Jump to content

0756794302 LIDL

Recommended Posts

• Oras:Pitesti
1 oră în urmă, bobitsa a spus:

Da, bruneta, 1,70,sani mari, tot protejat, servicii ok, ca si atitudine dacă îi vorbești frumos se comporta foarte bine, vine foarte rar în Pitești cam 1 data /2ori pe luna, succes. 

• Like 1
  • Mersi 1
1 oră în urmă, Cautatorul13 a spus:

Ai o percepția despre noțiunea RAR cel puțin bizară,  în contextul dat...

Da, pentru că o vizitez de câte ori vine și pot și eu, asta nu înseamnă că o promovez, din contra... 

• Confuz 1
  • Oras:Amsterdam
  • Oras:Amsterdam
Acum 4 ore, Misuursulet a spus:

Da, bruneta, 1,70,sani mari, tot protejat, servicii ok, ca si atitudine dacă îi vorbești frumos se comporta foarte bine, vine foarte rar în Pitești cam 1 data /2ori pe luna, succes. 

Mulțumim colegu, eu am sunat acum la ea și are telefonul închis..

• Like 1
  • 1 month later...
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 2 ore, daredevil27 a spus:

A vizitato cineva recent??merita?

Da , am fost la ea acum doua zile , arată exact ca in poze , sâni mari , talie mică , fund mare … Vorbește foarte frumos și are niște servicii  impecabile ! Recomand ! 

• Like 1
Acum 2 ore, Cosmin22222 a spus:

Da , am fost la ea acum doua zile , arată exact ca in poze , sâni mari , talie mică , fund mare … Vorbește foarte frumos și are niște servicii  impecabile ! Recomand ! 

Tarife?

• Oras:Argeș
  • Oras:Argeș
Acum 3 ore, Cosmin22222 a spus:

Da din casă  , preț......

• Oras:Arges
  • Oras:Arges

Este 200 numarul, 400 ora.

Sanii sunt siliconati.

E implicata si de treaba, o prezenta foarte placuta.

Cred ca azi e ultima zi in Pitesti, dar va reveni.

Locatia pe Aleea Caminelor, in blocul renovat.

• Like 1
  • 2 months later...

Am fost și eu la ea. Foarte mișto tipa, e genul ăla după care întorci capul pe strada. 200 finalizarea, locație argintex, apartament spațios, curat, prosop proaspăt la baie. 

De cum am intrat m-a întrebat dacă vreau la dus dar am refuzat-o politicos deoarece eram fresh, de mai multe ori dacă sunt curat deoarece am optat pt ON. Confirm ce s-a scris mai sus pe topic dpdv al implicării, din păcate am întâmpinat ceva dificultăți tehnice dar nu am plecat cu buza umflata de la ea. După ce s-a remediat problema am pus prez, LOT, are niște sâni impecabili, siliconati, mi-a atras atenția ca o strâng cam tare de ei, am trecut-o capra, se așează efectiv cum vrei tu, nu comentează dacă dai mai tare. E vorbareata, cu zâmbetul pe față, îți vorbește frumos încă de la telefon și are o voce faina. 

Pt. mine e de revenit. A zis ca mai sta o săptămână, doua. Eu am găsit-o pe publi, ulterior mi-a zis ca are și topic aici, pe Pitești. Față de ce s-a scris aici rementionez ca cu mine a făcut on.

Spor la futut și ciocane tari! 

• Like 1