flo86bi Reputație: 0 Postat Martie 13, 2014 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 13, 2014 ceva travestiti sau transexuale nu cunoaste nimeni in zona
bogznimf Reputație: 79 Postat Martie 22, 2014 Oras:Vestul Salbatic Oras:Vestul Salbatic Postat Martie 22, 2014 ceva travestiti sau transexuale nu cunoaste nimeni in zona nu cred sincer ca vei gasi asa ceva la noi in zonae slaba oferta dp asta de vederein cluj mai sunt 2-3 dar nu spectaculoase....in timisoara si bucuresti am vazut mai multe de acest gen
cosmin2014 Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Aprilie 28, 2014 nu cred sincer ca vei gasi asa ceva la noi in zonae slaba oferta dp asta de vederein cluj mai sunt 2-3 dar nu spectaculoase....in timisoara si bucuresti am vazut mai multe de acest gen
cosmin2014 Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Aprilie 28, 2014 A aparut in anuntul de vineri in graiul un anunt ..transexuala 25 ani.andrea...tratamente hormonale...etc...spune ca e din cj..si de luni este in b.m....stie cineva mai multe amanunte???
bogznimf Reputație: 79 Postat Mai 9, 2014 Oras:Vestul Salbatic Oras:Vestul Salbatic Postat Mai 9, 2014 un nr de telefon ? A aparut in anuntul de vineri in graiul un anunt ..transexuala 25 ani.andrea...tratamente hormonale...etc...spune ca e din cj..si de luni este in b.m....stie cineva mai multe amanunte???
stfss Reputație: 20 Postat Mai 11, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 11, 2014 la primavara baimareana la concert in centru vechi am vazut un travestit, cu par lung doar ca, era tigan . a trecut prin fata mea. nu am alte detali
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum