Andra_ Reputație: 40 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Iunie 29, 2023 Bună tuturor băieților 🫠😋 Bine ați venit pe pagina mea , sper sa ne înțelegem bine 👌🍌 Eu sunt Andra , înaltă, cu forme , 29 ani , și va pun la dispoziție următoarele informații : 🔈 oral neprotejat ( in funcție de igiena ) 🪬 🔈normal protejat / diferite pozitii 🪅 🔈 CIM ( finalizare orala)🤤🤤 🔈69🫨 🔈french Kiss ( dacă igiena corespunde)💋💋 🔈mângâieri &atingeri = preludiu 🫦 Prețuri: 150 / finalizarea; 300 / ora Programul obișnuit va fi de la 11:00 -22:00, dacă apar schimbări, anunț aici. Pentru programări, pe wtp răspund mai repede , la nr de tel 🔈0738032763🔈 Va pup 😘🫠😏😏 1 Link spre comentariu
alex1678 Reputație: 46 Postat Iunie 29, 2023 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat Iunie 29, 2023 Wow bine ai venit Andra la noi arati super sper sa ajung la tine Link spre comentariu
dan3333 Reputație: 17 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Iunie 29, 2023 Anal faci Adruta? 🤔 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 39 minute, dan3333 a spus: Anal faci Adruta? 🤔 Nu puiule, anal nu 😘 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 1 oră, alex1678 a spus: Wow bine ai venit Andra la noi arati super sper sa ajung la tine Mulțumesc 💋, cu mare drag!! Link spre comentariu
mandari Reputație: 121 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Iunie 29, 2023 Bună, ești nouă un aceasta meserie? Nici o recenzie, înregistrată de curând... Sa vedem care sparge primul gheata! Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 44 minute, mandari a spus: Bună, ești nouă un aceasta meserie? Nici o recenzie, înregistrată de curând... Sa vedem care sparge primul gheata! Bună, nu chiar noua . De spart gheata , au spart o azi câțiva, însă nu au lăsat recenzii. Vor venii ele ✌️te pup Link spre comentariu
marius_gen Reputație: 68 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Slatina/Bucuresti Oras:Slatina/Bucuresti Partajează Postat Iunie 29, 2023 M-am incumetat eu astazi la domisoara 😏 merita vizitata din plin. Pozele sunt reale, este o tipa bruneta, ochi foarte frumosi albastrii si forme frumoase 🥰 Ca si locatie e pe langa mag alexe, singura in locatie, curat, prosop pt dus tot ce trebuie. Punct forte oralul, neprotejat si deep asa cum cautam de mult - fan oral deep. Fata poate! Aduce asa a miky in vremurile bune la tehnica.🥰 Normal am incercat doar o pozitie, fiind prea tentat sa incerc finalizarea orala. A luat fata si ultima picatura de elixir al tineretii in gurita🥵. M-am simtit de-a dreptul stors dar promit ca mai am pt ea o portie si maine😜 Cu mine nu a vrut insa french kiss, poate sunt urat nush 😅 oricum nu e ceva care sa ma deranjeze in mod deosebit. Achitat 150 de lei, schimbat cateva vorbe si dus am fost. De revenit DA, curand ;;) 1 1 Link spre comentariu
cristianand2 Reputație: 90 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Mulțumim colegul de recenzie, am vorbit și eu cu ea și vrea sa stea ceva timp la noi, o sa o vizitez și eu zilele astea și revin cu recenzia Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iunie 30, 2023 Bună băieții 💋✌️ Disponibila astăzi pana la 20:00 😋🍌 3 Link spre comentariu
iuliann20 Reputație: 342 Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Salut stimați colegi și Bine ai venit @Andra_. Am fost și eu sa sparg gheața la aceasta domnișoara. Și bine am făcut. Programat prin whatss destul de repede și plecat către locatie(pe care deja o știți de la colegul mai sus). Am intrat in camera,am făcut cunoștința,cerut la dus pentru o împrospătare și trecut in pat. A început domnișoara cu un oral destul de bun,dar îl cam contrazic pe colegul Marius_gen,pentru ca încă mai are de progresat să-l facă ca Myky,dar are potențial nu zic ca nu o sa ajungă 😀. Apoi trecut in Căprița unde nu se da înlături,da contre destul de bine. Per total este o fata care trebuie ținuta la noi in zona. Se implica sa te facă sa te simți bine!!! O zi buna va doresc,iar lui Andra ii doresc ședere frumoasa la noi și sper sa nu se supere așa repede ca celelalte care au dat bir cu fugiții după doua zile. 1 2 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iunie 30, 2023 Pupici, mulțumesc frumos 💋✌️ Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 Hello😘, disponibila azi de la 12.00 Locație noua pe Str Tunari! 💋 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1687 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iulie 1, 2023 23 hours ago, iuliann20 said: Salut stimați colegi și Bine ai venit @Andra_. Am fost și eu sa sparg gheața la aceasta domnișoara. Și bine am făcut. Programat prin whatss destul de repede și plecat către locatie(pe care deja o știți de la colegul mai sus). Am intrat in camera,am făcut cunoștința,cerut la dus pentru o împrospătare și trecut in pat. A început domnișoara cu un oral destul de bun,dar îl cam contrazic pe colegul Marius_gen,pentru ca încă mai are de progresat să-l facă ca Myky,dar are potențial nu zic ca nu o sa ajungă 😀. Apoi trecut in Căprița unde nu se da înlături,da contre destul de bine. Per total este o fata care trebuie ținuta la noi in zona. Se implica sa te facă sa te simți bine!!! O zi buna va doresc,iar lui Andra ii doresc ședere frumoasa la noi și sper sa nu se supere așa repede ca celelalte care au dat bir cu fugiții după doua zile. Nu a mai activat cumva pe la voi,tot Andra,dar cu alt nr de telefon! Mie îmi pare cunoscută fata și nu cred că mă înșel! Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 24 minute, papura voda a spus: Nu a mai activat cumva pe la voi,tot Andra,dar cu alt nr de telefon! Mie îmi pare cunoscută fata și nu cred că mă înșel! Am avut anunț pe publi , acum o luna , însă n am stat decât 2 zile atunci. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1687 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iulie 1, 2023 14 minutes ago, Andra_ said: Am avut anunț pe publi , acum o luna , însă n am stat decât 2 zile atunci. Mulțumesc pentru răspuns și pentru sinceritate, cam rară altfel! Asta mă face să te caut când ajung în Slatina! Mai stai mult? 1 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 16 minute, papura voda a spus: Mulțumesc pentru răspuns și pentru sinceritate, cam rară altfel! Asta mă face să te caut când ajung în Slatina! Mai stai mult? Intenționez sa stau o perioada bună. Cel puțin pana la sfârșitul acestei luni . 🫠 1 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 🫨✌️ Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 Hello. Astăzi închei la ora 19:00! Maine nu sunt, revin de luni de la ora 11:00-22:00, weekendul plăcut sa aveți! 😘😘 Link spre comentariu
craiova31 Reputație: 154 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iulie 1, 2023 Este de mult in zona ba prin craiova ba prin slatina eu am fost la ea prin decembrie la P2 este o tipa frumoasa dar pozele o avantajeaza mult este scunda in realitate dar foarte draguta nu mai tin minte foarte multe detalii dar stiu ca era pe graba si chiar o inteleg ai sunau telefoanele non stop avea o locatie ciudata jos de tot la parter intrai intr o camera si dupa in alta plus o mica baie in prima camera pe peretele din dreapta ma lasa pe mine acolo se ducea la colega vb ea la telefon cu toti clientii su toti voiau sa ramana cu ea pt ca avea o colega foarte urata una blonda tiganca imposibil cand plecai sa nu te intelnesti cu cineva dar poate schimband locatia si mai ales ca este singura in locatie as incerca si eu din nou la ea poate acum nu mai e pe graba 1 1 Link spre comentariu
mandari Reputație: 121 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Iulie 1, 2023 Salutare, bifat și eu la domnișoara.. Luat legătura pe wtp, stabilit întâlnirea, ajuns la destinație, loc s3 Deschide ușa o fata destul de plinta, întram în camera și începe cu un oral "ok" încercări de deep eșuate fara atenție la zonele adiacente.... Ma infing în sâni ei mari și îmi zice "cine ți-a dat voie".. Trecem la normal o pun doggy, pompat maxim 1 minut, au, au... Ma cer din nou la oral, din nou figuri ca trebuia sa futi mai mult ca este foarte greu sa fac atâta timp oral eetc Într-un final reușesc sa termin, plătesc cei 150 lei finalizarea și plec Părerea mea ca multe sau învățat cu labari dinastia care țin 1 minut max și ele cred ca la toți merge asa @Iuliann20 am pretenții la tine, eu nu știu ce ați văzut voi la ea... Ca și note oral 6 Aspect 6 (nu este genul meu) Gfe 0 Normal 7 Atitudine pro client - 0 Cicane tari, și numai visați cu ochii deschiși la Cenușăreasa Spuneți ce vedeți 2 1 Link spre comentariu
craiova31 Reputație: 154 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iulie 1, 2023 Andra aveai o colega denisa in craiova mai stii ceva de ea? Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 4 ore, craiova31 a spus: Andra aveai o colega denisa in craiova mai stii ceva de ea? Bună. Nu , n am avut colega ✌️😘 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 4 ore, craiova31 a spus: Este de mult in zona ba prin craiova ba prin slatina eu am fost la ea prin decembrie la P2 este o tipa frumoasa dar pozele o avantajeaza mult este scunda in realitate dar foarte draguta nu mai tin minte foarte multe detalii dar stiu ca era pe graba si chiar o inteleg ai sunau telefoanele non stop avea o locatie ciudata jos de tot la parter intrai intr o camera si dupa in alta plus o mica baie in prima camera pe peretele din dreapta ma lasa pe mine acolo se ducea la colega vb ea la telefon cu toti clientii su toti voiau sa ramana cu ea pt ca avea o colega foarte urata una blonda tiganca imposibil cand plecai sa nu te intelnesti cu cineva dar poate schimband locatia si mai ales ca este singura in locatie as incerca si eu din nou la ea poate acum nu mai e pe graba N am avut niciodată o colega , mai ales tiganca. Ma confunzi garantat. Singura locație pe care am avut o la parter a fost zilele trecute în Slatina. 😘 Link spre comentariu
craiova31 Reputație: 154 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iulie 1, 2023 Hai ma pe bune..... N ai lucrat in craiova niciodata? Ce naiba crezi ca oamenii sunt prosti pozele acelea le a avut o fata de aici daca nu este asa inseamna ca pozele tale de acum sunt false Fata de aici era scunda poate cineva sa confirme ce inaltime are? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum