Sari la conținut

Ana - 0753496904

nanau99

Postări Recomandate

Postat

Am fost eu e pe graba nu m.erita 150 lei.nuu face ea deasupra ca o doare nu știu ce..Și e cam grasuta un pic pe cei 19 ani.

Postat
1 oră în urmă, renzzo7 a spus:

Am fost eu e pe graba nu m.erita 150 lei.nuu face ea deasupra ca o doare nu știu ce..Și e cam grasuta un pic pe cei 19 ani.

Pe graba pe graba dar poate ne spui un pic din servicii. Face ON, NP, AP, CIM, COF, COB? Dacă tot ai fost fa și tu serviciul complet comunității dacă dai și note la fiecare aspect e exact conform regulilor forumului. Ne e obligatoriu sa fie exacte pentru că nu are cum deoarece ce îți place ție poate altora nu le place și invers. Dar o imagine de ansamblu clar fiecare si-o face.

Postat
1 oră în urmă, anonimul070 a spus:

Pe graba pe graba dar poate ne spui un pic din servicii. Face ON, NP, AP, CIM, COF, COB? Dacă tot ai fost fa și tu serviciul complet comunității dacă dai și note la fiecare aspect e exact conform regulilor forumului. Ne e obligatoriu sa fie exacte pentru că nu are cum deoarece ce îți place ție poate altora nu le place și invers. Dar o imagine de ansamblu clar fiecare si-o face.

Face oral neprotejat ,nu face cim,nu sta deasupra.Acum sa va spun,ca abia acum am observat.Am fost la doua fete azi ana și fata căreia i am făcut recenzie. acum o ora.La baie am fost doar la Ana vreo 5 min.La cealaltă nu am fost.Acasa când am numărat banii pe card e ii mai aveți ea6m lipseau doua milioane..Singura care a avut acces la banii mei e Ana.Trageti voi concluzia .

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, renzzo7 a spus:

Face oral neprotejat ,nu face cim,nu sta deasupra.Acum sa va spun,ca abia acum am observat.Am fost la doua fete azi ana și fata căreia i am făcut recenzie. acum o ora.La baie am fost doar la Ana vreo 5 min.La cealaltă nu am fost.Acasa când am numărat banii pe card e ii mai aveți ea6m lipseau doua milioane..Singura care a avut acces la banii mei e Ana.Trageti voi concluzia .

Ti-a furat banii de pe card?

Avea POS?🤣🤣🤣

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Buzau
Postat

Vorbit cu Ana acum 5 min. Recunoaste ca pozele nu sint ale ei de pe publi, deci minte ca sint poze reale dar nu recunoaste furtul. Treaba ei sa faca in continuare ce stie si ce a fost invatata. 

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila

Postat

Se vede din avion ca nu sint ale ei. Bineinteles ca ea o sa zica ca mint. Ea traieste in minciuna. In schimbul celor 200 datorati i am propus sa facem sex si sa uitam tot. Nici asa nu a vrut, si asa era  o afacere proasta pt mine,eram in pierdere. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...