Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 1 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 1 Disponibilă ❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 2 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 2 Buna azi mă puteți găsiți de la ora 10:00 dragii mei , sunt Sonia o bruneta super slim care îți va oferi momente de neuitat .După o zi de munca si oboseala sau pur si simplu dacă ai nevoie de distracție , te aștept intr-un ambient plăcut , liniștitor si discret la mine in locație .Ești un bărbat ce pune accent pe discretie si seriozitate ? Atunci eu pot fi compania potrivită . Serviciile mele sunt următoarele : 150 o finalizare care include sex normal in diferite poziții , oral , si o finalizare orală inclusă in preț 250 o ora cu doua finalizări care include sex normal in diferite poziții , oral si anal care e inclus in preț Masaj de relaxare , masaj erotic , sărutări pe corp , french kiss , mângâieri si sărutări . Extra - finalizare orală -50 Bulevardul Mircea voda nr 37 Număr de contact - apel si whatsapp -0737230841 Fac și deplasări la hotele oră 450.lei 1 Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 2 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 2 ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 3 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 3 Bună dimineața ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 3 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 3 ❤️❤️❤️ 1 Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 3 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 3 Disponibilă până la ora 03:00 Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 3 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 3 Disponibilă ❤️❤️❤️❤️ 1 2 Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 4 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 4 Buna azi mă puteți găsiți de la ora 10:00 dragii mei , sunt Sonia o bruneta super slim care îți va oferi momente de neuitat .După o zi de munca si oboseala sau pur si simplu dacă ai nevoie de distracție , te aștept intr-un ambient plăcut , liniștitor si discret la mine in locație .Ești un bărbat ce pune accent pe discretie si seriozitate ? Atunci eu pot fi compania potrivită . Serviciile mele sunt următoarele : 150 o finalizare care include sex normal in diferite poziții , oral , si o finalizare orală inclusă in preț 250 o ora cu doua finalizări care include sex normal in diferite poziții , oral si anal care e inclus in preț Masaj de relaxare , masaj erotic , sărutări pe corp , french kiss , mângâieri si sărutări . Extra - finalizare orală -50 Bulevardul Mircea voda nr 37 Număr de contact - apel si whatsapp -0737230841 Fac și deplasări la hotele oră 450.lei Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 4 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 4 ❤️❤️❤️disponibilă 1 Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 4 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 4 Disponibilă până la ora 03;00 Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 4 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 4 Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 5 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 5 Buna azi mă puteți găsi de la ora 10:30 dragii mei , sunt Sonia o bruneta super slim care îți va oferi momente de neuitat .După o zi de munca si oboseala sau pur si simplu dacă ai nevoie de distracție , te aștept intr-un ambient plăcut , liniștitor si discret la mine in locație .Ești un bărbat ce pune accent pe discretie si seriozitate ? Atunci eu pot fi compania potrivită . Serviciile mele sunt următoarele : 150 o finalizare care include sex normal in diferite poziții , oral , si o finalizare orală inclusă in preț 250 o ora cu doua finalizări care include sex normal in diferite poziții , oral si anal care e inclus in preț Masaj de relaxare , masaj erotic , sărutări pe corp , french kiss , mângâieri si sărutări . Extra - finalizare orală -50 Bulevardul Mircea voda nr 37 Număr de contact - apel si whatsapp -0737230841 Link spre comentariu
Sonia31 Reputație: 146 Postat Martie 5 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 5 ❤️🤦♂️ Link spre comentariu
bob699tf Reputație: 4 Postat Martie 13 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 13 Am fost la Sonia și experiența a fost una scurta. Arată mai bine în poze. Probabil am nimerit eu o zi mai proasta, nu era comunicativă, poate era obosită sau iritată, în orice caz aspectul estetic "real" a fost de nota 6. OP la alegere, nu a inspirat o igiena buna (igiena dentară proasta) - 4/10 (fără prea multe artificii, fără atenție în alte zone, parca era la început de drum. AP - 4/10 (capra, nu se misca mai deloc) Notele sunt subiective și releva experiența mea; am stat vreo 20 min, nota finala 4/10. Nu recomand!! 2 1 Link spre comentariu
explicate Reputație: 173 Postat Martie 19 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 19 Salut. Fost și eu la mandra din topic acum vreo 2-3 săptămâni. Mie mi-a plăcut de ea, poze reale, nu e ea școlită sa vb elevat dar pe "vicentiu" al meu nu la interesat. Nici el nu știe carte. Fata ca în poze , înăltuță, slăbuță, pe profilul meu . Sunat , făcut programare, am ajuns mai devreme , urcat , am stat de vb un pic , cerut la duș , apa calda, 4-5 geluri de dus , prosop la alegere din dulap (eu l-am ales), uscat , să-i dam drumul la treabă. Început un oral soft , plăcut pt vicentiu, pus căciuliță și început misionar. După 5 min , dau și eu o limbă pe jos , fata geme un pic , o întorc pe burta , baga o perna sub ea sa ridice fundul , intra vicentiu, îl scot sa incerc analul , dar al meu vicentiu ia plăcut acolo că sa albit tot. Asta e zic , bag un dus , după care stam in pat tolăniți și vb jumă de oră . In timpul asta o mângâiam, mai cu mana la păsărică,mai o vb , după mă uit la ceas și zic hai sa începem Nr 2 . Mai aveam 5 min din timp. Incepe oral ,fara , termin in guriță ei. Mă spăl , mă îmbrac , și plec cu promisiunea că revin pt anal. Halat 300 . Ajung la mașină si văd că am depășit ora alocată cu 20 de min. Fata nu ma grăbit și nu a zis nimic pt depășire. Spor . 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum