Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 12 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 12 Bună dragilor am revenit și sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 3
rechinii77 Reputație: 53743 Postat Noiembrie 12 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 12 Acum 26 minute, Giulia2000 a spus: Bună dragilor am revenit și sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag Da ce "scufita" sexii avem noi aici🥰🔥💣astepti lupul sa vina la tine...scuzeee,am vrut sa zic🦈🦈🦈este?!🙈😂 Te pwp💋 5 3
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 12 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 12 Acum 49 minute, rechinii77 a spus: Da ce "scufita" sexii avem noi aici🥰🔥💣astepti lupul sa vina la tine...scuzeee,am vrut sa zic🦈🦈🦈este?!🙈😂 Te pwp💋 Aștept 🐳 să vină ce 🐺 ce 🦈 astea sunt minciuna 🤗 te pwp și eu 😘😘 1
sosoboso Reputație: 1351 Postat Noiembrie 12 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 12 Acum 8 ore, Giulia2000 a spus: Bună dragilor am revenit și sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag Ceau,frumoasa,bine ai revenit!♥️ 1
rechinii77 Reputație: 53743 Postat Noiembrie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 13 Acum 17 ore, Giulia2000 a spus: Aștept 🐳 să vină ce 🐺 ce 🦈 astea sunt minciuna 🤗 te pwp și eu 😘😘 Scuzeee😋nu am stiut ca tu "joci" in alta liga😅eu cu 🐳 nu ma pun😂😂mi.e frica😋 4 2 1
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 13 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 13 Acum 11 ore, sosoboso a spus: Ceau,frumoasa,bine ai revenit!♥️ 🥰🥰🥰
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 13 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 13 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 2
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 14 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 14 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰🥰 1
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 15 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 15 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 2
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 16 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 16 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰🥰🥰
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 17 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 17 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰🥰🥰 1
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 18 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 18 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰🥰🥰
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 19 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 19 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰🥰🥰 1 1
hippy77 Reputație: 186 Postat Noiembrie 19 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 19 Salut! Ei bine, am mai ajuns si in acest sejur la "scufița" smecherița magiciana de scule și (ca de obicei) a fost o întâlnire super reușită.😊 Contact telefonic, bunul nostru Luceafărul, locuința curată, cu tot ce trebuie, patul bun. M-a primit ca un vechi amic, la fel și cățelul ei numai bun de înhățat ce dulceață e, care pe semne a prins niște șmecherii de la "mămica", în timpul conversației, nonșalant mi-a dat niște pupici cu limba! (preludiu kinky) 😄 Am povestit puțintel despre viața noastră, pățanii, foarte neinhibitată, un pahar de apă. Despre acțiune, era full extra, senzuală intimă, fără inhibiții,cu glume, FK din belșug cu totulcă săraca deja era jenată în jurul buzelor, de serviciul pe ziua aceea... chiar sunt sigur că și ei i-a plăcut. Oralul NeP era soft, cu gemete, în timp ce eu, gustam cu plăcere din savarină, (ok m-am și jucat cu mâncarea, băiat neastâmpărat ce am devenit) 😁priveliștea de vis, curată ca a unei virgine Amândoi obosiți la sfârșitul zilei, dar mi-a dat acel plus, să mă simt chiar în largul meu, să mă termin fără problemă/ajutor în ea, poate chiar prea repede după spusele ei. 😊 Nu m-a grăbit nici să mă retrag, a mai scos și arma secretă, știe să-și strângă mușchii vaginali, ce dă senzația unui orgasm! 😊 Ochii ei de turcoaz fumurii, o altă superarmă, mă ținteau mereu, încetoșați după un timp, parcă admira efectul magiei sale asupra mea. Am mai discutat puțin, și am plecat revigorat în trup și suflet, cu promisiunea pt anul nou să ne vedem din nou neapărat. Pr mine Giulia e 10 pe linie. Sex f. bun, GFE la max. Fraților, cine mai poate să profite de cele 2 zile cât mai e la noi. Mersi "scufița" ești chiar din basm. Toate cele bune / frumoase pt anul nou, să ne vedem sănătoși și voioși cât mai repede. (pusici și cățelușului). 🤗🙏♥️ 4 1
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 20 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 20 Acum 9 ore, hippy77 a spus: Salut! Ei bine, am mai ajuns si in acest sejur la "scufița" smecherița magiciana de scule și (ca de obicei) a fost o întâlnire super reușită.😊 Contact telefonic, bunul nostru Luceafărul, locuința curată, cu tot ce trebuie, patul bun. M-a primit ca un vechi amic, la fel și cățelul ei numai bun de înhățat ce dulceață e, care pe semne a prins niște șmecherii de la "mămica", în timpul conversației, nonșalant mi-a dat niște pupici cu limba! (preludiu kinky) 😄 Am povestit puțintel despre viața noastră, pățanii, foarte neinhibitată, un pahar de apă. Despre acțiune, era full extra, senzuală intimă, fără inhibiții,cu glume, FK din belșug cu totulcă săraca deja era jenată în jurul buzelor, de serviciul pe ziua aceea... chiar sunt sigur că și ei i-a plăcut. Oralul NeP era soft, cu gemete, în timp ce eu, gustam cu plăcere din savarină, (ok m-am și jucat cu mâncarea, băiat neastâmpărat ce am devenit) 😁priveliștea de vis, curată ca a unei virgine Amândoi obosiți la sfârșitul zilei, dar mi-a dat acel plus, să mă simt chiar în largul meu, să mă termin fără problemă/ajutor în ea, poate chiar prea repede după spusele ei. 😊 Nu m-a grăbit nici să mă retrag, a mai scos și arma secretă, știe să-și strângă mușchii vaginali, ce dă senzația unui orgasm! 😊 Ochii ei de turcoaz fumurii, o altă superarmă, mă ținteau mereu, încetoșați după un timp, parcă admira efectul magiei sale asupra mea. Am mai discutat puțin, și am plecat revigorat în trup și suflet, cu promisiunea pt anul nou să ne vedem din nou neapărat. Pr mine Giulia e 10 pe linie. Sex f. bun, GFE la max. Fraților, cine mai poate să profite de cele 2 zile cât mai e la noi. Mersi "scufița" ești chiar din basm. Toate cele bune / frumoase pt anul nou, să ne vedem sănătoși și voioși cât mai repede. (pusici și cățelușului). 🤗🙏♥️ Mulțumesc frumos și să ne revedem cu bine în martie -aprilie 🥰😍🥰🥰🥰🥰
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 20 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 20 Bună ziua dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 😍😍😍
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 21 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 21 Bună ziua dragilor sunt disponibilă pentru programări vă pwpacesc și vă aștept cu drag 🥰😍
Giulia2000 Reputație: 1283 Postat Noiembrie 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 23 Bună ziua dragi mei bihoreni am plecat din minunatul vostru oraș și țin să vă mulțumesc pentru primirea călduroasă. o să iau o mică pauză dar ne revedem din aprilie vă doresc de acum sărbători fericite și un an nou fericit și plin de împlini și bucurii vă pwpacesc dulce 🥰🥰🤗🤗😍❤️❤️❤️ 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum