Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

When Ventrino takes out his Excalibur  :laugh2

pai, de ce ma aflu pe fundul lacului? m-oi fi dat eu la fund, da nici chiar asa  :blushing2

aveti grija ca da bine cu dreapta =))

xoxo, nu-mi aduc aminte sa ne fi cunoscut vreodata ca sa iti permiti sa faci asemenea afirmatii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

zic si eu din auzite! ca tot omu'!

gura lumii, bat-o vina, m-a facut din om neom  :laugh2

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am o bicicleta cu cos de cumparaturi incorporat. Si cu cadru de carat gagicile. Nu am carat niciuna inca. Dar le aud cum striga dupa mine. 'Huooo'

Bicicleta mea e prevazuta si cu o bata de baseball.  Nu stiu sa joc baseball, dar stiu ca-mi este utila atunci cand ma apar de caini.

Bicicleta asta nu o leg niciodata. Cu ce folos? Deja mi-au furat 3 lacate si 4 biciclete.

Zicea un nene mai sus ca sunt destui idioti in trafic. Asta e o realitate. Dar si biciclistii au pacatele lor. Acum cateva luni, pe la 12-1 noaptea, pe la Panduri era sa intru cu masina in vreo 50-60 de biciclisti. Stateau ca broastele dupa ploaie pe mijlocul drumului. Nicio lumina, niciun avertisment. O fi fost vreo tentativa de suicid in grup?

• Like 2
Postat

Am o bicicleta cu cos de cumparaturi incorporat. Si cu cadru de carat gagicile. Nu am carat niciuna inca. Dar le aud cum striga dupa mine. 'Huooo'

Bicicleta mea e prevazuta si cu o bata de baseball.  Nu stiu sa joc baseball, dar stiu ca-mi este utila atunci cand ma apar de caini.

Bicicleta asta nu o leh niciodata. Cu ce folos? Deja mi-au furat 3 lacate si 4 biciclete.

Zicea un nene mai sus ca sunt destui idioti in trafic. Asta e o realitate. Dar si biciclistii au pacatele lor. Acum cateva luni, pe la 12-1 noaptea, pe la Panduri era sa intru cu masina in vreo 50-60 de biciclisti. Stateau ca broastele dupa ploaie pe mijlocul drumului. Nicio lumina, niciun avertisment. O fi fost vreo tentativa de suicid in grup?

Asta numai Ananda poate stii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Bicicleta asta nu o leg niciodata. Cu ce folos? Deja mi-au furat 3 lacate si 4 biciclete.

Eu am avut o chestie nasoala cu un stimat biciclist , toata treaba s-a petrecut iarna trecuta undeva pe la ora 19 un stimat domn in stare de ebrietate mergea nesemnalizat pe mijlocul unui drum national , deci eram atat de aproape sa il iau pe capota , cred ca la 2 km l-am ratat , norocul lui era ca in masina eram cu prietena si ea m-a rugat frumos chiar implorat sa nu il zdrobesc in bataie pe nenorocitul ala , noroc cu ea , sigur stimatul biciclist era desfigurat pe viata ori cu sechele greu de imaginat si alta problema tot cu un biciclist care nu a semnalizat cu mana intr-un giratoriu era sa il iau pe capota

Postat

Eu am avut o chestie nasoala cu un stimat biciclist , toata treaba s-a petrecut iarna trecuta undeva pe la ora 19 un stimat domn in stare de ebrietate mergea nesemnalizat pe mijlocul unui drum national , deci eram atat de aproape sa il iau pe capota , cred ca la 2 km l-am ratat , norocul lui era ca in masina eram cu prietena si ea m-a rugat frumos chiar implorat sa nu il zdrobesc in bataie pe nenorocitul ala , noroc cu ea , sigur stimatul biciclist era desfigurat pe viata ori cu sechele greu de imaginat si alta problema tot cu un biciclist care nu a semnalizat cu mana intr-un giratoriu era sa il iau pe capota

Cum pana mea vine asta? Il luai la mustata, ceva gen 2 cm, hai cu indulgenta 2 m, da 2000 m, cum sa il ratezi de la 2 km? Fratilor voi va vedeti cand scrieti?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

pai, de ce ma aflu pe fundul lacului? m-oi fi dat eu la fund, da nici chiar asa  :blushing2

Si eu ma dau la fund dar ma cam doare, nu am reusit inca  :laugh2

zic si eu din auzite! ca tot omu'!

"Mor de tine" ca esti sincer  :hug1

:slap2  ora este de vina , da este vb de 2 cm

Cata precizie =))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

norocul lui era ca in masina eram cu prietena si ea m-a rugat frumos chiar implorat sa nu il zdrobesc in bataie pe nenorocitul ala , noroc cu ea , sigur stimatul biciclist era desfigurat pe viata ori cu sechele greu de imaginat 

Durule, :) calci pe gheata subtire pe deasupra echipei de caterinca a forumului...

A mai povestit un coleg cum era sa se ia la bataie la coada la haine la Zara, si inca in termeni mult mai blanzi... si de doi ani nu mai scapa de mistouri pe acea tema. :)

• Like 1
Postat

Durule, :) calci pe gheata subtire pe deasupra echipei de caterinca a forumului...

A mai povestit un coleg cum era sa se ia la bataie la coada la haine la Zara, si inca in termeni mult mai blanzi... si de doi ani nu mai scapa de mistouri pe acea tema. :)

Sa-l ducem la Zaraaaaaa. Chris il asteapta infierbantat  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

ce sa faci misto de asta ma ? ca deja a facut soarta misto de el =))

Postat

Si eu ma dau la fund dar ma cam doare, nu am reusit inca  :laugh2

daca pui si fundul la bataie, in 5 minute sunt la tine la usa, am o slabiintariciune pentru.... intelegi tu  :blushing2

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Nu merge bre ca nu te incadrezi la dimensiuni....

:)

na colegu ti-a sarit randu.

stai la randul urmator.

Postat

Nu merge bre ca nu te incadrezi la dimensiuni.... 

Coane Gabriel, da de unde stii matale? Eu sunt sigur ca pentru sorina am exact dimensiunea optima, nici sa scartie, nici sa alunece.  :D

Postat

Coane Gabriel, da de unde stii matale? Eu sunt sigur ca pentru sorina am exact dimensiunea optima, nici sa scartie, nici sa alunece.  :D

N-ai vazut mai ca vorbea de Excalibur ?  Poi aia e o ditamai spada.... cum sa intre intr-un orificiu asa mic ? :D

Postat

N-ai vazut mai ca vorbea de Excalibur ?  Poi aia e o ditamai spada.... cum sa intre intr-un orificiu asa mic ? :D

cu atentie, cum altfel ....  :laugh2

Postat

..... Sorina cu ochii bulbucati.... ce imagine perversa  :laugh2  :laugh2

:eek

vai, ce urat!!! :dontgetit

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Eu am avut o chestie nasoala cu un stimat biciclist , toata treaba s-a petrecut iarna trecuta undeva pe la ora 19 ...

Avea sau nu cauciucuri de iarna? :)

alta problema tot cu un biciclist care nu a semnalizat cu mana intr-un giratoriu era sa il iau pe capota

Mama lor de biciclisti care semnalizeaza cu piciorul. :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...