Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13 Partajează Postat Martie 13 Buna!Eu ma numesc Alexia si sunt noua in Bucuresti,sunt in sector 3 Va astept la un masaj erotic de vis,plus alte servicii!Program:09:00-21:00!Voi incepe de vineri activitatea !😘Va voi atasa si poze! Link spre comentariu
trumtram Reputație: 413 Postat Martie 13 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Martie 13 Oral fara? FK? CIM/COF? Anal? Varsta, inaltime greutate? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 Bună dragilor! sunt disponibila de azi între orele 10 și 21h Pentru mai multe detalii va aștept cu un mesaj în privat!!!! 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 La 13.03.2024 la 15:36, trumtram a spus: Oral fara? FK? CIM/COF? Anal? Varsta, inaltime greutate? Varsta 27,înălțime 1.65. 58 kg..pentru mai multe detalii despre servicii aștept mesaj în privat! Link spre comentariu
trumtram Reputație: 413 Postat Martie 15 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Martie 15 Sunt sigur că mulți colegi sunt interesați de aceleași lucruri, așa că e mai bine să postezi aici Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4063 Postat Martie 15 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Martie 15 Se rusineaza , nu vrea sa posteze aici, in "vazul lumii" 1 1 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 413 Postat Martie 15 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Martie 15 Acum 19 minute, 71laciport a spus: He is ashamed, he doesn't want to post here, in the "view of the world" Dar în acest caz, mi-e și rușine să vizitez 1 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 413 Postat Martie 15 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Martie 15 Ei bine, i-am trimis un mesaj și voi sări peste moment, cel puțin înainte de 5 recenzii pozitive Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4063 Postat Martie 15 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Martie 15 Daca nu face un ajustaj fin, al tarifului, serviciilor si extra urilor, va trebui sa astepti cam mult. presupun faptul ca asta este motivul pentru care nu faci tu (eu), prima recenzie. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 Buna dragilor.. .pe forum se poate scrie" n" detalii asta nu înseamnă că calitatea este mai buna .. sau mai proasta..și nu nu ma rușinez doar ca ar fii prea rece si sec totul pe forum..într un mesaj în privat putem.interactiona altfel..ne putem cunoaște mai bine..!putem discuta despre orice doriti..iar recenziile vor aparea cu siguranta ..nu îmi fac griji și garantat nu va vor dezamăgit opiniile celorlați Link spre comentariu
trumtram Reputație: 413 Postat Martie 15 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Martie 15 5 hours ago, 71laciport said: If he does not make a fine adjustment of the rate, services and extracts, you will have to wait a little longer. I assume that this is the reason why you (I) do not do the first review. You are absolutely right, the things and extras I want, adding up the price at the end, go straight to the luxury section. At a normal price I would write a review tomorrow Pentru mai puțini bani pot vizita fete testate de mine de care sunt foarte mulțumită și știu că mă voi distra de minune Link spre comentariu
trumtram Reputație: 413 Postat Martie 15 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Martie 15 Acum 9 ore, 71laciport a spus: If he does not make a fine adjustment of the rate, services and extras, you will have to wait a little longer. I assume that this is the reason why you (I) do not do the first review. Prietene, poate este posibilă tocmeală, dar este nouă și s-a uitat la prețurile celorlalți de aici și este greu de acceptat că există de mult timp și au deja clienți obișnuiți Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Bună dragilor ,daca căutați o fata naturala,deschisa,un ambient plăcut și relaxant va aștept cu drag la o ședință impreuna!locuri disponibile după ora 16!😘 ma găsiți în sector 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Bună dragilor,disponibila pana la 21h! Dacă căutați sa va relaxați,un masaj bun pentru a începe săptămâna cu buna energie, va aștept la o ședință ! Pentru a ne cunoaște mai bine și mai multe detalii va aștept în privat😘 Link spre comentariu
GeKKo Reputație: 1 Postat Martie 18 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Martie 18 Ar prinde bine și niste poze noi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 La 13.03.2024 la 15:09, Alexia199 a spus: Buna!Eu ma numesc Alexia si sunt noua in Bucuresti,sunt in sector 3,Pallady!Va astept la un masaj erotic de vis,plus alte servicii!Program:09:00-21:00!Voi incepe de vineri activitatea! !😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 Bună dragii mei!va aștept cu drag la un masaj relaxant Link spre comentariu
chris c Reputație: 22 Postat Martie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19 Pare foarte interesanta domnisoara! 🤔 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Martie 20 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Martie 20 Hai cu recenzii care ati fost? Ati incercat o funalizare? Are colega sau singura? Poze reale? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21 Partajează Postat Martie 21 Bună simpaticilor😋 Va aștept cu drag la o cafea! Disponibila pana la ora 21h...pentru mai multe detalii va aștept în privat! !!!😚🤩 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 413 Postat Martie 23 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Martie 23 La 3/20/2024 la 1:13 PM, laury a spus: Come with reviews, who have you been? Have you tried a funalization? Does she have a colleague or is she alone? Real photos? Cu prețurile ei trebuie să așteptăm mult pentru revizuire Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Bună ziua simpaticilor Va aștept cu drag și azi pentru un masaj de relaxare 👠 ,vei avea toată atenția mea pentru a te face sa uiți de probleme pentru cateva momente Pentru mai multe detalii și pentru a ne cunoaște mai bine ,aștept mesajul tău în privat🥰 span widget Link spre comentariu
bolox Reputație: 10 Postat Martie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 26 Acum 1 oră, Alexia199 a spus: Bună ziua simpaticilor Va aștept cu drag și azi pentru un masaj de relaxare ,întotdeauna sexy pentru tine👠 ,vei avea toată atenția mea pentru a te face sa uiți de probleme pentru cateva momente Pentru mai multe detalii și pentru a ne cunoaște mai bine ,aștept mesajul tău în privat🥰 Neața,.... Matinala azi! Link spre comentariu
bolox Reputație: 10 Postat Martie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 26 Salutare domnilor, Am facut acest cont special pentru a lăsa o recenzie domnișoarei Alexia(ca sa nu apara vorbe după) Am fost la ea de 2 ori ,săptamana trecuta si săptămâna asta(ieri) Nu prea ma pricep a compune poezii pe aici dar femeia e ce trebuie . Ambele dati am optat pentru 1h[ 2fin] masaj de relaxare intre . Masajul nu e profi dar pe mine m-a relaxat. Are pana in 28 _29 ,arata bine ,naturala exact ca in pozele postate. Locatia este o garsonieră noua(bloc nou),curățenie,si ea este foarte curata. O.p.,n.p.,am înțeles ca ar face si oral ne.eu nu sunt amator. Ca si note prima vizita pentru mine a fost de 10,a doua de 9 vorba ei" nu ai acelasi sexapeal in fiecare zi" Cadoul350 h,eu unul ma mai duc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 La 26.03.2024 la 10:39, bolox a spus: Neața,.... Matinala azi! Daaaa.multumesc pentru recenzie și mulțumesc mult ca ți ai făcut timp și te ai gândit la mine în a crea acest cont!te super pupacesc și te astept cu drag din nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum