Jump to content

🔞 Kristal69 🥵 0737627465

Guest

Recommended Posts

Guest
Posted

Buna dragilor

Am de gând să vă fac o vizita,

Credeți că mă puteți ajuta cu niste sfaturi in legătură unde ar fi o zona buna pentru toți 🤭

V-am pupat ♥️

Guest
Posted
Acum 1 minut, Krisstal69 a spus:

Buna dragilor

Am de gând să vă fac o vizita,

Credeți că mă puteți ajuta cu niste sfaturi in legătură unde ar fi o zona buna pentru toți 🤭

V-am pupat ♥️

IMG-20230718-WA0006.jpeg.4bf4a1eb578ac82ded3477ecc09942fc.jpeg

Guest unsuflet
Posted

Pe Onestilor sunt toate😅.

• Membru Premium
  • Oras:România ❤
Posted
Acum 37 minute, unsuflet a spus:

Pe Onestilor sunt toate😅.

Salut. I-am trimis eu mesaj privat cu locațiile, dar mulțumim. Mai bine scrie-ne dacă ai fost la domnița și dacă o recomanzi. Știi, părerea ta contează! 🙏🐼

• Haha 1
Guest
Posted
Acum 30 minute, venom5 a spus:

Pe când preconizezi un turneu pe Oradea?

Incerc in acest weekend, o noapte doar gen sâmbătă spre duminică, iar duminica seara sa plec 

• Oras:Oradea
Posted
Acum 28 minute, Krisstal69 a spus:

Incerc in acest weekend, o noapte doar gen sâmbătă spre duminică, iar duminica seara sa plec 

Încearcă pe mai mult timp dacă poți 😘😘😘

Posted

Am citit câteva recenzii despre tine si deja mă programez pe sâmbătă când ajungi ,deci să ții cont 😘😘😘

Guest unsuflet
Posted
Acum 3 ore, ursuletulpanda a spus:

Salut. I-am trimis eu mesaj privat cu locațiile, dar mulțumim. Mai bine scrie-ne dacă ai fost la domnița și dacă o recomanzi. Știi, părerea ta contează! 🙏🐼

Miltumesc de incredere!

Am cateva vizite si recenzii la ea pe Arad. Eu ii spun mica nimfomană. Daca stii cum sa o starnesti, nu mai scapi de ea pana nu o f..i bine de tot🤣🤣🤣.

Posted
Acum 24 minute, unsuflet a spus:

Miltumesc de incredere!

Am cateva vizite si recenzii la ea pe Arad. Eu ii spun mica nimfomană. Daca stii cum sa o starnesti, nu mai scapi de ea pana nu o f..i bine de tot🤣🤣🤣.

Sper să ajungă cât de repede,eu am făcut deja progr.

😘😘😘

Posted
Acum 6 ore, Krisstal69 a spus:

IMG-20230718-WA0006.jpeg.4bf4a1eb578ac82ded3477ecc09942fc.jpeg

Bună în legătură cu, câteva locații mai ok ar fi, Prima Universități, GRAND HILL RESIDENCE, Prima Nufărul, te așteptăm cu drag 🫣🍑🍆😈

• Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Posted
Acum 3 ore, Krisstal69 a spus:

Pt a ne cunoaște mai bine și pe cât mai mulți băieți cumsecade din acest oraș îți recomand să petreci mai mult timp alaturi de noi,in general suntem ocupați in weekend,și mulți nu vom avea ocazia sa te vizitam,și nu doresc să ți faci o impresie negativă despre orădeni... Îți doresc succes....

• Like 1
  • Oras:Peste tot, si aici, si pe afara
  • Oras:Peste tot, si aici, si pe afara
Posted

Hai numa, ca deja ni s-or facut pulele ciment cat am vazut pe topicu de arad. 😂😂😂 Nu iesi in paguba cu banii de chirie, no stres. 

Posted
Acum 54 minute, morganleefay a spus:

Toate drumurile ne duc pe Oneștilor 

Dacă ar fi după mine as schimba numele străzi pe , Strada HAREM 🤣 sună mai sexy 😂

Mulți ne-am obișnuit pe Onestilor, nu stiu  de ce altora nu prea le place ?

• Membru Premium
Posted
Acum 5 ore, Vladimirovic a spus:

Sper să ajungă cât de repede,eu am făcut deja progr.

😘😘😘

Măi, măi joci tare D-le Vladimirovic! Oricum, partea mea este pusă deoparte! 🤣🤣🤣 

Guest
Posted
Acum 7 ore, unsuflet a spus:

Miltumesc de incredere!

Nici aici nu scap de tine, mi se scoală lindicul când văd că apari in peisaj 😜

Guest
Posted
Acum 7 ore, Vladimirovic a spus:

Încearcă pe mai mult timp dacă poți 😘😘😘

Pentru prima dată este ok ♥️

Guest
Posted
Acum 4 ore, Titfuck a spus:

Hai numa, ca deja ni s-or facut pulele ciment cat am vazut pe topicu de arad. 😂😂😂 Nu iesi in paguba cu banii de chirie, no stres. 

Vin să mă distrez, sa văd cum sunt in pat orădeni 🙈

Posted
1 oră în urmă, Krisstal69 a spus:

Vin să mă distrez, sa văd cum sunt in pat orădeni 🙈

😘😘😘😘

• Membru Premium
Posted
Acum 10 ore, Krisstal69 a spus:

Pentru prima dată este ok ♥️

Bună @Krisstal69! Prima dată trebuie să fie memorabilă, de aceea te rog vino la începutul săptămânii vreo 3 zile. Va fi un început pe cinste! Situația este că noi dăm cu părerea, dar decizia este a  ta! Te pup, indiferent de hotărârea luată, însă sper să te întâlnesc. Recunosc ești foarte tentantă! 😘🐼

Posted

peste tot sunt tzepari care zic ca vin si nu o mai fac dar in oradea se pare ca sunt ceva mai multi, peste tot sunt baieti care f*t bine dar in Oradea se pare ca sunt ceva mai multi. Daca vii o singura zi iei un esantion mic si s-ar putea sa nimeresti disperati nesemnificativi si sa-ti faci o parere nerealista. din ce urmaresc pe acest site cine a venit cu asteptari f mari in perioade scurte au plecat dezamagite iar cine a venit cu rabdare si consegventa a ajuns sa considere Oradea ca si a doua casa. BAFTA

• Like 4

Posted

Aaaaaaaaaaaaaa si mi-am mai amintit, barbatii adevarati 99% au saiba pe deget, iar in week-end e cam greu sa scape de "jumatate"

• Like 2