.1.1 a spus:

Din păcate..sau din fericire se pare 😁 nu am avut onoarea sa o cunosc pe stimabila domnita asa ca nu pot spune nimic. 

Pe căldurile astea prefer sa stau la umbra 🥶

Eu zic ca ti s ar fi pretat, ca ii place sa stea la vorba, o țigară, cafea sau suc. Banii sa vina conform spuselor ei. 

• Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Acum 20 minute, dozadeamor a spus:

Eu zic ca ti s ar fi pretat, ca ii place sa stea la vorba, o țigară, cafea sau suc. Banii sa vina conform spuselor ei. 

Aia vor toate. E ceva inedit? Cu suptu' pulii e mai greu.. 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 33 minute, dozadeamor a spus:

Stăteam pe banii ei sa dea țigări și cafea..și ma duc

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu

Salutare!

Am fost și eu, m-am îndrumat ok, a respectat programarea , sociabila , per total ok. Întradevăr la prestatie mai are de lucrat. 

Eu unul nu cred că mai revin la ea. 

Notele:

Aspect 8. O trag in jos sânii care sunt lăsați.

Component 9 . Socializeaza, e isteață. Nu părea prăjită cum zic alți colegi.

Prestație 5 . Ori nu e pe stilul meu ori nu își dă interesul îndeajuns.... Nu știu ce să zic.

Locația 9. Curata, echipata cu gel de ysi prosop, ușor de găsit. Un minus că nu are aer condiționat. Altfel era de 10.

De revenit: slabe șanse.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 898989898999
  • Telefon: 898989898999
Acum 6 ore, amoreamore a spus:

Am fost la ea să verific.......fiecare întâlnire este diferită

. Aveți toți dreptate....si ea și wichiwichi...

DATA VIITOARE S.O VERIFICI MAI ATENT CUMETRE 

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Acum 45 minute, passatb6xxx a spus:

Salutare!

Am fost și eu, m-am îndrumat ok, a respectat programarea , sociabila , per total ok. Întradevăr la prestatie mai are de lucrat. 

Eu unul nu cred că mai revin la ea. 

Notele:

Aspect 8. O trag in jos sânii care sunt lăsați.

Component 9 . Socializeaza, e isteață. Nu părea prăjită cum zic alți colegi.

Prestație 5 . Ori nu e pe stilul meu ori nu își dă interesul îndeajuns.... Nu știu ce să zic.

Locația 9. Curata, echipata cu gel de ysi prosop, ușor de găsit. Un minus că nu are aer condiționat. Altfel era de 10.

De revenit: slabe șanse.

Cat timp a durat intalnirea? Te-a grabit in timpul actului?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, passatb6xxx a spus:

15-20min dor tot dor. Nu te grăbește in mod direct dar îți dă aceasta senzație...... 

Si pentru aceasta scurta durata, presupun ca ai achitat 150 lei cu oral neprotejat, asa-i?

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Vizitat domnita ieri seara. 
Modalitate contact: 9.5. Programare pe Whatsapp cu o zi inainte. La ora stabilita sunt la scara. Imi cere sa astept 10 min. Dupa fix 10 min imi scrie sa urc cu scuzele de rigoare.
Locatia 8.5. Bloc central zona Donner, intrare prin spate. Baie ok cu geluri de dus dar nu vam azut nici un prosop. Eram dusat de acasa.
Atitudine 9. Destul de vesela si vorbareata, initiaza discutia dar cu o mina trista din ce am vazut eu, foarte obosita din explicatia ei.  M-a invitat la un pahar de apa in timp ce a fumat o tigara cam 5 min. La final mi-a indicat locatia baii si a camerei ostilitatilor. 
Aspect. Chip 9 fata rotunda, ochii verzi trasaturi frumoase. Corp 9. Mijloc frumos, fund rotund si destul de bombat, arata bine privita si din fata si din spate, sani medii spre maricei putin lasati dar placuti, carne tare pe coapse, inaltime declarata 1.57 m si varsta 23 ani.
ON 6.5. Il face soft, o singura viteza, placut dar fara artificii, fara atentie la ornamente 🥚 fara rotiri insurubari, eye contact 👀 spit sau deep. Aici mai are de imbunatatit si perfectionat. Initial incepe cu sutienul pus dar dupa un timp il da jos si incep sa ma joc cu sanii. Imediat dupa ce se intareste juniorul se opreste si pune prezervativul. Cam 4 min.
NP 7.5 -  8 (pt incurajate) Doar doua pozitii "sugerate" de ea. Dupa montarea balonului se aseaza capra in pat si imi spune " si acum tu vii in pozitia asta". Aici ii dau 8.5, s-a asezat bine, nu a dat cu lubrifiant sau saliva, Piersicuta frumoasa 🍑 rozalie, foarte stramta la intrare si pe toata durata, la inceput am dat usor pt ca aluneca greu dupa care s-a umezit usor si am dat destul de bine si din ce in ce mai tare, cu gemete usoare si din ce in ce mai vocale pe masura ce cresteam ritmul. A durat cateva minute bune dupa care m-am oprit. S-a intors si a zis mirata "credeam ca ti-ai dat drumul"....ei atunci o sa schimbam" si s-a pus in misionar. A intrat mai bine si am dat cum am vrut, nu a comentat defel dar nici gemete sau miscari din partea ei nu au fost. La fel la inceput aluneca destul de greu si dupa cateva minute a dat cu putina saliva si a inceput sa alunece f bine. Se simte bine. Am dat asa vreo 5 minute mai tare de auzea cum bate tablia patului in perete destul de tare 🤣🤣  Aici ii dau 7.
GFE nu notez in lipsa FK, si fara sarutari pe corp.
Igiena 9.5. Nu am simtit nimic suspect. La final s-a dus la dus si a stat binisor.
Cadoul 200 in care intra extra 50 ON. Face si CIM cu extra 50.
Actiunea 20 min ON si NP. DTD 30 min de cand am sunat la interfon si pana am iesit pe usa blocului.
De recomandat: Da, pt palmares si pt doritorii de pustoaice frumoase si stramte si o actiune buna pe la spate in pat.
De revizitat: poate, daca imbunatateste tehnica la oral pentru finalizarea orala, si daca ofera libertate in alegerea pozitiilor dar probabil in alta locatie ca in Ploiesti a zis ca nu crede ca mai revine.

Ciocane tari va doresc !!!

• Like 3
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, g.star89 a spus:

Sa mearga " baietii tai! " .. eu, zic pas. 😜

Sincer ,sunt curios dar decât să mai pierd timpul cu o țeapă mai bine ma lipsesc.Acum sunt destule fete bune și de cuvânt în Ploiești că să nu risc.Succes cui are curaj și timp de pierdut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...