Guest Reputation: 0 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 💕Bună dragilor,eu sunt Simina.Sunt o brunetă slim , rafinată și cu mult bun simț.Am decis să fac o vizită orașului vostru pentru a vă încânta cu calitatea serviciilor oferite de mine !Vă aștept în locația mea de lux cu lenjerie și prosoape mereu fresh.La mine totul este fără grabă.💋 Vă las mai jos o mică descriere a mea 🥰 Serviciile mele sunt : ⭐oral protejat/neprotejat (în funcție de igienă) ⭐ normal protejat ⭐ sărutări corporale ⭐69 ⭐ diferite poziții ⭐atingeri ⭐masaj de relaxare ⭐ finalizare corporală ⭐ cunilingus ⭐ footfetish Cadoul este: 🎁200 / finalizarea 🎁400/ ora 💕🎁Se lasă la începutul întâlnirii!🎁💕 ❌NU fac ANAL, NORMAL NEPROTEJAT,ANULINGUS, FINALIZARE ORALĂ indiferent de sumă! ❌NU accept dimensiuni mari . ❌NU accept în stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii. Pot fi contactată prin mesaj pe whatsapp pentru programări! Vă pup și vă aștept cu drag!♥️ O să vă comunic mâine dimineață de la ce oră voi fi disponibilă și locața 💋
Guest Reputation: 0 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 hello.. si in afara de CT, pe unde ai mai luat pixu in ..mana? ori : esti chiar atat de noua in domeniu..ceea ce nu cred... ori esti rebranduita?.. hai fi sincera!.. ai nimerit intr-un orasel..unde se afla cam si ce nu vrei...🤭🤭🤭 bun venit..si sedere faina!
Vasile98765 Reputation: 302 Posted July 31, 2023 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Posted July 31, 2023 1 hour ago, siminasimy said: 💕Bună dragilor,eu sunt Simina.Sunt o brunetă slim , rafinată și cu mult bun simț.Am decis să fac o vizită orașului vostru pentru a vă încânta cu calitatea serviciilor oferite de mine !Vă aștept în locația mea de lux cu lenjerie și prosoape mereu fresh.La mine totul este fără grabă.💋 Vă las mai jos o mică descriere a mea 🥰 🔥 Înălțime: 1,76 cm✨ 🔥 Greutate: 57 kg 💦 🔥 Brunetă cu părul lung🖤 🔥 Ten ciocolatiu 🍫 Serviciile mele sunt : ⭐oral protejat/neprotejat (în funcție de igienă) ⭐ normal protejat ⭐ sărutări corporale ⭐69 ⭐ diferite poziții ⭐atingeri ⭐masaj de relaxare ⭐ finalizare corporală ⭐ cunilingus ⭐ footfetish Cadoul este: 🎁200 / finalizarea 🎁400/ ora 💕🎁Se lasă la începutul întâlnirii!🎁💕 ❌NU fac ANAL, NORMAL NEPROTEJAT,ANULINGUS, FINALIZARE ORALĂ indiferent de sumă! ❌NU accept dimensiuni mari . ❌NU accept în stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii. Pot fi contactată prin mesaj pe whatsapp pentru programări! Vă pup și vă aștept cu drag!♥️ O să vă comunic mâine dimineață de la ce oră voi fi disponibilă și locața 💋 Te aștept cu mare drag 🤗😘
Guest Reputation: 0 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Acum 35 minute, _sahy_ a spus: hello.. si in afara de CT, pe unde ai mai luat pixu in ..mana? ori : esti chiar atat de noua in domeniu..ceea ce nu cred... ori esti rebranduita?.. hai fi sincera!.. ai nimerit intr-un orasel..unde se afla cam si ce nu vrei...🤭🤭🤭 bun venit..si sedere faina! Cluj , Oradea, Timișoara 🥰dar mi am făcut recent cont pe nimfo
Guest Reputation: 0 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Acum 24 minute, Vasile98765 a spus: Te aștept cu mare drag 🤗😘 💋💋
non-stop Reputation: 897 Posted July 31, 2023 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Posted July 31, 2023 Acum 1 oră, siminasimy a spus: 💕Bună dragilor,eu sunt Simina.Sunt o brunetă slim , rafinată și cu mult bun simț.Am decis să fac o vizită orașului vostru pentru a vă încânta cu calitatea serviciilor oferite de mine !Vă aștept în locația mea de lux cu lenjerie și prosoape mereu fresh.La mine totul este fără grabă.💋 Vă las mai jos o mică descriere a mea 🥰 🔥 Înălțime: 1,76 cm✨ 🔥 Greutate: 57 kg 💦 🔥 Brunetă cu părul lung🖤 🔥 Ten ciocolatiu 🍫 Serviciile mele sunt : ⭐oral protejat/neprotejat (în funcție de igienă) ⭐ normal protejat ⭐ sărutări corporale ⭐69 ⭐ diferite poziții ⭐atingeri ⭐masaj de relaxare ⭐ finalizare corporală ⭐ cunilingus ⭐ footfetish Cadoul este: 🎁200 / finalizarea 🎁400/ ora 💕🎁Se lasă la începutul întâlnirii!🎁💕 ❌NU fac ANAL, NORMAL NEPROTEJAT,ANULINGUS, FINALIZARE ORALĂ indiferent de sumă! ❌NU accept dimensiuni mari . ❌NU accept în stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii. Pot fi contactată prin mesaj pe whatsapp pentru programări! Vă pup și vă aștept cu drag!♥️ O să vă comunic mâine dimineață de la ce oră voi fi disponibilă și locața 💋 Te asteptam cu drag si bine ai venit, o sedere placuta ! 🌹😘 1
catalinradu9 Reputation: 166 Posted July 31, 2023 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Posted July 31, 2023 Acum 54 minute, _sahy_ a spus: hello.. si in afara de CT, pe unde ai mai luat pixu in ..mana? ori : esti chiar atat de noua in domeniu..ceea ce nu cred... ori esti rebranduita?.. hai fi sincera!.. ai nimerit intr-un orasel..unde se afla cam si ce nu vrei...🤭🤭🤭 bun venit..si sedere faina! Mă speriași că te retragi de pe forum , hai că e bine
Guest Reputation: 0 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Acum 34 minute, siminasimy a spus: Cluj , Oradea, Timișoara 🥰dar mi am făcut recent cont pe nimfo mersi de raspuns. ma gandeam ca ar gasi colegii lectura despre tine..daca ai mai activat.. (posibil sa ai topic fara sa sti, daca ai folosit alt nr de tel...)...dar oricum irelevant. inca o data sa ai o sedere frumoasa la noi! Acum 16 minute, catalinradu9 a spus: Mă speriași că te retragi de pe forum , hai că e bine 😂😂.. n-ai de unde sti..oricum nu mai am ce face aici.. ma descurc si fara forum...si voi fara mine!..cu siguranta ..va fi o placere pentru multi(e).. ... de ex. la domnisoara simina..stiu ca nu am ce sa caut.. si nu ca ar avea ea vreo "vina"..🤭 bucurati-va de fetite... si spor in toate...
catalinradu9 Reputation: 166 Posted July 31, 2023 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Posted July 31, 2023 Acum 2 minute, _sahy_ a spus: mersi de raspuns. ma gandeam ca ar gasi colegii lectura despre tine..daca ai mai activat.. (posibil sa ai topic fara sa sti, daca ai folosit alt nr de tel...)...dar oricum irelevant. inca o data sa ai o sedere frumoasa la noi! 😂😂.. n-ai de unde sti..oricum nu mai am ce face aici.. ma descurc si fara forum...si voi fara mine!..cu siguranta ..va fi o placere pentru multi(e).. ... de ex. la domnisoara simina..stiu ca nu am ce sa caut.. si nu ca ar avea ea vreo "vina"..🤭 bucurati-va de fetite... si spor in toate... Nici euodată ce de mâine vine cine vine 😏
Guest Reputation: 0 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Vă aștept de mâine dimineață,in zona centrala 💋
turboboy Reputation: -36 Posted August 3, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Posted August 3, 2023 Nu prea i a placut in orasul nostru
Guest Reputation: 0 Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Bunaa ❤️ De mâine sunt disponibila la voi 🔥 Aproximativ după ora 14.Va aștept mesajele pe WhatsApp pentru programări!
non-stop Reputation: 897 Posted August 9, 2023 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Posted August 9, 2023 1 oră în urmă, siminasimy a spus: Bunaa ❤️ De mâine sunt disponibila la voi 🔥 Aproximativ după ora 14.Va aștept mesajele pe WhatsApp pentru programări! Bine ai revenit Simina !!!🌹😘 1
Guest Reputation: 0 Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Buna!din păcate nu am găsit cazare la voi !dar revin pe viitor!o zi frumoasa 💋
Recommended Posts