xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 22, 2014 aveti grija ca da bine cu dreapta 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 22, 2014 When Ventrino takes out his Excalibur Parca ii ziceai brebenel. Acum e excalibur ?
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 22, 2014 When Ventrino takes out his Excalibur pai, de ce ma aflu pe fundul lacului? m-oi fi dat eu la fund, da nici chiar asa aveti grija ca da bine cu dreapta xoxo, nu-mi aduc aminte sa ne fi cunoscut vreodata ca sa iti permiti sa faci asemenea afirmatii
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 22, 2014 zic si eu din auzite! ca tot omu'!
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 22, 2014 zic si eu din auzite! ca tot omu'! gura lumii, bat-o vina, m-a facut din om neom
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 22, 2014 Am o bicicleta cu cos de cumparaturi incorporat. Si cu cadru de carat gagicile. Nu am carat niciuna inca. Dar le aud cum striga dupa mine. 'Huooo'Bicicleta mea e prevazuta si cu o bata de baseball. Nu stiu sa joc baseball, dar stiu ca-mi este utila atunci cand ma apar de caini.Bicicleta asta nu o leg niciodata. Cu ce folos? Deja mi-au furat 3 lacate si 4 biciclete. Zicea un nene mai sus ca sunt destui idioti in trafic. Asta e o realitate. Dar si biciclistii au pacatele lor. Acum cateva luni, pe la 12-1 noaptea, pe la Panduri era sa intru cu masina in vreo 50-60 de biciclisti. Stateau ca broastele dupa ploaie pe mijlocul drumului. Nicio lumina, niciun avertisment. O fi fost vreo tentativa de suicid in grup? 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 22, 2014 Am o bicicleta cu cos de cumparaturi incorporat. Si cu cadru de carat gagicile. Nu am carat niciuna inca. Dar le aud cum striga dupa mine. 'Huooo'Bicicleta mea e prevazuta si cu o bata de baseball. Nu stiu sa joc baseball, dar stiu ca-mi este utila atunci cand ma apar de caini.Bicicleta asta nu o leh niciodata. Cu ce folos? Deja mi-au furat 3 lacate si 4 biciclete. Zicea un nene mai sus ca sunt destui idioti in trafic. Asta e o realitate. Dar si biciclistii au pacatele lor. Acum cateva luni, pe la 12-1 noaptea, pe la Panduri era sa intru cu masina in vreo 50-60 de biciclisti. Stateau ca broastele dupa ploaie pe mijlocul drumului. Nicio lumina, niciun avertisment. O fi fost vreo tentativa de suicid in grup? Asta numai Ananda poate stii
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 22, 2014 Am o bicicleta cu cos de cumparaturi incorporat. Si cu cadru de carat gagicile. Nu am carat niciuna inca. Dar le aud cum striga dupa mine. 'Huooo'Bicicleta mea e prevazuta si cu o bata de baseball. Nu stiu sa joc baseball, dar stiu ca-mi este utila atunci cand ma apar de caini.Bicicleta asta nu o leg niciodata. Cu ce folos? Deja mi-au furat 3 lacate si 4 biciclete. Zicea un nene mai sus ca sunt destui idioti in trafic. Asta e o realitate. Dar si biciclistii au pacatele lor. Acum cateva luni, pe la 12-1 noaptea, pe la Panduri era sa intru cu masina in vreo 50-60 de biciclisti. Stateau ca broastele dupa ploaie pe mijlocul drumului. Nicio lumina, niciun avertisment. O fi fost vreo tentativa de suicid in grup?Eu am avut o chestie nasoala cu un stimat biciclist , toata treaba s-a petrecut iarna trecuta undeva pe la ora 19 un stimat domn in stare de ebrietate mergea nesemnalizat pe mijlocul unui drum national , deci eram atat de aproape sa il iau pe capota , cred ca la 2 km l-am ratat , norocul lui era ca in masina eram cu prietena si ea m-a rugat frumos chiar implorat sa nu il zdrobesc in bataie pe nenorocitul ala , noroc cu ea , sigur stimatul biciclist era desfigurat pe viata ori cu sechele greu de imaginat si alta problema tot cu un biciclist care nu a semnalizat cu mana intr-un giratoriu era sa il iau pe capota
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 22, 2014 Eu am avut o chestie nasoala cu un stimat biciclist , toata treaba s-a petrecut iarna trecuta undeva pe la ora 19 un stimat domn in stare de ebrietate mergea nesemnalizat pe mijlocul unui drum national , deci eram atat de aproape sa il iau pe capota , cred ca la 2 km l-am ratat , norocul lui era ca in masina eram cu prietena si ea m-a rugat frumos chiar implorat sa nu il zdrobesc in bataie pe nenorocitul ala , noroc cu ea , sigur stimatul biciclist era desfigurat pe viata ori cu sechele greu de imaginat si alta problema tot cu un biciclist care nu a semnalizat cu mana intr-un giratoriu era sa il iau pe capota Cum pana mea vine asta? Il luai la mustata, ceva gen 2 cm, hai cu indulgenta 2 m, da 2000 m, cum sa il ratezi de la 2 km? Fratilor voi va vedeti cand scrieti?
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 22, 2014 ora este de vina , da este vb de 2 cmCum pana mea vine asta? Il luai la mustata, ceva gen 2 cm, hai cu indulgenta 2 m, da 2000 m, cum sa il ratezi de la 2 km? Fratilor voi va vedeti cand scrieti?
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2014 pai, de ce ma aflu pe fundul lacului? m-oi fi dat eu la fund, da nici chiar asa Si eu ma dau la fund dar ma cam doare, nu am reusit inca zic si eu din auzite! ca tot omu'!"Mor de tine" ca esti sincer ora este de vina , da este vb de 2 cmCata precizie
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 23, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 23, 2014 norocul lui era ca in masina eram cu prietena si ea m-a rugat frumos chiar implorat sa nu il zdrobesc in bataie pe nenorocitul ala , noroc cu ea , sigur stimatul biciclist era desfigurat pe viata ori cu sechele greu de imaginat Durule, calci pe gheata subtire pe deasupra echipei de caterinca a forumului... A mai povestit un coleg cum era sa se ia la bataie la coada la haine la Zara, si inca in termeni mult mai blanzi... si de doi ani nu mai scapa de mistouri pe acea tema. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 23, 2014 Durule, calci pe gheata subtire pe deasupra echipei de caterinca a forumului... A mai povestit un coleg cum era sa se ia la bataie la coada la haine la Zara, si inca in termeni mult mai blanzi... si de doi ani nu mai scapa de mistouri pe acea tema. Sa-l ducem la Zaraaaaaa. Chris il asteapta infierbantat
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 23, 2014 Cata precizie exact
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 23, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 23, 2014 ce sa faci misto de asta ma ? ca deja a facut soarta misto de el
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 23, 2014 Si eu ma dau la fund dar ma cam doare, nu am reusit inca daca pui si fundul la bataie, in 5 minute sunt la tine la usa, am o slabiintariciune pentru.... intelegi tu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 23, 2014 daca pui si fundul la bataie, in 5 minute sunt la tine la usa, am o slabiintariciune pentru.... intelegi tu Nu merge bre ca nu te incadrezi la dimensiuni....
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 23, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 23, 2014 Nu merge bre ca nu te incadrezi la dimensiuni.... na colegu ti-a sarit randu.stai la randul urmator.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 23, 2014 Nu merge bre ca nu te incadrezi la dimensiuni.... Coane Gabriel, da de unde stii matale? Eu sunt sigur ca pentru sorina am exact dimensiunea optima, nici sa scartie, nici sa alunece.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 23, 2014 Coane Gabriel, da de unde stii matale? Eu sunt sigur ca pentru sorina am exact dimensiunea optima, nici sa scartie, nici sa alunece. N-ai vazut mai ca vorbea de Excalibur ? Poi aia e o ditamai spada.... cum sa intre intr-un orificiu asa mic ?
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 23, 2014 N-ai vazut mai ca vorbea de Excalibur ? Poi aia e o ditamai spada.... cum sa intre intr-un orificiu asa mic ? cu atentie, cum altfel ....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 23, 2014 cu atentie, cum altfel .... ..... Sorina cu ochii bulbucati.... ce imagine perversa
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 23, 2014 ..... Sorina cu ochii bulbucati.... ce imagine perversa vai, ce urat!!!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Aprilie 23, 2014 Eu am avut o chestie nasoala cu un stimat biciclist , toata treaba s-a petrecut iarna trecuta undeva pe la ora 19 ... Avea sau nu cauciucuri de iarna? alta problema tot cu un biciclist care nu a semnalizat cu mana intr-un giratoriu era sa il iau pe capota Mama lor de biciclisti care semnalizeaza cu piciorul.
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 23, 2014 Avea sau nu cauciucuri de iarna? Mama lor de biciclisti care semnalizeaza cu piciorul. Da eu am anvelope all season , dar din pacate nu am night vision sa vad toti cretinii care circula seara cu bicicleta nesemnalizata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum