Membru Premium masterblaster Reputație: 1050 Postat August 7, 2023 Membru Premium Postat August 7, 2023 Poze cu fata si tatuajele la vedere, in care arata interesant. A vizitat-o careva? Noua in oraș la voi.. Targu Mures - Matrimoniale - Publi24.ro
sfiosul_15 Reputație: 189 Postat August 19, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat August 19, 2023 Tipa e de ceva vreme prin oras dar nici o recenzie.
crystallove Reputație: 7 Postat August 19, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 19, 2023 Salutare, In trecere prin orasul vostru m-am oprit pt o pauza si din oferta valabila m-a atras evident domnita. In special sanii ei impresionanti. Am intrebat-o ce marime e si a zis ca nu stie deoarece nu a purtat sutien niciodata. Ajuns la locatie, m-a asteptat intr-un capot albastru si da confirm ca ea este persoana din poze. Tatuajele corespund. Are doua tarife. Un numar, maxim 15 minute 150 ron sau 200 ron pt 30 minute. Am optat pentru 15 minute. E jucausa, in fundal o muzica placuta si a inceput cu un oral fain administrat protejat. Experta in pus cauciucul cu gura l-a ridicat pe soldatel. Jucat cu sanii ei fabulosi. Tari, sfarcuri frumoase si bronzata. Jucausa si vorbareata. Eu nefiind mare fan oral i-am zis sa trecem mai departe si a inceput cu LOT. Se misca placut, o placere sa te joci cu sanii ei. Apoi simtind ca vine sfarsitul am trecut la un misionar. Pasarica e stramta si se simte fain.A terminat prima in timp ce pompam cu spor si ii framantam airbagurile. Am dat ca surdu-n tobe pana am simtit ca nu mai pot nu de alta dar alta data nu stiu cand mai am ocazia la asa priveliste. Dus scurt dupa, si am plecat. Mai sta pana in 25 august din ce am inteles asa ca nu ratati. OP: nu sunt mare fan nu vreau sa induc in eroare dar a fost placut si se pricepe NP:8-9 a fost calitate dar presat de timp putin Locatie: 8- curata, prosop la dus, baie curata Halat: 150 ron pt 15 minute nu am intrebat de ora. mai exista optiunea 200 ron pt 30 min. 2 1
sfiosul_15 Reputație: 189 Postat August 20, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat August 20, 2023 În poze se vede ca ar fi puțin mai plinuta, nu grasa doar mai plinuta. Asa este?
Membru Premium masterblaster Reputație: 1050 Postat August 21, 2023 Autor Membru Premium Postat August 21, 2023 On 8/19/2023 at 12:00 PM, crystallove said: Salutare, In trecere prin orasul vostru m-am oprit pt o pauza si din oferta valabila m-a atras evident domnita. In special sanii ei impresionanti. Am intrebat-o ce marime e si a zis ca nu stie deoarece nu a purtat sutien niciodata. Ajuns la locatie, m-a asteptat intr-un capot albastru si da confirm ca ea este persoana din poze. Tatuajele corespund. Are doua tarife. Un numar, maxim 15 minute 150 ron sau 200 ron pt 30 minute. Am optat pentru 15 minute. E jucausa, in fundal o muzica placuta si a inceput cu un oral fain administrat protejat. Experta in pus cauciucul cu gura l-a ridicat pe soldatel. Jucat cu sanii ei fabulosi. Tari, sfarcuri frumoase si bronzata. Jucausa si vorbareata. Eu nefiind mare fan oral i-am zis sa trecem mai departe si a inceput cu LOT. Se misca placut, o placere sa te joci cu sanii ei. Apoi simtind ca vine sfarsitul am trecut la un misionar. Pasarica e stramta si se simte fain.A terminat prima in timp ce pompam cu spor si ii framantam airbagurile. Am dat ca surdu-n tobe pana am simtit ca nu mai pot nu de alta dar alta data nu stiu cand mai am ocazia la asa priveliste. Dus scurt dupa, si am plecat. Mai sta pana in 25 august din ce am inteles asa ca nu ratati. OP: nu sunt mare fan nu vreau sa induc in eroare dar a fost placut si se pricepe NP:8-9 a fost calitate dar presat de timp putin Locatie: 8- curata, prosop la dus, baie curata Halat: 150 ron pt 15 minute nu am intrebat de ora. mai exista optiunea 200 ron pt 30 min. Multumim de recenzie. Unde are locatia?
nelu19 Reputație: 215 Postat August 21, 2023 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Postat August 21, 2023 On 8/19/2023 at 12:00 PM, crystallove said: Salutare, In trecere prin orasul vostru m-am oprit pt o pauza si din oferta valabila m-a atras evident domnita. In special sanii ei impresionanti. Am intrebat-o ce marime e si a zis ca nu stie deoarece nu a purtat sutien niciodata. Ajuns la locatie, m-a asteptat intr-un capot albastru si da confirm ca ea este persoana din poze. Tatuajele corespund. Are doua tarife. Un numar, maxim 15 minute 150 ron sau 200 ron pt 30 minute. Am optat pentru 15 minute. E jucausa, in fundal o muzica placuta si a inceput cu un oral fain administrat protejat. Experta in pus cauciucul cu gura l-a ridicat pe soldatel. Jucat cu sanii ei fabulosi. Tari, sfarcuri frumoase si bronzata. Jucausa si vorbareata. Eu nefiind mare fan oral i-am zis sa trecem mai departe si a inceput cu LOT. Se misca placut, o placere sa te joci cu sanii ei. Apoi simtind ca vine sfarsitul am trecut la un misionar. Pasarica e stramta si se simte fain.A terminat prima in timp ce pompam cu spor si ii framantam airbagurile. Am dat ca surdu-n tobe pana am simtit ca nu mai pot nu de alta dar alta data nu stiu cand mai am ocazia la asa priveliste. Dus scurt dupa, si am plecat. Mai sta pana in 25 august din ce am inteles asa ca nu ratati. OP: nu sunt mare fan nu vreau sa induc in eroare dar a fost placut si se pricepe NP:8-9 a fost calitate dar presat de timp putin Locatie: 8- curata, prosop la dus, baie curata Halat: 150 ron pt 15 minute nu am intrebat de ora. mai exista optiunea 200 ron pt 30 min. Dupa stilul de relatare se pare ca e scrisa de o femeie, iar dupa numarul mic de postari al autorului crystallove, se poate presupune ca e scrisa chiar de titulara topicului. 1
crystallove Reputație: 7 Postat August 21, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 21, 2023 Acum 42 minute, nelu19 a spus: Dupa stilul de relatare se pare ca e scrisa de o femeie, iar dupa numarul mic de postari al autorului crystallove, se poate presupune ca e scrisa chiar de titulara topicului. Asta poti presupune, nu inseamna ca ai si dreptate. Statistic ai sanse doar de 10% sa o ai mai mare ca mine, poate si asta e cauza.
nelu19 Reputație: 215 Postat August 21, 2023 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Postat August 21, 2023 Eu nu obisnuiesc sa jignesc, dar raspunsul venit prompt, de la crystallove intareste presupunerile mele.
crystallove Reputație: 7 Postat August 22, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 22, 2023 Acum 16 ore, nelu19 a spus: Eu nu obisnuiesc sa jignesc, dar raspunsul venit prompt, de la crystallove intareste presupunerile mele. Asa e cand le ai cu teoria conspiratiei! Daca te deranjeaza marimea poti sa te uiti de cand am eu cont si de cand ai tu cont pe aces forum! Si asta cam spune tot despre presupunerile tale! Chiar nu sunt pe aici cu din astia care zic ca is acri strugurii.
crystallove Reputație: 7 Postat August 22, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 22, 2023 Acum 22 ore, masterblaster a spus: Multumim de recenzie. Unde are locatia? Ti-am raspuns ieri dar moderatorul nu a aprobat. Are locatia pe 1 dec 1918 la nr 180. Ieri a plecat la Bistrita si apoi pleaca acasa. E din Constanta. Super vorbareata si activa in pat domnita. Din spusele ei se intoarce undeva la inceput de septembrie in Mures. 1
nelu19 Reputație: 215 Postat August 22, 2023 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Postat August 22, 2023 1 hour ago, crystallove said: Asa e cand le ai cu teoria conspiratiei! Daca te deranjeaza marimea poti sa te uiti de cand am eu cont si de cand ai tu cont pe aces forum! Si asta cam spune tot despre presupunerile tale! Chiar nu sunt pe aici cu din astia care zic ca is acri strugurii. Nu jignesc si nu ma angajez in dispute neproductive, cu "minti luminate" care se dau mari si jignesc sub protectia anonimatului. Oricum cu o floare nu se face primavara. Mai asteptam si alte pareri de la utilizatori de incredere, nu cu reputatie 5.
crystallove Reputație: 7 Postat August 22, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 22, 2023 1 oră în urmă, nelu19 a spus: Nu jignesc si nu ma angajez in dispute neproductive, cu "minti luminate" care se dau mari si jignesc sub protectia anonimatului. Oricum cu o floare nu se face primavara. Mai asteptam si alte pareri de la utilizatori de incredere, nu cu reputatie 5. Ba jignesti prin toti porii si prin orice afirmatie pe care o faci. M-ai acuzat ca as fi femeie, poate chiar autoarea postului. Jignesti cand spui ca un review de la cineca cu reputatie 5 nu e de incredere, jignesti cand spui ca "cu o floare nu se face primavara!. Ma jignesti pe banii mei, de ce nu te duci tu sa dai 150 ron sa ne spui parerea ta de la unu cu reputatie 70? Aaaaa, astepti 10 pareri sa mergi la sigur! Tu esti singurul care te agiti pe aici aruncand cu invective in cineva care a fost si a postat un review. Urat, urat!
nelu19 Reputație: 215 Postat August 22, 2023 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Postat August 22, 2023 2 hours ago, crystallove said: Ba jignesti prin toti porii si prin orice afirmatie pe care o faci. M-ai acuzat ca as fi femeie, poate chiar autoarea postului. Jignesti cand spui ca un review de la cineca cu reputatie 5 nu e de incredere, jignesti cand spui ca "cu o floare nu se face primavara!. Ma jignesti pe banii mei, de ce nu te duci tu sa dai 150 ron sa ne spui parerea ta de la unu cu reputatie 70? Aaaaa, astepti 10 pareri sa mergi la sigur! Tu esti singurul care te agiti pe aici aruncand cu invective in cineva care a fost si a postat un review. Urat, urat! Daca postarile viitoare iti vor confirma recenzia, o sa-ti transmit scuze si felicitari. Toate cele bune.
Membru Premium zozozo Reputație: 1504 Postat August 27, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat August 27, 2023 La 19.08.2023 la 12:00, crystallove a spus: Salutare, In trecere prin orasul vostru m-am oprit pt o pauza si din oferta valabila m-a atras evident domnita. In special sanii ei impresionanti. Am intrebat-o ce marime e si a zis ca nu stie deoarece nu a purtat sutien niciodata. Ajuns la locatie, m-a asteptat intr-un capot albastru si da confirm ca ea este persoana din poze. Tatuajele corespund. Are doua tarife. Un numar, maxim 15 minute 150 ron sau 200 ron pt 30 minute. Am optat pentru 15 minute. E jucausa, in fundal o muzica placuta si a inceput cu un oral fain administrat protejat. Experta in pus cauciucul cu gura l-a ridicat pe soldatel. Jucat cu sanii ei fabulosi. Tari, sfarcuri frumoase si bronzata. Jucausa si vorbareata. Eu nefiind mare fan oral i-am zis sa trecem mai departe si a inceput cu LOT. Se misca placut, o placere sa te joci cu sanii ei. Apoi simtind ca vine sfarsitul am trecut la un misionar. Pasarica e stramta si se simte fain.A terminat prima in timp ce pompam cu spor si ii framantam airbagurile. Am dat ca surdu-n tobe pana am simtit ca nu mai pot nu de alta dar alta data nu stiu cand mai am ocazia la asa priveliste. Dus scurt dupa, si am plecat. Mai sta pana in 25 august din ce am inteles asa ca nu ratati. OP: nu sunt mare fan nu vreau sa induc in eroare dar a fost placut si se pricepe NP:8-9 a fost calitate dar presat de timp putin Locatie: 8- curata, prosop la dus, baie curata Halat: 150 ron pt 15 minute nu am intrebat de ora. mai exista optiunea 200 ron pt 30 min. Nu te descuraja, continuă să mai scrii și alte recenzii.
gicu69 Reputație: 90 Postat Septembrie 19, 2023 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Septembrie 19, 2023 E din nou in oras,pozele sunt ok daca sunt ale ei....
Membru Premium masterblaster Reputație: 1050 Postat Septembrie 20, 2023 Autor Membru Premium Postat Septembrie 20, 2023 Eu am incercat s-o sun de mai multe ori, in zile diferite si nu raspunde.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum