de ce? Reputație: 234 Postat Martie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2014 Un alt topic de cacat,stiu,dar se pare ca am ajuns in punctul in care mi s-a dus tot interesul pentru Formul asta.Parca e deja prea mult,e pacat ca am ajuns sa gandesc asa dupa aproape 3 luni...ziceam candva ca mediul online pare mai 'safe',ca in acest mediu adevarul pare ca poate fi acceptat mai usor,invidia,ura,ignoranta,mandria excesiva si falsitatea pot fi aproape inexistente...ma asteptam la ceva mai relaxant,mai placut(din toate punctele de vedere),ceva care sa ma incite mai mult,dezbateri constrictive,stimulari,etcetcetc...o groaza de alte chestii interesante...Am vazut ca sunt si persoane cu care ma pot intersecta in anumite situatii 'delicate',persoane care merita respectate pentru felul lor de a fi...se vede din postari ca acele persoane au gustat cate un pic din tot,ca sunt "pregatiti" si ca au principii de "metal"...pacat ca sunt foarte putini,o sa fie din ce in ce mai putini...De ce?...pentru ca sunt mai multi cei ce au trait cu o alta mentalitate,romani in adevaratul sens al cuvantului,cei cu "principii mecanice",fara personalitate,setati sa gandeasca doar intr-o singura directie..."robotii de apa cu piele si par"...Recunosc ca am avut o anumita euforie in a posta intr-un mod excesiv,inca de la inceput,mi-a placut sa provoc si sa fiu provocat,am vrut sa demonstrez 'tot si nimic',nu am inteles ca nu pot fi inteles si am continuat,dar nimic...am vazut cat de cat ce/cum traiesc unii din voi(NIMIC),cata minciuna si prostie in viata lor,mentalitati inguste,uneori disparute undeva,departe...persoane care refuza sa aiba un alt punct de vedere,o alta viziune... Deci da,voi incerca sa postez cat mai putin,in lumea unora din voi este prea intuneric(l-ati acceptat deja in viata voastra) ...cateodata ma ia panica si nu gasesc nici vreo sursa de lumina,asa ca ma retrag unde este mereu "soare" ...Concluzia?... ce concluzie? 1
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 17, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 17, 2014 unde esti ca nu te vad?!? iesi in pula mea odata ca m-am saturat de tine esti mai prost decat lasi impresia, esti mai prost decat te credeam.. 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 17, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2014 @de ce,Incepi sa te "maturizezi" in nimfomane.com.
trifazic Reputație: 704 Postat Martie 17, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Martie 17, 2014 http://3.bp.blogspot.com/_QLsTEdKpjYw/TPaSYy_2uKI/AAAAAAAABUA/ykpwkkZuh18/s1600/croctears2.jpg
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 17, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 17, 2014 De ce?,ce-ai mai patit? cine te-a mai necajit?
bigmanx Reputație: 81 Postat Martie 17, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 17, 2014 DE CE? esti asa de serios ?
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 17, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 17, 2014 DE CE? esti asa de serios ? Nu e serios,vrea doar sa fie in centrul atentiei 1
s0rin1978 Reputație: 439 Postat Martie 17, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 17, 2014 de ce? .. sincer respect ... oricum printre altele e timpul sa ma retrag si eu ... probabil am deranjat si eu la randul meu destui .. si daca am gresit intr-o seara si am injurat s-a considerat ca am luat gatul cuiva ..asa ca sincer nu mai am de ce sa stau pe aici ... deci cu regrete te las intre lupi
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2014 DE CE? esti asa de serios ? Pentru ca am realizat ca sunt mult mai inteligent decat multi membri de pe Forum,membrii care se ascund in spatele unui monitor si care isi musca buzele,"din placere",care posteaza din reviste!Imi fut Karma cu ei fiindca ei sunt "curvari"...si eu nu vreau asta!
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2014 Nu e serios,vrea doar sa fie in centrul atentiei Cand am vrut atentie,am apelat la prosti ca tine...si am avut-o...Cum una ca asta ma intrebi? ...fiindca sunteti niste idioti usor de manipulat!
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 18, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 18, 2014 Cand am vrut atentie,am apelat la prosti ca tine...si am avut-o...Cum una ca asta ma intrebi? ...fiindca sunteti niste idioti usor de manipulat!Off,ce bine iti sta nervoasa
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2014 de ce? .. sincer respect ... oricum printre altele e timpul sa ma retrag si eu ... probabil am deranjat si eu la randul meu destui .. si daca am gresit intr-o seara si am injurat s-a considerat ca am luat gatul cuiva ..asa ca sincer nu mai am de ce sa stau pe aici ... deci cu regrete te las intre lupi Nu ai gresit cu nimic..ai spus ceva ce ai simtit si ai deranjat ego-ul unora(un ego perforat),cam atat.Poti spune ce vrei atata timp cat nu devii ipocrit(ca multi de aici),idea e ca atunci cand vei spune ceva cu adevarat interesant, putina lume va intelege...pare ca e in zadar "sa spui",unfortunately. Eu zic ca se greseste cu pastrarea unora din membri "vechi",expirati,care nu au zis nimic inca de cand s-a format acest Forum.Membri de incredere care spun acelasi cacat zilnic,aceasi minciuna si dau dovada de aceasi perversitate,zi de zi...imi este teama ca nimic nu va avansa in stilul asta,totul pare atat de invechit dar sexul este atat de frumos...de ce oare lumea prefera laba si invidia?Cu siguranta stii raspunsul...Eu zic ca daca mai prinzi vreo "oaie" din asta,sa o futi imaginar!
sagiitarus Reputație: 198 Postat Martie 18, 2014 Telefon: legolas2511 Oras:Bucuresti Telefon: legolas2511 Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2014 @ De ce?, why leaving ? Just do on this forum like you should do in real life...Ignore what you don't like, speak with the one you like...If you like "serious" topic go there, if you don't like flood and trolls, stay away from them. Many things doesn't interest me on this forum, I just "take" what is valuable to my eyes meaning serious review and some off topic. Now understand also that some people like trolling and so one... I think that if the purpose of the different sections of this forum are respected it will be fine : the review section is kept clean and is really informative the informative section the same troll and more light thread have also their place in the general discussion Just make abstraction of what you don't like 2
Vadim Tudor Reputație: 27 Postat Martie 18, 2014 Oras:D I N C O L O Oras:D I N C O L O Postat Martie 18, 2014 http://i.imgur.com/5Bvs6D3.jpg
Administrator pisicuts Reputație: 114331 Postat Martie 18, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 18, 2014
filozoful79 Reputație: 12 Postat Martie 18, 2014 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Martie 18, 2014 de ce e o porsoana submisiva,fara personalitate,care a stat toata viata lui in "fundul" clasei;venind aici,a sperat sa gaseasca on line siguranta,compasiune,intelegere,cineva sa-l asculte si sa-l aprecieze.Ceea ce nu intelege dumnealui,e ca asta se gaseste la psiholog Tot el "tipa"si arata cu degetul spre trolli,cand de fapt si el este unul,adevarat,unul diferit Sfat:grow up and move on,lasa plangerile patetice,there is a real life out there 2
Angel Reputație: 244 Postat Martie 18, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 18, 2014 "Sfat:grow up and move on,lasa plangerile patetice,there is a real life out there ;)" Ce Pacat ca distributia lui Gauss e aceeasi si pe forum si in afara lui. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 18, 2014 Cat de tare e treaba asta. Deci cand imi piere interesul pentru un forum nu trebuie sa plec, ci sa deschid un topic de cacat. . Asta e maxima inteligenta... As fi vrut sa spun " trolilor pe el " dar tare ma tem ca asta isi doreste
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 18, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 18, 2014 baa asta nici macar nu intelege ce se intampla "de ce?" - cel mai prost din curtea scolii
deeana Reputație: -404 Postat Martie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2014 El chiar intelege cate ceva, dar sta mai slab la capitolul cu exprimarea...
trifazic Reputație: 704 Postat Martie 18, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Martie 18, 2014 O fi inginer?
Clontosul Reputație: 535 Postat Martie 18, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 18, 2014 O fi inginer? Spune-mi daca esti economist ... asta ca sa-ti raspund cu aceeasi moneda :
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 18, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 18, 2014 El chiar intelege cate ceva, dar sta mai slab la capitolul cu exprimarea...In cazul asta, sa nu se mai exprime )
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2014 Sa inteleg ca ma vrei si ca imi trimiti mesaje subtile?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2014 de ce e o porsoana submisiva,fara personalitate,care a stat toata viata lui in "fundul" clasei;venind aici,a sperat sa gaseasca on line siguranta,compasiune,intelegere,cineva sa-l asculte si sa-l aprecieze.Ceea ce nu intelege dumnealui,e ca asta se gaseste la psiholog Tot el "tipa"si arata cu degetul spre trolli,cand de fapt si el este unul,adevarat,unul diferit Sfat:grow up and move on,lasa plangerile patetice,there is a real life out there de ce? este altceva,ceva ce tu nu vei putea fi vreodata!Sfat:inceteaza sa mai fii un haiter,...pozitivitatea iti va lumina mufa(vb lui Cioran ),vei face mai multi bani,iti vei permite sa mergi mai des la curve sau de ce nu...avand mufa luminata,poate vei reusi sa gasesti ceva numit iubire,cu o fata? ce sa zic...bafta multa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum