rock10 Reputație: 696 Postat Septembrie 8 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 8 Nu mai știe Nimeni nimica , Nr vechi nu mai funcționează ,știe cineva de ea ceva O zi faina
rock10 Reputație: 696 Postat Noiembrie 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 5 Mai știe cineva ceva @sexymamba
raul21 Reputație: 6 Postat Noiembrie 5 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 5 Acum 6 minute, rock10 a spus: Mai știe cineva ceva @sexymamba Ce dor imi e si mie de ea, a dispărut asa fara nici o urma 1
rock10 Reputație: 696 Postat Noiembrie 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 5 Poate cineva știe ceva Nr vechi nu mai răspunde nimeni
raul21 Reputație: 6 Postat Noiembrie 5 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 5 Acum 5 minute, rock10 a spus: Poate cineva știe ceva Nr vechi nu mai răspunde nimeni Eu am sunat acum si a răspuns cineva, pare cineva mai învârsta si ma intrebt pe cine caut
rock10 Reputație: 696 Postat Noiembrie 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 5 Acum 24 minute, raul21 a spus: Eu am sunat acum si a răspuns cineva, pare cineva mai învârsta si ma intrebt pe cine caut Înseamnă că nu mai revine păcat era prea faina pt Timișoara 😥
inn2004 Reputație: 202 Postat Noiembrie 6 Oras:Timis Oras:Timis Postat Noiembrie 6 Din pacate, intotdeauna vine si acel moment, cand una dintre preferate, dispare fara urma. Si in general cele care nu anunta retragerea sunt cele care se retrag definitiv. Alt caz recent este si Giulia Sagului. 😥
HenningBasse Reputație: 3 Postat Noiembrie 6 Postat Noiembrie 6 Am sunat si eu zilele trecute si era inchis telefonul.
raul21 Reputație: 6 Postat Noiembrie 6 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 6 Acum 2 ore, HenningBasse a spus: Am sunat si eu zilele trecute si era inchis telefonul. La 05.11.2025 la 11:38, rock10 a spus: Poate cineva știe ceva Nr vechi nu mai răspunde nimeni raspunde un domn acum, spune ca el lucrează la padure
HenningBasse Reputație: 3 Postat Noiembrie 6 Postat Noiembrie 6 Acum 56 minute, raul21 a spus: raspunde un domn acum, spune ca el lucrează la padure Inseamna ca numarul a fost realocat altcuiva pentru ca stiu ca la un moment dat toate companiile de telefonie mobila, in loc sa retraga definitiv numarul respectiv,ma refer la un numar nefolosit o perioada mai lunga de timp,ele dupa un timp il repun din nou in circulatie si il aloca altcuiva.Se pare ca acesta e si cazul de fata.
suflettrist Reputație: 6 Postat Noiembrie 9 Oras:România Oras:România Postat Noiembrie 9 S-a retras....barza a bătut la uș ei !
rock10 Reputație: 696 Postat Noiembrie 9 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 9 Acum 2 ore, suflettrist a spus: S-a retras....barza a bătut la uș ei ! ???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum