Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Coana piți-clista, te-ai mai calmat? Cum te simti acum, cand s-a labarit si topicul asta?

Sper ca ai inteles si tu, ca nu esti stapana pe aici si ca fiecare e liber sa spuna ce vrea, chiar sa isi bata si banana de el.

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Si eu ma dau cu bicla cam de prin 2009. Am participat si la cateva competiții de XC/MTB, la amatori.

Am un Genesis cu echipare Deore XT! :D

De anul asta am sa ma bag si la triatloane si doresc sa imi iau si o cursiera!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Coana piți-clista, te-ai mai calmat? Cum te simti acum, cand s-a labarit si topicul asta?

Sper ca ai inteles si tu, ca nu esti stapana pe aici si ca fiecare e liber sa spuna ce vrea, chiar sa isi bata si banana de el.

Dar tu ai inteles ceva Ventrino?!?! Pe bune acum, tu ce ai inteles?!?! 

Tu de ce vrei sa o enervezi? De ce iti place sa fii antipatic si sa aiba lumea "boala" (cred ca este totusi putin prea mult spus...doar eu reusesc sa fac oamenii sa aiba "boala" pe mine ...asta se invata greu =)) ) pe tine?!? 

Sa inteleg ca iti place sa enervezi?!?! Pentru ca tu NU POTI FI ENERVAT...asa-i?!?! :P

Postat

Dar tu ai inteles ceva Ventrino?!?! Pe bune acum, tu ce ai inteles?!?! 

Eu sunt prea prost ca sa inteleg ceva conform celor spuse de diana pe alt topic.  :no2

Tu de ce vrei sa o enervezi?

Pentru ca este mai aroganta decat chris73, greu de crezut, nu-i asa...  :(

De ce iti place sa fii antipatic si sa aiba lumea "boala" pe tine?!? 

Asa am fost mereu si nu o sa ma schimb tocmai acum.  :D

Sa inteleg ca iti place sa enervezi?!?! Pentru ca tu NU POTI FI ENERVAT...asa-i?!?!

Din contra, sunt destul de usor de enervat, insa vreau sa invat sa ma abtin si enervez pe altii mult mai mult decat pot ei face cu mine.  ;)

PS: Sorina, tu ce mai faci apropo? Eu sunt tare plictisit si fara chef de nimic...  :mellow:

• Like 1
Postat

Eu sunt prea prost ca sa inteleg ceva conform celor spuse de diana pe alt topic.  :no2

Pentru ca este mai aroganta decat chris73, greu de crezut, nu-i asa..:(

Asa am fost mereu si nu o sa ma schimb tocmai acum.  :D

Din contra, sunt destul de usor de enervat, insa vreau sa invat sa ma abtin si enervez pe altii mult mai mult decat pot ei face cu mine.  ;)

PS: Sorina, tu ce mai faci apropo? Eu sunt tare plictisit si fara chef de nimic...  :mellow:

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  plus 1 

• Oras:Dincolo de nori
Postat

Deeana in curand o sa-ti pui toata lumea in cap !

Look who's talking!

• Like 1
Postat

Look who's talking!

Deep acuma iti dau un sfat ca intre curvari ! dute si pune-i o tare lui Deeana si da tot ce ai din tine(de recomandat sa aiba un orgasm puternic), ca are nevoie ! femeile cand devin agresive doar pwla le calmeaza . Deeana scuze , dar nu zic cu rea intentie ,stiu ca ti la DR si probabil treci prin clipe mai grele si ai nevoie de putina relaxare

Postat

Deep acuma iti dau un sfat ca intre curvari ! dute si pune-i o tare lui Deeana si da tot ce ai din tine(de recomandat sa aiba un orgasm puternic), ca are nevoie ! femeile cand devin agresive doar pwla le calmeaza . Deeana scuze , dar nu zic cu rea intentie ,stiu ca ti la DR si probabil treci prin clipe mai grele si ai nevoie de putina relaxare

Mă duc dacă îmi spui ce este aia o "tare".

• Like 1
Postat

Deeana in curand o sa-ti pui toata lumea in cap !

N-am insistat niciodata sa fiu pe placul tuturor. Mie imi e foarte clar cine sunt eu, cum sunt eu... cine ma place, ma place si daca zic ca nu e arogant Chris73  :)  Eu chiar observ ca nu e. 

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Chris73 nu e arogant... 

Inseamna ca ai ramas doar tu atunci.  :laugh2

Postat

Nu cred, 

Postat

Corect!

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Rar , dar rar, am intalnit medici nearoganti!

Din imtamplare era unul care era choar foarte umil...dar chiar mi s-a parut o capacitate!

Eu cred ca asta-i invata la medicina! Sa fie aroganti si siguri pe ei de mama mama!

Rar sa spuna unu "nu stiu!" , chiar daca se vede clar ca habar nu are despre ce este vorba!

Mai pui si o asistenta cretina in ecuatie, toate la un spital de stat si ...avem o petrecere!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...