Bubii Reputație: 5 Postat Februarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 6 Rar te intilnesti cu asemenea fete ca și Sonia, e ce trebuie fata. Este foarte drăguță și frumoasă părerea mea, acum fiecare cu gusturile lui. Pentru mine a fost a experienta unică.
MANOWAR2 Reputație: 62 Postat Februarie 6 Oras::) Oras::) Postat Februarie 6 1 hour ago, anthonio said: Dacă o mai lauzi mult cred că o i-au de nevastă 🤣 Asa cum tu o lauzi si esti foarte multumit de cum arata si serviciile lui Naty 22 si la toate postarile ei ii dai like asa si eu sunt super multumit de cum arata Sonia ( blonda cu ochi verzi,tatuata si foarte frumoasa la fata ) si seviciile Soniei chiar sunt de super calitate si nu sunt singurul din cite vad si aici si, si pe topicul de Timisoara,si asa cum i-am spus si lui unsuflet daca nu iti place treci peste si hai sa lasam topicul pentru recenzii. Repet Sonia e foarte frumoasa,arata foarte bine si are servicii foarte bune si e ceea ce trebuie si e de vizitat.Eu unul am sa merg de fiecare data la ea. 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Februarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 6 Acum 30 minute, MANOWAR2 a spus: Asa cum tu o lauzi si esti foarte multumit de cum arata si serviciile lui Naty 22 si la toate postarile ei ii dai like asa si eu sunt super multumit de cum arata Sonia ( blonda cu ochi verzi,tatuata si foarte frumoasa la fata ) si seviciile Soniei chiar sunt de super calitate si nu sunt singurul din cite vad si aici si, si pe topicul de Timisoara,si asa cum i-am spus si lui unsuflet daca nu iti place treci peste si hai sa lasam topicul pentru recenzii. Repet Sonia e foarte frumoasa,arata foarte bine si are servicii foarte bune si e ceea ce trebuie si e de vizitat.Eu unul am sa merg de fiecare data la ea. Eu la toate le dau likes🤣 și le dau și inimioare dacă îmi plac pozele 😁 eu pe @naty22 I love You, nu chiar pe ea....pe țâțele ei mai mult🤣🤣🤣 PS. Pica cava mijaretă pt promovare? Dacă da mă bag... 1
Rafaelooo Reputație: 1679 Postat Februarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 6 Acum 2 ore, MANOWAR2 a spus: Foarte bine,e alegerea ta. O seara faina si repet lasa locul recenzilor aici nu mai fa atita off topic cum iti place tie si faci am vazut pe marea majoritate a topicelor fetelor.Ai umplut o gramada de topice cu off topic si acuma vad ca ai inceput si aici,Ai o adevarata obsesie pentru asta. REVENIM LA RECENZII DOMNULE UNSUFLET SI REPET DIN NOU SI PT ULTIMA OARA SONIA NU FACE NORMAL NEPROTEJAT. Rog un moderator ca pe viitor sa aiba in vedere si atentie eventualele off topice facute aici de acest utilizator UNSUFLET care sare de la un subiect la altul fara nici o legatura cu acest topic. Sa lasam loc recenzilor. Cred că tu ești cel în neregulă, promovezi (intensiv, susținut) o persoană care NU are cont pe acest forum, .....promovezi anunțuri de pe Publi??? Culmea, ceri ajutor de la un moderator, că ce?.... să închidă acest topic??? 1
andrei200619 Reputație: 0 Postat Februarie 7 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 7 Am vizitat-o azi. Este exact ca în poze.si o recomand. Eu o sa mai revin cu siguranță la ea
Rafaelooo Reputație: 1679 Postat Februarie 7 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 7 Acum 11 minute, andrei200619 a spus: Am vizitat-o azi. Este exact ca în poze.si o recomand. Eu o sa mai revin cu siguranță la ea Bravo, ai făcut cont să ne spui asta,....interesant 🤔
Membru Premium Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 7 Membru Premium Postat Februarie 7 Interesanta domnița Soniavip🤔 hmm ... Cred ca ma risc🙈 1
debian Reputație: 291 Postat Februarie 10 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Februarie 10 Am fost și eu ieri la SONYA Of of.......o mare aiureală Foarte amabilă dar servicii de nota 7....hai să fie 8 cu multă indulgență Am fost curios să văd dacă are o " reclamă" atât de agresivă......cam 4 anunțuri pe publi.......este într-adevăr cât de cât Pozele sunt reale dar servicii.... să zicem " clasice" fără nimic WoW 7 1 1
MANOWAR2 Reputație: 62 Postat Februarie 11 Oras::) Oras::) Postat Februarie 11 Am dat aseara o fuga din nou pina la Arad pentru a o revizita din nou pe Sonia. Am luat legatura cu ea pe whatsapp stabilit intilnirea cu ea intilnire respectata de ambele parti.Sonia e una din putinele fete care isi respecta programarile fara a avea surpriza ca in momentul cand ajungi la ea nu iti mai raspunde din cauza ca a luat pe altcineva si in caz ca din cauza traficului intirzii putin la fel nu te ia la 11 metri cum fac marea majoritate a celorlalte fete. Ajuns mi-a deschis usa aceiasi fata foarte frumoasa,dulce si dragalasa.Are un zimbet tare sexy si dragalas.De asemenra e printre putinele fete care lucreaza cu poze reale,ceea ce vezi in poza gasesti si la fata locului. Ma intrebat cu ce sa ma serveasca o apa sau un suc si apoi ne-am pus un pic la povesti pt ca de data asta am optat pentru 2 ore placindumi foarte mult compania ei si serviciile de care am parte la fiecare intilnire cu ea. Am mers la dus unde am primit prosop curat si in baie are tot ce trebuie,ma refer la geluri de dus. Am revenit in camera si am trecut la treaba unde mi-a facut aceleasi lucruri ca si data trecuta,oralul fiind neprotejat iar normalul a fost protejat. Actiunea s-a desfasurat cum ziceam exact ca si data trecuta. Am uitat sa mentionez ca Sonia fata de alte fete face si ea dus si inainte de a incepe actiunea cu ea si dupa ce se termina actiunea.De asemenea face si intre numere,deci are o igiena impecabila. Este de nota 10 din toate punctele de vedere si am s-o revizitez mereu cu mare placere,arata foarte bine,are servicii foarte bune si de top daca sti sa te comporti cu ea si este foarte amabila,prietenoasa si sociabila. O astept cu mare drag sa revina in Timisoara pentru a nu mai face naveta 🙂 la Arad. I-am dat pentru cele 2 ore care au fost un pic mai mult de 2 pentru ca asa cum spuneam nu e genul care sa stea cu ochii pe ceas,1000 de lei pentru ca merita din toate punctele de vedere.
debian Reputație: 291 Postat Februarie 11 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Februarie 11 Eu cred că MANOWAR2 este chiar contul ei Cam multe recenzii chiar la SONYA Ciudat Cel mai bine ar fii să mergeți să vă convingeți singuri Prea mare diferența între ce am " găsit la fața locului" și recenziile lui MANOWAR2 În fine....mie îmi dă cu virgulă 2
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Acum 5 minute, debian a spus: Eu cred că MANOWAR2 este chiar contul ei Cam multe recenzii chiar la SONYA Ciudat Cel mai bine ar fii să mergeți să vă convingeți singuri Prea mare diferența între ce am " găsit la fața locului" și recenziile lui MANOWAR2 În fine....mie îmi dă cu virgulă Eu nici nu le mai citesc. Cred că la fel procedează mulți colegi, nimeni nu ii dă nicio reacție.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum