istrate96 Reputation: 334 Posted August 15 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Share Posted August 15 La multi ani !  Tuturor Sarbatoritilor zilei de sf . Marie 1 Link to comment
Membru Premium Criticul Reputation: 1667 Posted August 15 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Share Posted August 15  Urezi La Mulți Ani celor morți sau, pentru că e forum, celor a căror username deriva din Maria și au fost banați sau și-au șters contul? Funeralii fericite atunci și parastas cu voie bună. Azi e Pomenire pentru cei morți, cei vii sunt felicitați pe 8 septembrie. Dar asta-i tipic românesc, se declară credincioși dar în fapt nu știu semnificațiile, ei urmează un dans coregrafic numit rugăciune și atât. 1 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield Link to comment
istrate96 Reputation: 334 Posted August 15 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Author Share Posted August 15 1 oră în urmă, Criticul a spus:  Urezi La Mulți Ani celor morți sau, pentru că e forum, celor a căror username deriva din Maria și au fost banați sau și-au șters contul? Funeralii fericite atunci și parastas cu voie bună. Azi e Pomenire pentru cei morți, cei vii sunt felicitați pe 8 septembrie. Dar asta-i tipic românesc, se declară credincioși dar în fapt nu știu semnificațiile, ei urmează un dans coregrafic numit rugăciune și atât. Pe bune ca intrebi asa ceva ?! Eu am urat la multi ani celor care poarta numele sf . Maria ! Link to comment
Membru Premium Criticul Reputation: 1667 Posted August 15 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Share Posted August 15 Da... Pe 8 septembrie se urează celor cu nume de Maria, Marian, azi îi pomenești pe cei MORȚI CARE AU AVUT ACEST NUME! Adormire=moarte 3 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield Link to comment
allmax Reputation: 38 Posted August 15 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Share Posted August 15 https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26460323-cand-spunem-multi-ani-sfanta-maria-15-august-sau-8-septembrie.htm 1 Link to comment
allmax Reputation: 38 Posted August 15 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Share Posted August 15 Nu e nicicum gresit, din ce am mai citit, este posibil ca cei bisericosi , sa considere ca nu se spune, dar se pare ca si intre preoti, parerile sunt impartite, asa ca un : "La multi Ani, Mariucilor!" Nu cred ca le deranjeaza, desi ar fi mai bucuroase sa primeasca niste bani😎😄😅🤣🤣 decat urari😜  1 Link to comment
Mocureloaded Reputation: 1526 Posted August 15 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Share Posted August 15 Acum 2 ore, istrate96 a spus: La multi ani !  Tuturor Sarbatoritilor zilei de sf . Marie Întrebare ... din public pentru inițiatorul topicului: ce-i cu numărul ala de telefon din titlu? P.S.: ca-i pus la mișto e clar, vezi alternanta 89 (eu as fi sugerat 69), dar la mistocareala puteai găsi și altceva în locul unui număr de telefon 1 1 Link to comment
allmax Reputation: 38 Posted August 15 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Share Posted August 15 Cred ca e la misto pus , cum erau alea de la linia fierbinte🤣🤣🤣8989989 1 Link to comment
shadowangel Reputation: 2853 Posted August 15 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Share Posted August 15 Acum 2 minute, Mocureloaded a spus: Întrebare ... din public pentru inițiatorul topicului: ce-i cu numărul ala de telefon din titlu?  O fi vreun cuplu. 3 Link to comment
istrate96 Reputation: 334 Posted August 15 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Author Share Posted August 15 Nr de tel l-am pus , ptr ca altfel nu am putut posta topic-ul , aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca nu se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra . 1 Link to comment
shadowangel Reputation: 2853 Posted August 15 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Share Posted August 15 Acum 2 minute, istrate96 a spus: Nr de tel l-am pus , ptr ca altfel nu am putut posta topic-ul , aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca nu se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra . Topicul trebuia deschis la sectiunea Discutii Generale. 1 Link to comment
istrate96 Reputation: 334 Posted August 15 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Author Share Posted August 15 Imi cer scuze daca am suparat pe cineva nu asta a fost intentia mea , nu m-am declarat CREDINCIOS niciodata desi sunt ACUZAT de asta , nu cred ca exista vreo persoana mai PACATOASA decat mine , sa ne ierte Dumnezeu pe toti . Nr de tel l-am pus , ptr ca altfel nu am putut posta topic-ul , aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca nu se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra . 2 Link to comment
shadowangel Reputation: 2853 Posted August 15 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Share Posted August 15 Acum 4 minute, istrate96 a spus: Imi cer scuze daca am suparat pe cineva nu asta a fost intentia mea , nu m-am declarat CREDINCIOS niciodata desi sunt ACUZAT de asta , nu cred ca exista vreo persoana mai PACATOASA decat mine , sa ne ierte Dumnezeu pe toti . Nr de tel l-am pus , ptr ca altfel nu am putut posta topic-ul , aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca nu se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra . Stai calm ca n-ai suparat pe nimeni. 1 1 Link to comment
Recommended Posts