Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

e probabil a cinşpea :) oara cand ma bag in seama...ti-am spus,voi biciui(virtual),toate "tarfele" false de pe forumul asta(atat cat voi putea si atat cat mi se va permite).nu am iesit,nu ies,si nu voi iesi vreodata terfelit dintr-o discutie cu mosi care se cred barbati experimentati(decat daca esti vreun munte,suntem fata in fata si imi futi un pumn in gura :) ).

Nu ma manjeste nimeni cu cacat...unii din voi iau cacatul ala(prospat),care il pastreaza langa lobul urechii,si fiindca nu mai suporta mirosul,incearca sa il arunce in altii!

Singura tarfa de aici esti tu!  Pe tine nu te intereseaza nimic din ce se scrie pe aici. Tu doar incerci sa-ti biciuiesti fantasmele pe care fumurile ti le tot arata si pentru asta te tot arunci sa scrii si tu ceva.

• Oras:Bucuresti
Postat

Singura tarfa de aici esti tu! Pe tine nu te intereseaza nimic din ce se scrie pe aici. Tu doar incerci sa-ti biciuiesti fantasmele pe care fumurile ti le tot arata si pentru asta te tot arunci sa scrii si tu ceva.

pai ba "tata"...asta e replica demna de un "general"...las-o in pula mea :)!!!

Ma intereseasa tot ce se scrie aici,observ "jegurile" si le biciuiesc...altfel cum crezi tu ca mi-as fi pierdut timpul cu timpurii ca tine?

Apropos,daca nu ti-as fi scris ca fumez,ai fi scris despre mine ca sunt doar un supozitor frustrat si complexat?...stii mai multe lucruri despre mine decat stiu eu despre tine...cu toate astea,esti prea simplu,prea simplu as putea spune! :)

Si nu te gandi ca ai fost moderator si ai schimbat ceva...ai fost doar o mica sluga,a unui om inteligent,care avea nevoie de slugi sa isi promoveze business-ul! ;)...lasa-ti dracu' mentalitatea de acum 3 ani...traiti in prezent,si de ce nu,in viitor,faceti un dram de bine si stopati gandirea voastra ranceda, atunci cand e cazul!

Postat

pai ba "tata"...asta e replica demna de un "general"...las-o in pula mea :)!!!

Ma intereseasa tot ce se scrie aici,observ "jegurile" si le biciuiesc...altfel cum crezi tu ca mi-as fi pierdut timpul cu timpurii ca tine?

Apropos,daca nu ti-as fi scris ca fumez,ai fi scris despre mine ca sunt doar un supozitor frustrat si complexat?...stii mai multe lucruri despre mine decat stiu eu despre tine...cu toate astea,esti prea simplu,prea simplu as putea spune! :)

Si nu te gandi ca ai fost moderator si ai schimbat ceva...ai fost doar o mica sluga,a unui om inteligent,care avea nevoie de slugi sa isi promoveze business-ul! ;)...lasa-ti dracu' mentalitatea de acum 3 ani...traiti in prezent,si de ce nu,in viitor,faceti un dram de bine si stopati gandirea voastra ranceda, atunci cand e cazul!

Daca tu zici ca te intereseaza tot ce se scrie pe aici, ma mir ca nu ai observat ce scrie  userul  " De Ce "  sa-l biciuiesti  :laugh2  :laugh2

• Oras:graveyard
Postat

haideti si pe un topic oarecum serios ati inceput sa va luati la harta ...

Postat

Hmmm...te-a atins cam tot ce ti-am zis(era si firesc :) ) si tu vrei sa imi spui mie ca ai ras,de doua ori,cu gura pana la urechi? :)...ce umor slinos ai! :)

Postat

haideti si pe un topic oarecum serios ati inceput sa va luati la harta ...

On topic- am fost acum o saptamana, cu bicicleta, pana in Giurgiu...foarte tare experienta dar am avut o febra la picioare...ma voi duce din nou,saptamana viitoare,dar de data asta vreau sa fie distanta mai mare,o sa aleg Bulgaria.

Mentionez ca am o cursiera din Germania,no name,dar are furca din carbon,saua cam de cacat(vreo recomandare,va rog...la sa ?:) ),in rest,se invart rotile ,ma duce safe la destinatie! :)

Postat

Ti-am mai spus o data, nimic nu ma atinge din ceea ce rezulta din punga cu aurolac.

Bine "tata",vezi-ti de sortatu' pozelor in continuare!Te-a atins cam tot ce am zis,de asta folosesti termeni gen "aurolac"!trust me on this one! :)

Postat

On topic- am fost acum o saptamana, cu bicicleta, pana in Giurgiu...foarte tare experienta dar am avut o febra la picioare...ma voi duce din nou,saptamana viitoare,dar de data asta vreau sa fie distanta mai mare,o sa aleg Bulgaria.

Mentionez ca am o cursiera din Germania,no name,dar are furca din carbon,saua cam de cacat(vreo recomandare,va rog...la sa ? :) ),in rest,se invart rotile ,ma duce safe la destinatie! :)

saua se ia in functie de ciclist ... nu iti pot recomanda eu o sa pe care ma simt ok ..pentru ca e prea mica posibilitatea sa te simti si tu ok 

Postat

saua se ia in functie de ciclist ... nu iti pot recomanda eu o sa pe care ma simt ok ..pentru ca e prea mica posibilitatea sa te simti si tu ok 

Ma gandeam ca exista o sa universala,de calitate(gen,materialul sa fie o spuma...de "manciuria" :),care sa se muleze pe orice tip de fund).

Postat

Ma gandeam ca exista o sa universala,de calitate(gen,materialul sa fie o spuma...de "manciuria" :),care sa se muleze pe orice tip de fund).

din pacate nu exista asa ceva .. asa ca ai posibilitatea sa revolutionezi ciclismul ... deci fa-o repede si breveteaz-o pana nu iti fura altul ideea

sau incerca varianta:

post-112848-0-72720500-1398597294_thumb.jpg

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Coane Gabriel, nu il baga in seama pe cap de pula (hamerhead), eu am avut mai multe meciuri cu el si iti pot spune din surse sigure si cu dovezi ca nu este decat un caras drogat, care hartuieste fetele si pe alea mai naive le trimite afara la produs, unele chiar de top (vechiul top).

Postat

din pacate nu exista asa ceva .. asa ca ai posibilitatea sa revolutionezi ciclismul ... deci fa-o repede si breveteaz-o pana nu iti fura altul ideea

sau incerca varianta:

daca imi pui poze cu camile,eu ce sa cred?ca esti un tip serios care vrea sa discute serios,despre ciclism?sau ai incercat sa fii funny?daca da,atunci... ha ha ha!

Postat

Coane Gabriel, nu il baga in seama pe cap de pula (hamerhead), eu am avut mai multe meciuri cu el si iti pot spune din surse sigure si cu dovezi ca nu este decat un caras drogat, care hartuieste fetele si pe alea mai naive le trimite afara la produs, unele de chiar de top (vechiul top).

Stai sa vezi ce-ti sare si tie in head acum  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Stai sa vezi ce-ti sare si tie in head acum  :laugh2  :laugh2  :laugh2

i-am dat si ii voi da in continuare..... multa muie cu sare  :) 

• Like 1
Postat

i-am dat si ii voi da in continuare..... multa muie cu sare  :) 

Nu mai manca seminte de floarea soarelui,cu sare,meltean manelist! :)

Xoxo :),transmite-i ca am scris ca e meltean! :)

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Mentionez ca am o cursiera din Germania,no name,dar are furca din carbon,saua cam de cacat(vreo recomandare,va rog...la sa ? :) ),in rest,se invart rotile ,ma duce safe la destinatie! :)

Daca saua este originala a bicicletei si nu-i rupta..n-ai nevoie de alta sa, cursierele au mai toate sei bune...n-ai antrenament la buci...d-aia ai facut si febra coapse/gambe...ia-o progresiv 5-10-20-30...de km, cand te lasa febra o iei la pedala...sau poti incerca a doua zi o cursa scurta 3-5 km, iti va trece mai usor febra la picioare, totul este sa te tina churul/bucile pe sa.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Daca saua este originala a bicicletei si nu-i rupta..n-ai nevoie de alta sa, cursierele au mai toate sei bune...n-ai antrenament la buci...d-aia ai facut si febra coapse/gambe...ia-o progresiv 5-10-20-30...de km, cand te lasa febra o iei la pedala...sau poti incerca a doua zi o cursa scurta 3-5 km, iti va trece mai usor febra la picioare, totul este sa te tina churul/bucile pe sa.

La buci e antrenat... pe forum :D 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

O astfel de sa costa mai mult decat bicicleta ta, se fabrica in Anglia. Vinde bicicleta si cumpara o sa si mergi pe jos cu saua in cur.

• Like 1
Postat

pentru iubita mea diana, ca sa se rada si ea, ca e prea incordata:

Postat

Incearca si o pereche de pantaloni de ciclism cu protectie in zona inghinala. Te salvaeaza de multa durere "in cur"

Restul spalati putina sau prosoapele.

Bai "Ventrilo" , cum pula mea dechizi tu gura sa vorbesti cand ai spalat prosoapele pe care m-am sters eu de sperma???

Tu nu ai vazut ca nu te mai bag in seama?

Scapa ma baiatule!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...