reptilozaurusrex Reputație: 6556 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Acum 3 minute, Annaaa04 a spus: ❤️❤️Disponibilă❤️❤️ Buna, draguto! Iti scrisesem si eu un mesaj pe WhatsApp acum 3 zile, vad ca nici acum nu s-a livrat. 🙂
Annaaa04 Reputație: 31 Postat Februarie 24 Telefon: 0735825364 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0735825364 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat Februarie 24 Acum 42 minute, reptilozaurusrex a spus: Buna, draguto! Iti scrisesem si eu un mesaj pe WhatsApp acum 3 zile, vad ca nici acum nu s-a livrat. 🙂 Dragule am alt număr de telefon
reptilozaurusrex Reputație: 6556 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Acum 48 minute, Annaaa04 a spus: Dragule am alt număr de telefon Sa modifici si in titlu atunci, sa-l pui pe cel nou. Te pup! 😘 1
danycernat Reputație: 444 Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 On 2/15/2024 at 11:09 PM, ZombiuShogun said: Vin si eu cu a doua recenzie. Pe scurt: stai jos, nota 4! Eram cu treaba in apropiere si am zis sa-i fac un test drive. Locatia e Complex Residence Plaza, Faza 1. Programarea am stabilit-o pe WA si mi-a cerut sa confirm cu 30 de minute inainte. Primul semnal de alarma a fost cand m-a rugat sa vin cu 10 minute mai devreme, asta in conditia in care mai erau 25 de minute pana la sedinta. Motivul? Mai avea pe cineva dupa mine. Prost fiind, in loc sa anulez, am grabit pasul ca sa ajung la timp. Parchez in curtea mall-ului Plaza, si imi da un share location, fara informatii despre bloc, scara, etc. Trebuia sa o intreb fiecare detaliu in loc sa imi spuna raspicat de la bun inceput, mai cu seama ca e un adevarat labirint zona aia. De cum am pasit inauntru, mi-a dat o impresie slaba. Nu era prea comunicativa si avea o expresie plictisita a fetei. Din cate am inteles, e din Constanta si e jumatate moldoveanca, jumatate tiganca. E prima data cand debuteaza in Romania. A, si daca tot am mentionat fata, nu arata ca in poze, sunt sigur ca aplica filtre pe ele. Are in jur de 1.65m, conformatie slim. Nu se dezlipea de telefon si i-am ascultat notificarile pe tot parcusul vizitei. OP-ul nu e satisfacator, se concentreaza doar pe cap si parca simteam dintisorii din cand in cand. M-am chinuit vreo 10 minute pana sa mi se scoale, ca sa putem trece la treaba. Nici cu NP-ul nu a fost in regula. Voiam sa imi dau drumu in LOT, dar eram distras de burtica care ii atarna. Apoi i-am cerut sa stea capra, insa am remarcat niste pete dubioase pe fese acompaniate de mirosuri neplacute. Asadar am zis pas, cerandu-i sa imi faca un oral si o manuela pana am finalizat pe sanii ei, care sunt micuti si lasati. Aici e faza comica pentru ca m-am sincronizat cu soneria de la usa (trebuia sa-i vina un curier). Am fugit la dus, unde am primit un prosop proaspat si uscat, iar baia era ingrijita. Ea totusi abia s-a mutat aici, deci nu stim cat va fi asa. Nici seara buna nu mi-a zis cand am iesit pe usa, sau poate n-am auzit eu. Macar n-am dat nas in nas cu urmatorul nefericit. Risipit 200 de boabe. Fara suparare, Anuto, dar ai multe lucruri de imbunatatit, precum: - Igiena personala - Comunicare - Implicare - Atitudine Dragi confutaciosi, in starea actuala, fatuca asta e de evitat! Ti-ai dat drumu când a sunat la ușă!?!?😀 2
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 27 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 27 La 24.02.2024 la 17:01, Annaaa04 a spus: Dragule am alt număr de telefon Si de ce nu anunti? Vrei sa ghicim noi?
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 28 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 28 Cam liniste pe aici…recenzii nu, anal nu…ce o fi cu Ana?
reptilozaurusrex Reputație: 6556 Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Acum 31 minute, laury a spus: Cam liniste pe aici…recenzii nu, anal nu…ce o fi cu Ana? E prin Constanta acum. 😁 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum