Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 3, 2023 Hei guys, astăzi nu sunt deloc! O sa revin de mâine, programările se pot face de azi pe mâine pe wtp ! Pupici ! Zi frumoasa ! 🫠💋💋 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 4, 2023 Bună 🥰 Disponibila începând cu ora 13, pana la 21.00 Pupici 😜 1 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 4, 2023 🤗 1 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 4, 2023 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 4, 2023 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 5, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 5, 2023 💦 Neața la băieți! 💦 👅Disponibila! 👅 1 Link spre comentariu
bananajoe Reputație: 13 Postat Iulie 5, 2023 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat Iulie 5, 2023 Salutare baieti, am ajuns la Andra ieri si vreau sa las si eu aventura aici. Andra e o femeie aparte care merita toti bani. Formele ei si frumusetea erotic pure! Aspect: pentru iubitori de femei cu forme +10 Actiunea: programare pe whatsapp, confirmat si intalnit. M-a primit in locatie am luat o ora cu 300 RON. ON: deep, umed, love it! +9 NP: se vede ca are placere in cea ce face: umed, stramta, contre +9,5 Revin in curand frumoaso! 2 1 Link spre comentariu
amarui Reputație: 105 Postat Iulie 5, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Iulie 5, 2023 Salutare, Ieri, după ceva peripeții, amanari/reprogramari, nu din cauza ei, am ajuns la deschiderea programului. Nefiind un povestitor deosebit, pot să confirm cele relatate, dar și notele date de colegul @bananajoe. 1 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 5, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 5, 2023 Acum 43 minute, amarui a spus: Salutare, Ieri, după ceva peripeții, amanari/reprogramari, nu din cauza ei, am ajuns la deschiderea programului. Nefiind un povestitor deosebit, pot să confirm cele relatate, dar și notele date de colegul @bananajoe. Mulțumesc frumos ❤️ Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 5, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 5, 2023 Acum 46 minute, Andra_ a spus: Mulțumesc frumos ❤️ Mulțumesc băieți frumoși! 😋✌️😘😘 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 5, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 5, 2023 Astăzi pana la ora 20.30 ! 💦💦💦 Link spre comentariu
bananajoe Reputație: 13 Postat Iulie 6, 2023 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat Iulie 6, 2023 Tocmai ce am fost la Andra! Merita fata asta sa o tinem in Slatina. Ma rugat sa scriu un mesaj in numele ei ca este disponibila azi de la 14.00 - 19.00. Are probleme technice cu contul de pe nimfo, si nu poate azi sa se scrie aici. Profitati de servicile top. 1 Link spre comentariu
Ginghis Reputație: 26 Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 Am sunat si am stabilit o intalnire pentru azi...nu am mai fost de mult la ea, sunt curios daca tot asa de buna e in pat cum o stiu 1 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 6, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 6, 2023 Bună 🤗😛😛 👅Am revenit ! 👅 👅disponibilitate pana la 20:00👅 👅😛pupici 😛👅 1 Link spre comentariu
Ginghis Reputație: 26 Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 For the best girl in town! Andra esti un vis! O sa revin in curand! ON: punctul ei forte! NP: 9 este ce trebuie, nu avem ceva mai bun in Slatina! 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1688 Postat Iulie 6, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iulie 6, 2023 Și cu Roberta cum rămâne? Cred că te grăbești, oricum este o opinie personală! Asta dacă nu mă gândesc la cele temporar plecate. Link spre comentariu
Ginghis Reputație: 26 Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 De gustibus non est disputandum, sincer sunt fan fete cu forme si sani mari! Da, este o opinie personala, daca mai ai un pont "fete cu forme" este bine venit! 1 Link spre comentariu
dick1029 Reputație: 34 Postat Iulie 7, 2023 Oras:Slatina olt Oras:Slatina olt Partajează Postat Iulie 7, 2023 Săptămâna care vine mai ești? Link spre comentariu
amarui Reputație: 105 Postat Iulie 7, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Iulie 7, 2023 Revenire surprinzătoare pentru mine la Andra. Atitudine deosebit de buna, veselă, zglobie. După discuțiile amicale la o țigară a urmat o igienizare iar apoi un ON bestial. Multumesc Andra! Haideți să fim gentlemani si sa o păstrăm prin zona. 1 1 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 7, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 7, 2023 Acum 27 minute, amarui a spus: Revenire surprinzătoare pentru mine la Andra. Atitudine deosebit de buna, veselă, zglobie. După discuțiile amicale la o țigară a urmat o igienizare iar apoi un ON bestial. Multumesc Andra! Haideți să fim gentlemani si sa o păstrăm prin zona. Pupate as de om deosebit ! 😘mulțumesc 😋 Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 7, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 7, 2023 Hello🫠 😛Disponibilitate pana la ora 20;00!😛 Link spre comentariu
Cardelian Reputație: 5 Postat Iulie 8, 2023 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 8, 2023 Bună Andra! Faci și sex între sâni?? Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 22 minute, Cardelian a spus: Bună Andra! Faci și sex între sâni?? Bună. Da😛 Link spre comentariu
vwerece77 Reputație: 1 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Iulie 8, 2023 Bună! Andra Până la ce oră ești astăzi? Link spre comentariu
Andra_ Reputație: 40 Postat Iulie 10, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Partajează Postat Iulie 10, 2023 👅 bună! 👅 👅astăzi disponibila 👅 👅pana la ora 21:00👅 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum