Membru Premium fakeaccount Reputație: 2594 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Septembrie 16, 2023 3 hours ago, Subteranaa said: Iulia98 saruta normal pe buze nu fk si e absenta acum Lidia20 fk limitat sau mai mult cu buzele PaulaVip1999 spune ca face si nu face Reebecahot1 face când vrea ea, mai mult sarut normal si la ea Cezara, Raluca64, Alexa26 si Adriana oferă fk bun. Pe Kassy si Claudia nu am vizitat dar Claudia vezi ca îți cere poza la whatsapp si in curând si pașaport biometric 😅🤦♂️ Cezara este cea aici? Nu sare de buget? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
george1x3 Reputație: -41 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Disparut Oras:Disparut Postat Septembrie 16, 2023 Am mai găsit o fata cu potențial de GFE -Ramona. Cred ca o sa merg și la ea. https://nimfomane.com/forum/topic/149217-ramona/page/11/
Membru Premium v92610 Reputație: 3961 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Septembrie 16, 2023 2 minutes ago, fakeaccount said: Cezara este cea aici? Nu sare de buget? Cam sare ca e 600h. ----------
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 Acum 5 ore, andrei_911 a spus: Cezara Raluca64 kassykass Clausexy Iulia98 Lidia20 Alexa26 PaulcaVip1999 Adriana Rebecahot1 ... Asta e o lista cu fete care fac FK nu care ofera GFE. FK nu inseamna GFE. Din punctul meu de vedere GFE tine de atitudinea fetei de a te face sa te simti dorit si sa iti transmita sentimentul ca abia asteapta sa se futa cu tine. Pe baza acestui criteriu eu as restrange mult lista ta 😊
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 16, 2023 3 minutes ago, MisterX said: Asta e o lista cu fete care fac FK nu care ofera GFE. FK nu inseamna GFE. Din punctul meu de vedere GFE tine de atitudinea fetei de a te face sa te simti dorit si sa iti transmita sentimentul ca abia asteapta sa se futa cu tine. Pe baza acestui criteriu eu as restrange mult lista ta 😊 Topicul este despre GFE. FK face parte din GFE. Lista mea este despre GFE. Conteaza comportamentul, fizicul, pentru un futai reusit ! Fiecare cu lista lui, 😹 3
george1x3 Reputație: -41 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Disparut Oras:Disparut Postat Septembrie 16, 2023 Acum 7 minute, MisterX a spus: Asta e o lista cu fete care fac FK nu care ofera GFE. FK nu inseamna GFE. Din punctul meu de vedere GFE tine de atitudinea fetei de a te face sa te simti dorit si sa iti transmita sentimentul ca abia asteapta sa se futa cu tine. Pe baza acestui criteriu eu as restrange mult lista ta 😊 Din toată lista aia, doar la Raluca am fost. Eu zic ca mi-a oferit destul GFE. Dar acum ma detesta și nu ma mai primește fiindcă a devenit selectiva și crede ca sunt prea fătălău si urat pentru ea. Nu știu cu voi. Eu va las recenziile . După părerea mea, asa ar trebui sa arate o GFE. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 Acum 3 minute, andrei_911 a spus: Topicul este despre GFE. FK face parte din GFE. Lista mea este despre GFE. Conteaza comportamentul, fizicul, pentru un futai reusit ! Fiecare cu lista lui, 😹 Absolut ca atractia trebuie sa fie reciproca pentru o intalnire reusita, insa chiar si asa unele fete de acolo nu transmit ce am spus eu mai sus. Un GFE veritabil tine de felul nativ de a fi a fetei respective. Nu vreau sa dau nume dar sunt cateva fete de acolo care nu cred ca transmit nici iubitilor lor un GFE in adevaratul sens al cuvantului. Dar fiecare cu lista lui 😊
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 16, 2023 2 minutes ago, george1x3 said: Din toată lista aia, doar la Raluca am fost. Eu zic ca mi-a oferit destul GFE. Dar acum ma detesta și nu ma mai primește fiindcă a devenit selectiva și crede ca sunt prea fătălău si urat pentru ea. Nu știu cu voi. Eu va las recenziile . După părerea mea, asa ar trebui sa arate o GFE. Eu am scris mai sus ca' conteaza mult comportamentul, fizicul, pula, etc printre altele. Domnitele au dreptul sa isi selecteze clientii, asa cum si noi ne selectam domnitele. Poate o induplici sa te mai primeasca ! 3
Membru Premium Subteranaa Reputație: 13286 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Septembrie 16, 2023 Acum 16 minute, MisterX a spus: Asta e o lista cu fete care fac FK nu care ofera GFE. FK nu inseamna GFE. Din punctul meu de vedere GFE tine de atitudinea fetei de a te face sa te simti dorit si sa iti transmita sentimentul ca abia asteapta sa se futa cu tine. Pe baza acestui criteriu eu as restrange mult lista ta 😊 Ai dreptate, gfe nu înseamnă fk de fapt nu insemana doar fk. Din punctul meu de vedere nu se poate gfe fara fk, invers da. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 Acum 4 minute, Subteranaa a spus: Ai dreptate, gfe nu înseamnă fk de fapt nu insemana doar fk. Din punctul meu de vedere nu se poate gfe fara fk, invers da. Categoric. O fata nu poate sa iti ofere GFE atata timp cat ii este sila sa iti ofere o placere elementara cum este sarutul.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 13286 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Septembrie 16, 2023 Acum 50 minute, fakeaccount a spus: Cezara este cea aici? Nu sare de buget? Am rămas cu impresia ca are 500 cu oral protejat si 600 cu oral neprotejat. mai pune si el 100 si se distrează cum trebuie 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 Acum 2 minute, Subteranaa a spus: Am rămas cu impresia ca are 500 cu oral protejat si 600 cu oral neprotejat. mai pune si el 100 si se distrează cum trebuie 😂 Nu exista GFE cu oral protejat 😁
Membru Premium Subteranaa Reputație: 13286 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Septembrie 16, 2023 Acum 2 minute, MisterX a spus: Nu exista GFE cu oral protejat 😁 Este un GFE safe 😅 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2594 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Septembrie 16, 2023 37 minutes ago, george1x3 said: Eu zic ca mi-a oferit destul GFE. Dar acum ma detesta și nu ma mai primește fiindcă a devenit selectiva și crede ca sunt prea fătălău si urat pentru ea. :)))))) cum ai ajuns la acestă concluzie? Sigur nu este mai mult în capul tău? Sincer, mie nu prea îmi place. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
eturit Reputație: 3617 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 16, 2023 1 hour ago, Subteranaa said: Din punctul meu de vedere nu se poate gfe fara fk... "Iubi, te iubesc, te ador, da-ți pute gura, așa că nu ne pupăm. Deloc!" Uite că se poate GFE fără FK! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum