Jump to content

🌸ELIZA🌸 0740456144

Guest

Recommended Posts

Guest
Posted

Bună dragilor❤️ Numele meu este Eliza, am 28 de ani, 58 kg . Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate,îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.❤️‍🔥 Pun la dispoziția voastră următoarele:💥lenjerie curată 💥prosoape 💥gel de duș , apă de gură 🔥Sunt disponibilă între orele 11:00-21:00 💥Programările se fac pe whatsapp sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte ) Nu răspund la numere private 🌸Întâlnirile se fac doar în locația mea ❣️Serviciile mele sunt următoarele: raport normal ( întotdeauna protejat ), sex oral ( blow job ), sex oral adânc în funcție de mărime (DP),sex cu mâna (hand job),girlfriend sex, 69,finalizare corporală,facesitting,schimbarea poziției de sex, masaj de relaxare / senzual cu ulei . 🎀Prețurile sunt următoarele : 200 lei -30 minute( o finalizare / 350 lei-60 minute(2 finalizări)/ . Practic de asemenea și dominare serviciile fiind următoarele:❣️jocuri de impact (slapping);jocuri de temperatură (ceară );fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) ;dresaj (dog style);jocuri de salivă ;umilire verbală;bondage (a fi legat);feminizare (machiaj, îmbrăcăminte,epilare etc);facesitting;privarea orgasmului;tortura sânilor (nipple torture);masaj prostatic;Fisting,  penetrare( diferite Mărimi)😈Prețurile pentru dominare sunt următoarele: 350 lei-30 minute / 450 lei -60 minute . Prețul nu se negociază Sexul este întotdeauna protejatNu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect și bun simț , cu bile sau alte accesorii.Nu accept dimensiuni mari ️Îmi rezerv dreptul de a decide cine mă va vizita Ofer și cer seriozitate.Vă aștept cu drag ❤️‍🔥❤️😘

• Oras:Arad
Posted
La 02.04.2024 la 16:09, Eliza04 a spus:

Bună dragilor❤️ numele meu este Eliza, am 26 de ani 1,75m și 58 de kg . În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș🌸 . Mă prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă. Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate, îmi place punctualitatea și respectul . Am o personalitate șarmantă, călduroasă și prietenoasă. Mă descriu a avea o siluetă sexy , picioare frumoase și curbe feminine fantastice ❤️‍🔥.                                             Pun la dispoziția voastră : 

• Lenjerie curată 
  • Prosoape 
  • Gel de duș / deodorant/ apă de gură Sunt disponibilă în fiecare zi de la ora 9:00-00:00.                🦋Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau mesaj text ( rog confirmare cu 60 de minute înainte )                             Nu răspund la apeluri private            🔥Întâlnirile  se fac doar in locația mea .                                                           ❤️ Serviciile mele sunt următoarele:  
  • Raport normal ( întotdeauna protejat)
  • Sex oral (blow job ) 
  • Sex oral adânc în funcție de mărime (DP)
  • Sex cu mâna ( Hand job) 
  • Girlfriend sex 
  • 69
  • Finalizare corporală 
  • Facesiting
  • Schimbarea poziției de sex 
  • Masaj de relaxare cu ulei 
  • Masaj senzual cu ulei 
  • Posibilitatea de a face duș împreună                                     🔥Fac duo cu prietena mea Nina.                                     Prețurile sunt următoarele:                              
  • ❣️ 200 lei  -30 minute ( o finalizare ) 
  • ❣️ 350 lei  -60 minute ( 2 finalizări )  
  • 🔴 blow job without condom 50 lei extra                                                      😈 Practic de asemenea și dominare , serviciile fiind următoarele :                            
  • Jocuri de impact ( slapping) 
  • Jocuri de temperatură ( ceară ) 
  • Fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) 
  • Dresaj ( dog style) 
  • Jocuri de salivă 
  • Bandage
  • Feminizare ( machiaj , epilare , facefucking) 
  • Umilire verbală 
  • Facesitting
  • Privarea orgasmului 
  • Tortură de sâni (nipple torture)
  • Masaj prostatic 
  • Gode ceinture ( penetrare diferite mărimi ) 

💥Prețurile pentru dominare sunt următoarele :                                                     🔥 300 lei -30 de minute                                🔥450 lei - 60 de minute                                                      Nu se negociază prețul                              Sexul este întotdeauna protejat.               Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect , persoane cu bile sau alte accesorii .                                            Ofer și cer seriozitate 💋.                        Vă aștept cu drag 🫦🥰

Na, cu drag te așteptăm, .... ăsta-i cont nou, ne poți spune ceva în legătură cu aceasta? 

Posted

Bună dragilor❤️ numele meu este Eliza,sunt nouă în orașul vostru , am 26 de ani 1,75m și 58 de kg . În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș🌸 . Voi fi disponibila de sâmbătă 03.04.2024 .Mă prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă. Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate, îmi place punctualitatea și respectul . Am o personalitate șarmantă, călduroasă și prietenoasă. Mă descriu a avea o siluetă sexy , picioare frumoase și curbe feminine fantastice ❤️‍🔥.                                             Pun la dispoziția voastră : 

• Lenjerie curată 
  • Prosoape 
  • Gel de duș / deodorant/ apă de gură Sunt disponibilă în fiecare zi de la ora 9:00-00:00.                🦋Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau mesaj text ( rog confirmare cu 60 de minute înainte )                             Nu răspund la apeluri private            🔥Întâlnirile  se fac doar in locația mea .                                                           ❤️ Serviciile mele sunt următoarele:  
  • Sex oral (blow job ) 
  • Girlfriend sex 
  • 69
  • Finalizare corporală 
  • Facesiting
  • Masaj senzual cu ulei 
  • Posibilitatea de a face duș împreună                                     🔥Fac duo cu prietena mea Nina.                                     Prețurile sunt următoarele:                              
  • 🔴 blow job without condom 50 lei extra                                                      😈 Practic de asemenea și dominare , serviciile fiind următoarele :                            
  • Dresaj ( dog style) 
  • Jocuri de salivă 
  • Bandage
  • Umilire verbală 
  • Facesitting
  • Privarea orgasmului 
  • Masaj prostatic 

💥Prețurile pentru dominare sunt următoarele :                                                     🔥 300 lei -30 de minute                                🔥450 lei - 60 de minute                                                      Nu se negociază prețul                              Sexul este întotdeauna protejat.               Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect , persoane cu bile sau alte accesorii .                                            Ofer și cer seriozitate 💋.                        Vă aștept cu drag 🫦🥰

"Voi fi disponibila de sâmbătă 03.04.2024"

Felicitări, ești frumoasă, ....cred că ai vrut să spui că vei fi disponibilă de mâine (miercuri) 03.04.2024. 🤔

Guest
Posted
Acum 2 minute, Rafaelooo a spus:

"Voi fi disponibila de sâmbătă 03.04.2024"

Felicitări, ești frumoasă, ....cred că ai vrut să spui că vei fi disponibilă de mâine (miercuri) 03.04.2024. 🤔

🤣🤣 am greșit , sâmbătă 6.04 ! 

Posted
Acum 2 minute, Eliza04 a spus:

🤣🤣 am greșit , sâmbătă 6.04 ! 

Ok, bine și așa.....ne pregătim....😜😘😘😘

Guest
Posted
Chiar acum, Rafaelooo a spus:

Ok, bine și așa.....ne pregătim....😜😘😘😘

😘😘

Posted
Acum 5 minute, Eliza04 a spus:

😘😘

Dacă am primit pupici virtuali, .....cu Fk-ul cum stăm, ....este? 🤔🤗😘😘😘

Guest
Posted

Esti noua sau ai mai activat in domeniu, afara sau pe publi?

Posted

Bună dragilor❤️ numele meu este Eliza,sunt nouă în orașul vostru , am 26 de ani 1,75m și 58 de kg . În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș🌸 . Voi fi disponibila de sâmbătă 06.04.2024 .Mă prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă. Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate, îmi place punctualitatea și respectul . Am o personalitate șarmantă, călduroasă și prietenoasă. Mă descriu a avea o siluetă sexy , picioare frumoase și curbe feminine fantastice ❤️‍🔥.                                             Pun la dispoziția voastră : 

• Lenjerie curată 
  • Prosoape 
  • Sex oral (blow job ) 
  • Girlfriend sex 
  • 69
  • Finalizare corporală 
  • Facesiting
  • Masaj senzual cu ulei 
  • Dresaj ( dog style) 
  • Jocuri de salivă 
  • Bandage
  • Umilire verbală 
  • Facesitting
  • Privarea orgasmului 
  • Masaj prostatic 

Bună @Eliza04te@Eliza04te așteptăm cu drag la noi, dar te rog frumos spune-ne în serviciile pe care le oferi ai cumva și FK, cred că pe mulți îi interesează acest aspect 🙈😘

Guest
Posted
Acum 39 minute, criss73 a spus:

Bună @Eliza04te@Eliza04te așteptăm cu drag la noi, dar te rog frumos spune-ne în serviciile pe care le oferi ai cumva și FK, cred că pe mulți îi interesează acest aspect 🙈😘

Buna , nu , doar sărutări corporale 😘

Posted
Acum 4 minute, Eliza04 a spus:

OK, mulțumesc 

Guest
Posted
1 oră în urmă, unsuflet a spus:

Esti noua sau ai mai activat in domeniu, afara sau pe publi?

Am mai activat in domeniu 

Posted
Acum 17 minute, Eliza04 a spus:

No să știi că nu îi un răspuns pe placul meu , mi-ai cam tăiat din elan😢😬

• Like 1
Guest
Posted
Acum 2 minute, criss73 a spus:

No să știi că nu îi un răspuns pe placul meu , mi-ai cam tăiat din elan😢😬

😂 îmi pare rău dar nu pot minți în legătură cu serviciile mele ! 

Posted
Acum 2 minute, Eliza04 a spus:

😂 îmi pare rău dar nu pot minți în legătură cu serviciile mele ! 

Bună 😘 vezi că ăstea sunt , bandiții,  mi-a plăcut ce am văzut în poze 😉 sigur ne vom întâlni  Promit că stau cuminte cu limba în gură 🤣🤞.

Guest
Posted
Acum 1 minut, Semakaone a spus:

Bună 😘 vezi că ăstea sunt , bandiții,  mi-a plăcut ce am văzut în poze 😉 sigur ne vom întâlni  Promit că stau cuminte cu limba în gură 🤣🤞.

🤣🤣 aștept programarea ta 🤣😘😘

Guest
Posted
Chiar acum, Eliza04 a spus:

🤣🤣 aștept programarea ta 🤣😘😘

Mulțumesc frumos ☺️❤️

Posted
Acum 4 minute, Semakaone a spus:

Na uite că și eu mă voi vedea cu ea și tot nu o să îmi țin limba în gură 😬fiindcă mai are o pereche de buze 😜🙈

Guest
Posted

Și noi stăm cu limba in gură,dar depinde in a cui... suna scârbos spus așa🤣. Vorba colegului, bine că fetele au mai multe buze 😋.

Posted
Acum 2 ore, unsuflet a spus:

Și noi stăm cu limba in gură,dar depinde in a cui... suna scârbos spus așa🤣. Vorba colegului, bine că fetele au mai multe buze 😋.

Daca nu-s alea principalele 🙈 degeaba 😂. Depinde pe care le preferă fiecare 🙈 Eu m-aș risca cu ambele de sus și jos 🤣😋

Guest
Posted
Acum 2 ore, mrwick a spus:

@Eliza04 sânii sunt naturali sau siliconați ?

Naturali ! 

Guest
Posted

Bună dragilor , având în vedere ca mă contactați deja pentru a ne cunoaște , țin să menționez ca momentan nu sunt în Arad , voi ajunge sâmbătă după ora 15:00. Mulțumesc celor interesați și între timp dacă doriți vă aștept cu programări pe whatsapp, țin să menționez ca nu voi răspunde la apeluri telefonice până sâmbătă doar la mesaje , vă pup 😘😘

Posted
Acum 9 minute, Eliza04 a spus:

Naturali ! 

Dacă zici că sunt naturali atunci o să vin la alăptat😁🥰

• Like 1

Guest
Posted
Acum 2 minute, mrwick a spus:

Dacă zici că sunt naturali atunci o să vin la alăptat😁🥰

😂 te aștept