Jump to content

😍Freya😍 0752653999 😍

Guest

Recommended Posts

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Posted
Acum 2 ore, Anais31 a spus:

Dacă a și sta aici sa scriu exact ce a fost și ce n ai înțeles...mulți mi ar da dreptate..dar consider ca majoritatea care au avut ceva sa mi spună au spus o în privat ..și se simt se știu care sunt...nu stau sa fac scandal pe forum...îs domnisoara nu golanca sa ma cert...asa ca ai dreptate fie cum zici tu 🥰

Te pup , spor în toate 

Doamne-fereste!Nu esti golanca,tu esti o doamna🤣

Scuzele mele ca am gandit ca nu ai timp sa faci dus intre clienti,adica de la si jumatate la si jumatate...🤣

Esti Speedy Gonzales?

Lasa,ana la urma bine ca nu te-am vizitat,nu am pierdut nimic,dimpotriva,am castigat 150 de lei,sigur simteam ca si cum i-as fi aruncat.

• Haha 1
  • Minus 1
  • cleopatra01 changed the title to ❤️❤️Anais 0747829531❤️
Guest
Posted
1 hour ago, Anais31 said:

Asa locatie frumoasă 🥹😍😍

Lasa locatia. Mai degraba, asa fata frumoasa intr-o pozitie perfecta. Si cu pisica langa ea.

Posted
Acum 5 minute, Anais31 a spus:

17 cm dragule 🥰

Am înțeles,aia e,oricum veneam pentru tine nu pentru pisica.

Dar daca atat ți-e limita nu are rost sa ma chinui si eu si tu.

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Posted

Bună ziua dragilor Azi am visitato și eu pentru prima data pe Anais.am programat de ieri pe wasup pentru o finalizare cu săruturi și cu cunnigulis.Mia deschis ușa o fetita mica skynni frumoasa foc ca o păpușă . Am stabilit de la început ce și cum vor decurge lucrurile și neam apucat de treaba. Am început prin a ne săruta fata are niște buze moi și dulci,după ceva timp am invitato sa se posizioneze la marginea patului pentru ai putea gusta păsărica. Mia plăcut foarte mult are o păsărica mica,curata,ca o piersicuta și foarte plăcută la lins. După care sa apucat ea de treaba facandumi un oral minunat de bun și frumos.as fi vrut sa o penetrez dar nu am mai rezistat deloc deoarece oralu ei ma făcut sa capitulez.data viitoare o sa incerc sa trec peste oral și sa facem un pic de sex.Concluzia mea e ca fata merita visitata dacă ar fi la Suceava as face abonament la ea😁. Mie îmi plac la nebunie fetele skynni micuțe,și ea e și foarte gfe lipicioasa. Deabia aștept sa o revăd.

• Mersi 1
  • Oras:Iasi
Posted

Bună dragilor , de luni o să fiu prezentă în orașul vostru pentru o săptămână 

Locatia sper să fie buna ,sincer am găsit o cu greu 

abia aștept să ajung din nou la voi❤️

IMG_0054.jpeg

• Inimioara 3
Posted

Bună dragilor , am ajuns la voi , am luat locație dar astăzi nu mă simt OK și nu mi doresc să lucrez ca să ofer experiențe nasoale din cauza stării mele

Am început să fac programări pe mâine și a și vrea să cer părerea despre locație …

strada mitropoliei nr 32 vis a vis de hotel balada , este OK pentru voi … ? Îmi pute ți răspunde și pe wapp și aici dar fără mult of topic 

mulțumesc și vă doresc o zi superbă ca voi ❤️

Posted

Bună dimineața 

disponibila până la 19:30 

locatie: STRADA Mitropoliei nr 32 vis a vis de hotel Balada 😍

IMG_0105.jpeg

IMG_0086.jpeg

IMG_0087.jpeg

IMG_0023.jpeg

IMG_0019.jpeg