Guest Reputation: 0 Posted April 5 Posted April 5 Acum 9 ore, brunny a spus: Da țepe , @Putere mai nou 🤣🤣🤣🤣 l-au înnebunit păsăricile 🤣🤣🤣🤣 Il bagati la tepari. Daca nu o fi deja.😅
Daniro1985 Reputation: 713 Posted April 5 Posted April 5 Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 3
Potrivitull Reputation: 41 Posted April 5 Oras:----- Oras:----- Posted April 5 1 oră în urmă, Daniro1985 a spus: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Ca idee Ia d-aici că n-ai servici 🤣 Pe timpul lui Ceaușescu, pentru oameni ca tine , existau legi , care din păcate nu mai sunt . " Ai servici ? Nu . Bun , trecu în dubă, 6 luni la mititica. " Și vezi că tu pari tot un poponeț și ti-ar fi rupt rozeta barbugii " . Norocosilor 🤣 1
Membru Premium Cartman86 Reputation: 995 Posted April 5 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Posted April 5 Acum 1 oră, Daniro1985 a spus: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Neața, e un plan mișto!!! Început aseară "The Bondsman" dar fiind rupt de oboseală nu am reușit să termin nici măcar primu episod. Așa că azi îl continuu... Vezi că duminica e zi de odihnă, nu se "muncește" 🤣🤣🤣 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Scorpions70 Reputation: 2601 Posted April 5 Oras:Capitala Oras:Capitala Posted April 5 Acum 3 ore, reptilozaurusrex a spus: Il bagati la tepari. Daca nu o fi deja.😅 Cred că are o secțiune aparte....."cel mai iubit futac". Ele neaga acest aspect,dar toate se fac ...că se împiedică!!!!😉😂 1
Potrivitull Reputation: 41 Posted April 5 Oras:----- Oras:----- Posted April 5 Milogul " sunt în parc , îmi beau cafeaua " 🤣🤣 1
Potrivitull Reputation: 41 Posted April 5 Oras:----- Oras:----- Posted April 5 Acum 2 ore, Daniro1985 a spus: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Acum 57 minute, Cartman86 a spus: Neața, e un plan mișto!!! Început aseară "The Bondsman" dar fiind rupt de oboseală nu am reușit să termin nici măcar primu episod. Așa că azi îl continuu... Vezi că duminica e zi de odihnă, nu se "muncește" 🤣🤣🤣 Păi du-te după dansul, cică e în parc în herăstrău , își bea cafeaua....." triplu cappuccino" 🤣 Că tot nu aveți ocupație, zic să vă plimbați de mână prin parc și să dați de mâncare la gâște . Gâștelor 🥳 🤣 1
natoporus Reputation: 5263 Posted April 5 Oras:* Oras:* Posted April 5 3 hours ago, Daniro1985 said: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Trai pe vatrai. 👍 Eu nu fac mare lucru, mai stau pe Internet si Youtube, mai citesc una alta. 1
Membru Premium LUMIAR Reputation: 776 Posted April 5 Oras:Centru Est Oras:Centru Est Membru Premium Posted April 5 3 hours ago, Daniro1985 said: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Ca sa stii ce fac barbatii... Si poate faci sio recenzie daca tot zici ca dai o buca... 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Daniro1985 Reputation: 713 Posted April 5 Posted April 5 Acum 3 minute, LUMIAR a spus: Ca sa stii ce fac barbatii... Si poate faci sio recenzie daca tot zici ca dai o buca... Dana Budeanu 😂 Zici ca ai citat din Kant.. Bine dacă e vorba de umor înțeleg ca suntem pe veselie. 😁
Scorpions70 Reputation: 2601 Posted April 5 Oras:Capitala Oras:Capitala Posted April 5 Din cauza "umidității" din atmosferă,am observat o degradare accentuată a "placajului"...🤭 Se umflă prea mult!!!!✌️ 2
Membru Premium Cartman86 Reputation: 995 Posted April 5 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Posted April 5 Așa se manifestă unii utilizatori de pe forum când încearcă să provoace pe cineva, însă nu reușesc să obțină reacția pe care și-o doresc 🤣🤣🤣 2 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
cleopatra01 Reputation: 5325 Posted April 5 Posted April 5 Pentru ca acest topic a inceput sa genereze conflicte, administratia Nimfomane.com a hotarat inchiderea lui. Va rugam sa cititi Regulamentul platformei si rubrica Termeni&conditii. Multumim anticipat de intelegere! 1 3 1
Recommended Posts