xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 23, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 23, 2014 de unde night vision la ford focus ala din 2002
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 24, 2014 Coana piți-clista, te-ai mai calmat? Cum te simti acum, cand s-a labarit si topicul asta?Sper ca ai inteles si tu, ca nu esti stapana pe aici si ca fiecare e liber sa spuna ce vrea, chiar sa isi bata si banana de el.
gangstarr Reputație: 1629 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Aprilie 24, 2014 Si eu ma dau cu bicla cam de prin 2009. Am participat si la cateva competiții de XC/MTB, la amatori. Am un Genesis cu echipare Deore XT! De anul asta am sa ma bag si la triatloane si doresc sa imi iau si o cursiera! 1
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 24, 2014
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2014 Coana piți-clista, te-ai mai calmat? Cum te simti acum, cand s-a labarit si topicul asta?Sper ca ai inteles si tu, ca nu esti stapana pe aici si ca fiecare e liber sa spuna ce vrea, chiar sa isi bata si banana de el. Dar tu ai inteles ceva Ventrino?!?! Pe bune acum, tu ce ai inteles?!?! Tu de ce vrei sa o enervezi? De ce iti place sa fii antipatic si sa aiba lumea "boala" (cred ca este totusi putin prea mult spus...doar eu reusesc sa fac oamenii sa aiba "boala" pe mine ...asta se invata greu ) pe tine?!? Sa inteleg ca iti place sa enervezi?!?! Pentru ca tu NU POTI FI ENERVAT...asa-i?!?!
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 25, 2014 Dar tu ai inteles ceva Ventrino?!?! Pe bune acum, tu ce ai inteles?!?! Eu sunt prea prost ca sa inteleg ceva conform celor spuse de diana pe alt topic. Tu de ce vrei sa o enervezi?Pentru ca este mai aroganta decat chris73, greu de crezut, nu-i asa... De ce iti place sa fii antipatic si sa aiba lumea "boala" pe tine?!? Asa am fost mereu si nu o sa ma schimb tocmai acum. Sa inteleg ca iti place sa enervezi?!?! Pentru ca tu NU POTI FI ENERVAT...asa-i?!?!Din contra, sunt destul de usor de enervat, insa vreau sa invat sa ma abtin si enervez pe altii mult mai mult decat pot ei face cu mine. PS: Sorina, tu ce mai faci apropo? Eu sunt tare plictisit si fara chef de nimic... 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 25, 2014 Eu sunt prea prost ca sa inteleg ceva conform celor spuse de diana pe alt topic. Pentru ca este mai aroganta decat chris73, greu de crezut, nu-i asa... Asa am fost mereu si nu o sa ma schimb tocmai acum. Din contra, sunt destul de usor de enervat, insa vreau sa invat sa ma abtin si enervez pe altii mult mai mult decat pot ei face cu mine. PS: Sorina, tu ce mai faci apropo? Eu sunt tare plictisit si fara chef de nimic... plus 1
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 25, 2014 Chris73 nu e arogant...
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 25, 2014 .......... e doctor
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 25, 2014 Chris73 nu e arogant... Deeana in curand o sa-ti pui toata lumea in cap !
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 25, 2014 Deeana in curand o sa-ti pui toata lumea in cap ! Look who's talking! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 25, 2014 Chris73 nu e arogant... Intr-adevar nu e arogant, dar fraza e foarte amuzanta.
s0rin1978 Reputație: 500 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 25, 2014 Deeana in curand o sa-ti pui toata lumea in cap ! lupul moralist 1
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 25, 2014 Look who's talking!Deep acuma iti dau un sfat ca intre curvari ! dute si pune-i o tare lui Deeana si da tot ce ai din tine(de recomandat sa aiba un orgasm puternic), ca are nevoie ! femeile cand devin agresive doar pwla le calmeaza . Deeana scuze , dar nu zic cu rea intentie ,stiu ca ti la DR si probabil treci prin clipe mai grele si ai nevoie de putina relaxare
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 25, 2014 lupul moralistTe supara adevarul ! si pe mine la fel , dar nu il putem schimba
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 25, 2014 Deep acuma iti dau un sfat ca intre curvari ! dute si pune-i o tare lui Deeana si da tot ce ai din tine(de recomandat sa aiba un orgasm puternic), ca are nevoie ! femeile cand devin agresive doar pwla le calmeaza . Deeana scuze , dar nu zic cu rea intentie ,stiu ca ti la DR si probabil treci prin clipe mai grele si ai nevoie de putina relaxare Mă duc dacă îmi spui ce este aia o "tare". 1
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 25, 2014 Deeana in curand o sa-ti pui toata lumea in cap !N-am insistat niciodata sa fiu pe placul tuturor. Mie imi e foarte clar cine sunt eu, cum sunt eu... cine ma place, ma place si daca zic ca nu e arogant Chris73 Eu chiar observ ca nu e. 1 5
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 25, 2014 Mă duc dacă îmi spui ce este aia o "tare".Nu ai de unde sa stii , ca nu ai dat niciodata unui femei orgasm ! , domnule gigolo
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 25, 2014 Chris73 nu e arogant... Inseamna ca ai ramas doar tu atunci.
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 25, 2014 Și cu mine.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 25, 2014 Nu cred,
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 25, 2014 Nu oricine poate fi arogant. E si asta o arta. Trebuie sa 'ai cu ce'. 2
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 25, 2014 Corect!
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 25, 2014 Corect, Euflo, dar șmecheria e să ai cu ce și să nu fii. 1
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 25, 2014 Rar , dar rar, am intalnit medici nearoganti! Din imtamplare era unul care era choar foarte umil...dar chiar mi s-a parut o capacitate! Eu cred ca asta-i invata la medicina! Sa fie aroganti si siguri pe ei de mama mama! Rar sa spuna unu "nu stiu!" , chiar daca se vede clar ca habar nu are despre ce este vorba! Mai pui si o asistenta cretina in ecuatie, toate la un spital de stat si ...avem o petrecere!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum