Sari la conținut

Indisponibilă———-revin din aprilie

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Bună dragilor am revenit și sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 

IMG_2371.jpeg

• Inimioara 3
  • Giulia2000 a schimbat titlul în Indisponibilă———-revin din aprilie
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 26 minute, Giulia2000 a spus:

Bună dragilor am revenit și sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 

IMG_2371.jpeg

Da ce "scufita" sexii avem noi aici🥰🔥💣astepti lupul sa vina la tine...scuzeee,am vrut sa zic🦈🦈🦈este?!🙈😂

Te pwp💋

• Like 5
  • Haha 3
Postat
Acum 49 minute, rechinii77 a spus:

Da ce "scufita" sexii avem noi aici🥰🔥💣astepti lupul sa vina la tine...scuzeee,am vrut sa zic🦈🦈🦈este?!🙈😂

Te pwp💋

Aștept 🐳 să vină ce 🐺 ce 🦈 astea sunt minciuna 🤗

te pwp și eu 😘😘

• Haha 1
Postat
Acum 8 ore, Giulia2000 a spus:

IMG_2371.jpeg

Ceau,frumoasa,bine ai revenit!♥️

• Inimioara 1
Postat
Acum 17 ore, Giulia2000 a spus:

Aștept 🐳 să vină ce 🐺 ce 🦈 astea sunt minciuna 🤗

te pwp și eu 😘😘

Scuzeee😋nu am stiut ca tu "joci" in alta liga😅eu cu 🐳 nu ma pun😂😂mi.e frica😋

• Like 4
  • Haha 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 11 ore, sosoboso a spus:

Ceau,frumoasa,bine ai revenit!♥️

🥰🥰🥰

Postat

Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 

IMG_2375.jpeg

• Inimioara 2
Postat

Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰🥰

• Like 1
Postat

Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 

IMG_2418.jpeg

• Inimioara 2
Postat

Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰🥰🥰

Postat

Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰🥰🥰

IMG_2427.jpeg

• Inimioara 1
Postat

Postat

IMG_2446.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Salut! Ei bine, am mai ajuns si in acest sejur la "scufița" smecherița magiciana de scule și (ca de obicei) a fost o întâlnire super reușită.😊

Contact telefonic, bunul nostru Luceafărul, locuința curată, cu tot ce trebuie, patul bun. M-a primit ca un vechi amic, la fel și cățelul ei numai bun de înhățat ce dulceață e, care pe semne a prins niște șmecherii de la "mămica", în timpul conversației, nonșalant mi-a dat niște pupici cu limba! (preludiu kinky) 😄

Am povestit puțintel despre viața noastră, pățanii, foarte neinhibitată, un pahar de apă. 

Despre acțiune, era full extra, senzuală intimă, fără inhibiții,cu glume, FK din belșug cu totulcă săraca deja era jenată în jurul buzelor, de serviciul pe ziua aceea... chiar sunt sigur că și ei i-a plăcut. Oralul NeP era soft, cu gemete, în timp ce eu, gustam cu plăcere din savarină, (ok m-am și jucat cu mâncarea, băiat neastâmpărat ce am devenit) 😁priveliștea de vis, curată ca a unei virgine  Amândoi obosiți la sfârșitul zilei, dar mi-a dat acel plus, să mă simt chiar în largul meu, să mă termin fără problemă/ajutor în ea, poate chiar prea repede după spusele ei. 😊 Nu m-a grăbit nici să mă retrag, a mai scos și arma secretă, știe să-și strângă mușchii vaginali, ce dă senzația unui orgasm! 😊 Ochii ei de turcoaz fumurii, o altă superarmă, mă ținteau mereu, încetoșați după un timp, parcă admira efectul magiei sale asupra mea.

Am mai discutat puțin, și am plecat revigorat în trup și suflet, cu promisiunea pt anul nou să ne vedem din nou neapărat. 

Pr mine Giulia e 10 pe linie. Sex f. bun, GFE la max. Fraților, cine mai poate să profite de cele 2 zile cât mai e la noi.

Mersi "scufița" ești chiar din basm. Toate cele bune / frumoase pt anul nou, să ne vedem sănătoși și voioși cât mai repede. (pusici și cățelușului). 🤗🙏♥️

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 9 ore, hippy77 a spus:

Salut! Ei bine, am mai ajuns si in acest sejur la "scufița" smecherița magiciana de scule și (ca de obicei) a fost o întâlnire super reușită.😊

Contact telefonic, bunul nostru Luceafărul, locuința curată, cu tot ce trebuie, patul bun. M-a primit ca un vechi amic, la fel și cățelul ei numai bun de înhățat ce dulceață e, care pe semne a prins niște șmecherii de la "mămica", în timpul conversației, nonșalant mi-a dat niște pupici cu limba! (preludiu kinky) 😄

Am povestit puțintel despre viața noastră, pățanii, foarte neinhibitată, un pahar de apă. 

Despre acțiune, era full extra, senzuală intimă, fără inhibiții,cu glume, FK din belșug cu totulcă săraca deja era jenată în jurul buzelor, de serviciul pe ziua aceea... chiar sunt sigur că și ei i-a plăcut. Oralul NeP era soft, cu gemete, în timp ce eu, gustam cu plăcere din savarină, (ok m-am și jucat cu mâncarea, băiat neastâmpărat ce am devenit) 😁priveliștea de vis, curată ca a unei virgine  Amândoi obosiți la sfârșitul zilei, dar mi-a dat acel plus, să mă simt chiar în largul meu, să mă termin fără problemă/ajutor în ea, poate chiar prea repede după spusele ei. 😊 Nu m-a grăbit nici să mă retrag, a mai scos și arma secretă, știe să-și strângă mușchii vaginali, ce dă senzația unui orgasm! 😊 Ochii ei de turcoaz fumurii, o altă superarmă, mă ținteau mereu, încetoșați după un timp, parcă admira efectul magiei sale asupra mea.

Am mai discutat puțin, și am plecat revigorat în trup și suflet, cu promisiunea pt anul nou să ne vedem din nou neapărat. 

Pr mine Giulia e 10 pe linie. Sex f. bun, GFE la max. Fraților, cine mai poate să profite de cele 2 zile cât mai e la noi.

Mersi "scufița" ești chiar din basm. Toate cele bune / frumoase pt anul nou, să ne vedem sănătoși și voioși cât mai repede. (pusici și cățelușului). 🤗🙏♥️

Mulțumesc frumos și să ne revedem cu bine în martie -aprilie 🥰😍🥰🥰🥰🥰

Postat

Bună ziua dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 😍😍😍

Postat

Bună ziua dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰😍

Postat

Bună ziua dragi mei bihoreni am plecat din minunatul vostru oraș și țin să vă mulțumesc pentru primirea călduroasă.

o să iau o mică pauză dar ne revedem din aprilie vă doresc  de acum sărbători fericite și un an nou fericit și plin de împlini și bucurii vă pwpacesc dulce 🥰🥰🤗🤗😍❤️❤️❤️

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...