Sari la conținut

Antonia - 0791532843

boss42

Postări Recomandate

Postat

Tipa asta e de cel putin 3 saptamâni la noi si nicio recenzie. Are 2 anunțuri cu acelasi numar de telefon. Am contactat-o pe w'ap, servicii clasice la 150 fin si 300 ora.  Careva cunoscător? Daca e de ceva timp în Alba, bănuiesc că are clienți. 

Postat

Vizitat eu in urma cu ceva timp. Tipa e reală dar o avantajează foarte mult pozele. Nu face Deep, nu se joacă cu oole, 2 poziții capra și misionar. Finalizare doar corporala sau in prezervativ.Geme fals. Încearcă să se facă plăcută dar se simte că e acolo doar pt bani. Are undeva in jur la 30 de ani. E de prin Moldova. Avea și colega atunci. Ca nota generală 7. De palmares. Eu am  fost doar o data! Succesuri!

• Like 1
Postat

Ia de aici...la tine e alegerea......                                                                                                                                                                                       https://nimfomane.com/forum/topic/201575-antonia-0791532843/                                                                                                                    

• Like 2
Postat

am fost eu până la urma la tipa asta. locatia b-dul Transilvaniei, bloc 23. singurq in locatie, de fapt însoțită de un câine drăgălaș, Buldog francez cred. pozele sunt alexei, dar de mai mulți ani si o avantajează evident. am rămas pt ca a fost agreabilă moldoveanca. am optat pt 1 fin cu oral np si normal protejat. are o pizdă si un fund fain, numai bun de pompat pe la spate. pacat că nu face anal. nota 8,5 per total. Bafta tuturor si sa auzim de bine!!!

Postat

Am văzut-o acum: e dublă față de când am vizitatao ultima dată. Cu serviciile nu m-a impresionat deloc. Am marcat doar pt palmares!

Postat

Am fost la tipa in cauză. Eu zic că e de vizitat. E curată, are pielea fina. Nu mi se pare deloc grasă, ba chiar e numai bună de iubit. Se simte bine in pussy, poți face poziții cu ea. Era într-un body negru sexy. Mie mi sa părut ok. Nu știu colegii de ce sunt nemulțumiți.. nu e dubla, nu e grasă, e chiar buna. Păcat că nu face finalizarea orala sau facială, doar oralul fara. Spor!

Postat
Acum 6 ore, putatare a spus:

Am fost la tipa in cauză. Eu zic că e de vizitat. E curată, are pielea fina. Nu mi se pare deloc grasă, ba chiar e numai bună de iubit. Se simte bine in pussy, poți face poziții cu ea. Era într-un body negru sexy. Mie mi sa părut ok. Nu știu colegii de ce sunt nemulțumiți.. nu e dubla, nu e grasă, e chiar buna. Păcat că nu face finalizarea orala sau facială, doar oralul fara. Spor!

Gusturi și gusturi 😄 important sa relateze realitatea.

• Like 4
  • Oras:Alba
Postat

Salut, a mai fost cineva recent la domnisoara? Ce informatii putem sa primim legat de cum arata si servicii?

Postat
Acum 4 ore, qetuoa a spus:

Salutare, azi am fost la Antonia am sunat-o,  la mesaje scrie si in anunț ca nu răspunde locația este pe bulevard pe lângă cofetăria Corina. Fata este exact ca in poze glumeata, nu te grăbește, sâni, fund, piersicuta super. Cadoul 150 finalizarea la ora nu mai țin minte, mai mult decât ok. Pt. Vremurile astea. Eu o recomand și îmi pare rău că nu i-am făcut o vizită mai devreme.

• Like 3
Postat

Am fost! Fata este de foarte multa vreme la alba! Arata bine. Sani frumosi si fund. Mi a facut ON dupa care am pus caciulita si am trecut la normal protejat. Are o pussy super stramta si fromoasa, se muleaza bine pe ciocan! Femeia are undeva la 30 ani! Merita vizitata, este foarte curata!

recomand! 

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat
Acum 14 ore, Rares100 a spus:

Am fost! Fata este de foarte multa vreme la alba! Arata bine. Sani frumosi si fund. Mi a facut ON dupa care am pus caciulita si am trecut la normal protejat. Are o pussy super stramta si fromoasa, se muleaza bine pe ciocan! Femeia are undeva la 30 ani! Merita vizitata, este foarte curata!

recomand! 

Merge pentru o tragere, e super stramta ….daca sunteti dotati nu stiu cum decurge treaba 🙈😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...