Jump to content

❗️🩷🍭Issa 🍭 🩷 🔝0758555243

Guest

Recommended Posts

Guest
Posted

Din păcate nu voi mai reveni deocamdată 😘

• Guest changed the title to 🍭Issa 🍭 0759781278
Guest
Posted

Numărul meu este 0759781278 , cel vechi l am pierdut împreuna cu toate contactele .nu sunt deocamdată in orașul vostru 

Guest
Posted

De mâine seară voi fi la voi în oraș 😘anunț aici disponibilitatea ❤️

Guest
Posted

Locația este pe strada Madona Dudu în centru 😘

Guest
Posted
Acum 11 ore, Andrei256 a spus:

Hei buna, se poate intra cu amândouă? Mulțumesc 

Bună da nu facem show , doar thresome este 400 finalizarea 700 ora

Guest
Posted
Acum 21 ore, Issa111 a spus:

Locația este pe strada Madona Dudu în centru 😘

Acum 31 minute, Coco111 a spus:

Issa, locația ta, te rog?

Guest
Posted

Bună dragilor de mâine voi fi la voi pentru câteva zile . Voi lăsa aici detalii despre locație 😘

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Posted

Si noul nr de telefon daca l ai schimbat

Guest
Posted

‪0759 781 278‬

Guest
Posted

Locația va fi pe Strada Petre Ispirescu,  disponibilă de mâine anunț aici 😘

Guest
Posted

Disponibilă ❤️

Guest
Posted

Disponibilă de la ora 15 😘

Guest
Posted

Mâine voi fi disponibilă începând cu ora 13 până la ora 23😘mesaj pe Wp pentru programări 💕💕💕

In seara aceasta am locuri libere după ora 20 🫶🏻

Guest
Posted

ultima fotografie care m-a prins a intrat în subconștientul meu🤤🧐

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Posted

Am fost la Issa ultima data cand au fost in Craiova (locatia de langa Mercur). Am avut ceva dificultati sa ne potrivim in program, dar pana la urma am reusit. Si bine ca a fost asa deoarece fata este o draguta. Nu neaparat la fata (desi este simpatica), ci prin felul ei de-a fi. Locatia a fost interesanta: mie mi-a placut (camere mari, liniste, curat), dar lor nu (ziceau ca este prea veche). In fine, am facut un dus si am venit in camera. Issa este aproape dezbracata: nu este foarte inalta, are sani micuti, dar - frate - are un cur demential. Un fund rotund, ferm si bine proportionat. O splendoare. Actiunea a inceput cu un oral protejat la cererea mea (mare plus pentru ca este foarte atenta la igiena, nu se repede sa bage in gura orice pula, cum fac multe fomiste din orasul asta). Are buzele maricele si putere de suctie, deci foarte bun oralul. Apoi am urcat in pat. Mai intai ea desupra si apoi am trecut la o caprita, unde privelistea era de nota 10. In tot timpul asta ma gandeam cum ar fi daca ar praactica anal (vise frumoase). Finalizat, igienizat, pupat pe obraji si aia a fost. 200 de lei investiti bine. Daca imi va permite programul o voi vizita din nou, strict pentru fundul ala glorios. 
Nu dau note, dar va spun ca merita vizitata. Este clar peste media orasului si o clasa-doua peste colega Andreea (fara suparare).  

• Like 1
Guest
Posted
Acum 31 minute, FakYu a spus:

Am fost la Issa ultima data cand au fost in Craiova (locatia de langa Mercur). Am avut ceva dificultati sa ne potrivim in program, dar pana la urma am reusit. Si bine ca a fost asa deoarece fata este o draguta. Nu neaparat la fata (desi este simpatica), ci prin felul ei de-a fi. Locatia a fost interesanta: mie mi-a placut (camere mari, liniste, curat), dar lor nu (ziceau ca este prea veche). In fine, am facut un dus si am venit in camera. Issa este aproape dezbracata: nu este foarte inalta, are sani micuti, dar - frate - are un cur demential. Un fund rotund, ferm si bine proportionat. O splendoare. Actiunea a inceput cu un oral protejat la cererea mea (mare plus pentru ca este foarte atenta la igiena, nu se repede sa bage in gura orice pula, cum fac multe fomiste din orasul asta). Are buzele maricele si putere de suctie, deci foarte bun oralul. Apoi am urcat in pat. Mai intai ea desupra si apoi am trecut la o caprita, unde privelistea era de nota 10. In tot timpul asta ma gandeam cum ar fi daca ar praactica anal (vise frumoase). Finalizat, igienizat, pupat pe obraji si aia a fost. 200 de lei investiti bine. Daca imi va permite programul o voi vizita din nou, strict pentru fundul ala glorios. 
Nu dau note, dar va spun ca merita vizitata. Este clar peste media orasului si o clasa-doua peste colega Andreea (fara suparare).  

Mulțumesc frumos și te pup ❤️

Guest
Posted

Disponibilă ❤️‍🔥

Guest
Posted

Rog frumos pe colegele mele să nu își mai bată capul să îi pună pe băieți să se programeze și să dea țepe , nu mă sperie asta acest lucru 😘persoană care s a programat în seara aceasta pentru 4 ore , repet 4 ore ca să fie sigur ca îmi încurcă planurile va apărea la țepari ! 
Mâine este ultima mea zi aici , nu are legătură oricum cu această țeapă doar așa a fost să fie ! 

😘😘

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Posted
30 minutes ago, Issa111 said:

Rog frumos pe colegele mele să nu își mai bată capul să îi pună pe băieți să se programeze și să dea țepe , nu mă sperie asta acest lucru 😘persoană care s a programat în seara aceasta pentru 4 ore , repet 4 ore ca să fie sigur ca îmi încurcă planurile va apărea la țepari ! 
Mâine este ultima mea zi aici , nu are legătură oricum cu această țeapă doar așa a fost să fie ! 

😘😘

Ăia care fac așa ceva nu sunt bărbați adevărați, sunt niște frustrați, papagali și bulangii care merită toate 🍌 din lume.

De aia nu avem fete bune în oraș.

Să ai zile bune,te mai așteptăm! 😘🥰

• Like 1