Sari la conținut

Azi cineva?

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
Acum 5 minute, unsuflet a spus:

Sper că nu capeți fk acolo inde io capăt numa pupici, că mă inervez tare😡😁.

Stai liniștit, și tu capeți, fata nu-i zgârcită cu fk, ....nu spun care că.....nu mai are efect cafeaua și Fk-ul din ușă îi tare fain.😂😏

Postat
Acum 1 oră, Rafaelooo a spus:

E bine de știut că nu-i place ciocolata caldă, .....da cafeaua? Zic asta că.....

La altă fată merg întotdeauna cu paharul de cafea dublă, .....din ușă primesc Fk-ul..... și'i tare fain.😏

Na hai sa ne lăudăm acuma 😂 ..eu am primit Fk -uri de la fete care nu-l au în meniu 😂 și m-au servit unele cu cafea după 😛

• Haha 1
Postat
Acum 5 minute, Semakone a spus:

Na hai sa ne lăudăm acuma 😂 ..eu am primit Fk -uri de la fete care nu-l au în meniu 😂 și m-au servit unele cu cafea după 😛

Na, dacă tu zîci, .....da să-ți dau un răspuns pe măsura intervenției tale, .....

Probabil o ai mică, nu le-ai "chinuit" prea mult, iar fetele s-au simțit datoare să-ți ofere ceva.....un fk, o cafea, ...... ceva de consolare......😂🤣😂🤣😂🤣😂

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, Rafaelooo a spus:

Na, dacă tu zîci, .....da să-ți dau un răspuns pe măsura intervenției tale, .....

Probabil o ai mică, nu le-ai "chinuit" prea mult, iar fetele s-au simțit datoare să-ți ofere ceva.....un fk, o cafea, ...... ceva de consolare......😂🤣😂🤣😂🤣😂

No hai nu fi invidios acuma 😂..și ți-am mai zis odată mi-e să-mi lași ,,cucul " in pace 😁🤣🤣🤣🤣

• Haha 2
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 19 minute, Semakone a spus:

Să nu scrii niciodată de ce primești in plus și nu este in meniu. Crește prea puțin ego-ul nostru, dar fetei ii creezi mari probleme.

Postat
Acum 7 minute, unsuflet a spus:

Să nu scrii niciodată de ce primești in plus și nu este in meniu. Crește prea puțin ego-ul nostru, dar fetei ii creezi mari probleme.

Nu cred că am scris nimic niciodată 😁 și nu am sa scriu 😇 era un răspuns pentru colegul 😁 🤣👍

Postat

Ai, să îmi bag picioru, no de amu încolo când mă duc la ciocănit, iau cu mine termosul cu, cafea la mine să primesc și eu FK 🙉😂

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 3 minute, criss73 a spus:

Ai, să îmi bag picioru, no de amu încolo când mă duc la ciocănit, iau cu mine termosul cu, cafea la mine să primesc și eu FK 🙉😂

Nu cred că este cea ma- i bună opțiune..nu vezi că la una îi place cafeaua ..la una nu-i place ciocolata caldă 😎 .. mi-e mi-a reușit de multe ori când am avut o ciocolata in buzunar 😂😂😂😂😂

• Haha 1
Postat

Mie mi se pare din ce relatati voi pe aici, ca la domnițe nu le mai plac florile!? 

... Ce mamamăsii de treaba, astea vor doar ce se baga in gură!??? 🙈🙈🙈

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 36 minute, Flx01 a spus:

Mie mi se pare din ce relatati voi pe aici, ca la domnițe nu le mai plac florile!? 

... Ce mamamăsii de treaba, astea vor doar ce se baga in gură!??? 🙈🙈🙈

Cum spuneai si tu nu de mult timp, florile sunt rare acum iarna, nici in rondourile Primăriei nu mai gasești, nici la cimitire, dar vin ele ocaziile pt flori: Sf Vali, Dragobete, 1 martie, 8 martie...hă, hă.

Postat
Acum 6 minute, unsuflet a spus:

Cum spuneai si tu nu de mult timp, florile sunt rare acum iarna, nici in rondourile Primăriei nu mai gasești, nici la cimitire, dar vin ele ocaziile pt flori: Sf Vali, Dragobete, 1 martie, 8 martie...hă, hă.

👍😂😂😂😂 da ....de la 1 ianuarie 2024 lege nouă ..data de ..,,, giolgău ,, Fk - uri se plătesc 🤣 nooo sa vad acuma 😎 care mai primește bonus ...și pupaceste gratis .🤔😂😂😂

Postat
Acum 14 minute, Semakone a spus:

👍😂😂😂😂 da ....de la 1 ianuarie 2024 lege nouă ..data de ..,,, giolgău ,, Fk - uri se plătesc 🤣 nooo sa vad acuma 😎 care mai primește bonus ...și pupaceste gratis .🤔😂😂😂

Jó, la fata mea cu cafeaua,.....+mai la vreo trei, patru sigur,......lejea nu'i pîntru tăț.......🤔😏😂😂😂

Postat
Acum 1 minut, Rafaelooo a spus:

Jó, la fata mea cu cafeaua,.....+mai la vreo trei, patru sigur,......lejea nu'i pîntru tăț.......🤔😏😂😂😂

Mai tăie din ele ...că prea multe 🤔😂 ...eu am pe unele la care au primul orgasm doar când îmi fac programare 😂 după aia vine avalanșă de Fk și orgasme 🤣👍😂😂

Postat
Acum 22 minute, Semakone a spus:

Ce treabă am jó cu "giolgău"...... după mintya lui, ar pune accize și pe.....cuc..... să nu zic de "veveriță"......😂😂😂😂

Postat
Acum 1 minut, Semakone a spus:

Mai tăie din ele ...că prea multe 🤔😂 ...eu am pe unele la care au primul orgasm doar când îmi fac programare 😂 după aia vine avalanșă de Fk și orgasme 🤣👍😂😂

Na binye, cin' să punye cu tine.....😂😂😂👍

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, Rafaelooo a spus:

Na binye, cin' să punye cu tine.....😂😂😂👍

Baaa 😎 😂😂😂😂 am fost la una 😁 nu zic Ian dat limbii de am nenoroito ..la un moment dat așa tare gemea și striga că m-am oprit 😂 am ieșit din lucru și ea continua sa geamă ...mă bufnit râsul da m-am abținut ce dracu  🤔😂😂😂 cred că tot așa este și cu Fk 😂 ale multe pe care le primești 😎..pentru o cafea 🤔😂😂😂😂

Postat
Acum 6 minute, Semakone a spus:

Baaa 😎 😂😂😂😂 am fost la una 😁 nu zic Ian dat limbii de am nenoroito ..la un moment dat așa tare gemea și striga că m-am oprit 😂 am ieșit din lucru și ea continua sa geamă ...mă bufnit râsul da m-am abținut ce dracu  🤔😂😂😂 cred că tot așa este și cu Fk 😂 ale multe pe care le primești 😎..pentru o cafea 🤔😂😂😂😂

Golanule, ai prins-o cu poftele arzând, ai gadilat-o până ai inebunit-o, .....👍😂😂😂😂👍......la punct' G.......😂😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, Rafaelooo a spus:

Golanule, ai prins-o cu poftele arzând, ai gadilat-o până ai inebunit-o, .....👍😂😂😂😂👍

Super 😎 sa nu se uite p'aci 🤣 că iară îmi iau una după ceafă 😛🤣🤣🤣

Postat
Acum 2 minute, Semakone a spus:

Super 😎 sa nu se uite p'aci 🤣 că iară îmi iau una după ceafă 😛🤣🤣🤣

După ce scrii dacă ți frică de ea.....😂😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 13 minute, Rafaelooo a spus:

După ce scrii dacă ți frică de ea.....😂😂😂😂

Vezi că nu-i persoana la care ai mers tu cu cafeaua ..😎 😂 e alta 😛🤣🤣🤣

Postat
Acum 1 minut, Semakone a spus:

Vezi că nu-i persoana la care ai mers tu cu cafeaua ..😎 😂 e alta 😛🤣🤣🤣

Convins, aia cu cafeaua joacă...... în altă ligă 😂😂😂......

Postat
Acum 31 minute, Rafaelooo a spus:

Convins, aia cu cafeaua joacă...... în altă ligă 😂😂😂......

Bine că nu ai zis că se fute și gratis cu tine  🤔😛

• Haha 1
Vizitator unsuflet
Postat
Acum 1 oră, Semakone a spus:

Dar noi deja plătim fk-urile: unu cu flori, altul cu cafele, altul cu ciocolată caldă😇. Numai eu nu am făcut nicio impresie azi cu ciocolata 🤣🤣🤣. M-am luat după voi...

Postat
Acum 4 minute, unsuflet a spus:

Dar noi deja plătim fk-urile: unu cu flori, altul cu cafele, altul cu ciocolată caldă😇. Numai eu nu am făcut nicio impresie azi cu ciocolata 🤣🤣🤣. M-am luat după voi...

Cum spuneam... FLORI😜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...