Jump to content

Terapie manuala 0736083086 ?

Recommended Posts

D-na pretinde ca face masaj serios, terapeutic pt diverse afecțiuni. Eu nu Cand am aflat ca locatia/salonul e in Gheorgheni, am zis pass, as fi vrut in Manastur sau zona garii. 

"Pe organe" poate insemna ca te maseaza (si face terapie trigger point) in functie de ce boala ai: de rinichi, de ficat, de stomac, de plămâni, de bila/colecist etc. Deci astea ar fi "organele" vizate si avizate. Conform acestui protocol e vorba de organe "interne". La ce ai "visat" tu, fiind organ de politica externa 😆, nu se aplică oferta. Probabil.

Insa prețul menționat de tine (200 lei/ședința de o ora) e foarte piperat, si ma pune si pe mine pe ganduri: cate organe o fi, si de ce natura. Pt un simplu masaj de relaxare combinat cu terapeutic nu sunt dispus sa platesc 200 lei, e cu mult peste pretul pietii chiar si intr-un oras scump cum e Clujul. Daca tu ai timp si portofel potrivit, eventual poti risca.

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Salutare,am fost eu la ea de doua ori,am sperat că poate,poate se îndură sa mi facă o finalizare manuala,dar nici poveste ,spune că face tantric la 1000 de lei,cere sume fabuloase,sperând că pune botul careva.  Cât despre masajul terapeutic nu pot avea decât cuvinte de lauda,chiar se pricepe,e foarte puternică și bărbătoasă,am avut febră musculară după ambele ședințe. Clar că dacă mergi de câteva ori poți obține orice ,dar la bani multi,zic că nu merită. Are la 4o de ani ,înaltă ,slabă. O recomand pt cei cu pb medicale.

• Like 2
  • Oras:Monaco
  • Disponibila
  • Disponibila
La 30.09.2023 la 7:18, Uniculstef a spus:

Salutare,am fost eu la ea de doua ori,am sperat că poate,poate se îndură sa mi facă o finalizare manuala,dar nici poveste ,spune că face tantric la 1000 de lei,cere sume fabuloase,sperând că pune botul careva.  Cât despre masajul terapeutic nu pot avea decât cuvinte de lauda,chiar se pricepe,e foarte puternică și bărbătoasă,am avut febră musculară după ambele ședințe. Clar că dacă mergi de câteva ori poți obține orice ,dar la bani multi,zic că nu merită. Are la 4o de ani ,înaltă ,slabă. O recomand pt cei cu pb medicale.

Am fost și eu la ea de 2 ori,dar mi-a făcut și finalizare manuală și nu oricum...chiar are o tehnică foarte bună...că dacă închizi ochii ai impresia că îți face un oral cu talent...!I-am spus din start că nu vreau masaj terapeutic și vreau masaj de relaxare general pe tot corpul și fata s-a adaptat...!

• Like 2
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
1 oră în urmă, aisberg75 a spus:

Am fost și eu la ea de 2 ori,dar mi-a făcut și finalizare manuală și nu oricum...chiar are o tehnică foarte bună...că dacă închizi ochii ai impresia că îți face un oral cu talent...!I-am spus din start că nu vreau masaj terapeutic și vreau masaj de relaxare general pe tot corpul și fata s-a adaptat...!

Cat a fost tariful? Se poate face dus la ea? Iti da voie sa o atingi?

4 hours ago, aisberg75 said:

Aisberg, tu esti norocos de obicei. Ai obtinut la multe maseuze acel "bonus" pe care l-ai descris mai sus. Care este secretul? Cat ai platit? Un amic de al meu mi s-a plâns recent ca a fost la o femeie care i-a facut oral dar daca închidea ochii, avea impresia ca i se face un handjob nu prea reusit 😆

• Like 1
3 hours ago, Uniculstef said:

200,masaj terapeutic și atât. Nu dus ,nu atins ,eu am făcut duș acasă.

Dar ai intrebat daca poti sa faci duş? Foarte nasol sa platesti un pret atat de piperat, 200 lei/h si nici macar la dus sa nu ai acces. Oras cu 5 stele: la pretul serviciilor DA  la capitolul calitate, nici macar 2 stele ciobite! Cam asta a devenit Clujul, in multe domenii! As putea enumera. 

• Disponibila
  • Disponibila
La 02.10.2023 la 12:03, marian80 a spus:

Cat a fost tariful? Se poate face dus la ea? Iti da voie sa o atingi?

150 de roni,la prima ședință nu am încercat să o ating,dar la a doua ședință am băgat mâna sub fustiță și i-am băgat două degete în păsărică și ne-am finalizat amândoi în același timp!Am făcut duș și înainte și după masaj!

• Disponibila
  • Disponibila
La 02.10.2023 la 15:46, berkeley a spus:

Aisberg, tu esti norocos de obicei. Ai obtinut la multe maseuze acel "bonus" pe care l-ai descris mai sus. Care este secretul? Cat ai platit? Un amic de al meu mi s-a plâns recent ca a fost la o femeie care i-a facut oral dar daca închidea ochii, avea impresia ca i se face un handjob nu prea reusit 😆

Maestre...am procedat la fel ca și la Valeria din Mănăștur,cea la care părea imposibil să facă finalizare manuală la careva client din motivul că era căsătorită și din principii religioase!Și culmea știe să facă un handjab cum rar poți să întâlnești la o maseuză!!!Și nu doar la  frecusul uleios mă refer și la cum știa să atingă și să maseze zonele erogene în timp ce eram intins pe burtă pe masa de masaj!Valeria chiar că cu mâinile știa să îți dea o stare de excitatie cum altele nu știu să o dea prin sex oral!!!

• Like 1

On 10/9/2023 at 11:44 AM, crocodilul10 said:

Salut mai știe careva dacă Valeria mai este prin Cluj si dacă se mai ocupă de masaje ? Mulțumesc frumos .

Eu asa stiu ca a plecat de cel putin un an si jumatate din Cluj. Oricum, in ultimii doi ani de activitate facea strict masaje serioase, fara zona intima. Si nici înainte nu facea masaj inghinal decât la 2-3 persoane, probabil. Unii au afirmat aici pe forum ca nu facea niciodata la nimeni. Insa "never say never". Probabil mai erau si expectii ca sa întărească regula. Summa summarum: e de domeniul trecutului. Pacat, pt ca ca facea masaj de relaxare si terapeutic excelent, mai rar asa ceva! O tanara d-na studenta serioasa si cu bun simt. 

• Like 1