Jump to content

Discutii Generale Hunedoara, Deva si imprejurimi

Recommended Posts

• Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour
  • Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour

Mi-a furat pozele 0732982388

Buna ! Multi ma stiti de pe forum de cand lucram in constanta / brasov etc ! Sunt cateva domnisoare care se tot folosesc de pozele mele , printre care si aceasta ! In momentul in care le suni si le rogi frumos , iti vorbesc in nas si cauta fel si fel de scuze ! Eu nu pot sa imi imaginez cat tupeu si cata nesimtite sa ai sa folosești pozele altcuiva? Inteleg cand iei poze de la cineva care nu are tatuaje sau alte semne distinctive daaaar cand eu am tot corpul tatuat , cum poti sa faci asta ? Nu te gandesti cu creierul ala mic ca vine omul la una si placa ca nu arati ca mine ?! Dar cat de urate sa fiti incat sa nu puneti poze reale si sa le luati pe ale altora?

• cleopatra01 changed the title to Discutii Generale Hunedoara, Deva si imprejurimi
Guest
1 hour ago, Alexandru239 said:

Dragi colegi,de domnișoara Sara...mai știți ceva,nu îi se simte lipsa la Deva ?😅😅

Salut.

Dacă despre "acea" Sara vorbești, a luat o pauză de ceva timp și o să mai dureze ceva până (dacă mai) revine.

• Oras:Deva
Acum 10 minute, Cumintzelul a spus:

Salut.

Dacă despre "acea" Sara vorbești, a luat o pauză de ceva timp și o să mai dureze ceva până (dacă mai) revine.

Accea Sara, e unica Sara...nu exista alta că și ea... păcat, sper sa mai revină 🥺

Guest unsuflet
1 oră în urmă, Alexandru239 a spus:

Accea Sara, e unica Sara...nu exista alta că și ea... păcat, sper sa mai revină 🥺

Spre binele ei, sper să nu mai revină...haideti sa nu fim egoisti.

1 oră în urmă, unsuflet a spus:

Sper că este bine, dacă stii mai multe detalii,as vrea să știu mai mult... sper că este ok,nu sunt egoist in nici un fel dar știm cu toții că e este o femeie special pentru multi dintre noi

Guest
1 hour ago, unsuflet said:

Asta rămâne la raționamentul ei. Dacă revine, oricum nu o să mai fie la fel: o astfel de pauză te modifică...

Guest unsuflet

Sara e f bine, nu va faceti griji pt ea. Daca va mai dori sa revina vreodata, e decizia ei. Un ochi plânge, altul râde. In rest, cum a spus un coleg, e viata ei privată.

Guest
2 hours ago, MuEDumitru said:

Dar de care Sara vorbiti? Ca eu cunosc vreo 3 care au fost aici pe zona si nu imi dau seama de care ziceti.

Este vorba de o tipă micuță, blondă cu un fund foarte frumos, la 30+ de ani. Sara era model de GFE și, cum a zis colegul care a deschis topicul, unică și imposibil de egalat de cineva pe partea de atitudine față de client 🙏

• Oras:Arad
1 oră în urmă, unsuflet a spus:

Sara e f bine, nu va faceti griji pt ea. Daca va mai dori sa revina vreodata, e decizia ei. Un ochi plânge, altul râde. In rest, cum a spus un coleg, e viata ei privată.

Totuși..... de care Sara este vorba? 🤣🤣🤣

Guest unsuflet
Acum 11 minute, anthonio a spus:

Totuși..... de care Sara este vorba? 🤣🤣🤣

De cea care venea si la Arad, prietena ta si a haterului. De fapt, a tuturor.

Acum 1 minut, unsuflet a spus:

De cea care venea si la Arad, prietena ta si a haterului. De fapt, a tuturor.

Ahaaaaa acum m-am prins🤣🤣🤣 

Sara la cumințit pe hateru, Alina la cumințit pe Jeanpablo .....când dispare cate o gagică bună se cumințește și câte un  user de incredere 😔

Guest
2 minutes ago, anthonio said:

Bun venit între noi sogore 🤣

Mulțumesc🙏. Dar stai liniștit, după ce pleacă @Carinasw o să pățesc și eu ca Hateru'. Ai zis bine: cum se retrage o fată, cum dispare un user 😂😂

Acum 1 minut, Cumintzelul a spus:

Mulțumesc🙏. Dar stai liniștit, după ce pleacă @Carinasw o să pățesc și eu ca Hateru'. Ai zis bine: cum se retrage o fată, cum dispare un user 😂😂

Tu nu ai voie🤣 nu ai vechimea corespunzătoare 🤣🤣🤣

Acum 5 ore, unsuflet a spus:

Asta e cel mai bine, știu că e viața ei privată, nici nu am contestat chestia asta...dar mă gândeam că poate s-a întâmplat ceva,nu eram curios cum e  doar din punct de vedere ale serviciile de care ne-am bucurat cu toții... mă bucur să știu că este bine