Sari la conținut

Bianca - 0767.815.334


Postări Recomandate

In blocul cu BCR-ul de lângă Tribunal. Micuţă, o idee plinuţă, vorbăreaţă, nu se uită la ceas. Sănii tari şi fund bombat. Blowjob bun, am impresia că partidele de sex îi plac ceva mai hard deoarece ultima oară ma catalogat ca şi... „cuminte”. Wtf?... Oral neprotejat, no anal, nu-i place ea deasupra. 150 lei ora. De încercat.

Link spre comentariu

am fost si eu la bianca de 2 ori ... prima data statea la Universitatea si cred ca am agatat-o in primele minute dupa ce si-a postat anunt pe anuntul.ro ... m-am indragostit :-)a 2 oara a fost undeva langa sala palatului paaarca ... atunci chiar ca mi-a placut..muuult... curata, se implica si chiar nu se uite la ceas

Link spre comentariu

s-a mai ingrasat si sta cu inca o bruneta...foarte foarte vulgara si nasoala...mai are o colega bruneta dar care se v-a muta in curandce nu-mi place este ca nu stie deloooc sa-si faca programarile .. are clienti care vin unul dupa altul..cateodata chiar se si suprapun

Link spre comentariu

N'seara ! Am zis sa-mi aduc si eu aportul la acest site EXCEPTIONAL. Cam stufos, gasesti cu greu detaliile / recomandarile / tzepele daca nu intri regulat dar ... le gasesti.Pe "Anuntul.ro" gasesti un anunt cu nr. de tel. 0735.644.864 la care raspunde o d-ra cu glas placut, ca si pozele de altfel. Locatie ... langa Obor, langa pasaj. Pozele sunt reale ... are niste ochi superbi, o atitudine super placuta iar sanii .. mari si fermi; e genul "mai plinut". Am ramas si cand eram mai "in activitate", la schimbarea de pozitie, s-a simtit un miros urat de la pasarica de ... era sa-mi dau matele pe afara, am terminat BRUSC si am plecat. Asa ca atentie ... poate ca a fost o "scapare" si mai merita o sansa, mai ales pentru cum arata si se poarta dar ... atentie ! 100 RON o finalizare / 150 RON ora cu doua finalizari.

Link spre comentariu

Salut! Am fost saptamana trecuta la tipa care mi-a raspuns la acest nr. de telefon si nu mi-a placut deloc tehnica de oral: o rotea in gura parca desfacea o conserva.A trebuit sa-i explic cum imi place, dar chiar si asa prestatia ei nu s-a imbunatatit suficient. A fost cooperanta ce-i drept. Deci la proba orala acord cu greu un 5.Blonda, la fata ii acord un 7, iar la corp tot 7 pentru ca e cam plinuta; sani rotunzi si mari.Cere 100 RON/ora,oral neprotejat(desi zice ca tine de igiena clientului daca pune sau nu prezervativ), CIM.

Link spre comentariu

Nu prea sunt de acord cu ce spune music, despre Bianca. Implicare mai deloc. Nici vorbareatza nu e Am tras eu de ea sa stea cu mine ca a plecat dupa prima finalizare si m-a lasat singur. S-a dus sa vb. cu colegele ei. Urat din partea ei. Apoi nu o face din placere sau nu pune pasiune deloc, parca este o papusa gonflabila la pat. Este intradevar plinutza, blonda, sanii sunt ok, putin lasati poate si datorita "nasterii". CIM deloc, anal nu, FK nici atat, OWO 7 (pt. ca nu se implica si nu il ia cu hotarare in guritza, abia il atinge). Cam multa superficialitate. La cat am platit atat face (100 RON).Mai este si dezavantajul ca mai sta cu inca doua si asta ma deranjeaza ca mai vin in acelasi timp si clienti la celelate fete si nu mai exista intimitate. Asta pe mine ma deranjeaza mult. Eu am apucat cand nu era nimeni, m-am dus seara tarziu.

Link spre comentariu

Buna!Am fost si eu la tipele care rasp la nr asta.Intr-adevar,Bianca nu mai lucreaza.Au tarif de 150 RON/ora,cu mai multe finalizari.Sunt 3 fete,nici una din ce era inainte.S-au mai schimbat,deh...Au 4 nr de tel,respectiv 0724.974.205,0734.953.421,0726.803.017 si 0767.815.334.Au un mod incredibil de frumos de a vorbi la telefon!Se vede ca isi dau interesul.Am intrat cu o tipa Karina,pustoaica.A fost misto,oralul nep,se poate fin orala,daca dai 50 RON in plus.Apartament curat,pe Nerva Traian.Poze foarte reusite,toate reale.Chiar merita o vizita!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...