Guest Reputation: 0 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Buna dragilor Am de gând să vă fac o vizita, Credeți că mă puteți ajuta cu niste sfaturi in legătură unde ar fi o zona buna pentru toți 🤭 V-am pupat ♥️
Guest Reputation: 0 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Acum 1 minut, Krisstal69 a spus: Buna dragilor Am de gând să vă fac o vizita, Credeți că mă puteți ajuta cu niste sfaturi in legătură unde ar fi o zona buna pentru toți 🤭 V-am pupat ♥️
Membru Premium ursuletulpanda Reputation: 3926 Posted July 18, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Posted July 18, 2023 Acum 37 minute, unsuflet a spus: Pe Onestilor sunt toate😅. Salut. I-am trimis eu mesaj privat cu locațiile, dar mulțumim. Mai bine scrie-ne dacă ai fost la domnița și dacă o recomanzi. Știi, părerea ta contează! 🙏🐼 1
Vladimirovic Reputation: 44 Posted July 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Posted July 18, 2023 Bună dragă, te așteptăm pe la noi eu zic Onestilor 1
venom5 Reputation: 1663 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Pe când preconizezi un turneu pe Oradea?
Guest Reputation: 0 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Acum 30 minute, venom5 a spus: Pe când preconizezi un turneu pe Oradea? Incerc in acest weekend, o noapte doar gen sâmbătă spre duminică, iar duminica seara sa plec
Vladimirovic Reputation: 44 Posted July 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Posted July 18, 2023 Acum 28 minute, Krisstal69 a spus: Incerc in acest weekend, o noapte doar gen sâmbătă spre duminică, iar duminica seara sa plec Încearcă pe mai mult timp dacă poți 😘😘😘
Vladimirovic Reputation: 44 Posted July 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Posted July 18, 2023 Am citit câteva recenzii despre tine si deja mă programez pe sâmbătă când ajungi ,deci să ții cont 😘😘😘
Guest unsuflet Reputation: 0 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Acum 3 ore, ursuletulpanda a spus: Salut. I-am trimis eu mesaj privat cu locațiile, dar mulțumim. Mai bine scrie-ne dacă ai fost la domnița și dacă o recomanzi. Știi, părerea ta contează! 🙏🐼 Miltumesc de incredere! Am cateva vizite si recenzii la ea pe Arad. Eu ii spun mica nimfomană. Daca stii cum sa o starnesti, nu mai scapi de ea pana nu o f..i bine de tot🤣🤣🤣.
Vladimirovic Reputation: 44 Posted July 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Posted July 18, 2023 Acum 24 minute, unsuflet a spus: Miltumesc de incredere! Am cateva vizite si recenzii la ea pe Arad. Eu ii spun mica nimfomană. Daca stii cum sa o starnesti, nu mai scapi de ea pana nu o f..i bine de tot🤣🤣🤣. Sper să ajungă cât de repede,eu am făcut deja progr. 😘😘😘
Alinp23 Reputation: 50 Posted July 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Posted July 18, 2023 Acum 6 ore, Krisstal69 a spus: Bună în legătură cu, câteva locații mai ok ar fi, Prima Universități, GRAND HILL RESIDENCE, Prima Nufărul, te așteptăm cu drag 🫣🍑🍆😈
mihaimisu80 Reputation: 800 Posted July 18, 2023 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Posted July 18, 2023 Acum 3 ore, Krisstal69 a spus: Incerc in acest weekend, o noapte doar gen sâmbătă spre duminică, iar duminica seara sa plec Pt a ne cunoaște mai bine și pe cât mai mulți băieți cumsecade din acest oraș îți recomand să petreci mai mult timp alaturi de noi,in general suntem ocupați in weekend,și mulți nu vom avea ocazia sa te vizitam,și nu doresc să ți faci o impresie negativă despre orădeni... Îți doresc succes.... 1
Titfuck Reputation: 373 Posted July 18, 2023 Oras:Peste tot, si aici, si pe afara Oras:Peste tot, si aici, si pe afara Posted July 18, 2023 Hai numa, ca deja ni s-or facut pulele ciment cat am vazut pe topicu de arad. 😂😂😂 Nu iesi in paguba cu banii de chirie, no stres.
morganleefay Reputation: 181 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Toate drumurile ne duc pe Oneștilor Dacă ar fi după mine as schimba numele străzi pe , Strada HAREM 🤣 sună mai sexy 😂 1
Vladimirovic Reputation: 44 Posted July 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Posted July 18, 2023 Acum 54 minute, morganleefay a spus: Toate drumurile ne duc pe Oneștilor Dacă ar fi după mine as schimba numele străzi pe , Strada HAREM 🤣 sună mai sexy 😂 Mulți ne-am obișnuit pe Onestilor, nu stiu de ce altora nu prea le place ?
Membru Premium ursuletulpanda Reputation: 3926 Posted July 18, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Posted July 18, 2023 Acum 5 ore, Vladimirovic a spus: Sper să ajungă cât de repede,eu am făcut deja progr. 😘😘😘 Măi, măi joci tare D-le Vladimirovic! Oricum, partea mea este pusă deoparte! 🤣🤣🤣
Guest Reputation: 0 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Acum 7 ore, unsuflet a spus: Miltumesc de incredere! Am cateva vizite si recenzii la ea pe Arad. Eu ii spun mica nimfomană. Daca stii cum sa o starnesti, nu mai scapi de ea pana nu o f..i bine de tot🤣🤣🤣. Nici aici nu scap de tine, mi se scoală lindicul când văd că apari in peisaj 😜
Guest Reputation: 0 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Acum 7 ore, Vladimirovic a spus: Încearcă pe mai mult timp dacă poți 😘😘😘 Pentru prima dată este ok ♥️
Guest Reputation: 0 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Acum 4 ore, Titfuck a spus: Hai numa, ca deja ni s-or facut pulele ciment cat am vazut pe topicu de arad. 😂😂😂 Nu iesi in paguba cu banii de chirie, no stres. Vin să mă distrez, sa văd cum sunt in pat orădeni 🙈
Vladimirovic Reputation: 44 Posted July 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Posted July 18, 2023 1 oră în urmă, Krisstal69 a spus: Vin să mă distrez, sa văd cum sunt in pat orădeni 🙈 😘😘😘😘
Membru Premium ursuletulpanda Reputation: 3926 Posted July 19, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Posted July 19, 2023 Acum 10 ore, Krisstal69 a spus: Pentru prima dată este ok ♥️ Bună @Krisstal69! Prima dată trebuie să fie memorabilă, de aceea te rog vino la începutul săptămânii vreo 3 zile. Va fi un început pe cinste! Situația este că noi dăm cu părerea, dar decizia este a ta! Te pup, indiferent de hotărârea luată, însă sper să te întâlnesc. Recunosc ești foarte tentantă! 😘🐼
chrisbbmike Reputation: 1609 Posted July 19, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Posted July 19, 2023 Acum 13 ore, Krisstal69 a spus: Pentru prima dată este ok ♥️ Zici ???
discret74 Reputation: 960 Posted July 19, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Posted July 19, 2023 peste tot sunt tzepari care zic ca vin si nu o mai fac dar in oradea se pare ca sunt ceva mai multi, peste tot sunt baieti care f*t bine dar in Oradea se pare ca sunt ceva mai multi. Daca vii o singura zi iei un esantion mic si s-ar putea sa nimeresti disperati nesemnificativi si sa-ti faci o parere nerealista. din ce urmaresc pe acest site cine a venit cu asteptari f mari in perioade scurte au plecat dezamagite iar cine a venit cu rabdare si consegventa a ajuns sa considere Oradea ca si a doua casa. BAFTA 4
discret74 Reputation: 960 Posted July 19, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Posted July 19, 2023 Aaaaaaaaaaaaaa si mi-am mai amintit, barbatii adevarati 99% au saiba pe deget, iar in week-end e cam greu sa scape de "jumatate" 2
Recommended Posts