Sari la conținut

Ceva relaxant..

Postări Recomandate

Postat

Ar fi ceva relaxant si de ras, daca n-ar fi de plans, ''marta/ceronne=nu conteaza'', licheaua ordinara ce apara penali, este invitata la ''microfon'', sa combata/suga. :)

PS: sa-i transmita/dea muie careva lu' admin mafoame muila, care in loc sa ma baneze direct, in si pe fata ca un barbat, ca alt cont nu am sa-mi mai fac pe jegul asta de forum intesat de infractori, de cuckold castrat si corcuist muist ce este, care ma injura de mama care mi-a murit in brate inca de cand era ciutan, de pe conturi clona gen dmx si xoxo, care sunt ale lui pentru tiganie si trafic, ca si inesis de altfel, care crede ca daca mi-a dat si imi da mii de minusuri tot dupa zecile lui de conturi clona de super prost, o sa ma faca sa-i iau rasa in pula de la maimutza incoace, de martalog gaozar cacanaro-curist ce este, ei bine, se inseala, ca n-am s-o fac, neinteresandu-ma reputatia de nicio culoare cum deja am spus-o de o gramada de ori, indiferent ca pozitiva sau negativa, tot ce vreau este sa am toate postarile stranse la reputatie, chiar si cu minus, chiar si pe cele vreo mie care inca nu au fost punctate de niciun fel. :D

Imi bag pula in ma-ta ----asta ca salut

Si ta'tu se uita

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Asta ca nu  mai merge editarea pe site-ul de tigani boratzi si bulangii muisto- penali, patronat tot de bulangii muisti si penali. :D

• Like 1
Postat

Asta ca nu  mai merge editarea pe site-ul de tigani boratzi si bulangii muisto- penali, patronat tot de bulangii muisti si penali. :D

E nu merge ,merge pana si ma-ta merge daca ii dai doua suturi in pizda  :D

Postat

Ce mi place ca ai spus ca vrei sa-ti ramana "compunerile" la postari la profil....

si ......inca tot O fut pe ma-ta in gura 

Postat
  Bag pula in ea de relaxare, in cristosuuu' , gatuuu', drobu si cozonaqu vostru.  :angry

26 Mai 2019, maica-i-atzi pula lu iohannis(el presidente3 case, cu una mai putzin decat a lu nastase4case), pardon, doner kebabu, ca asta-i neamtz, sa respecta baga-mi-as pula in stramba aia de nevasta-sa, skiurile si vacantzele lor ..., repet, ie tot cu si pa baza de pula...baga-mi-as pula in mortzii, vii, si copiii vostri, ca ie ultima strigare, sa nu mai aud de pesedea, mai avem inca o ultima suta de metri/sansa, oricineeee inmortzii vostri de analfabetzi, kiori, daltonisti, strambi si infractori pomanagii, votatzi in motrtzii vostri pe oricine, sculament si sifilisc, ca trece cu penicilina, da NU cancer si sida/hiv cu shobolanii rosii de la pesedea=alde-pula mea, de muisti curisti, hotzi si talhari, singura doctrina, calificare si drept de adeziune la cancerul asta de partid care si-a schimbat de 5-6 ori paru/numele si naravu ba, fiind furtul si hotia, ca sa mai vedem cati/cate milioane de infractori, viermi, parazitzi, parlitzi, bosketari, paduchi si sobolani fara pic de onoare, caracter si coloana vertebrala au mai ramas in tara, sau, catzi vor mai ramane singuri, ca sa se fure/futa in cur intre ei, ca aici, pana vor veni indienii, pakistanzii, philipacii si africanii, la munca/pula, ca sa-i/sa va futa pe totzi in cur, in frunte cu popkii **spam editat**i mitomano-cleptomani, cea mai nenorocita natzie/meserie, asta, dupa avocatzi, juristi, notari si clasa politica de shaguna si spiru, adevaratele bube negre, ebola si sculamentul/sifilisul oricarei societatzi civilizate, abia apoi urmand, serviciile secrete ale pulii mele, care sparg semintze cot la cot cu gaborii analfabetzi prin 'job description' si futuzi in cur, same si cu jandarmii/maimutzele cu steroizi muist-retardate, dii-coca-cola-cocaina, fiind si ea pe acolo pe undeva la stat de sase, protejat si promovat, la lins branza de pe pulile infractorilor, asa ca pana nu distrugem cancerul asta, pula educatie, pula sanatate, pula sperantza de viatza, cu toate capusele, paduchii si parazitzii care au acaparat toate structurile esentiale ale statului, parghiile de putere si democratie reala a unei societatzi civilizate si al unui viitor sustenabil.

Baaaa astia, 99.9% dintre infractorii muisti jerpelitzi de pe zite, clonatzi, rasclonatzi si multiclonatzi, in furnte cu muistii aia care inca mentzin haznaua asta deschisa, in loc sa putrezitzi in parnaie pana cum la cate infractziuni ati comis p-acilea, so, lua-mi-tzi dorbu si oole in gura.

...cordutzaaaa, pe unde pula lu hector umbli fhai fata, vino in pula lu terente acasa si slaveaza-ne ca s-au dus pa pula totzi puii da daci, se fut mai rau in cur decat alea 2-3 milioane de ciori borate zburate din india, neindexate/recenzate, ca recesamant pula, tara asta merge doar pe statistici fake de 30j da ani, ca si muistii aia cu sondjelele si statisticile, ie ca padurarii si ocolu silvic care a pazit padurile pana au disparut, ca si pestele din delta, fututzi in cur cu totzii, care beau cafea moca si se fut in cur cu altzi fututzi in cur, gaborii muisti=sectoristii de/la prima taraba, de nu mai stim care-i oltean, dobrogean, lipovean, ungur, moldovean, ardelean, banatzean, ie plm un cacat cu perje generalizat, au mai ramas numa' ciori, gabori, procurori si judecatori fututzi in cur, de niste, altzi analfabetzi fututzi in cur, sculeri-matritzeri, dorei shoferi si mitze bicicliste, de/pe la victoriei si in parlament.

Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

"salvează-ne", "scapa-ne"..... Codruțoooo...

I-auzi ceva relaxant - chill, mă, asta durează, 40 de ani, minim. Noi avem așa - 25 de la Ceaușescu, 30 iliescu&Nastase și ceilalți. Deci, 100 rotunjit.

"Să trăiți bine, hă, hă, hă"

Postat
          Sa revenim totusi, la relaxare, in plm. :D

Lua-mi-atzi tot melu/drobu in gat si oole pa oki, da latini de ferentari, india, strachina, calarashi, giurgiu...si pa unde v-atzi mai inmultzit ca padukii prin toata tara, iar popkii, gaborii, taximetristii, ciobanii, ghiolbanii, doreii, corneii si restul fomistilor infractor-gainari sa-mi bea albushul, tot din oo, dan alea vii, epilate, bineinteles ca in frunte cu totzi padukii si viermii pomanagii, retardato-mitomani, cleptomano-analfabetzi pesedisti. :D

...sa nu uit, l-a vazut ma careva ma muistilor, pa curistul ala sa invie, caca-m-as cu sloboz pa okii vostri, de maimutze imbecile, care dupa doo mii de ani de civilizatie si evolutie, ei tot in jungla, stoneage si intuneric vor sa traiasca, care inca nu inteleg ca povestile-religiile de adormit copiii, au fost bune atunci la vremea lor, doar ca sa scoata maimutzele din padure si sa dea gibonii jos din copaci ???

...sa mai zic despre the(ca)cat, echidistant-impartialu, baga-mi-as pula in urarile lui de paste(-le ma-sii de infractor muist), in viatza, sufletu, drobu, cozonaqu, coliva si famelia lui traditional-imaginara, care pe langa ca a curatzat de cacat la cur si de branza toate pulile de infractori prezentzi aici, nonstop, de 7 ani de zile, ca mai o arde si cu droguri, ca in noaptea da inviere arde-l-ar focu, lumina si popkii in curu ala spart de gabore infect si osanza ranceda, in loc sa fie cu famelia, baga-mi-as pula in famelia lui, o ardea cu pui de cioara, ce-i puteau fi nepoate, stras-spart si la nara si la neuron ???   :hmmm

...in rest, plm, tot pa depresie.  :2808.gif   :cocktail    :D

• Like 1
Vizitator xoxots
Postat

Sa revenim totusi, la relaxare, in plm. :D
   Lua-mi-atzi tot melu/drobu in gat si oole pa oki, da latini de ferentari, india, strachina, calarashi, giurgiu...si pa unde v-atzi mai inmultzit ca padukii prin toata tara, iar popkii, gaborii, taximetristii, ciobanii, ghiolbanii, doreii, corneii si restul fomistilor infractor-gainari sa-mi bea albushul, tot din oo, dan alea vii, epilate, bineinteles ca in frunte cu totzi padukii si viermii pomanagii, retardato-mitomani, cleptomano-analfabetzi pesedisti. :D
...sa nu uit, l-a vazut ma careva ma muistilor, pa curistul ala sa invie, caca-m-as cu sloboz pa okii vostri, de maimutze imbecile, care dupa doo mii de ani de civilizatie si evolutie, ei tot in jungla, stoneage si intuneric vor sa traiasca, care inca nu inteleg ca povestile-religiile de adormit copiii, au fost bune atunci la vremea lor, doar ca sa scoata maimutzele din padure si sa dea gibonii jos din copaci ???
 ...sa mai zic despre the(ca)cat, echidistant-impartialu, baga-mi-as pula in urarile lui de paste(-le ma-sii de infractor muist), in viatza, sufletu, drobu, cozonaqu, coliva si famelia lui traditional-imaginara, care pe langa ca a curatzat de cacat la cur si de branza toate pulile de infractori prezentzi aici, nonstop, de 7 ani de zile, ca mai o arde si cu droguri, ca in noaptea da inviere arde-l-ar focu, lumina si popkii in curu ala spart de gabore infect si osanza ranceda, in loc sa fie cu famelia, baga-mi-as pula in famelia lui, o ardea cu pui de cioara, ce-i puteau fi nepoate, stras-spart si la nara si la neuron ???   :hmmm
...in rest, plm, tot pa depresie.  :2808.gif   :cocktail    :D

te mai duci pe la psihiatru ? intreb pentru un prieten

• Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
Postat

Bosss, chiar daca esti doar un orfan in portbagaj/balcon/boxa, copilul nimanui, cu ciuma asta bubonica de site, fix si exact, just o amarata de sageata, totusi, o sa te tin minte, poate vii la mare, sa-l iei si pe xoxo cu tine, pa voi 2 va duc la nord, ca in sud, picon, the ca cat, colericu si anonna sunt deja la un metru in namol la techirghiol, numai ca ei nu o stiu/inteleg/realizeaza. :D

...daca nu e ciuma rosie PSD, ie febra galbena PNL, dar mai ramane USR-ul...iar in maxim 3 ani, cu scandal urat si anticipate o sa vina o femeie presedinte, sa va dea la muie la toti, Codruta, she will return.:D

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

Marinaru lovește din nou 😂😂

Vizitator olʎ
Postat

Marinaru lovește din nou

Marinaru'  se loveste din nou  :laugh2  :laugh2

Asta este precum bumerangul :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat
      Va mai luati/furatzi voi fonduri europene, sapun in fund, Nivea, la bulau :D

.....deepere, picoane-tomitza arhitect de borduri si calalizari, auziti ma ? ... cariera scrie pe voi, si nu d-aia cu supt de pula la partid pe care o practicati de 30 de ani, ci la carierele de piatra :D 

The ca cat, sa le aduci si niste casti, manca-le-ai pulile, ca esti expert in impedantze, resistente, acustica si anitifonari,, asta daca nu va-tzi penetrat si in ureki deja, sa va spargetzi/fute si in timpane, ca in gaoze si lins de pula ca la voi, n-am vazut tot mapomondul la adunarile gay, cu pene-n cap si puli in cur :D

Postat
   Bai sekestratule cu pepsi si sarmale-n balcon, manca-te-ar melu meu pe care-mi-l visezi prin sarmale, sau acadeaua rozbombon din portbagaj, daca nu inkizi si topicul asta...ce esti prost, asculta la bosketarii aia batrani sekuristi care iti mai permit sa te bucuri de veatzi/tiganci/cosuri/puroi pe cur/kizde si hpv,  lasa doar infractiunile, militzia si ciuma rosie pe fatza, pe pemeuri p-alea de la 10 ani de parnaie in sus in orice tara civilizata, cat si pe site la vedere pe cele mai subtiri cum ar fi promovarea crimei organizate.... daca mi-ai interzis bucle, capitala cioarelor, modovenilor si tuturor curistilor fugitzi de foame, redardat-infractorilor din cururile tarii, nu-mi zice ca ma lasi sa daskid topice noi pa Ardeal, cu horadea si cluj in frunte, prin dos dandu-le-o si boketarilor de pe timis. :D

...in rest, tot pa stres, sclavilor. :D

• Like 1
Postat
  Ce i-a mai julit/dresat nikshor, pa parlitzii/primarii-rejii vanghelioanelor/tiganiadei care este(badulesti si vice-infractorii) da pomeni/parastasuri, ajutoare sociale, vezi mikyIQ77mmdekarici, sezon nou, dupa ce in primul sezon/an era mare mahar/dezvoltator imobiliar, in al doilea avand 3 hotele si 5 vile, in al-III-lea pozandu-si portofelul jerpelit si stiuletzii pa gratar din fer beton/forjat furat de pe shanter hartzuind curve/copkile pentru 3 euroi, revine in fortza in anu asta-in sezonu IV cu el, tot un miliardar de numara banii cu kantaru, ca-n columbia, mai trage si statu(paralel) pe pula(dupa ce devalizeaza romsilva/plm/tot ocolu silvic la nivel national de urzici, ciuperci, likeni, hribi si melci, cu 3 mumii/bosohorogi trogloditzi pa cap, plus jda tzigle acoperishe, imobiliare, cu acte fake de handicapatzi ca sa primeasca  ajutor social/pensii pa datorie. :D

... sa revenim totusi la primarii tiganie/care este, da metrouri suspendate/infundate si iarba pa caskarabete prin statziile de shuberek-ozlem, dan cea mai infecta capitala/shatra ioropiana, sa moara da ciuda tot it-u' si ciberneticienii pesedea de seral, saguna si ghitza dej cu kaskete, pulane si trese slobozite da ciuda. :D

Sa moara ma-sa si sa-mi zica careva, in afara de presedintzii panarama pe care ii avem din 50' incoace(dej,nicu cizmaru, iliesku ilici lenin, tzapu barba-albastra, ilici again, kiompaliu/muska sekurist-turnator-betziva de murfatlar, el kaizer-parizer-turistu, daca mai exista vreo capitala europeana populata de oameni normali si sanatosi la cap, mai ghinionista(sau retardat-fomista, pare sa puna botu la pula/campanie/minciuna ca carasu la rama) care sa aibe ca primari asemenea panarame/maimutze in ultimii 30 de ani : predesku, ciukurel, oproiu, pana, halaicu, ciorbea, lis, basesku, videanu, opresku si (holera)firea...vai vii si mortzii vostri, cu creierii muci si cu kapitala voastra. :D

...norok cu youtubu. :D

Postat

"Oricum, atat celor care posteaza aici muzica preferata cat si celor care ne gazduiesc....:

@Midlifecrisx

Cred că nu se simte nimeni stăpân de topice! Deci, nici vorbă de găzduire!

Nu vorbesc în numele inițiatorului thecat ,  ... care este un verme sekurist de cacat maca-i-ai  toata pula din cur unde o suge de atatia ani :D....evident, deși cred că reiese clar pentru cine a mai citit pe aici, cum gândește despre asta.

Și eu am fost primită aici, firesc, la fel ca voi, toți ceilalți cu gusturi diferite, e drept.

Foarte inspirată alegerea melodiei ("Thank you for de music"), mesajul ei spune tot!!

youtu.be/SPK9fxvvbfk

Balabusto cu maimutza la counter, ia d-acilea cultura muzikala pa paine/pula, cu toate ca dupa juma de sekol, cenaclu flakara, poiezii-muie in genunki, tomberoane/periferie/tiganie, ati ajuns s-o datzi din abba/labba/beatles-si-n hip-hop ca paraskiv. :D

Vizitator gvbolovan
Postat

Să  nu-mi spui că încerci s-o cucerești pe Sabina :o Că numai așa se poate explica cum de ai ales doar piese pe placul ei  :laugh2

Vizitator scorpion1970
Postat

Cică, cu STILðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator sabina_10
Postat

Să  nu-mi spui că încerci s-o cucerești pe Sabina :o Că numai așa se poate explica cum de ai ales doar piese pe placul ei  :laugh2

😒😒mda, pune paie pe foc🙉

Vizitator scorpion1970
Postat

😒😒mda, pune paie pe foc🙉

😂 😂

Pun si eu un pai!!! ðŸ˜

Unde este dragoste mare, nu ma bag! ðŸ˜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...