Bianca_slim Reputație: 21 Postat August 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2023 Buna Dragilor Numele meu este Bianca,am 20 ani 1,65m,52kg Sunt o fire copilaroasa, putin timida și plina de umor 😊 Azi as vrea sa va fac o vizita...bineinteles daca ma primiti🙈😁😊 ❌PROGRAMARILE SE FAC DOAR PE WAPP❌ SERVICII:😁 💥 Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena) 💥 Sex normal (protejat) 💥69 💥 Cunnilingus 💥 Masaj de relaxare 💥 Fantezii 💥 Diferite poziții 💥 Sărutări corporale si mangaieri 💥 COB (Finalizare corporala ) 💥 Dominare soft ( activa ) 💥 Gfe 💥HAND JOB 💥 FOOT FETISH 💥 SINGURA ÎN LOCAȚIE ❌NU FAC ANAL ❌NU FAC FK PRET : 💣 200 lei 1finalizare 💣 300 1-2 finalizări . O noapte linistita va doresc. 🤗 2
Bianca_slim Reputație: 21 Postat August 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 31, 2023 Buna,maine ajung in Bucuresti in jurul orei 16:00 si tot in jurul orei 16:00 voi fi disponibila Va aștept maine pentru programari Va pup si va imbratisez 💋
Bianca_slim Reputație: 21 Postat August 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 31, 2023 Locatia va fi in zona Dristor.🫦 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2023 Postat Septembrie 1, 2023 9 hours ago, Bianca_slim said: Buna Dragilor Numele meu este Bianca,am 20 ani 1,65m,52kg Sunt o fire copilaroasa, putin timida și plina de umor 😊 Azi as vrea sa va fac o vizita...bineinteles daca ma primiti🙈😁😊 ❌PROGRAMARILE SE FAC DOAR PE WAPP❌ SERVICII:😁 💥 Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena) 💥 Sex normal (protejat) 💥69 💥 Cunnilingus 💥 Masaj de relaxare 💥 Fantezii 💥 Diferite poziții 💥 Sărutări corporale si mangaieri 💥 COB (Finalizare corporala ) 💥 Dominare soft ( activa ) 💥 Gfe 💥HAND JOB 💥 FOOT FETISH 💥 SINGURA ÎN LOCAȚIE ❌NU FAC ANAL ❌NU FAC FK PRET : 💣 200 lei 1finalizare 💣 300 1-2 finalizări . O noapte linistita va doresc. 🤗 Bine ai venit !😘 Ești nouă în domeniu ? Dacă nu, ai topic și în alte orașe?
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2023 Buna!Sunt noua in oras dragule,nu am alt topic in alt oras.
snake1127 Reputație: 545 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2023 Nu dau cu Hate , dar recomand sa mai speli pe jos in locație 🥲🥲 4
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2023 Te astept in locatie sa te convingi singur ca igiena este impecabila🤪
bolo87 Reputație: 29 Postat Septembrie 1, 2023 Postat Septembrie 1, 2023 3 minutes ago, Bianca_slim said: Te astept in locatie sa te convingi singur ca igiena este impecabila🤪 Băiatu făcea referire că ai / are fata tălpile negre probabil de la jeg 200 lei cu tălpile alea nespălate cam greu pă la București 3
cristiannnn89 Reputație: 123 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Septembrie 1, 2023 1 oră în urmă, snake1127 a spus: Nu dau cu Hate , dar recomand sa mai speli pe jos in locație 🥲🥲 Elegant! You, sir, are a real gentleman!
safetyfirst1 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2023 Postat Septembrie 1, 2023 Coane 300 ron pentru o gipsy o ora ? sa-mi fie iertat daca nu spun adevarul..
snake1127 Reputație: 545 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2023 Acum 51 minute, Bianca_slim a spus: Te astept in locatie sa te convingi singur ca igiena este impecabila🤪 Repet .. nu este Hate doar un sfat. Eu întotdeauna merg la o domnișoară/doamnă după ce analizez topicul câteva zile . In momentul asta te pot vizita maxim cu tovarășul meu MR Proper și un mop.
Tomax Reputație: 87 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 1, 2023 S a si aruncat pestele la 200 finalizarea fara cim, ca "miticii" sunt prosti si au banii. Pai la Dristor 2 preturile sunt 100/200, doar un ratacit arunca in zona aia 200 de lei doar sa iti vada talpile negre
amedeo13 Reputație: 930 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Septembrie 1, 2023 Nu prea pari slim.....poate alte poze ma vor contrazice....
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2023 Acum 37 minute, Tomax a spus: S a si aruncat pestele la 200 finalizarea fara cim, ca "miticii" sunt prosti si au banii. Pai la Dristor 2 preturile sunt 100/200, doar un ratacit arunca in zona aia 200 de lei doar sa iti vada talpile negre Preturile pe care tu le mentionezi dragule sunt la cele stradale,nu intr o locatie frumoasa si curata.O zi usoara si nu mai fiti asa rai!🙂😘
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2023 Hei dragilor,sunt disponibila de la ora 19:00 pana la ora 01.Va pup si va astept cu drag!💋🤪
gicacontra2012 Reputație: 4322 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2023 Hai ca nu sunt chiar negre tălpile și din poze arata bine, acum sa vedem cum sta la servicii. PS : Bianca sunt destule fete care la 200 lei finalizarea au inclusa finalizarea orala, unele și fk, asa ca... așteptăm recenzii. 🙂
snake1127 Reputație: 545 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2023 Acum 1 oră, gicacontra2012 a spus: Hai ca nu sunt chiar negre tălpile și din poze arata bine, acum sa vedem cum sta la servicii. PS : Bianca sunt destule fete care la 200 lei finalizarea au inclusa finalizarea orala, unele și fk, asa ca... așteptăm recenzii. 🙂 N-am spus că sunt negre .. macar o igienizare pe zi și n-ar arăta așa . Da vad că au scăzut rău standardele userilor pe forum .
konn223 Reputație: 358 Postat Septembrie 1, 2023 Postat Septembrie 1, 2023 Hai ca sparg eu gheata cu o recenzia Locatie OK, e camera de hotel, se ajunge usor de la dristor, era curat, baia OK, dusul are un aparat pe care apesi pt gel. Pozele sunt reale, facute ieri chiar, are acelasi par, mie mi-a placut de ea, e tanara, si are carnea tare pe ea, la fata e frumusica, ten alb, nu e de etnie, nu ca ar conta, nu m-a asteptat in vr-o costumatie, am observat ca fetele mai scumpe, te astepta intr-o rochita, pantofi, etc. OP, cam slabut, pare incepatoare, nu s-a uitat la mine, cam mecanic, fara artificii. NP a fost OK, accepta orice pozitie, propune pozitii, un pic geamat fals, exagerat. Atitudine amabila, se vede ca incearca sa iti faca pe plac, si nu te grabeste, mi-a dat impresia ca o intereseaza sa te simti bine, si e deschisa la sugestii, nu mi s-a parut timida in schimb. De revenit, DA, cred ca o sa prindq experienta la oral, voi ziceti ca e scumpa dar eu nu am mai vazut escrota sunt 200 ron, poate laura exigent unde tre sa astepti la rand. 4 1
gicacontra2012 Reputație: 4322 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2023 Colegul Konn, mulțumim pentru recenzie, fata e cum ne așteptam, dar poate mai evoluează. PS : vezi ca la 200 lei finalizarea sunt fete care au finalizare orala inclusa și te storc bine, pleci de la ele pe 3 cărări. 🙂 3
Saracu Reputație: 162 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Postat Septembrie 1, 2023 Câți copii are? 2 cumva?
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2023 Va astept sa imi faceti seara mai frumoasa!Va sarut dulce🫦💋 1
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2023 Înca sunt disponibila dragilor pana la ora 2:30😊
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2023 Heei dragilor!Astazi sunt disponibila incepand cu ora 16:30.Va astept cu nerabdare😌😈🫦
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2023 Hei hei hei!Sunt disponibila de la ora 20:00.Va astept pentru a petrece clipe frumoase impreuna!Va pupp😘💋
rapidist Reputație: 127 Postat Septembrie 2, 2023 Postat Septembrie 2, 2023 De evitat! Are o cicatrice foarte nașpa de la naștere, era în duș spermă pe jos, o durea pizda și părea viol ce făceam. Am decis sa plec. Plătit o ora 300 lei pt un număr, bineînțeles ca nu a vrut sa dea diferența. Prosoape ude... Nu am avut ce face. Ps: e gipsy clar, unii au nevoie de ochelari. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum